Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

evet canım devam et böyle. Ya ayrılıktan sonra erkeklerin geri dönmek için çabalamalarıı izlemekten çok keyif alıyorum :)

sence sessiz mi kalayım yine yoksa bi mesaj falan atayımmı? inn napıcağmı şaşırdım..ne kadar beklicem daha onu niye hem belli sevdiği ama bi adım atmıyo bi yerde tıkanıyoobilmiyorumkismile

Canım ne kadar süreceğini tahmin edemesende sessiz kal, mutlaka sessiz kal. O çıldırıyodur senin sessizliğinden. Face de felan hiiç oralı olma neşeli neşeli takıl.

Barıştık :) İnş. sizinde herşey gönlünüzce olur. boshayallersmile

Gözün aydın canım, çok sevindim. Detaylarını anlatırsan diğer arkadaşlarada izlemeleri gereken yol bakımından moral olur diye düşünüyorum.. Hemde meraktan çatlıyorum kaydirigubbakcemile3

Tabiki :) Ayrı şehirlerdeyiz okulu için önceki mesajları okuyanlar bilirler.. O yüzden süslenip püslenip ona gözukmek gibi bi ihtimalimde olmadı.Üzüldüğümü zaten biliyodu. ılk günler ne kadar mutluyum desemde inanmazdıki. kimse üzülmüyorum 2 günde seni unuttum diye bişeye inanmaz bence.Hiç yazmadım,aramadımda. Sonralardan sadece nasılsın diye konustu. Konusmayı hiç uzatmadım. ılgisini çekti onunda tabi.Neden bana böyle davranıyosun fılan. Nasıl davranmamı beklıyosa :dilcikar: . 2-3 gün msn girmedim. Ama geldiğimde yeni resimlerle bi giriş yaptım tabi gezmeler fılan :) Baktım bi gün beni arıyo. Açmadım. Tekrar arayınca açtım öylesine kısa bi konustuk.Sonrasınıda zaten yazdım. Bi gün içip seni sevıyorum diye arayınca diğer güne herşey yoluna girmişti :) Ayrılmamızda aman aman abartılcak bişey yoktu. Çok sıkmıştım onu hareketlerimle. Bide uzakta olunca çok üstüne gittim.Neden aramadın.Napıyodunda geç yazdın vs. En ufak bişey büyüyodu haliyle. Gerçekten umursamaz olmak gerekiyomuş. Ama onu ıstemediğinizide hissettirmeden. Çok zor oluyo anlayabiliyorum o yüzden. Sabahları uyanmanın bi manası bile olmuyodu. Sanki boş bi güne uyanmış gibi. O yoksa hayatın anlamı yok. Ama araya çok uzun zaman girincede hiç bişey eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. Onun tenine baska bi ten deydikten sonra bana gelmesinin bi önemi olmaz bence.

arkadaşım birşey yapmışsın , asla yaptığın yaşadığın şeylerden pişman olma bence..
kimine göre gurursuzluk kimine göre içinden geldiği gibi davranmak..
güzel bi konuşma geçmiş senin adına güzel birşey..
fakat bu sık yapma bence, sen güzel bi adım atmışsın
biraz bekle derim..

teşekkür ederim yorumun için arkadaşım.

ıyi yapmıssın. ıçinde kalırdı aramazsan eğer. Bir süre geri çek kendini. Sen atmıssın ilk adımı. ınş. istediğin gibi olur herşey :Saruboceq:

Tabiki :) Ayrı şehirlerdeyiz okulu için önceki mesajları okuyanlar bilirler.. O yüzden süslenip püslenip ona gözukmek gibi bi ihtimalimde olmadı.Üzüldüğümü zaten biliyodu. İlk günler ne kadar mutluyum desemde inanmazdıki. kimse üzülmüyorum 2 günde seni unuttum diye bişeye inanmaz bence.Hiç yazmadım,aramadımda. Sonralardan sadece nasılsın diye konustu. Konusmayı hiç uzatmadım. İlgisini çekti onunda tabi.Neden bana böyle davranıyosun fılan. Nasıl davranmamı beklıyosa :dilcikar: . 2-3 gün msn girmedim. Ama geldiğimde yeni resimlerle bi giriş yaptım tabi gezmeler fılan :) Baktım bi gün beni arıyo. Açmadım. Tekrar arayınca açtım öylesine kısa bi konustuk.Sonrasınıda zaten yazdım. Bi gün içip seni sevıyorum diye arayınca diğer güne herşey yoluna girmişti :) Ayrılmamızda aman aman abartılcak bişey yoktu. Çok sıkmıştım onu hareketlerimle. Bide uzakta olunca çok üstüne gittim.Neden aramadın.Napıyodunda geç yazdın vs. En ufak bişey büyüyodu haliyle. Gerçekten umursamaz olmak gerekiyomuş. Ama onu ıstemediğinizide hissettirmeden. Çok zor oluyo anlayabiliyorum o yüzden. Sabahları uyanmanın bi manası bile olmuyodu. Sanki boş bi güne uyanmış gibi. O yoksa hayatın anlamı yok. Ama araya çok uzun zaman girincede hiç bişey eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. Onun tenine baska bi ten deydikten sonra bana gelmesinin bi önemi olmaz bence.

:)))) deĞmiştir canım, geç oralarıı.

Tabiki :) Ayrı şehirlerdeyiz okulu için önceki mesajları okuyanlar bilirler.. O yüzden süslenip püslenip ona gözukmek gibi bi ihtimalimde olmadı.Üzüldüğümü zaten biliyodu. İlk günler ne kadar mutluyum desemde inanmazdıki. kimse üzülmüyorum 2 günde seni unuttum diye bişeye inanmaz bence.Hiç yazmadım,aramadımda. Sonralardan sadece nasılsın diye konustu. Konusmayı hiç uzatmadım. İlgisini çekti onunda tabi.Neden bana böyle davranıyosun fılan. Nasıl davranmamı beklıyosa :dilcikar: . 2-3 gün msn girmedim. Ama geldiğimde yeni resimlerle bi giriş yaptım tabi gezmeler fılan :) Baktım bi gün beni arıyo. Açmadım. Tekrar arayınca açtım öylesine kısa bi konustuk.Sonrasınıda zaten yazdım. Bi gün içip seni sevıyorum diye arayınca diğer güne herşey yoluna girmişti :) Ayrılmamızda aman aman abartılcak bişey yoktu. Çok sıkmıştım onu hareketlerimle. Bide uzakta olunca çok üstüne gittim.Neden aramadın.Napıyodunda geç yazdın vs. En ufak bişey büyüyodu haliyle. Gerçekten umursamaz olmak gerekiyomuş. Ama onu ıstemediğinizide hissettirmeden. Çok zor oluyo anlayabiliyorum o yüzden. Sabahları uyanmanın bi manası bile olmuyodu. Sanki boş bi güne uyanmış gibi. O yoksa hayatın anlamı yok. Ama araya çok uzun zaman girincede hiç bişey eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. Onun tenine baska bi ten deydikten sonra bana gelmesinin bi önemi olmaz bence.

Çok sevindim canım senin adına. Allah bir daha aranızı açmasın inşallah.

6 ay sonra doğumgünümde doğum günü mesajı yazdı, cevap verdim..cevap yazdı..cevap verdim..

şimdi cevap yok..nedir bu? nedir anlamı..

Yine bir dengesizlik vakası galiba. Ne yazdın bilmiyorum cevap olarak ama sadece teşekkür ederim demişsindir umarım. Yoksa muhabbet uzuyor ve işte sonuçta aklında soru işaretleriyle bir başına kalıyorsun.

Umarım bu kez her şey yolunda gider, çok mutlu olursun canım.Uzaktan yürütmek çook zor gerçekten de. Bizim için kolay da bu salak erkekler problem çıkarabiliyor.yerimseniben

Evet gerçekten çok zor. 1 ay var daha gelmesine.. Aynı yerde oturuyoruz ama o yüzden şanslı sayılırım. Bide benden kaynaklanıyo hep. Bişeyin o anda olmasını istiyorum zamana bırakamıyorum. Çok üstüne gidiyorum. Şu an bu durumu en aza indirgemiş durumdayım. Daha anlayışlı olmak için zorluyorum kendimi. Karşılığını görmesem sabretmem ama işte. Evet problem çıkarmasalar olmaz sanki . :mymeka:

Evet gerçekten çok zor. 1 ay var daha gelmesine.. Aynı yerde oturuyoruz ama o yüzden şanslı sayılırım. Bide benden kaynaklanıyo hep. Bişeyin o anda olmasını istiyorum zamana bırakamıyorum. Çok üstüne gidiyorum. Şu an bu durumu en aza indirgemiş durumdayım. Daha anlayışlı olmak için zorluyorum kendimi. Karşılığını görmesem sabretmem ama işte. Evet problem çıkarmasalar olmaz sanki . :mymeka:

Karşılığını görüyorsan elinden ne geliyorsa yapman lazım zaten. Zor bulunuyor aşk çünkü.

Biz de bir hafta önce ayrıldık.. Bana beni hiç sevmediğini sadece hoşlandığını ama ben üzülmeyeyim diye dayanmaya çalıştığını söyledi.. Bende tamam falan dedim .. Hiç üzülmemiş gibi yaptım. Sonra sen hiç üzülmedin keşke daha önce söyleseydim dedi.. Bende keşke dedim. Çıktığımız süre içinde hep kavga onun yüzünden kavga ettiğimiz bir kız vardı. Ben hep onu seviyordum dedi.. Yine takmadım. Benim takmadığımı görünce sinir oldu sanki. Şimdi de sınıftan başka bir kızı sevdiğini söylüyor. Kızın adını geliyor sırama yazıyor. Ben onu çoook seviyordum ama.. Ve o da seviyor gibiydi. Gözleri bana bir başka bakardı. Çok güzel zamanlar geçirdik. Acaba bana geri döner mi ? Dönerse affetmeli miyim ? Beni çok fazla kırdı.. Onu hiç umursamıyor gibi davranıyorum. Ama çok kötü hissediyorum.. :çok üzgünüm: senağlama

Biz de bir hafta önce ayrıldık.. Bana beni hiç sevmediğini sadece hoşlandığını ama ben üzülmeyeyim diye dayanmaya çalıştığını söyledi.. Bende tamam falan dedim .. Hiç üzülmemiş gibi yaptım. Sonra sen hiç üzülmedin keşke daha önce söyleseydim dedi.. Bende keşke dedim. Çıktığımız süre içinde hep kavga onun yüzünden kavga ettiğimiz bir kız vardı. Ben hep onu seviyordum dedi.. Yine takmadım. Benim takmadığımı görünce sinir oldu sanki. Şimdi de sınıftan başka bir kızı sevdiğini söylüyor. Kızın adını geliyor sırama yazıyor. Ben onu çoook seviyordum ama.. Ve o da seviyor gibiydi. Gözleri bana bir başka bakardı. Çok güzel zamanlar geçirdik. Acaba bana geri döner mi ? Dönerse affetmeli miyim ? Beni çok fazla kırdı.. Onu hiç umursamıyor gibi davranıyorum. Ama çok kötü hissediyorum.. :çok üzgünüm: senağlama

Affetmemelisin bana göre çünkü yeniden denesen de hayır gelmez. Seni sevdiğini fln da düşünme bence. Seven insan bunu yapmaz. Böyle saçma sapan çocukça davranışlarda bulunmaz. Ki zaten sanırım küçüksünüz. Bu yaşlarda olan bir erkekten ne beklenir ki? Onu düşünmemeye çalış canım. Kendini üzmene değmez.:umursamaz:

Yine bir dengesizlik vakası galiba. Ne yazdın bilmiyorum cevap olarak ama sadece teşekkür ederim demişsindir umarım. Yoksa muhabbet uzuyor ve işte sonuçta aklında soru işaretleriyle bir başına kalıyorsun.

dengesizlik aynen güzelim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 artık muhabbetin uzama ihtimali hiç yok, zaten sohbet etmiyordum sadece doğumgünü mesajı çekmişti cevap vermiştim..artık tamamen mesaj yazma ihtimalini kaldırdım göremiyor artık listesinde..yahu madem böyle davrancaksın mesajda yazma unut gitsin yani değil mi?

Son düzenleme:
bu erkeklerin hepsi dengesiz nerdeyse....1 ey cim sana mesaj atmıştım diğer forumda..hani o 11 ay sonra dönen arkdaşın var ya nasıl oldu d adöndü çok merak ettim...

dengesizlik aynen güzelim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 artık muhabbetin uzama ihtimali hiç yok, zaten sohbet etmiyordum sadece doğumgünü mesajı çekmişti cevap vermiştim..artık tamamen mesaj yazma ihtimalini kaldırdım göremiyor artık listesinde..yahu madem böyle davrancaksın mesajda yazma unut gitsin yani değil mi?

Öyle tabi de salak bunlar işte. Ne yaptıklarının bilincinde değiller. Boşver gitsin.:dilcikar:

X