- Konu Sahibi Princess
imkansız deme küçük dünya.hayatta ne imkansız dediğmiz şeyler oluyor.Rabbim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
bilmem ..zaten olursa mucize:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
imkansız deme küçük dünya.hayatta ne imkansız dediğmiz şeyler oluyor.Rabbim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
uff....
çok yorgun hissediyorum artık kendimi .onu aramıyorum aramam da, hiçbir şekilde irtibat halinde de değilim ama yine de aklımda bir şekilde..bazen çok sinirleniyorum.karışık duygular yaşıyor insan...
keşke diyorum onu hiç tanımadığım günlere dönebilsem..ne kadar hafifmişim o zamanlar..
duygularımı aldırmak istiyorum..o şuan çok çok rahat.belki aklında ve yanında bambaşka birisi vardır..:mymeka:ama ben hala onun hakkında konuşabiliyorum..:1no2:.ne sinir ve eşitsiz bi durum ya
şu an aynen bende bu duygular içerisindeyim( çokk mutsuzum çokkk o başkasıyla evleniyo( o kadar kırgınım ki gururum o kadar kırıldıki( evlendiği kişi uzaktan akrabasıymış.bana hep derdi evlilik düşünmüyorum yapamam evlendim kıza yazık diye(
bu konuda bana hiç ümit vermemişti.ama işte insan yinede kalbine söz geçiremiyo.cumartesi aradı görüşelim diye sevgilin ne oldu dedim yok sevgilim dedi.meğer yalan söylemiş ertesi günü de bi baktım facede kızla resimler kız kapalı ve ben açığım herkes tebrik etmiş akrabaları falan ailemize uygun diye..resmen içim yanıyo bu acı nasıl dinecekmafoldumben bende dün akşam incinen gururumu birazda olsa onarabilmek için mesaj attım ona beni ne zannettiğini kimsenin oyuncağı olmadığımı ve benimde bir gururum olduğunu hatırlatan ve bunca şeye rağmen neden hala onu seviyorum ve vazgeçemiyorum bu nasıl bişeydir.anlamak o kadar zorki(bugün öğrendim kızla aralarında yüzük takmışlar ama resmiyete dökülücekmiş olay.off off bende o kadar çok isterdim ki onu tanımadığım günlere geri dönebilmeyimafoldumben
Ayrılık acısı, terkedilmşlik çok zor ...
ya onun dışında hiçbir erkek beni ilgilendrimiyo malesef..
bir de evlilik düşünmediklerini söyleyip arkasından başka biriyle bombayı patlatmazlar mı...
ölümden başka herşeyin çaresi var denir ama; o insanın beni sevmemesinin , istememesinin çaresi var mı..YOK. imkansız biri işte benim için..
şu yeryüzünde onun da yaşadığını hayatınadevam ettiğini bilip onunla olamamak..sevdiğin insandan ayrı koca bir ömür geçirmek zorunda olmak, hiç kavuşamamak...dün ilk kez dedim ki kendi kendime; keşke ölmüş olsaydı... ozmn daha kolay kabullenirdim..hem onun başkasıyla evlenicek olması gibi bi ihtimal de canımı yakmazdı o zmn..Allah ın gücüne gitmesin ama böyle hissettim napıyım:1no2:
kızlar süründürün şu erkekleri ya üzülmeyin nolur
aynen bende az önce bende geçirdim bunu içimden ''keşke ölmüş olsaydı'' bunu söylemek bile acı veriyo bana deli gibisevdiğin bir insan için(napıcaz biz böyle nasıl olucak onlar nasıl bu kadar kolay silip mutlu olabiliyolar(ama biz yapamıyoruz.hadi silmiş olsa tamam dicem yine ama silmiyoda görüşmek istiyo hala hemde başkasıyla evleneceğini bile bile(bide yalan söylüyo bana yok kimse diye ama bi duyuyorum kıza tek taşlar almış aralarında yüzük takmışlar ertesi gün de resimler.az önce yanımdaki arkadaşla konuştular msnden ben dün geceden itibaren engelledim düşünsene silemiyorum bile buna bile cesaretim yok(silersem nerden haber alıcamı düşünüyorum ne yaptığını nasıl göreceğimi düşünüyorum(arkadaşla konuştular ona demiş aramızda yüzük taktık diye kalbim acıyo nasıl geçicek allahım yaa((bu akşamda işyerine gelicek bi iş için nasıl davranıcamı hiç bilemiyorum( bana en çok koyanda benimle gününü gün etti gönlünü eğlendirdi ya şimdi ise ailesine uygun bir kızla ailesinin istediği biriyle evleniyo( halbuki bunu belirtseydi bana bende onun istediği gibi olurdum( ama hep evlenmiceni söyledi.hiç açık kapı bırakmadı ve halada beimle eğlenmek istiyo bu durum beni kahrediyomafoldumben
kızlar süründürün şu erkekleri ya üzülmeyin nolur
tryamour cum benim hayat görüşümdür bu.kimseye kendimi melonkoli olacak şekilde bağlanmamaya çalışırım.hakettiğinden çok değer vermem.eğer ben ona çok bağlansaydım aylarca ağlasaydım üzülseydim elime ne geçecekti.hiç bişey...kendime verdiğim sıkıntı yanıma kar kalacaktı.üstelik bu benim hem derslerimi hem sosyal hayatımı etkileyecekti...peki sizi bırakıp giden biri için değer mi bunca kayıp,hüsran...bak doğru söylüyosun benim gibisini bulamaz diye.bende aynı şeyleri benimki için demiştim ve diyorum o da biliyr bunu.kendini geri tut canım.sen gerçekten ona göre bulunmaz nimetsen düşer peşine birgün merak etme...ya da bırak KAYBEDEN o olsun olumunekankayizsmile
zaten her konuda rest çekerler ailelerine ama iş evliliğe gelince onlar ne derse o olur..erkekler cidden çok ama çok garip..
benimki uzun süren bi ilişki değildi belki ama ben çok sevdim o kısa sürede bile..daha önce 6 yılllık erkek arakadaşımın artık neredeyse yalvararak benden istediği hiçbirşeyi bir kez olsun yapmamış olan ben, bu son insan ne dese yapmaya hazırdım onunla olabilmek için.herşeyden vazgeçebilirdim..nasıl bu kadar gözümü kararttım bilmiyorum ama oldu işte..ama o, bunu bile istemedi..demekki en ufacık bir hissi dahi yokmuş bana karşı...hem çok sinir oluyorum ona hem hala çok seviyorum bir o kadar da unutmak istiyorum..çünkü biliyorum o hiç geri gelmicek.
duyguların konusunda sana birşey diyemem çünkü ben de aynı çıkmazdayımm.ama şunu söyleyebilrirm senin durumun o noktada benden çok farklı:yani hala diyolog halindesiniz ama bence buna izin verme...beyfendi hem evlilik çalışmalarında olup hem hala senin duygularınla oynamasın..izin verme buna canım..senle konuşmasına izizn verme.
zaten cnm salı akşamı yazdım cvp vermedi görüşmek için benden haber bekliyodu.bende bütün duygularımı ifade eden bir yazı yazdım yolladım ona dedim neyse zaten cevap vermene falan gerek yok sadece bazı şeyler içimde kalsın istemiyorum.yanlış tanıdığın beni sana anlatmak istiyorum.ilk defa birine bu kadar değer verdim ve hayatıma soktum.bunu değerlendirip değerlendirmemek sana kalmıştı.ben aptal değilim bir ilişki nasıl yaşanır iki insan ne sıklıkta görüşür veya birbirne ne kadar vakit ayırır gayet iyi biliyorum dedim.ama buna rağmen sana değer verdiğim için bütün bunlara katlandım.ama aslında aptallık etmişim hiç gerek yokmuş özellikle cumartesiden sonra daha iyi anladım ve sevgilin varmı diyorum bana yok diyosun ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamış değilim dedim bide aptal gibi arıcaktım seni ama ben bişey kaybettiğimi düşünmüyorum sayende kimse için kişiliğimden ve gururumdan ödün vermemem gerektiğini anladım.sonuçta herkesin bir gururu vardır değilmi ben kimsenin oyuncağı değilim birdaha benimle görüşme talebinde bulunma sana hayatının kadınıyla mutluluklar diliyorum dedim.ve yolladım ondan sonra da engelledim iki gündür engelli açmıyorum ama bakıyorum o yine mutlu yine mutlu yazmış sevmekte sevilmekte çok güzel diye(( yine be suçu kendimde arıyorum çok yüz vererek her çağırdığında giderek ve her dediğini yaparak çokmu hafif göründüm karşısında acaba( ama buda bi sevgi belirtisi değilmidir...herhalde o zannettiki ben her karşıma çıkanla böyle yapıcam(of llahım off bu erkek milletine yaranılmıyo naparsan yüz versen dert vermesen dert ortasını bulabilcekmiyiz mafoldumben
msn inine öyle şeyler yazıyorsa bence sana nispet yapmaya çalışıyor hala kendi içinde çelişkilerle yaşıyor kanımca. sen en azından bunu düşünüp içini rahatlat biraz ki bence böyle. rahatlayınca yavaş yavaş unutmaya başlıcaksın daha doğrusu anımsadığında acımamaya başlıcak etkisizleşicek hele ki hayatına yeni biri girerse sevdiğin, tamamen biticek.
bilemiyorum ki cnm çelişki içerisinde olsa millete facebook da evleniceklerini ilan etmez.veya dün arkadaşımla konuşuyolar ona anlatıyo tektaş yüzük almış kıza ciddi olduğunu falan söylemiş kız zaten uzaktanda akrabası olduğu için bencede bunun dönüşü olmaz kolay kolay( bide aslına bakarsan ne zaman kızla bozuşsa hemen bana geliyo benimle görüşmek istiyo ve zaten msnde ki nicklerindende anlayabiliyosun ruh halini.üçtür aynısını yapıyo kızla bozuşuyo hemen bana buluşalım ben diyorum e hani sevgilin vardı ne oldu hani çok aşıktın ona seviyodun ya canım ne aşkı güldürme beni diyo ama ertesi gün bi bakıyorum yine kıza aşk itirafları aşk sözleri bilemiyorum kafayı yicem yaa( artık onla ilgili hiç bişi düşünmek istemiyorum aslında keşke bitse ona karşı içimdeki herşey hiç bişi kalmasa o kadar hafiflicemkimafoldumben
Senin bunları kafana taktığını anladığı sürece böyle devam eder o, huyları bu emin ol böyle.Onun iletilerini okumadığını arkadaşlarınla konuşmadığını ondan haber alamadığını anladığında ancak sen düzelirsin bu şekilde o devam eder.kalbin senden gitmediğini bilse bile o tamamen onun hayatından gittiğini düşünmeli bu sadece senle değil çevrendeki insanlara verdiğin izlenimle mümkün.Onu düşündüğünü asla bilmemeli, sonra gör onu..bırak kendiyle başbaşa kalsın
zaten cnm salı akşamı bidaha benimle görüşme talebinde bulunmamasını söyledim.evt haklısın aslında onunla ilgili hiç haber almamam duymamam lazım ama yapamıyorum(elimde değil.sanırım işyerimi değiştirmeyince bu durumdan kurtulamıcam ben(çünkü normalde görüşmesek bile işyerine gelicek yine görücem ister istemez hep yüzyüze gelicez( en iyisi işimi değiştirmem olucak sanırım başka çarem yok gibi görünüyomafoldumben
Eğer istiyorsa ne olursa olsun bulur o seni emin ol..sen üzerine düşmesende çevresinde olmanı onla ilgileniyorsun diye yorar o alışmış senin ilgine..onu aciz bırak, yapamıyorum deme o nasıl yapıyor aynını yapmalıyım de ki kendi yaptığının ne olduğunu anlasın..aslında senin elindeki koz daha büyük sadece kullanmıyorsun onun ilgisi olmasa sana bu kadar atraksiyon yapmaz..sadece emin olmasını sağlamak için uzaklaş ondan.
bilemiyorum ki cnm çelişki içerisinde olsa millete facebook da evleniceklerini ilan etmez.veya dün arkadaşımla konuşuyolar ona anlatıyo tektaş yüzük almış kıza ciddi olduğunu falan söylemiş kız zaten uzaktanda akrabası olduğu için bencede bunun dönüşü olmaz kolay kolay( bide aslına bakarsan ne zaman kızla bozuşsa hemen bana geliyo benimle görüşmek istiyo ve zaten msnde ki nicklerindende anlayabiliyosun ruh halini.üçtür aynısını yapıyo kızla bozuşuyo hemen bana buluşalım ben diyorum e hani sevgilin vardı ne oldu hani çok aşıktın ona seviyodun ya canım ne aşkı güldürme beni diyo ama ertesi gün bi bakıyorum yine kıza aşk itirafları aşk sözleri bilemiyorum kafayı yicem yaa( artık onla ilgili hiç bişi düşünmek istemiyorum aslında keşke bitse ona karşı içimdeki herşey hiç bişi kalmasa o kadar hafiflicemkimafoldumben