Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

ya işte bence;
bizi böyle acılarla bırakıp giden birine sürünerek dönse bile dönmememiz lazım..
ben 2,5 ay o kadar acıyı çektikten sonra bu insanla görüşerek her türlü muameleyi hakeettim belki de...annem yalvardı gitme yeniden tazeleem herşeyi dedi..ama dinleyen kim..ben uçarak gittim.ağzımın payını da aldım..
iş işten geçtikten sonra da kendi kendime dedim ki; " sen çektiğin acılara ihanet etttin".
sen o acıları çekerken o hiçbirşekilde yanında yoktu...ne halde olduğun umrunda bile değildi..
bir de ben sadece anneme deği babam da anlatırım paylaşırım bu tarz ilişkilerimi..her ne kadar onları dinlemesm de:))
babam da demişti sakın gitme diye...gitme, eğer ortada sana karşı kayda değer bir duygusu varsa o kalkar ankaradan senin bulunduğun yere bile gelir..bunu yapacak kadar bir hissiyatı yoksa zaten olan yine sana olur dedi..bir telefonuyla gitme...vs..
ne kadar düz mantık ve ne kadar doğru işte..

KK üyeleri ve KK dışından sayfaya misafir olan arkadaşlarr!!
Sizlere sesleniyorum bir kez daha.

Eğer karşı taraf sizi bırakmışsa sakın arayıp sormayın.
Eğer etrafınızdaysa kıskandırmaya falan da çalışmayın saçma sapan hareketler yaparak.
Sadece kendiniz gibi davranın ve başınız dik dursun.
Biz kadınız, biz önemliyiz, duyarlıyız, özeliz.
Bunu bilmeyene güle güle demeyi bilelim.
Yüzsüz ve gurursuzca davranıp daha da dibe vurmayalım.
Eğer bir erkek bizimle beraber olmak istiyorsa olur.
Sesimizi duymak istiyorsa arar. Merak ediyorsa bir şekilde mutlaka ulaşmaya çalışır.
Belki 3 ay belki 5 ay sonra ama yapar muhakkak.
Ağlayıp üzülmek serbest ama dünya tek bir erkeğin etrafında dönmüyor.
Sızlanmak da bir yere kadar.
Hep aynı şeyler yazılıyor foruma ve gördükçe üzülüyorum.
Biraz ilerleme kaydeden yok ortada sanki.
Herkes kendi yoluna gitmeli artık bence.
Onlar kimbilir hangi olayların peşindeler şimdi..
Olan bize oluyor. :1closedeyes:

Eğer etrafınızdaysa kıskandırmaya falan da çalışmayın saçma sapan hareketler yaparak.
Sesimizi duymak istiyorsa arar. Merak ediyorsa bir şekilde mutlaka ulaşmaya çalışır.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

malesef durum bu..
ve zaten ben bunu onun ağzından da duydum , numaramı değiştireceğimi söyledim son görüşmede.
aynen dedi ki: ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır..
benim durumum da herkese taze taze ders olsun işte..

yok yine terkedilmek istiyorum dersen uzun süre ses soluk verme
uzun zaman sonra sms selam canım nabersin :) yaz karşılık gelirse
muhabbet olur

haaa el altında saymasın seni bırak giden gitsin
giderken dönmeyi düşünecek değil..
kendine göre birini bulamazsa zaten döner derim ben....

Hep biz mi geri döndürmek için uğraşcaz bugün de tam tersi oldu eski sevgilim beni aradı pişmanlığını dile getirdi ama geçmişler olaa .Cevabım aynen şuu: Sen daha çok duvarlara vurursun başını , askerde acaba nerde ,kimle ,napıyoo ,hayatında biri varmı diyee düşünüp dur. Şimdi beni kaybettiğine yan dedimmşakkıdı Bu sayfayıo kuyan herkese morall olsunn kızlarrrhihoyyyt:kahve:

Hep biz mi geri döndürmek için uğraşcaz bugün de tam tersi oldu eski sevgilim beni aradı pişmanlığını dile getirdi ama geçmişler olaa .Cevabım aynen şuu: Sen daha çok duvarlara vurursun başını , askerde acaba nerde ,kimle ,napıyoo ,hayatında biri varmı diyee düşünüp dur. Şimdi beni kaybettiğine yan dedimmşakkıdı Bu sayfayıo kuyan herkese morall olsunn kızlarrrhihoyyyt:kahve:

:)))))))))) güzelmiş.

vallahi bu KK hatunlarından korkuluurrr yemin ediyooruuumm delikafadulden

benmki ayrı bi dert kaybetme korkusu yok bnmkinde o kadar rahatki ne yaparsa yapsın onu sevdiğimi bilio ve dilediği giibi konuşa bilioo napcam ben bunu yaa

ya işte bence;
bizi böyle acılarla bırakıp giden birine sürünerek dönse bile dönmememiz lazım..
ben 2,5 ay o kadar acıyı çektikten sonra bu insanla görüşerek her türlü muameleyi hakeettim belki de...annem yalvardı gitme yeniden tazeleem herşeyi dedi..ama dinleyen kim..ben uçarak gittim.ağzımın payını da aldım..
iş işten geçtikten sonra da kendi kendime dedim ki; " sen çektiğin acılara ihanet etttin".
sen o acıları çekerken o hiçbirşekilde yanında yoktu...ne halde olduğun umrunda bile değildi..
bir de ben sadece anneme deği babam da anlatırım paylaşırım bu tarz ilişkilerimi..her ne kadar onları dinlemesm de:))
babam da demişti sakın gitme diye...gitme, eğer ortada sana karşı kayda değer bir duygusu varsa o kalkar ankaradan senin bulunduğun yere bile gelir..bunu yapacak kadar bir hissiyatı yoksa zaten olan yine sana olur dedi..bir telefonuyla gitme...vs..
ne kadar düz mantık ve ne kadar doğru işte..

zaten erkeklerin ince düşünmediğini biliyoruz düz ilk aklımıza gelen şey doğru işte. . valla bu sefer ben öyle böyle değil ciddi akıllandım kızlar saolun valla hepinizden allah razı olsun. .bazı arkadaşlar da yazmışlarbi erkek gelmek isterse geliyor severse zaten bırakmıyor. . beni sevmeyeni de ben hiç sevemicem. bi söz duydum gençliğimi geri verseler en çok kendimi severdim diye. . ben daha 22 yaşındayım daha yaşıyacağım hayat geride duruyor hiç yas tutamıcam. . hele ki bugün bişi daha öğrendim ki karşı taraf hakkında şok oldumohaoldumsmile
kendisi bi arkadaşlık sitesine üyeymiş face falan değil baya arkadaşlık sitesi. . tesadüfen gördüm bende. .benimle konuşurken demek ki gözü dışardaymış .. biz bi süre sevgili olmadan da konuştuk. .ama ben hep soruyordum ilgilendiğin konuştuğun biri var mı hayır yok dedi. . amann valla şu kadar cümle kurmama bile değmezmiş. .onu sevdiğim için kendimden utanıyorum. .

budur teşekkür ederim kendi adıma. .bazen gerçekler yüzümüze vurulmayınca anlamak istemiyoruz.. böyle açıkca söylemek gerekiyor. . çok açıklayıcı olmuş valla saolun..alkisalkisalkis

Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..

oyy bu gece nasılda guzın abla oldumm herhangı bı davranısta bulunma ortadan kaybol hemen sımdııı senı merak etsın mutlaka edıcekkk onun ar kadasları ıle ortak cevrenız ıle temasını kes herseyyıı kayboll gorunmez bılınmez oll senı arıycak yuzde 1000 garanntııı

sen niye geri getiresinki o seni geri getirmenin yolunu düşünsün

Öncelikle şunu demeliyim biz bayanların yaptığı en büyük hata bazen mantığımızı unutuyoruz ve duygularımız ile süzgeçten geçiriyoruz hareketleri sen sevip veklediğin için yaptığı hareketleri hep olumlu almışsın belki de haklısın ama şu var belki de değilsin..kendine hep bu payı ver güzelim sonradan üzülmemek için..sonrada şunu demek istiyorum erkeklerin en çok sevdiği şey armut piş ağzıma düş olayıdır geleceği varsada ilk önce sinyal verir sonra sana bakar sen ondan önce gidecek gibiysen yine tahtına kurulur erkekler en güzeli o bir adım geldiğinde sen bir adım geri duracaksın hemde onun görmediği bir yerden bakarak izleyerek ilk mesajında yada şunda bunda değil ne face ne msn ne arkadaş tamamen yok olmalısın sır olmalısın anlamalı ki sen yoksun ilgin yok o zaman düşünme zamanıdır..hiç yüzünü dönme ona kesin emin olsan bile geri geldiğinden dönme yüzünü biraz sürüncemede bırak gelecek adam ne olursa olsun gelir senin birşey demenle senin mesajınla alttan almanla olacak iş değil, burcuylada alakası yok erkeklerin hepsinin burcu aynı güzelim :))))))) ve onu beklediğin heran kendine azap verirsin bekleme hayatına bak hayatındaki güzellikleri beklicem diye kaçırırsan sonra çok üzülüyorsun iş işten geçiyor..ne derece yardımcı olabildim bilmiyorum ama :) senin hatan ona fazla güven vermek olmuş kaldı ki biz kadınlar hep yapıyoruz bu hatayı geri aldığında panik oluyorlar ama sen izin ver sen değil onun birşeyler yapması için, madem bekliyorsun bekleyeceğim diyorsun sakın onun yerine birşeyleri yapma bozduğu gibi düzeltmesi için izin ver düzeltmeyeceksede bunuda görürsün..Tryamour arkadaşım demiş ki istiyorsa bir şekilde ulaşır kesinlikle doğru..hakkında hayırlısı olsun :KK66:

canım yaaa biliyorum baya baya geç oldu ama ben ozaman farketmemişim yazdığın cevabı.yeni gördüm hoşş siteye de o zamandan beridir hiç girmiyorum yaa.ama sana özelden mesaj atayım dedim bi ton şey yazdım yarım saat boyunca ama mesaj sayım 50ye ulaşmadığı için gitmedi bilmiyorumkismile

çok teşekkür ederim yorumun için.aslında seninle aynı fikirdeyimde benim durum biraz garip.yine de yelkenleri suya indirmemek lazım her koşulda.bu siteye gelip bazı yorumları okudum ya kendime geldim biraz yaa.saolun arkadaşlar iyiki varsınız :teytey:

arkadaşlarım yaaaa sevdiğiniz ayrıldığınız günden beri hep açık kapı bırakıyor ve sizden tamamıyla kopmuyor kopmak istemiyor sizin onu unutmanıza izin vermiyosa nedir bunun anlamı ve onu yola getirmek için ne yapmalı fikri olan var mı?? ona ilgi göster adım at demeyin bana şimdiye kadar zaafım olduğunu anladığı ya da adım atıp sevgimi belli ettiğim zaman hep kendini geri çekti.ama ne zamanki terslesem haytaımdan çıkarmaya çalışsam etekleri tutuştu.ama ben artık buşekilde devam etmek istemiyorum.adam olsun dönsün istiyorum..yorumlarınızı bekliyorum

Senin ilginden kopmak istemiyordur. Sebep bu.
Seviyor olsa yanında olurdu.
Sevgiden kasıt arkadaşça değil gerçek sevgi, aşk.
Yani hiçbir şey ummamak lazım.
Bence kökten hallet ve kesinlikle sana ulaşmasını engelle.
Amaa sen de istiyorsun herhalde iletişimi sürdürmek yoksa böyle yapamazdı karşındaki insan.

oyy bu gece nasılda guzın abla oldumm herhangı bı davranısta bulunma ortadan kaybol hemen sımdııı senı merak etsın mutlaka edıcekkk onun ar kadasları ıle ortak cevrenız ıle temasını kes herseyyıı kayboll gorunmez bılınmez oll senı arıycak yuzde 1000 garanntııı

olumunekankayizsmile

X