- 1 Eylül 2009
- 89
- 0
- Konu Sahibi Princess
Barıştık :) ınş. sizinde herşey gönlünüzce olur. boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım devam et böyle. Ya ayrılıktan sonra erkeklerin geri dönmek için çabalamalarıı izlemekten çok keyif alıyorum :)
Barıştık :) İnş. sizinde herşey gönlünüzce olur. boshayallersmile
arkadaşım birşey yapmışsın , asla yaptığın yaşadığın şeylerden pişman olma bence..
kimine göre gurursuzluk kimine göre içinden geldiği gibi davranmak..
güzel bi konuşma geçmiş senin adına güzel birşey..
fakat bu sık yapma bence, sen güzel bi adım atmışsın
biraz bekle derim..
Tabiki :) Ayrı şehirlerdeyiz okulu için önceki mesajları okuyanlar bilirler.. O yüzden süslenip püslenip ona gözukmek gibi bi ihtimalimde olmadı.Üzüldüğümü zaten biliyodu. İlk günler ne kadar mutluyum desemde inanmazdıki. kimse üzülmüyorum 2 günde seni unuttum diye bişeye inanmaz bence.Hiç yazmadım,aramadımda. Sonralardan sadece nasılsın diye konustu. Konusmayı hiç uzatmadım. İlgisini çekti onunda tabi.Neden bana böyle davranıyosun fılan. Nasıl davranmamı beklıyosa :dilcikar: . 2-3 gün msn girmedim. Ama geldiğimde yeni resimlerle bi giriş yaptım tabi gezmeler fılan :) Baktım bi gün beni arıyo. Açmadım. Tekrar arayınca açtım öylesine kısa bi konustuk.Sonrasınıda zaten yazdım. Bi gün içip seni sevıyorum diye arayınca diğer güne herşey yoluna girmişti :) Ayrılmamızda aman aman abartılcak bişey yoktu. Çok sıkmıştım onu hareketlerimle. Bide uzakta olunca çok üstüne gittim.Neden aramadın.Napıyodunda geç yazdın vs. En ufak bişey büyüyodu haliyle. Gerçekten umursamaz olmak gerekiyomuş. Ama onu ıstemediğinizide hissettirmeden. Çok zor oluyo anlayabiliyorum o yüzden. Sabahları uyanmanın bi manası bile olmuyodu. Sanki boş bi güne uyanmış gibi. O yoksa hayatın anlamı yok. Ama araya çok uzun zaman girincede hiç bişey eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. Onun tenine baska bi ten deydikten sonra bana gelmesinin bi önemi olmaz bence.
Tabiki :) Ayrı şehirlerdeyiz okulu için önceki mesajları okuyanlar bilirler.. O yüzden süslenip püslenip ona gözukmek gibi bi ihtimalimde olmadı.Üzüldüğümü zaten biliyodu. İlk günler ne kadar mutluyum desemde inanmazdıki. kimse üzülmüyorum 2 günde seni unuttum diye bişeye inanmaz bence.Hiç yazmadım,aramadımda. Sonralardan sadece nasılsın diye konustu. Konusmayı hiç uzatmadım. İlgisini çekti onunda tabi.Neden bana böyle davranıyosun fılan. Nasıl davranmamı beklıyosa :dilcikar: . 2-3 gün msn girmedim. Ama geldiğimde yeni resimlerle bi giriş yaptım tabi gezmeler fılan :) Baktım bi gün beni arıyo. Açmadım. Tekrar arayınca açtım öylesine kısa bi konustuk.Sonrasınıda zaten yazdım. Bi gün içip seni sevıyorum diye arayınca diğer güne herşey yoluna girmişti :) Ayrılmamızda aman aman abartılcak bişey yoktu. Çok sıkmıştım onu hareketlerimle. Bide uzakta olunca çok üstüne gittim.Neden aramadın.Napıyodunda geç yazdın vs. En ufak bişey büyüyodu haliyle. Gerçekten umursamaz olmak gerekiyomuş. Ama onu ıstemediğinizide hissettirmeden. Çok zor oluyo anlayabiliyorum o yüzden. Sabahları uyanmanın bi manası bile olmuyodu. Sanki boş bi güne uyanmış gibi. O yoksa hayatın anlamı yok. Ama araya çok uzun zaman girincede hiç bişey eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. Onun tenine baska bi ten deydikten sonra bana gelmesinin bi önemi olmaz bence.
:)))) deĞmiştir canım, geç oralarıı.
Saoll canım. Herkez kavuşur bi gün sevdiğine inş. :1hug:Çok sevindim canım senin adına. Allah bir daha aranızı açmasın inşallah.
6 ay sonra doğumgünümde doğum günü mesajı yazdı, cevap verdim..cevap yazdı..cevap verdim..
şimdi cevap yok..nedir bu? nedir anlamı..
Evet gerçekten çok zor. 1 ay var daha gelmesine.. Aynı yerde oturuyoruz ama o yüzden şanslı sayılırım. Bide benden kaynaklanıyo hep. Bişeyin o anda olmasını istiyorum zamana bırakamıyorum. Çok üstüne gidiyorum. Şu an bu durumu en aza indirgemiş durumdayım. Daha anlayışlı olmak için zorluyorum kendimi. Karşılığını görmesem sabretmem ama işte. Evet problem çıkarmasalar olmaz sanki . :mymeka:
Biz de bir hafta önce ayrıldık.. Bana beni hiç sevmediğini sadece hoşlandığını ama ben üzülmeyeyim diye dayanmaya çalıştığını söyledi.. Bende tamam falan dedim .. Hiç üzülmemiş gibi yaptım. Sonra sen hiç üzülmedin keşke daha önce söyleseydim dedi.. Bende keşke dedim. Çıktığımız süre içinde hep kavga onun yüzünden kavga ettiğimiz bir kız vardı. Ben hep onu seviyordum dedi.. Yine takmadım. Benim takmadığımı görünce sinir oldu sanki. Şimdi de sınıftan başka bir kızı sevdiğini söylüyor. Kızın adını geliyor sırama yazıyor. Ben onu çoook seviyordum ama.. Ve o da seviyor gibiydi. Gözleri bana bir başka bakardı. Çok güzel zamanlar geçirdik. Acaba bana geri döner mi ? Dönerse affetmeli miyim ? Beni çok fazla kırdı.. Onu hiç umursamıyor gibi davranıyorum. Ama çok kötü hissediyorum.. :çok üzgünüm: senağlama
Yine bir dengesizlik vakası galiba. Ne yazdın bilmiyorum cevap olarak ama sadece teşekkür ederim demişsindir umarım. Yoksa muhabbet uzuyor ve işte sonuçta aklında soru işaretleriyle bir başına kalıyorsun.
dengesizlik aynen güzelim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 artık muhabbetin uzama ihtimali hiç yok, zaten sohbet etmiyordum sadece doğumgünü mesajı çekmişti cevap vermiştim..artık tamamen mesaj yazma ihtimalini kaldırdım göremiyor artık listesinde..yahu madem böyle davrancaksın mesajda yazma unut gitsin yani değil mi?