Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Bak fal işini bende yapıyorum. İçiyorum hergün kahve bizimkilerede yapıyorum sonra annem oturup bana günlük falıma bakıyor. Be baktığıda çıkıyor kaydirigubbakcemile3

İstesende istemesende beklicem dmeişsin ya, o sözün tarihe karıştıüını hareketlerinle göster bence ona. Okulda erkek arkadaşlarınla takıl daha fazla, ne bilim sen daha iyi bilirsin kıskanıca şeyleri canım. Önünden gerçekten neşeli olarak geç ama onu hiç farketme. Onun önünden geçerkende savur saçlarını bi hııh yap. Adam şok şok şok :1shok: :1shok: kaydirigubbakcemile3

üc haftadır falan karsılasamıyoruz zaten yuzyuze gelmedık canım ama en yakın arkadasını gordum tesadufen daha dogrusu son anda dıbımde bıtmıs bende normalde hatta bu olaydan ıkı dakıka oncesı salya sumuk aglıyordum ama okuldan tam cıkmıstım cıkısta karsılastım arkadasıyla delı gıbı sarkı soyluyordum yanımda arkadaslarımda wardı ama ınan onu gormememıstım hatta benı o skeıdle gormesınıde ıstemezdım mutlaka soylemıstır cunku benımkınede senınkı gayette toplanmıs bagıra bagıra sarkı soyluyodu dıye ıyı mı oldu kotu mu bılmıyorum baskalarıyla kıskandıramam öyle bıseyde hıc donmez cunku bana gerı:)

ıiyyyii iyii bu çok iyi olmuş. Yapmaya çalışsan olmaz böyle.

İiyyyii iyii bu çok iyi olmuş. Yapmaya çalışsan olmaz böyle.

ewett ya ayarlasam öyle denk gelmezdı normalde yap deseler yapmam korkarım yanı onun kulagına gıdıcekte nasıl olsa atlasmıs ıyı ne halı warsa gorsun dıycek dıye ama elımde olmadan da olsa gordu arkadası:) facebook hesabımada sureklı neselıymısım gıbı ıletıler resımler falan koyuyorum ama ıcım kan aglıyor yaa hala donucekk :)

katılıyorum sana benimde 11 ay sonra beraber olan bir arkadaşım var..

Evet işte olacağı varsa oluyor bir şekilde. Ben de çok isterim yeniden beraber olmayı. Sadece arkadaşça bile olur. Hiç problem değil. Her şeyi oluruna bıraktım. Arada bir mail atsam mı acaba diye düşünsem de atmıcam sanırım.:sinifsinif:
Bak fal işini bende yapıyorum. İçiyorum hergün kahve bizimkilerede yapıyorum sonra annem oturup bana günlük falıma bakıyor. Be baktığıda çıkıyor kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle işe yarar bir yöntem.:lepi: Ama ben arayı uzun tutarak baktırıyorum.:1rolleyes:
Aynen bu şekilde devam et. Süpersin.:lepi:

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım..
benim erkek arkadaşımda beni 17 yaşında bir kız için terketti( iki hafta önce görüşüyoruz bana kalbimdesin diyen adam iki hafta sonra bir bakıyorum facede ilişkisi var yapıyo biz birbuçuk yıldır görüşüyoduk ilişkisi var yapmamıştı( ve bana sürekli bahanesi vardı yok tanıdıklar varmışda iş arkadaşları v.s bilmesinlermiş ayıp olurmuş uzun süreli ilişki yürütemezmiş falan filan..bana hep böyle bahanelerle gelirdi görüşmediğim zamanlardada trip yapardı..neyse sonra facede bi bakıyorum ilişkisi var yapmış sordum nasıl yani falan diye.yok bir anda olmuşda duyguları hisleri ağır basmışta dedim ne kadar zamandır?? çok önceden tanışıyolarmış ama bir haftadır sohbet ediyolarmış öle sohbet anında birden bire gelişmiş( bende dedim biz seninle bir buçuk senedir hoşbeş içindeyiz ama bana verdiği cevap,kader diyelim cnm...:gitme: neyse ben bunu sildim faceden msnden de engeledim facede yorumlar çok mutlu olduğu falan msnde sürekli mutlu mutlu kıza hitaben nickler(
insanın gerçekten çok içi acıyo:gitme: hiç aramadım sormadım yazmadım sonra bi ara açtım engelini hiç takmıyomuş gibi yaptım bende mutlu mutlu nickler yazdım ve birgün baktım yazıyo nbr falan tersledim tabi hiç yüz vermedim beni çok özlediğini görüşmek istediğini söylüyo güya kızdan ayrılmış facini de kapatmıştı daha sonra güya kız kapattırmış benim bir buçuk senede yapamadımı kız bir ayda yaptı ( neyse baktım facide açmış ilişkisi yok yapmış.bu arada süreklide bana yazıyo görüşelim falan diye bende elimden geldiğince öcümü aldım:)) baya tersledim sürekli laf soktum kamerayı açmamı istedi açmadım:)) en son sinirlenip msni kapattı( ve araya haftasonu girmişti pazartesi bi baktım kızla güya tekrar barışmışlar ilişkisi var yapmış ve bana karşıda tavırları çok resmiydi normalde hiç ismimle hitap etmeyen adam sürekli ismimle hitap etti ve çok resmi konuştu.
( şimdi yine nickinde o kıza hitap eden güzel sözler var bende yine engelledim(ama bu durum beni çok yıprattı son iki aydır sıfır moral geziyorum ortalıklarda.hatta buraya üye olduğum gün başlıkta açtım başkası yüzünden terkedilmek diye( ama bakıyorum ki sadece bu dertten muzdarip ben değilim..:gitme: bekliyorum bakalım yeni bir dönüş olucakmı( ve bana tercih ettiği kızı da çok merak ediyorum benim birbuçuk senede yaptıramadımı yaptıran kızı:gitme:

Nasıl herifler var şu dünyada.
Böyle bir adam sana geri dönse nolur arkadaşım yau. Yazık değil mi kendine. Hadi aranız çok iyi olsa sana böyle abuk sabuk salaklıklar yapmasa, çocukca davranmasa tamam da bi yaptıklarına bak şunun. Kız gidince sana gelsin, tekrar barışınca yine bıraksın. Böyle nasıl devam edebilir ki. Seni seviyor olsa bunu yapar mı hiç? Neyini bekliyorsun böyle bir adamın. ( Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama azıcık mantıklı düşünmeye çalış. Böyle çocuklarla uğraşmaya değmez.
Bir de benden tavsiye ayrılıyorsan msnden de faceden de silmelisin. Sonra toparlanamazsın. Çünkü hep ondan bir şeyler görüyorsun. Nicklerini görmenin mantığı nedir ki? Seni üzmekten başka bir işe yaramıyor. Lütfen kendine gel.

Allahım korusun yarabbim. Allah düşmanıma bile şu arkadaşımızın başına geleni yaşatmasın. Çok kötü durum gerçekten. Allah sabırlar versin canım.

Allahım korusun yarabbim. Allah düşmanıma bile şu arkadaşımızın başına geleni yaşatmasın. Çok kötü durum gerçekten. Allah sabırlar versin canım.

:bbo: Dahaa ne durumlar var bu nedir ki. İsterse arkadaşımız kolayca sıyrılabilir işin içinden.

Kolay olmaz cnm. O istemez mi snaki hemen onu hayatından silmeyi? ınsanın elinde olmuyor ki..

Evet haklısınız kızlar amacımız onlara bizim yaşadığımız acıyı yaşatmak. Ben de tekar beraber olalım bana çok aşık olsun ama ben onu üzeyim istiyorum. Tabi üzmek de bir yere kadar sonra çok mutlu olalım isterim. Ama bunlar malesef yalnızca birer hayal.

Şunu da sizinle paylaşmak istedim. Mevlana söylemiş. Çok hoşuma gitti.

Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; CANIN ÇOK AMA ÇOK ACIYACAK..

Başarıcaz hepimiz inanıyorum ki. Acısını çektikten sonra tabi. :/yerimseniben

ne kadar dogru ne güzell bi sözzzz mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…