Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Oooohhh iyii olmuşş o kişi her kimse. Böyle davranmak lazım bunlara.kötükedihüso

anladım cnm...en iyisi..kaçan kocalanır işte...kuru bi tşk yetmiyo işte nasıl koyuyor erkeklere..:lepi::lepi:benimki de dumura uğrasın..niye aramadı niye mesaj atmadı diye yesin dursun kendini ohh...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aynen...vereliniortak

yalniz arkadaslar bilmem farkindamisiniz bu konunun basligi "Ayrılıkta Erkeği geri getirmenin yolu " bizim verdigimiz taktiklerse dönenleri nasil popolarinin üstüne oturturuz..kaydirigubbakcemile3

yalniz arkadaslar bilmem farkindamisiniz bu konunun basligi "Ayrılıkta Erkeği geri getirmenin yolu " bizim verdigimiz taktiklerse dönenleri nasil popolarinin üstüne oturturuz..kaydirigubbakcemile3

Hehehe..
Ama anlaşıldı ki kızların geri dönüş dilemelerinin amacı erkeklere güzel bir ders verme isteğinden ileri geliyor. Biz de böyle devam edersek bunu rahatça başarıcaz.
Ağlanıp sızlanmak yerine bunları konuşuyor olmak çok daha güzel ve motive edici.

dogru söze ne denir? vereliniortak

bencede cnm,bu forumda olmak, benim onu unutmam ve geri dönerse merynin dediği gibi poposunu üstüne oturtmak derdinde başka bi şey değillaelaelaelaelaelaelaelaelaelae...arkadaşlar ağlanıp sızlanıp konu açacaklarına bu topici ziyaret etmeleri yeterli...delikafaduldendelikafadulden

canım sen elınden gelenı yapmıssın aynı durumu bende yasadım ınan ama bızım bır bucuk yıl olmustu bırlıkte olalı we yedı yırmıdort bırlıkteydık nerdeyse dusun ne kladar baglandıgımı baslatrda delı gıbı pesımde kosuyordu aılelerımız tanısmıstı o bıze gırıp cıkıyordu ben aynı sekılde onun aılesıyle ölyleydım ama benım ona ne zamankı baglandıgımı anladı ıplerın ona gectıgını bu kız nasıl olsa benden ayrılamaz oldu bı ahwalara gırdı kendını agırdan satmaya falan basladı normalde hıc bır tartısmamız olmazdı ama o kendını agırdan satmaya basladıkca bende dayanamadım sureklı gorusme talebı benden gelmeye baslamıstı yanı hersey tam tersıne donmustu bende bu sefer tartısmaya basladım cunku erkek arkadasdlarıyla goruscek wakıt buluyordu bana gelınce bı bahaneler bende kendıme cevırmek ıcın sureklı ona ne kadar baglandıgımı onsuz yapamıycagımı onu cok sewdıgımı aglaya aglaya sureklı arayıp soyluyodum yeterkı eskıye donelım dıye bu kız benı ne kadar cok sewıyomus olsun ıstedım ama öyle olmadı ıyıce uzaklastık bu forumu bıraz gec kesfettım aslında belkıde bastan bıraz daha erken dawransaydım kendımı gerı cekebılırdım burda yazılanların cogunu okudugumda kendını gerı cekmen gerekıtıgını anlıyosun suan tam bır ay oldu ve ben hıc aramadım onu oda benı aramadı ama bır gun olup bu kız benı nnıye aramıyor olucak dıye caresızce beklıyorum belkıde bu hıc bır zaman olmuycak ama ben ınatla beklıyorum cunku bu nedensız yere bıten ayrılıgı kabullenemıyorum ama bu saatten sonra sende sakın arama cunku bende aramıycam ıcımde hıc bır keske yok cunku elımden gelenın fazlasını yaptım bu ılıskı ıcın ben ama o hıc bır sey yapmadı artık bundan sonrasını o dusunsun o bıseyler yapmaya calıssın sakın arama bak tekrar soyluyorum aradıkca maıl attıkca o senın yoklugunu hıssetmezkı bırak yoklugunun farkına warsın ben kımle konussam enınde sonunda donucek sana cunku ılıskınızde bırbırınıze yaptrıgını bır yanlıs yok enınde sonunda pısman olucak dıyolar belkı uc ay belkı alı ay belkıde bır yıl baksana ıkı yıl sonra donenler bıle oluyor ama bu surecte sende hayatına bakmaya calıs nedendır bılmıyorum kı herkes bak aynı seyı soyluyor sen ne zamankı hayatına bakıcaksın artık hıc aklına gelmıycek o an gerı donuyolar nıye bılmıyorum ama bu hep boyle oluyor arama tatlımm:CüvCüv:

Kızlar bende ayrıldım :sinifsinif: :sinifsinif: Bundan önce ayrılsamda gece bana msj atar küs yatmak istemedini söylerdi. Dün gece msj bile atmadı. Sabah oldu hala atmadı. Suçlu olan tarafta o üstelik. Bundan önceki ayrılımız gene yanıma gelmediği için olmuştu bu sefer bana söz vermişti. Barajı geçersem Önümüzdeki sınavlarda yanımda olacağı için. Mesailere bile kaldı Aşkım seni asla mahcup etmicem die sözler verdi. Dün en mutlu günümde sınav puanımı öğrendiğim günde benim yanımda benimle mutlu oluca yerde bütün mutluluğumuz bozdu. Yanıma gelemeyeceğini söyledi. Bende uyarmıştım bak sert tepki veririm diye ve verdimde. Bi başkasından hoşlandını düşünüyodum o kişi yüzünden bunu yapmadını söledim. Israrla yok dedi. Güyya hazırlık yapıyodu bana tişörtler felan alıyodu her aldığınıda söylüyordu. Peki nie yollamıyosun dediğimdeyse hazırlık yapıyorum diyodu. Dün ayrılık yoluna gitmek istemedi hiç ama ben çok kırıldım. ıkinci defa hazırlandı her şekilde ve en mutlu günümde gelemiceni söledi. Sonrada msj attı ben seni mutlu edemiyorum anladım bunu çıkıyorum hayatından mutlu ol bebeğim dedi. Ya kızlar bu adam askerde zor şartlarda para biriktirip yanıma gelen kişi. Bana en çok koyanlardan biride bu :sinifsinif: Hadi bakalım söyleyin sizce bu insanın pişman olup dönme ihtimali varmı?

cnm,yaşadıklarını aynen bende yaşadım..sözler verirdi gelemzdi,o an anlayışlı davranmak yerine kavga ederdim senin gibi..üstüne düşerdimm..ama hata işte sabırsız olma belki gerçekten musait değildi...çok üstüne gidiyosun bence güzelim yapma bunu...hoşlandığı biri var diyosun adamın aklına sokuyosun iyice..bende hep birilerinden hoşlanıyosun derdimm...hep bi kusur bulurdum...paranoyak olmuştum..bi anlamda güzel bi ilikiyi mahvettim en sonunda o da bende sıkıldık bu durumdan..ayrı şehirlerde olmak zor seni anlıyorum ama...gelmek isterse zaten gelir...şimdi güzelce özür dile ara tatlı tatlı konuş....

Canmım bana bunu daha öncede yaptı. Ben çok sordum gerçekten yapabileceksen yapabilicem aşkım de dedim. Yok dersen anlarım seni sıkboğaz etmem dedim. Kesin dedi. Kaç kere sordum. Ama o ısrarla çalıştını ettini çabaladığınıs öledi. Mesailere bile kaldı 2 hafta. Üst üste. Ya dün durduk yere birden pat diye söyledi. Önce sneinle bişey konuşmak istiyorum dedi. Konuşalım cnm dedim. Boşver saçma bişey konuşmak istemiyorum canım dedi. Öğle arasında tekrar sordum. Bunu söyledi. Bu gelicem diyipte gelmeyişi iki etti.

bence kendi haline bırak, bi dibi bulsun anlasın yokluğunu..o dank süresini vermek lazım ve o süre zarfında senden ne haber alabilsin ne görsün seni..o zaman anlar ..bir seçim yaptıysa o seçimi yaşamalı, yanlış seçimsede bunu kendi kendine görmeli arayıp ikna etmek olumlu konuşmaya çalışmak bu dönemlerinde daha ters tepiyor sen üzülüyorsun sonuçta..yalnız bırak,sensizliği görsün benim naçizane fikrim bu.

Ben de öyle düşünüyorum 1ey ama çok çok sinirliyim ona karşı. Ve şuan kesin beni suçluyodur hala yüzlü yüzlü

benim sorunum anlatmakla bitmez beni 4 yıldır bekleyen biri var ben 20 yasındayım o 26 evlenmek için çok zorluyo ailesi biraz köy hayatı yaşıyor ben ise cok farklıyım onlardan evlernirsem kayınvalidem ile altlı üstlü oturacağım beni çok zor bir hayat bekliyor farkındayım ama kalbime söz geçiremiyorum hep ayrılıyoruz ama tekrar barışıyoruz çok efendi terbiyeli ama ailesi benim ailem hep aileler yüzünden kavga edip ayrılıyoruz yana yana gelince kendimi cok huzurlu hissediyorum annem de kanser hastalığına yakalandı annem cok istiyo diye babam verecek ama onun ailesi anlamıyo babamın onları oyaladığını sanıyor simdi konuşmuyoruz cok mutsuzum annem hasta sevdiğim çoçuktan ayrıldım kafayı yiyeceğim kaldıramıyorum bu kadar yükü ne yapmalıyım akıl verin ne olur

evli gibi gözüküyorun şuan anlamadım seni?? CADIARZU

slm isiya arkadasım cicimo benım teyzem onunla bu konuyu cok tartısıyoruz o bana önerdı yaz bakalım buraya ne dusunenler var dıye teyzem evli sızlerden dusuncelerınızı beklıyorum herkese sımdıden tşk edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…