- 12 Ocak 2010
- 1.632
- 8
-
- Konu Sahibi Princess
ben baskasınıda alamıyorum ıste hayatıma cevremde de o kadar ınsan dolu ama yapamıyorum sankı hala ona aıtmısım gıbı hıssedıyorum onu aldatıcakmısım gıbı gelıyor ne kadar sacma ama bu boyle kımseyı ıcım almıyor ona nasıl alısmıssam artık onu nasıl benımsemıssem hıc aramassa naparım dusunmek bıle ıstemıyorum bana umut werıcı bısey soylemese de nıyeyse bana hep donucek pısman olucak gıbı gelıyor ben ona kotu hıc bısersey yapmadım cunku suan ıcınde oldugu durumdan dolayı sankı anlamıyor gıbıme gelıyor bıraz zaman gecınce ya bu kız bana neler yaptı benı bunun kadar sewen olmadı dıye dusunucek gıbıme gelıyor tek umudum o yaa nolur pısman olsun cok sewdım ben gercekten cok sewdım
İstesende istemesende beklicem dmeişsin ya, o sözün tarihe karıştıüını hareketlerinle göster bence ona. Okulda erkek arkadaşlarınla takıl daha fazla, ne bilim sen daha iyi bilirsin kıskanıca şeyleri canım. Önünden gerçekten neşeli olarak geç ama onu hiç farketme. Onun önünden geçerkende savur saçlarını bi hııh yap. Adam şok şok şok :1shok: :1shok: kaydirigubbakcemile3
İiyyyii iyii bu çok iyi olmuş. Yapmaya çalışsan olmaz böyle.
katılıyorum sana benimde 11 ay sonra beraber olan bir arkadaşım var..
Bak fal işini bende yapıyorum. İçiyorum hergün kahve bizimkilerede yapıyorum sonra annem oturup bana günlük falıma bakıyor. Be baktığıda çıkıyor kaydirigubbakcemile3
ewett ya ayarlasam öyle denk gelmezdı normalde yap deseler yapmam korkarım yanı onun kulagına gıdıcekte nasıl olsa atlasmıs ıyı ne halı warsa gorsun dıycek dıye ama elımde olmadan da olsa gordu arkadası:) facebook hesabımada sureklı neselıymısım gıbı ıletıler resımler falan koyuyorum ama ıcım kan aglıyor yaa hala donucekk :)
Evet işte olacağı varsa oluyor bir şekilde. Ben de çok isterim yeniden beraber olmayı. Sadece arkadaşça bile olur. Hiç problem değil. Her şeyi oluruna bıraktım. Arada bir mail atsam mı acaba diye düşünsem de atmıcam sanırım.:sinifsinif:
bence de atmaolumunekankayizsmile
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım..
benim erkek arkadaşımda beni 17 yaşında bir kız için terketti( iki hafta önce görüşüyoruz bana kalbimdesin diyen adam iki hafta sonra bir bakıyorum facede ilişkisi var yapıyo biz birbuçuk yıldır görüşüyoduk ilişkisi var yapmamıştı ( ve bana sürekli bahanesi vardı yok tanıdıklar varmışda iş arkadaşları v.s bilmesinlermiş ayıp olurmuş uzun süreli ilişki yürütemezmiş falan filan..bana hep böyle bahanelerle gelirdi görüşmediğim zamanlardada trip yapardı..neyse sonra facede bi bakıyorum ilişkisi var yapmış sordum nasıl yani falan diye.yok bir anda olmuşda duyguları hisleri ağır basmışta dedim ne kadar zamandır?? çok önceden tanışıyolarmış ama bir haftadır sohbet ediyolarmış öle sohbet anında birden bire gelişmiş ( bende dedim biz seninle bir buçuk senedir hoşbeş içindeyiz ama bana verdiği cevap,kader diyelim cnm...:gitme: neyse ben bunu sildim faceden msnden de engeledim facede yorumlar çok mutlu olduğu falan msnde sürekli mutlu mutlu kıza hitaben nickler (
insanın gerçekten çok içi acıyo:gitme: hiç aramadım sormadım yazmadım sonra bi ara açtım engelini hiç takmıyomuş gibi yaptım bende mutlu mutlu nickler yazdım ve birgün baktım yazıyo nbr falan tersledim tabi hiç yüz vermedim beni çok özlediğini görüşmek istediğini söylüyo güya kızdan ayrılmış facini de kapatmıştı daha sonra güya kız kapattırmış benim bir buçuk senede yapamadımı kız bir ayda yaptı( neyse baktım facide açmış ilişkisi yok yapmış.bu arada süreklide bana yazıyo görüşelim falan diye bende elimden geldiğince öcümü aldım:)) baya tersledim sürekli laf soktum kamerayı açmamı istedi açmadım:)) en son sinirlenip msni kapattı ( ve araya haftasonu girmişti pazartesi bi baktım kızla güya tekrar barışmışlar ilişkisi var yapmış ve bana karşıda tavırları çok resmiydi normalde hiç ismimle hitap etmeyen adam sürekli ismimle hitap etti ve çok resmi konuştu.
( şimdi yine nickinde o kıza hitap eden güzel sözler var bende yine engelledim (ama bu durum beni çok yıprattı son iki aydır sıfır moral geziyorum ortalıklarda.hatta buraya üye olduğum gün başlıkta açtım başkası yüzünden terkedilmek diye ( ama bakıyorum ki sadece bu dertten muzdarip ben değilim..:gitme: bekliyorum bakalım yeni bir dönüş olucakmı ( ve bana tercih ettiği kızı da çok merak ediyorum benim birbuçuk senede yaptıramadımı yaptıran kızı:gitme:
Allahım korusun yarabbim. Allah düşmanıma bile şu arkadaşımızın başına geleni yaşatmasın. Çok kötü durum gerçekten. Allah sabırlar versin canım.
:bbo: Dahaa ne durumlar var bu nedir ki. İsterse arkadaşımız kolayca sıyrılabilir işin içinden. [/QUOTE
çok doğru söylüyosunuz arkadaşlar ama işte mantıkla duygular aynı anda çalıştığında duygular daha ağır basıyo ama dönmesini istememin sebebi herşey çok güzel olsun falan değil..sadece bende onun canını acıtmak istiyorum nasıl ki o bana yaptı bütün dengemi alt üst etti ya ben bidaha nasıl birilerine güvenicemde bir ilişki içerisine giricem bunu düşünüyorum( bide ilk ilişkimdi bunun şokunu hala yaşıyorum atlatamadım:gitme:
bunu bi yenilgi gibi kabul ediyorummafoldumben yani kısacası tarifsiz duygular içerisindeyimkafamçokkarıştı çevreme yansıtmamaya çalışıyorum gülüyorum eğleniyorum ama sürekli aklımın bi köşesinde doğru belkide hiç görmemek duymamak en iyi yöntem kolay atlatmak içinmafoldumben
:bbo: Dahaa ne durumlar var bu nedir ki. İsterse arkadaşımız kolayca sıyrılabilir işin içinden. [/QUOTE
çok doğru söylüyosunuz arkadaşlar ama işte mantıkla duygular aynı anda çalıştığında duygular daha ağır basıyo ama dönmesini istememin sebebi herşey çok güzel olsun falan değil..sadece bende onun canını acıtmak istiyorum nasıl ki o bana yaptı bütün dengemi alt üst etti ya ben bidaha nasıl birilerine güvenicemde bir ilişki içerisine giricem bunu düşünüyorum( bide ilk ilişkimdi bunun şokunu hala yaşıyorum atlatamadım:gitme:
bunu bi yenilgi gibi kabul ediyorummafoldumben yani kısacası tarifsiz duygular içerisindeyimkafamçokkarıştı çevreme yansıtmamaya çalışıyorum gülüyorum eğleniyorum ama sürekli aklımın bi köşesinde doğru belkide hiç görmemek duymamak en iyi yöntem kolay atlatmak içinmafoldumben
ya herkesın mı yasadıgı seyler aynı olur yemın ederım aynı seylerr yaaa benımkı bendne sonra baskasıyla falan cıkmadı ama yada bı baskası yuzunden bıtmedı ama ınan bende donmesını sadece eskıye donebılmek ıcın dııl aynı acıları ona yasatmak ıcın ıstıyorum ahh keskee mumkun olsaa bu tatlımm ya bende bu zamana kadar kımseye baglanmamıstım bı buna baglandım buda boyle cıktıysa artık kıme guwenıcem dıyorum aynı seylerı benım yasadıgım suankı surecı nolurr oda yasasın allahıma her gun dua edıyorumm sırf bu yuzden donsun ıstıyorumkaydirigubbakcemile5:jeyyar:
ya herkesın mı yasadıgı seyler aynı olur yemın ederım aynı seylerr yaaa benımkı bendne sonra baskasıyla falan cıkmadı ama yada bı baskası yuzunden bıtmedı ama ınan bende donmesını sadece eskıye donebılmek ıcın dııl aynı acıları ona yasatmak ıcın ıstıyorum ahh keskee mumkun olsaa bu tatlımm ya bende bu zamana kadar kımseye baglanmamıstım bı buna baglandım buda boyle cıktıysa artık kıme guwenıcem dıyorum aynı seylerı benım yasadıgım suankı surecı nolurr oda yasasın allahıma her gun dua edıyorumm sırf bu yuzden donsun ıstıyorumkaydirigubbakcemile5:jeyyar:
gerçekten cnm insan öle hissediyo bende ilk defa buna bu kadar bağlandım ilk 2007 de tanıştık..sonradan aramızda bişiler gelişti kaç senedir yani ona karşı olan hislerim gram değişmedi halada aynı şeyleri hissediyorum insan gerçekten sevince ne yaparsa yapsın o sevgi hemen bitmiyo çok özlüyorum bekliyorum ama olmıcanıda biliyorum gururum bu kadar şeyi hazmedemeyecek bununda bilincindeyim..işte o yüzden bende istiyorum ki bari benim yaşadıklarımı anlasınmafoldumben ve sanki bidaha kimseyi onun gibi sevemicemmafoldum inşallah cnm hepimizin rabbim kalbine göre versin biz bunları hak etmedik ama yalnız değiliz buda bi gerçek böyle insanlar var oldukça bizim gibi insanlarda üzülmeye mahkum( en çok da canımı acıtan taraf o bana neler yaptı ve hala çok mutlu ben neler çektim ve hala çok mutsuzum normalde acı çektirenlerinde acı çekmesi gerekmezmi ama hayat işte biliyorum ki er yada geç oda yaşıcak benim yaşadıklarımı rabbim buna iyi demez biliyorum tek ümidim bu ve her gece dua ediyorum bendemafoldumben bide arkadaşlar diyoki sil herşeyini görme ama bu adam benim işyerimede geliyo sürekli ( öle yada böle illaki görüyorum off off rabbim sabır ver bizemafoldumben
Şunu da sizinle paylaşmak istedim. Mevlana söylemiş. Çok hoşuma gitti.
Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; CANIN ÇOK AMA ÇOK ACIYACAK..
Başarıcaz hepimiz inanıyorum ki. Acısını çektikten sonra tabi. :/yerimseniben