- Konu Sahibi Princess
- #1.221
Bu bana da oluyor. Şu saat olayı batıl inanç sadece. Az önce ben de baktım 22.22ydi.
Güçlü bir şeyler hissediyorsan o an, bence o da seni düşünüyordur.
bu bile yeter..
onu çok seviyorum çünkü..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bana da oluyor. Şu saat olayı batıl inanç sadece. Az önce ben de baktım 22.22ydi.
Güçlü bir şeyler hissediyorsan o an, bence o da seni düşünüyordur.
neden zügürt tesellisi diyorsun ki bazen öyle bir durum oluyor ki ayrılmak kaçınılmaz son oluyor iki tarafta çok sevse de anlayamıyorsun ne oldugunu zaman geçiyor ve bir gün bir an öyle bir şey oluyor ki taraflardan biri gidiyor bi anda sonra dönmek istese de dönemiyor digeri de gururuna yediremiyor. bunu bizzat ben yaşadım bence yaşamadan konuşmmak lazım pek de.
vereliniortak
evet genelleme yanlış...neden döndüğü değil bence dönüp acılarınızı(varsa tabi)hafiflemesidir önemli olan,ben zaten döndüklerı an dünyalar benım oldu,o an herşey bitti,bence dönmeleri işimizi kolaylaştırıyor,eğer gemi limanda ayrılmışsa tabi...
döndükten sonra tamamen acıların silindiğini düşünmüyorum.ayrılırken edilen sözler hiç unutulmuyo çünkü
Ayrılığımın 1. yılına girdim. sempatiksalakcinni
Gelen yok.
canım sanki bitireccekte nasıl yapacagını bilemiyor gibi geldi bana.bi süre ilgisiz davran bence canım razı oluyorsa bitirmiş kafasında demektir ama ilgisizliğin karsısında şaşırıp peşine düserse ilişkinizin biraz heyecana ihtiyacı var demek bence canımKızlar benim erkek arkadasım hatta şuan ona erkek arkadas bile diyemiyorum çok kızgınım, türü bozuk arkadaşımla 2 hafta içinde 3 ağır kavga ettik.En son görüşmede de beni kızdırdı masadan kalktım gittim,bir dünya mesaj attı paşa paşa geri döndüm.Sonra bişey olmamış gibi sarıldı öptü döndük.Çok soğuk davrandı iki gün,sonra da canım çok sıkkın çok bunaldım çok daraldım hayatımda hiçbişey istemiyorum dedi ve sustu ..Susuş o susuş,daha öncede yaptı böyle ama uzun sürmezdi bir kaç gün sürerdi sadece.Geçen hafta ayrılalım dedim,kafam yerine geldiğinde çok üzülüp pişman olurum biliyorum vs vs dedi.Ben bitirdim hakkımı da helal etmedim,sonra dayanamadım toparlan sonra konusalım dedim.Mesaj attım falan,hiç ses etmedi..Bugün aradım ,açtı ,görüşelim yarın dedim,önce yok hastayım vs vs yalan attı,sonrada hazır değilim görüşmek istemiyorum dedi.Bende şuan senle hiçbişey değiliz biz 30 dakika bile olsa görücem seni sonra sen istemediğin sürece yine konusmam ben dedim.Beni bekliyomuşsun gibi yapma yeeaaa bana öyle geldi dedi.Kahkaha attım..İşin sonucu görüşmeyi bile kabul etmedi.Yoruldum sıkıldım ama defol git diyebilicek gücüm yok hala.. CADIARZU