Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Kızlarrr bugün hıdırellezmiş. Yeni öğrendim. Gelsin bakalım dualarrr.
Bol bol isteyin. Bugünkü dileklere özel ilgi gösterilecek.:lepi:
Listemizin üst sıralarında yer alan madde hepimizin ortak isteği. İnşallah herkes istediğine kavuşur.:Saruboceq:

Kızlarrr bugün hıdırellezmiş. Yeni öğrendim. Gelsin bakalım dualarrr.
Bol bol isteyin. Bugünkü dileklere özel ilgi gösterilecek.:lepi:
Listemizin üst sıralarında yer alan madde hepimizin ortak isteği. ınşallah herkes istediğine kavuşur.:Saruboceq:

ve ınşallah herkesin istediğinin, isteğiyizdir :))

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın.vereliniortak

saol canım olumunekankayizsmile
şunu öğrendim ama düşünülmenin yolu düşünmemekten geçiyor..kendilerini birşey sanıyorlar..hep senden bekliyorlar birşeyleri zamanında o kadar havalandırmışız ki..

saol canım olumunekankayizsmile
şunu öğrendim ama düşünülmenin yolu düşünmemekten geçiyor..kendilerini birşey sanıyorlar..hep senden bekliyorlar birşeyleri zamanında o kadar havalandırmışız ki..

Onları düşünüp düşünmediğimizden emin değillerdir bence. Ama hiçbir şekilde irtibat kurmamamız onları bizi düşünmeye iter mutlaka.
Evet ben de çok havalandırdım. Zaten havalıydı çok.:dilcikar:
Kader iştee..:nazar:

Ayrıldınız onun sıkılıp bunaldığı için.Uzak kaldınız. ayrı şehirlerdesiniz.1 hafta sonra arayıp sizi merak ettiğini.Hayatının sizsiz idare ettiğini.Hala uyandığında yada yattığında aklında olduğunuzu.Ama onun için üzülmemeniz gerektiğini ıçinde hala bişeyler olduğunu ama adını koyamadığını söyleyen,ilerde olabilceğini söyleyen birine birine ne yapardınız.. Şimdi aradım. Msn gelmesini söyledim. Ya herşey yoluna girsin. Yada tamamen bitsin içimdeki umutla beraber demek istiyorum. Sizce beklemelimiyim..Yoksa böylesi dahamı iyi. Araya zaman girdikce sanki herşey dahada zorlaşıyo gibi. Korkuyorum bekledikce hayatına birinin girmesinden çünkü.. Biriyle deneyipte bana geri gelmesini istemıyorum..

Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; CANIN ÇOK AMA ÇOK ACIYACAK..

alkisalkisalkis

Ayrıldınız onun sıkılıp bunaldığı için.Uzak kaldınız. ayrı şehirlerdesiniz.1 hafta sonra arayıp sizi merak ettiğini.Hayatının sizsiz idare ettiğini.Hala uyandığında yada yattığında aklında olduğunuzu.Ama onun için üzülmemeniz gerektiğini İçinde hala bişeyler olduğunu ama adını koyamadığını söyleyen,ilerde olabilceğini söyleyen birine birine ne yapardınız.. Şimdi aradım. Msn gelmesini söyledim. Ya herşey yoluna girsin. Yada tamamen bitsin içimdeki umutla beraber demek istiyorum. Sizce beklemelimiyim..Yoksa böylesi dahamı iyi. Araya zaman girdikce sanki herşey dahada zorlaşıyo gibi. Korkuyorum bekledikce hayatına birinin girmesinden çünkü.. Biriyle deneyipte bana geri gelmesini istemıyorum..

ahh cnm ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah başkasıyla olmadan döner sana :KK43:( benim yaşadımı yaşamazsın hakkında hayırlısı..

Dün konustum herşeyi söyledim. Beni bekleme artık olmaz. Senin üzülmene hiç dayanamıyorum. En iyisi bu dedi. Vedalaştık.En azından içim rahat. Boş yere bi umutla onu beklemicem.

dün kendi adıma bir çılgınlık yapıp 9 ay ayrılıktan sonra onu aradım.bunu yaptığıma hala inanamıyorum.açmaz yada meşgule atar diyordum telefonu.ismimi söyleyerek açtı.şaşırdım silmemiş.naber nasılsın görüşmeyeli.bildiğin gibi iş,güç dedim.sesini duymak istedim dedim.bende aynıyım dedi.yaz sonu askere gidecekmiş.onu söyledi.fenerbahçeli olduğum için takıldı kupa maçıyla ilgili.birkaç konuyla ilgili daha espri yaptık karşılıklı.sonra seni tutmıyim dedim.hoşçakal deyip kapattık.
neden bunu yaptım bilmiyorum.kötü ayrılmıştık.beni msn ve facebooktan silmişti.neyse böyle işte...

Ben umudumu bir vesile ile yitirmiş bulunuyorum bugün itibariyle.
Oohhh beaaa hayat varmış. Artık beklemek, bir ümit gelir diye düşünmek yookkk.
10 aydır aramayan herif bundan sonra niye arasın yeaa..:1closedeyes:
Darısı sevdiğini boş yere bekleyen herkese..şakkıdı :teytey: :hooray:

bence gururlu olmak lazım seni istemeyeni sen neden hala isteyesinki

gelmezler bence :) gelmiyor çünkü.....
çok kırıldı gelsede bundan snr nasıl olur bilmem

gercekten bitirmişse dönmezz mümkün deil, beyninde ve kalbinde bitirmiş adam kırk takla atsanız da dönmez :nazar: olan yıllarınıza aylarınıza haftalarınıza olurr

moxis haklısın benimde 5.5 senem çöpe atıldı

gercekten bitirmişse dönmezz mümkün deil, beyninde ve kalbinde bitirmiş adam kırk takla atsanız da dönmez :nazar: olan yıllarınıza aylarınıza haftalarınıza olurr

vereliniortak Aynen böylee. Uyanalım artıkk.:lepi:

Ya hala konusuyosa. Yine ilgiliyse.Ne biliyim.Ne yaptığınızı merak edıyosa sürekli bilgiler almaya calısıyosa sizden.. Böle birine ne yapardınız.Bugun msnde bidaha konusmayalım dediğimiz halde konustuk. Candan erçetinin kader şarkısını attı. Dinle bunu diye. Ya bilmıyorum çok aklımı karıştırıyo.Pat diye bişeyler söyleyip kaçırmakta ıstemıyorum.Sıkıntıya gelemez beyfendi çünkü.

ohaoldumsmile
Ya hala konusuyosa. Yine ilgiliyse.Ne biliyim.Ne yaptığınızı merak edıyosa sürekli bilgiler almaya calısıyosa sizden.. Böle birine ne yapardınız.Bugun msnde bidaha konusmayalım dediğimiz halde konustuk. Candan erçetinin kader şarkısını attı. Dinle bunu diye. Ya bilmıyorum çok aklımı karıştırıyo.Pat diye bişeyler söyleyip kaçırmakta ıstemıyorum.Sıkıntıya gelemez beyfendi çünkü.

Alla alla.. Kendi sıkıntıya gelemz ama seni sıkıntıya sokmuş epeyce anladığım kadarıyla..:dilcikar:
Hakettiği değerden fazlasını verirsen şımarır, tepene çıkar. Dikkatli olmaz lazım..

Nasıl davranmam gerekir peki. Ortalıklardan bir süre kaybolsammı. Yoksa konusmaya devam mı etsem.

X