Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

kızlar ben bir hata yaptım ki sormayın...
bu topicte okuyanlar olduysa durumumu biraz bilirler..ayrıldığım erkek arkadasım ankarada , ben başka bi yerde calııyorum...2, 5 aydır filan ayrıyız..malum o terketti.
neyse ben de kendimi tutmuş ve aramamıştım..hiç umudum olmasa da geri dönmesini istiyodum malesef..
neyse..ben kpss ye tekrar gircektim 10 temmuzda ve ankarada girmeye karar vermiştim...işyerinden de izne ayrılıp 8 temmuz akşamı ankaraya yola çıktım...en sıkıntılı dönemlerimde bile adamı aramayan ben, otobüse binince -yolda da bir yağmur, kulağımda kulaklık bir duygusallık çöktü işte:))- ne söylicekse söylesin bakalım nasıl olsa 2 aydır cekmediğim acı kalmadı diye adama msj attım...cvp bile vermiceğini düşünüyordum ki bunu da msjımın sonunda belirttim...duygusal bi msjdı..onu sebepsiz sevdiğimden filan bahsettim..işte o an dilime ne geldiyse yazdım yolladım

aradan 5 dk geçti ve cvp geldi..şaşırdım tabii...ama asıl şaşırtan mesajın içeriği oldu...demiş ki: " aklıma gelmiyorsun değil, sınavdan önce kötü etkilememek için aramadım ama sınavdan sonra iyi dileklerimi başarı dileklerimi iletmeyi düşünüyordum, umarım iyisindir, birlikte yasadıklarımız uzun sürmedi belki ama seni tanımaktan memnun oldum her an " demiş... ilk önce sevindim ama ertesi gün filan hiç de umut veren bi msj değil gibi düşündümm.
neyse; sınavdan çıktığım gün bu aradı beni...yarım saat konuştuk...terkederken beni sakın arama msj atma numaramı değiştirmek zorunda bırakma diyen adam kadife gibi bi ses tonuyla beni özlediğini, ne zaman bizim evin olduğu caddededn geçse içinin sızladığını, benden gelen herşeyin güzel olduğunu...vs söyledi..ben şok tabii.ve ısrarla görüşmek istedi .ben çok yorgnm dedim hem yol geldim hem sıavdan çıktım filan...o da ben biran önce görüşmek istiyorum fln dedi..dedim artık, ben ararımm seni daha sonra görüşürüz..
bu konuşmadan sonra ben uçtum kızlar...geri dönüş var sandım..2 gün sonra tepeden tırnağa hazırlandım ve buluştukkk..ilk başta gayet duygusaldı...özledim seni gerçekten dedi...benimkine benzer bi kıyafeti birinde görse filan hep aklına ben gelmiişim:)
ama sonrası çok kötü oldu..biz olamayız...evlenemeyiz.aile yapılarımız cok farklı dedi..sadece ikiiz olsak belki mutlu olurdıuk ama evlilik bu aileler muhatap olucak ve uyuşmaz dedi...normal olsan senisin uçta olan ben ve benim ailem dedi...ben mutaasıp değilmişim:KK43:(((( ya dedim ne istiyorsun söyle ben sana uymaya hazırım...hayır bu riske edilecek bşy değil dedi...bu yaştan sonra değişmezsin dedi.yani bana bunu teklif bile etmedi kızlar:KK43:(bu kadar kolay vazgeçti işte vazgeçmiş daha doğrusu.. ki şle bi durum da var: bu adamın ve benim işim gereği zaten kendi memleketlerimizde çalışamicaz ömür boyu...yani ailesini yılda bikaç defa bayramlarda izinlerde göreceğimizi hesap edemiyormu bu adam????? yani dedi; senin şuan evden çıkarkenki halin benim ailemin şu anki haliyle örtüşmüyor dedi:KK43:(((((( ya yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatamam...
dedim o zaman niye ısrarla görüşmek istedin benimle??? tamam ben kabul ediyorum ilk mesajı o kadar aradan sonra ben attım..ama o da cevaplamayabilirdi ya da cok soğuk bir cevap verebilir eğer vicdanı çok sızladıyda sadece sınavımın nasıl geçtiğini sorup bundan sonrası için başarı dileyip bırakabilrdi...olayı ısrarla görüşmek istemeye kadar getirmesi neden??? onun cevabı şu: " seni özlemiş olamazmıyım, sana karşı zaafım olamaz mı"...
düşünsenize kızlar, benim bu sevgime karşılık adamın bana tek hissiyatı ZAAF dan ibaretmiş demek ki...
ben de o günden sonra ( bu olay olalı 1 hafta oluyor) tel numaramı bile değiştirdim..umudum kesilsin de gözüm telefonda kalmasın diye:KK43:((((
nasıl bir insan bu,, ne yapmaya çalıştı bana..anlamıyorum hiç..

Hepimize ibret olsun bence bu yazılanlar.
Ne olursa olsun mesaj atmayalım.
Çok üzüldüm senin için. :KK43:(
Eğer seviyor olsaydı aileyi bahane eder miydi hiç? Yine aynı tipik bahaneler, aynı saçmalıklar.:kızgın:
Nasıl bir bencilliktir bu aklım almıyor yaa..:kızgın:
Herhalde yalnız kalmış ve sevgine ihtiyaç duymuş.
Seni özlemesi hiçbir umut ifade etmez ki etmediğini de zaten açıkça belli etmiş.
Umarım bir daha hiçbir surette iletişim kurmazsın onunla.
Yazık ediyorsun kendine. Kurtulmaya bak onunla ilgili hayatında olan her şeyden ve yani bir sayfa aç.

bencede katılıyorum kesinlkle bhane üzülme dicem ma olmuyor hepimiz bunlara benzer bir şeyler yaşadık o yüzden belli bi süre üzülceksin ondan sonra pek fzla aklına gelmeyecek eminim sadece aman uzun zaman geçti diceksin şimdi çok zor ama bilirm benimde 6 ay kadar oldu ilşkim biteli sana tavsiyem bence güzel yaz aylarını dolu dolu arkadaşlarınla geçirmen gerçekten yapmadığın zaman geriye baktığında keşke eğlenseymişim diyosun :)))

kızlar ben bir hata yaptım ki sormayın...
.

Üzülme desemde içinin acıdığını tahmin edebiliyorum şuan..ne dersek diyelim sen içinden geleni hissedeceksin bırak istediğini yaşasın istediğini yapsın takdiri ilahi herşeyi yerli yerine oturtuyor ona güven..yanlızda değilsin :))) hepimiz varız unutma :KK66: olumunekankayizsmile

canım sanki bitireccekte nasıl yapacagını bilemiyor gibi geldi bana.bi süre ilgisiz davran bence canım razı oluyorsa bitirmiş kafasında demektir ama ilgisizliğin karsısında şaşırıp peşine düserse ilişkinizin biraz heyecana ihtiyacı var demek bence canım

Canım ben dayanamadım tekrar aradım açar açmaz "senin ne hakkın var beni böyle 20 kez aratmaya,sen kimsin ki benim neredeyse bir ayımın içine ediyosun,adam gibi geliceksin ve adam gibi biticek,o kadar emeğimi verdim sana ben,geliceksin son bi kez konusucaz." Kozalak efendi ise yine alık ses tonuyla yeaa neden baskı yapıyosun yarın diye,yarın çok işim var vs dedi.Sonra böyle üstüme gelerek uzaklaştırıcaksın kendinden dedi.Bende aloo farkındamısın iyi dinle beni,ben seni kendime çekmeye çalışmıyorum ki uzaklaştırayım,geliceksin ve yüzüne 2 çift laf edicem biticek sonra ne saçmalıyosun sen dedim..Sesindeki o ifade kem küm edişi paha biçilemezdi..Kendime güvenim geldi şuan..İçim rahat etti,bilemiyorum ne olur sonrası ama şimdilik ben galibim sanırım..

o gün söylediği bazı şeylerin ne kadar ağır olduğunu daha yeni yeni idrak ediyorum..sıcağı sıcağına anlayamamışım...
adam diyor ki yüzsüzce;" baştan beri olmayacağını biliyordum o yüzden hep temkinli durdum"
böyle bir yalanı nasıl söylşeyebilir...bu adam bana defalaarca vaat verdi...çok uzun süreli flört istemediğim için en başlarda ben defalaraca ayrılmak istedim..zaten o zamanlar hislerim bu kadar yoğun değildi...kendisi vazgeçirdi ikna etti beni...engeli olmadığını, bşyleri öne alabileceğini söyleyerek.
daha tanışmamızın ikinci günü aile yapılarımızdan konuştuk..ben şakayla karışık "veto yerim o zman" ailenden dediğimde; beniim ne istediğim önemli diyen o.tamam önemli bi konu ama evlendikten sonra zaten benim yanımda olucaksın diyen o..
ne hakkı vardı benimle, duygularımla bu şekilde oynamaya..madem en baştan olmicağını biliyordu da ne diye ikna etti.neden gerek duyar bi insan böyle bşye ya aklım almıyor...hiçkimseye zerre kadar güvenmiyorum artık..başıma hiç gelmemişti böyel bşy..böylesine kaypak, oynayan birini hiç görmemiştim.

ayrıca yorumlarınız için teşekkürler kızlar...
şunu çok iyi biliyorum..o beni zerre kadar SEVMEMİŞ. sevseydi vazgeçemezdi ki hem de bu kadar kolay!!!
artık sorguladığım şey onun duyguları değil zaten...bana bunu neden yaptığğı...ankarada oynayacak, eğlenecek, aklına getirebileceği her haltı yiyebileceği kız yokmuydu da benimle oynadı...hem de sınava hazırlandığım bir dönemde..sonuçte ben ankaraya aileimin yanına ayda bir iki ayda bir bikaç günlüğüne gidebiliyorum.

anlamıyorum.insan kabul edemiyor..benim zaten zor bi dönemimde bu insan bana bunları yaşattı haketmediğim halde...hayat onun için hep böyle kolay mı devam edecek??? ailesinin ona bulduğu ya da kendisinin ailesine uygun diye tanışıp seçtiği biriyle kolayca evlenip mutlu bi hayat mı yaşicak bana yaşattıkları yanına kar kalarak????
kimseye ah etmedim sanırım bugüne kadar ama bu sefer farklı işte..hazmedemeiyorum..

cnm aslında o da seviyo ama ailesinin seni yadırgayıp sürekli laf sölemesinden korkuyo kızma ama böyle olması daha miyi olmuş ömür o tantana çekilmez
inşallah karkışına seni çooooooooooook seven ve seninde çok sevdiğin biri çıkara o aile kuzusunu unutursun

cnm aslında o da seviyo ama ailesinin seni yadırgayıp sürekli laf sölemesinden korkuyo kızma ama böyle olması daha miyi olmuş ömür o tantana çekilmez
inşallah karkışına seni çooooooooooook seven ve seninde çok sevdiğin biri çıkara o aile kuzusunu unutursun

bilmiyorum..psikolojim o kadar bozuldu ki...içim he bir yandan - benim kadar olmasa da _ onun da sevmiş olmasını diliyor.bunun bana ne faydası olacak orası da tartışılır ama şuan böyle düşünüyorum..
bana biz sadece senle ikimiz olsak mutlu oluruz dedi..ve "annemin üzerine yemin ederim ki tek sebep bu; yani aile yapılarımızın farklı oması "dedi..
babası diyanette çalışıyor kızlar..yani çok uç aileler olduğumuz doğru..ama bunu ilk günden beri biliyordu..neden yola çıktı umut verdi ben bunu anlamıyorum.

ayrıca yorumlarınız için teşekkürler kızlar...
şunu çok iyi biliyorum..o beni zerre kadar SEVMEMİŞ. sevseydi vazgeçemezdi ki hem de bu kadar kolay!!!
artık sorguladığım şey onun duyguları değil zaten...bana bunu neden yaptığğı...ankarada oynayacak, eğlenecek, aklına getirebileceği her haltı yiyebileceği kız yokmuydu da benimle oynadı...hem de sınava hazırlandığım bir dönemde..sonuçte ben ankaraya aileimin yanına ayda bir iki ayda bir bikaç günlüğüne gidebiliyorum.

anlamıyorum.insan kabul edemiyor..benim zaten zor bi dönemimde bu insan bana bunları yaşattı haketmediğim halde...hayat onun için hep böyle kolay mı devam edecek??? ailesinin ona bulduğu ya da kendisinin ailesine uygun diye tanışıp seçtiği biriyle kolayca evlenip mutlu bi hayat mı yaşicak bana yaşattıkları yanına kar kalarak????
kimseye ah etmedim sanırım bugüne kadar ama bu sefer farklı işte..hazmedemeiyorum..

hakkımı helal ettim ah etmiyorum desek de içimizde kalbimizde yapamıyoruz bence. . ben eğer bana yalan söylediyse aşkla bakan bi çift göze muhtaç kalsın dediim mesela. .sevgimin değerini bilmediği için. .
senin durumunu da anlıyorum canımm.. bence görüşmek isteyerek bencillik etmiş. .zaaf mı bunun adı bilmiyorum ama sonrasında bu görüşmenin sende hangi düşüncelere yol açıcağını sana umut vericeğini düşünmemiiş. .

hakkımı helal ettim ah etmiyorum desek de içimizde kalbimizde yapamıyoruz bence. . ben eğer bana yalan söylediyse aşkla bakan bi çift göze muhtaç kalsın dediim mesela. .sevgimin değerini bilmediği için. .

Haklısın güzelim..ah etmesekte Allah içimizden geçenleri yaşadıklarımızı biliyor ve eminim ki herşeyi bu dünyada gösteriyor..ve anlıyorlar ama iş işten geçtikten sonra işte o farkediş herşeye değer oluyor..Allah'ın adaleti öyle keskindir ki..kalbimiz hep aydınlık olsun, karanlık olursa hiçbirşey göremeyiz..bir insanın yüreğini susturmak, küstürmek bunun da hesabı vardır..erkek kadın farketmez yapan görüyor..

senin durumunu da anlıyorum canımm.. bence görüşmek isteyerek bencillik etmiş. .zaaf mı bunun adı bilmiyorum ama sonrasında bu görüşmenin sende hangi düşüncelere yol açıcağını sana umut vericeğini düşünmemiiş. .

evet ben de bunu diyorum.. ya seven bi insan için yani benim için " seni özledim" demesi çok umut vericiydi....çünkü insan böyle bir durumda kalınca zaten en ufak bişeyden ışık görmeye çalışıyor...bir de ben ona msj atmasam o zaten ulaşıcakmış sınavdan sonra...o zaman da ankarada olduğumu öğrenince yine kendiliğinden görüşmek isteyecekti muhtemelen..
yaptığını dengesizce buluyorum.

evet ben de bunu diyorum.. ya seven bi insan için yani benim için " seni özledim" demesi çok umut vericiydi....çünkü insan böyle bir durumda kalınca zaten en ufak bişeyden ışık görmeye çalışıyor...bir de ben ona msj atmasam o zaten ulaşıcakmış sınavdan sonra...o zaman da ankarada olduğumu öğrenince yine kendiliğinden görüşmek isteyecekti muhtemelen..

canım o kadar haklısın ki öle düşünmekte...severken üstelik ondan gelen tek olumlu bişey umutlandırıyo..ama erkekler kadar dengesiz varlıklar yok inan...ben terkedileli 11 ay oldu tam..ama bu sürede hiç peşimi bırakmadı..onu unutmaya çok çalıştım..sen de öğretmensin sanırım..kpss ye girmeden önce mail atmıştı ben çok soğuk cevap yazdım..her şeyi sormuş napıyosun sağlığın nasıl vs..başarılar dilemiş..daha geçen hafta hem face hem de mailime unutamam seni diye şarkılar mesajlar atıp duruyo ama barışmaya dair bişey sölemiyo kaç aydır bu blirsizliğin içindeyim..ama şunu iyi biliyorum ki ne zaman ben ona umuramaz ve soğuk davrandıysam o msj falan atmaya başladı..şimdi ne olucak bilmiyorum..bu 11 ayda hergünüm ona ah etmekle geçti ki hiç istemedim böle olmasını ama canımı çok acıttı tek isteğim benim sevgime muhtaç olsun...

canım o kadar haklısın ki öle düşünmekte...severken üstelik ondan gelen tek olumlu bişey umutlandırıyo..ama erkekler kadar dengesiz varlıklar yok inan...ben terkedileli 11 ay oldu tam..ama bu sürede hiç peşimi bırakmadı..onu unutmaya çok çalıştım..sen de öğretmensin sanırım..kpss ye girmeden önce mail atmıştı ben çok soğuk cevap yazdım..her şeyi sormuş napıyosun sağlığın nasıl vs..başarılar dilemiş..daha geçen hafta hem face hem de mailime unutamam seni diye şarkılar mesajlar atıp duruyo ama barışmaya dair bişey sölemiyo kaç aydır bu blirsizliğin içindeyim..ama şunu iyi biliyorum ki ne zaman ben ona umuramaz ve soğuk davrandıysam o msj falan atmaya başladı..şimdi ne olucak bilmiyorum..bu 11 ayda hergünüm ona ah etmekle geçti ki hiç istemedim böle olmasını ama canımı çok acıttı tek isteğim benim sevgime muhtaç olsun...

öğretmen değilim de başka bi kamu kurumunda çalışıyorum cnm....daha ii biyer olsun die kpss ye girdim.. o acıyla o kafayla nasıl ders çalışmaya çalıştığımı ben bilirim o 4 duvar arasında...o ağlama krizlerimi...bir yandan da iş hayatı...beni bu ağır şartlarımda böyle bırakıp giden insandan bi türlü nefret edemedim de ona yanarım..
benim de inan ona ah etmediğim gün olmadı..canımı çok yaktı çokkkkk:KK43: hiç haketmediğim halde...ben de hep böyle diyorum biliyo musun: " benim sevgime muhtaç olsun"...ne kaybettiğini anlasın.

ha bi de enfalcim,
çikolatalısüt arkadaşın topiğinde okumuştum da senin yazdıklarını; onun da dediği gibi döneceksen bile ona iyice süründürmeden dönme sakın...benim düştüğüm hataya düşme :KK43:

öğretmen değilim de başka bi kamu kurumunda çalışıyorum cnm....daha ii biyer olsun die kpss ye girdim.. o acıyla o kafayla nasıl ders çalışmaya çalıştığımı ben bilirim o 4 duvar arasında...o ağlama krizlerimi...bir yandan da iş hayatı...beni bu ağır şartlarımda böyle bırakıp giden insandan bi türlü nefret edemedim de ona yanarım..
benim de inan ona ah etmediğim gün olmadı..canımı çok yaktı çokkkkk:KK43: hiç haketmediğim halde...ben de hep böyle diyorum biliyo musun: " benim sevgime muhtaç olsun"...ne kaybettiğini anlasın.

evet gördüm canım memur yazıyodu...ben de tam puanlar açıklandığı günlerde atanamicağmı öğrendiğim gündelerde terkedildim en zor zamanımda...ve bu sene yaşayan bi ölü gibi gezdim hep.yüzüm hiç gülmedi...onun da gülmesin dedim rabbim güldürmesin..bi sene olucak hala kimse yok hayatında unutamıyo çünkü yaptıklarından belli..çok acımasızdı bırakıp giderken ben yalvarırken şarkı mıırldanıyodu biliyomusun.....haklısın sürünmesi çoook pişman olması gerek dönmem için o çok güvendi benim sevgime vazgeçmez dedi..bu sene askere gidicek hem de uzun dönem...o zaman nasıl olucakmış hayatın toz pembe olmadığını görücek ama çok geç olucak..inşallah senin de duaların kabul olur seni gerçekten mutlu edicek değerinin bilicek birisi çıkar karşına canım...

umarım yaptıkları yanına kar kalmaz..
umarım "keşke"si olurum onun.

bdengesizce ve düşüncesizce. . çok değer veriyoruz ya hata burda biz ilgilenmezsek geri geliyorlar. .bana biz olamayız kendi hayatlarımza bakalım dedi. bir hafta öldüm ağlamaktan ama artık tamam diyorum yani hiç umudum yok kendi kendime dışarı çıktım sinemaya gittim yalnız kendimi dinledim iyi de geldi tam ben gülmeye başladım 8.gün mesaj geldi yeniden. .bir haftada bu kadar kesin fikirler nasıl değişti de geri geldin. . ben üzülmüştüm geldiğine. çünkü biliyorum ki bi geleceğimiz yok ama onu da reddemiyorum seni istemiyorum diyemiyordum ..nitekim gelen de giden de o oldu. . geride yıkılan yine ben. .akannehir

bdengesizce ve düşüncesizce. . çok değer veriyoruz ya hata burda biz ilgilenmezsek geri geliyorlar. .bana biz olamayız kendi hayatlarımza bakalım dedi. bir hafta öldüm ağlamaktan ama artık tamam diyorum yani hiç umudum yok kendi kendime dışarı çıktım sinemaya gittim yalnız kendimi dinledim iyi de geldi tam ben gülmeye başladım 8.gün mesaj geldi yeniden. .bir haftada bu kadar kesin fikirler nasıl değişti de geri geldin. . ben üzülmüştüm geldiğine. çünkü biliyorum ki bi geleceğimiz yok ama onu da reddemiyorum seni istemiyorum diyemiyordum ..nitekim gelen de giden de o oldu. . geride yıkılan yine ben. .akannehir

son kertede benimkinin yaptığı çok aşağılayıcıydı yaa...
bana karşı zaafı olamazmıymış?
kendimi bu duruma da düşürdüm ya pesss....
b.. kadar değerim kalmamıştır onun gözünde..hoş çok varmış da sanki..

X