Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar,
artık onları çözmeye çalışmayalım..döner mi dönmez mi hesabı yapmayalım..ya düşünsenize büyük ihtimal şuan adamların aklının ucundan bile geçmiyoruzdur..şahsen ben yoruldum artık düşünmekten:1no2:
ben örtülü bi bayan olduğum için ayrıldık düşünün gerisini..ve dünyanın en iyi anlaşan masalardaki gibi bi çifttik.bu sorun hep vardı ama sonunda ayyuka çıktı...benim açılmamı istdi..bende inancım için örtündüm..ve inancımı yıkıp bambaşka biri olmamı istedi..varın siz düşünün bu erkekleri..yinede hiç bi kötü temennim yok..inşallah hep iyi ve mutlu olur..hiçbişe gelmesin başına o beni çok mutlu etti hep..ama işte olmazdık olamazdık bu sorunla..( sadece bi başkasıyla olma ihtimali yıkıyor benii
eğer bir erkek sizden ayrılıyorsa size tavsiyem sendinizi buharlaştırın.sizden hiç bi haber alamasın ne msj ne msn ne arama.bi müddet sonra meraktan,özlemden ve en önemlisi farkına varılmış sevgiden dolayı sizi tekrar arıyorlar...nitekim bende oldu bu 1 ay ayrı kaldık yapamam sandı ama inanırmısınız benden 1 ay haberdar olamadı bende ondan.hatta unutmaya bile başlamıştım kaydirigubbakcemile3 dayanamadı aradı ve tekrar başladık.Rabbime şükür şimdi iyiyiz.secret_garden durumuna çok üzüldüm ama senin için hayırlı olan buymuş.dinimizcede evlenecek kişilerin madden ve manen birbirine denk olması lazım.seni dini yaşama şeklinden dolayı yargıl ayan biriyle zaten yapamazdın.sürekli sorun çıkabildi ve Allah korusun bi anlık onu mutlu etme duygusuyla yolundan da sapabilirdin...bol bol dua et karşına Rabbim senin gibi biini çıkarsın :teselli: bende kapalıyım ve sözlüm hafız.birbirimizi her yönden tamamlamaya çalışıyoruz.ondan çok şey öğreniyorum :asigim: dilerim Rabbim sanada ve tüm KK bekarlarınada kendilerine faydası dokunacak bişeylr kazanacağı paylaşacağı hayırlı eşler nasip eder :Saruboceq:
arkadaşlar kendimden örnek verdim ama döner diye bahsettiğim kişi sizi gerçekten seven kişidir.seviyorsa emin olun bir gün döner...sadece bunalmıştır kafasını dağıtmak istiyodur.bu belki 1 ay olur belki 1 sene...benim bi arkadaşımın sevgilisi ayrılmak istemişti ve tam 2,5 sene sonra geri döndü düşünebiliyormusunuz akannehir arkadaşıma senin gibisini bulamadım çıktıklarım oldu ama hep senden bişeyler aradım ama bulamadım demiş...yani kıymee bidiğiniz an dönerler üzülmeyin tabi o zaman sizi bulurlar mı bilemem :jeyyar: ama size tavsiyem beklemek gün saymak yerine hayatınıza devam etmeye çalışın.onu hiç aklınıza getirmeyin.bi müddet sonra alışıyosunuz,hatta unutmaya bile başlıyor insan sonra bi bakıyosunuz sizinki kürkçü dükkanına geri dönmüüüüş
arkadaşlar kendimden örnek verdim ama döner diye bahsettiğim kişi sizi gerçekten seven kişidir.seviyorsa emin olun bir gün döner...sadece bunalmıştır kafasını dağıtmak istiyodur.bu belki 1 ay olur belki 1 sene...benim bi arkadaşımın sevgilisi ayrılmak istemişti ve tam 2,5 sene sonra geri döndü düşünebiliyormusunuz akannehir arkadaşıma senin gibisini bulamadım çıktıklarım oldu ama hep senden bişeyler aradım ama bulamadım demiş...yani kıymee bidiğiniz an dönerler üzülmeyin tabi o zaman sizi bulurlar mı bilemem :jeyyar: ama size tavsiyem beklemek gün saymak yerine hayatınıza devam etmeye çalışın.onu hiç aklınıza getirmeyin.bi müddet sonra alışıyosunuz,hatta unutmaya bile başlıyor insan sonra bi bakıyosunuz sizinki kürkçü dükkanına geri dönmüüüüş
arkadaşım geçen o 2,5 yılda onu unutmuştu o yüzden kabul etmedi aslında seviyodu biliyordum ama bu kadar kolay olmasını istemedi belkide.haklıda düşünsenize sevgiliniz sizden ayrılıyor 2,5 sene arayıp sormuyor bu arada başka ilişkiler yaşıyor.kim kabul edr ki bunu..bu olay olalı 3 ay oldu yani geri döneli arkadaşım kabul etmiyor ama çocuk pes etmiyor.anladığım kadarıyla biraz süründürüp öyle kabul edecek kaydirigubbakcemile3 yani tryamour cum sabret seviyosa emin ol döner..bu çocukilişkiden sıkılıp artık sevmediğini düşünerek ayrılmıştı arkadaşımdan ama geçen onca zaman onun kıymetini bilmesine vesile oldu...sen hayatına devam et.ayrıldığımda bende öyle yapmıştım unutmaya bile başladığımı farkettiğim sırada yani 1 ay sonra döndü.gerçi bizimkisi sevgi eksikliğinden değil özel durumlardan bitmişti ama gene başladı çok şükür :asigim: sende kendine dert etme unutma kimse senden kıymetli değil opuyorumnanaktan