- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
-
- Konu Sahibi Princess
Nasıl davranmam gerekir peki. Ortalıklardan bir süre kaybolsammı. Yoksa konusmaya devam mı etsem.
dün kendi adıma bir çılgınlık yapıp 9 ay ayrılıktan sonra onu aradım.bunu yaptığıma hala inanamıyorum.açmaz yada meşgule atar diyordum telefonu.ismimi söyleyerek açtı.şaşırdım silmemiş.naber nasılsın görüşmeyeli.bildiğin gibi iş,güç dedim.sesini duymak istedim dedim.bende aynıyım dedi.yaz sonu askere gidecekmiş.onu söyledi.fenerbahçeli olduğum için takıldı kupa maçıyla ilgili.birkaç konuyla ilgili daha espri yaptık karşılıklı.sonra seni tutmıyim dedim.hoşçakal deyip kapattık.
neden bunu yaptım bilmiyorum.kötü ayrılmıştık.beni msn ve facebooktan silmişti.neyse böyle işte...
arkadaşlar hata ve gurursuzluk muydu yaptığım?senağlama
Yeni gelişmelerle geldiimm :) Gece ev arkadaslarıyla içiceğini söylemişti. Msnden öyle çıkmıştık. 3.40 gibi beni aradı.Seviyorumlar fılan epey içmiş belliydi. Ertesi gün msn geldi. Hatırlıyomu diye bi iki soru sordum. Sana bişey sölicem ama şimdi değil sınavım var yarına. Ona biraz bakiyim dedi. Tamam dedim. Bi iki saat sonra geldi. Seni sevıyorum ama tekrar yapabilcezmi bilmıyorum dedi. Aramamı ıstedi. Aradım öyle konustuk.Sürekli konusmak mesajlaşmak ıstıyosun sıkıyo bi yerden sonra yapma bunu Düşünelim bu gece. Yarına söyleyelim dedi. Şuan msnde ama hala tık yok öle konusuyo :)
arkadaşlar benim ki geçen hafta doğum günümü kutladı hem telime mesaj attı hemde faceden mesaj attı.bide geçen hafta faceden bi baktım ondan mesaj. unutamam seni diye yazmış şarkısını göndermiş..ondan beri bi ses yok..
ehehehe kabul etmemesi iyi bence. Utanıyo erkeklik gururundan ödün vemek istemiyor beyfendi. Sen gene ilgisiz davran. O dökülür yavaş yavaş.
arkadaslar,1.5 ay önce beni bırakan sevgilim simdi beni ortak arkadaslarla sordurtuyor..cok kötüymüş..
ama benim hayatıma biri girdi,eski sevgilimi cok özlüyorum hala zaafım var ama dönsem de yürümez..
ama yine de içim rahatladı,cok acı cekmiştim gittiginde..
gerçekten hiç ses cıkartmamak gerekiyomus,aramamak sormamak..
,kızlara ilk günlerde dank ediyo ama erkekler acısını bir süre sonra anlıyorlar ,o zamanı sessizce beklemek erkegin dönmesi için etkili yol..