Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Nasıl davranmam gerekir peki. Ortalıklardan bir süre kaybolsammı. Yoksa konusmaya devam mı etsem.

Canım yaşadıklarını ben bilemediğim için bu soruya yanıt veremem.:sm_confused:
Sen iyice ölç, tart neler yaşadın bununla, sana neler yaşattı, mutlu mu ediyor yoksa daha çok üzüyor mu, senin için neler yaptı vs. Ona göre kalbinin ve mantığının sesini dinleyip kendin için en iyi kararı ver bence. Yapabilirsin bunu.

bence ilgisiz davranılmalı kendisi ilgilenip bir adım atmaya calısmıyorsa zaten bırakın gitsin..
ha bir de ilgisiz davranmayıp erkeginiz elini ayagını cekince de pisman olmayın sakın
guclubacismile

Ayrılık eğer iyi anlaşamamak,size uymayan bir olay nedeniyle gerçekleşrse bencede bu ilişkiden tekrar başlasa da hayır gelmez.fakat imkanlar aryılmayı gerektiriosa iki tarafta birbirini dşünüyor hem ayrılmalılar hemde hiç istemiyorlar gibi bi durumsa kanımca tekrar barışılıyor. 1 yıllık bi ilişkim var ve 3 kez ayrıldık ayrılığımz 1 ayı hiç geçmedi en fazla 1 ay oldu ve her seferinde onun tekrar başlamak istedğini anlıyorm. O da bende yapamıyoruz ayrı. Ama ayrıldığımz zamanlarda sadece arkadaşca davrandım diğerlerine nasıl davranıyorsam ona da öyle fazla msj atmazdm mesela msn de falan o yazardı hep niye yazmıosun derdi bnde ancak öyle yazardm gördüğmde çnkü içimde ya istemiyorsa gbi bi his olur hep o an engel olurm kendime aslında içim gider hep ama bkma ve hep mutlu görünürm ayrılık konusunu hiç açmam belki bu da işe yarıyordur bilemicem ama çokta soğuk durma derim barışmak istiyorsan tamamen eğer aksi taktirde tamamen kaybedebilrzde :KK70:

Yeni gelişmelerle geldiimm :) Gece ev arkadaslarıyla içiceğini söylemişti. Msnden öyle çıkmıştık. 3.40 gibi beni aradı.Seviyorumlar fılan epey içmiş belliydi. Ertesi gün msn geldi. Hatırlıyomu diye bi iki soru sordum. Sana bişey sölicem ama şimdi değil sınavım var yarına. Ona biraz bakiyim dedi. Tamam dedim. Bi iki saat sonra geldi. Seni sevıyorum ama tekrar yapabilcezmi bilmıyorum dedi. Aramamı ıstedi. Aradım öyle konustuk.Sürekli konusmak mesajlaşmak ıstıyosun sıkıyo bi yerden sonra yapma bunu Düşünelim bu gece. Yarına söyleyelim dedi. Şuan msnde ama hala tık yok öle konusuyo :)

dün kendi adıma bir çılgınlık yapıp 9 ay ayrılıktan sonra onu aradım.bunu yaptığıma hala inanamıyorum.açmaz yada meşgule atar diyordum telefonu.ismimi söyleyerek açtı.şaşırdım silmemiş.naber nasılsın görüşmeyeli.bildiğin gibi iş,güç dedim.sesini duymak istedim dedim.bende aynıyım dedi.yaz sonu askere gidecekmiş.onu söyledi.fenerbahçeli olduğum için takıldı kupa maçıyla ilgili.birkaç konuyla ilgili daha espri yaptık karşılıklı.sonra seni tutmıyim dedim.hoşçakal deyip kapattık.
neden bunu yaptım bilmiyorum.kötü ayrılmıştık.beni msn ve facebooktan silmişti.neyse böyle işte...

arkadaşlar hata ve gurursuzluk muydu yaptığım?senağlama

arkadaşlar hata ve gurursuzluk muydu yaptığım?senağlama

arkadaşım birşey yapmışsın , asla yaptığın yaşadığın şeylerden pişman olma bence..
kimine göre gurursuzluk kimine göre içinden geldiği gibi davranmak..
güzel bi konuşma geçmiş senin adına güzel birşey..
fakat bu sık yapma bence, sen güzel bi adım atmışsın
biraz bekle derim..

Yeni gelişmelerle geldiimm :) Gece ev arkadaslarıyla içiceğini söylemişti. Msnden öyle çıkmıştık. 3.40 gibi beni aradı.Seviyorumlar fılan epey içmiş belliydi. Ertesi gün msn geldi. Hatırlıyomu diye bi iki soru sordum. Sana bişey sölicem ama şimdi değil sınavım var yarına. Ona biraz bakiyim dedi. Tamam dedim. Bi iki saat sonra geldi. Seni sevıyorum ama tekrar yapabilcezmi bilmıyorum dedi. Aramamı ıstedi. Aradım öyle konustuk.Sürekli konusmak mesajlaşmak ıstıyosun sıkıyo bi yerden sonra yapma bunu Düşünelim bu gece. Yarına söyleyelim dedi. Şuan msnde ama hala tık yok öle konusuyo :)

dengesiz bi erkek daha :umursamaz:
ama bence sende çok ilgili gibi gösterme kendini
msnde konuşurken falan işim var de çık arada
bu çoğu zaman işe yarıyorrr , onaylanmıştır opuyorumnanaktan

anahtar sözcük : sallamamak, ilgisiz olmak, ve gerçekten düşünmemek

arkadaşlar benim ki geçen hafta doğum günümü kutladı hem telime mesaj attı hemde faceden mesaj attı.bide geçen hafta faceden bi baktım ondan mesaj. unutamam seni diye yazmış şarkısını göndermiş..ondan beri bi ses yok..

ooooo bu iyi bir gelişme enfal hanım. Hadi gözün aydın canım. Bence gelişmeler için acele etme. Oluruna bırak canım. Peki sen cevap ayzdın mı?

arkadaşlar benim ki geçen hafta doğum günümü kutladı hem telime mesaj attı hemde faceden mesaj attı.bide geçen hafta faceden bi baktım ondan mesaj. unutamam seni diye yazmış şarkısını göndermiş..ondan beri bi ses yok..

yaa canım daha ne istiyosun bizim bir bucuk ay oldu tık yokk yaa senınkı ne guzel ıste en azından ırtıbat kurmaya calısıyo onu unutmanı ıstemıyor demek kı:)

belki biliyosunuzdur bizim ayrılalı çok oldu yani oterkedeli..ama hep konuştu mesaj attı..tam bitti dediğimde hep bişeyle karşıma çıktı..ben sadece teşekkür ettim. nolucak bilmiyorum böle hla sevdiğini hissediyorum ama bişey yapsın artık..yada tamamen çıksın hayatımdan.:KK43:bide başka isimle faceden mesajlaşıyoduk ya ( dou you wanna sen bilirsin) tekrar mesaj atmış hala kabul etmiyo o olduğunu.bende sessiz duruyorum cevap vermedim.

ehehehe kabul etmemesi iyi bence. Utanıyo erkeklik gururundan ödün vemek istemiyor beyfendi. Sen gene ilgisiz davran. O dökülür yavaş yavaş.

ehehehe kabul etmemesi iyi bence. Utanıyo erkeklik gururundan ödün vemek istemiyor beyfendi. Sen gene ilgisiz davran. O dökülür yavaş yavaş.

yaaa benımkınde o yok ıste keske arada oda benle ırtıbata gecmeye calıssa yaa:) do you wanna hepımızın dert ortagı oldu yalnızz bıkcakkk bızdende sonundaaa:)

Aşk olsun canım yaa.. Benim ne salakca sorunlarım oluyoda hepiniz bana yardım ediyorsunuz. Ben yanınızda olmuşum çok mu?

evet canım gerçekten dert ortağımsın benimde....dediğin gibi kabul etmemesi belki daha iyidir.ben de cevap vermedim çünkü ne desem yine kabul etmicek. sessizlik güzeldir ben ilgisiz olunca o bişeyler yapıyo...

evet canım devam et böyle. Ya ayrılıktan sonra erkeklerin geri dönmek için çabalamalarıı izlemekten çok keyif alıyorum :)

6 ay sonra doğumgünümde doğum günü mesajı yazdı, cevap verdim..cevap yazdı..cevap verdim..

şimdi cevap yok..nedir bu? nedir anlamı..

Giden gitmeye kalktıysa bir defa durdurmamak,gittiyse de dönmesini beklememek,geldiyse de ilişkinin eski gibi olmayacağını bilmek gerekir ..

arkadaslar,1.5 ay önce beni bırakan sevgilim simdi beni ortak arkadaslarla sordurtuyor..cok kötüymüş..
ama benim hayatıma biri girdi,eski sevgilimi cok özlüyorum hala zaafım var ama dönsem de yürümez..
ama yine de içim rahatladı,cok acı cekmiştim gittiginde..
gerçekten hiç ses cıkartmamak gerekiyomus,aramamak sormamak..
,kızlara ilk günlerde dank ediyo ama erkekler acısını bir süre sonra anlıyorlar ,o zamanı sessizce beklemek erkegin dönmesi için etkili yol..

Son düzenleme:
arkadaslar,1.5 ay önce beni bırakan sevgilim simdi beni ortak arkadaslarla sordurtuyor..cok kötüymüş..
ama benim hayatıma biri girdi,eski sevgilimi cok özlüyorum hala zaafım var ama dönsem de yürümez..
ama yine de içim rahatladı,cok acı cekmiştim gittiginde..
gerçekten hiç ses cıkartmamak gerekiyomus,aramamak sormamak..
,kızlara ilk günlerde dank ediyo ama erkekler acısını bir süre sonra anlıyorlar ,o zamanı sessizce beklemek erkegin dönmesi için etkili yol..

Gözün aydın canım içinin rahatlamasına çok sevindim.

X