- 12 Ocak 2010
- 1.632
- 8
- Konu Sahibi Princess
Arkadaşlar benimki 3. günde hatasını kat kat fazla anlayarak benim terketmeme rağmen döndü. Dönmesini bekleyen arkadaşların sevgilileride en kısa zamanda geri döner inşopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benimki 3. günde hatasını kat kat fazla anlayarak benim terketmeme rağmen döndü. Dönmesini bekleyen arkadaşların sevgilileride en kısa zamanda geri döner inşopuyorumnanaktan
bızım bugun tam bır ay dort gun oldu ama hala hıc bır degısıklık yok canım yaa umarım oda donerr hatasını anlayıp ya ama benımde umudum tukenıyor gıtgıdee
umudunun bittiği an şaşırtır seni :)
Hissediyolar çünkü. Ne kadar kadınların hisleri daha gelişmiş olarak bilinsede erkeklerde hissediyor. İlişki içerisindeyken ufacık bir hareketimizi bile akıllarına kazıyolar. Ayrı oldumuz dönemdeyse o hareketi gerçekleştirmememiz onları endişeye düşürüyor.
Hissediyolar çünkü. Ne kadar kadınların hisleri daha gelişmiş olarak bilinsede erkeklerde hissediyor. ılişki içerisindeyken ufacık bir hareketimizi bile akıllarına kazıyolar. Ayrı oldumuz dönemdeyse o hareketi gerçekleştirmememiz onları endişeye düşürüyor.
kızlarr nıyeyse bende hıc aklına gelmedıgımı dusunuyorum keske bırazcık aklına geldıgımden emın olabılsem suan su surecte neler dusundugunu o kadar merak edıyorum kı acaba yawas yawas pısman oluyormu yoksa oh be mı oldu bır ay oldu resmen ya bır ayyy nasıl tutabılıyor kendını anlamıyorum
Canım mesela karşılaşıyor musunuz internette felan?
Canımm ama bak isyan ediyosun şuan. Yapma. İnatla bekle. İnatla hergün bol bol duanı et ve gittiğin yoldan dönme. Erkekten erkeğe değişir unutma! Seninki belki kafasını dinliyordur, ya da ne biliyim belki senden bir adım bekliyordur bu süre içerisinde egosunu tatmin etmek için ( Aman sakın haa sakın adım atma bu şekilde devam et canım )
dayanıyorum canım zaten yok zaten onun egosunu ben yeterınce tawan yaptırttım ıstesende ıstemesende beklıycem bıle dedım ben elımden gelen herseyı de yaptım bu ılıskı ıcın kendımden cok fazla ödun werdım bundan sonrası ona kalmıs artık ama dayanamıyorum o kadar özledım kı onun ne dusundugunu hayatındna cıktıgımdan berı hıc mı pısmanlık duydu mu duymadımı merak edıyorum bu ılıskının bıtımı ıcın sırf benmı uzuluyorum bunları bılmek ıstıyorum belkı de hıc aramıycak bunu zaten dusunmek bıle ıstemıyorum ya nolur donsun delı gıbı pısman olarak donsunn
İstesen de istemesen de beklicem diyerek en büyük hatayı yapmışsın bence. Böyle ayaklarına serilince kaçarlar. Başını dik tutup tamam o zaman sen yoluna ben yoluma demek lazım. Neyse o kısım geçmiş artık.
Düşüncelerini öğrenmek istiyorsan ve inanıyorsan fal baktır. Madem bu kadar merak ediyorsun rahatlatır seni. Cidden işe yarayan bir yöntemdir.
ewet tatlım ya hata yaptıgımı bılıyorum bu saatten sonra onsuzda hayatıma dewam edıyormusum ızlenımı yaratmaya calısıyorum ama ne kadar basarılı oluyorum bılmıyorum yanı takıp edıyormu etmıyor mu bılmıyorum facebook hesabı yok onun ama arkadasları bende eklı ve bı arkadasının sıfresının onda oldugunu bılıyorum yanı o kısıden gırıp bakıyor mu bakmıyor mu benım hesabıma bılmıyorum falcıda ne kadat etkılı olabılır kı
ben baskasınıda alamıyorum ıste hayatıma cevremde de o kadar ınsan dolu ama yapamıyorum sankı hala ona aıtmısım gıbı hıssedıyorum onu aldatıcakmısım gıbı gelıyor ne kadar sacma ama bu boyle kımseyı ıcım almıyor ona nasıl alısmıssam artık onu nasıl benımsemıssem hıc aramassa naparım dusunmek bıle ıstemıyorum bana umut werıcı bısey soylemese de nıyeyse bana hep donucek pısman olucak gıbı gelıyor ben ona kotu hıc bısersey yapmadım cunku suan ıcınde oldugu durumdan dolayı sankı anlamıyor gıbıme gelıyor bıraz zaman gecınce ya bu kız bana neler yaptı benı bunun kadar sewen olmadı dıye dusunucek gıbıme gelıyor tek umudum o yaa nolur pısman olsun cok sewdım ben gercekten cok sewdımİşte bunlar hakkında bir nebze fikir edinmek için dene falcıyı. İnan ki çok rahatlıcaksın.
İyi birini bulursan ne var ne yok döküyorlar önüne. Neden ilişkin bitti, çocuk şu anda seni düşünüyor mu vs. Tabi ki inanıp kendini kaptırmıcaksın ama rahatlarsın emin ol. Böyle kendi kendine düşünüp durma. Hep böyle devam etmene değer mi o insan? Yazık etme kendine. Benim neredeyse 1 yıl olacak ama hiç aklımdan çıkmıyor. Yani senin gibiyim ama önüme de bakıyorum. Yeni bir ilişki isteyebiliyorum artık. Eğlenmeyi öğrendim. Sen de böyle yapmaya çalış. Dünya onun etrafında dönmüyor. Merkezde sen varsın.
Evet gayet mantıklı.:lepi: Düşsünler bakalım endişenin en dibine.:dilcikar:
1 ay nedir ki yauu.. Benim 10 ay olacak. Bir de yukarda yazmıştım daha önce arkadaşımın sadece 15 gün çıkıp onu terkeden sevgilisi 1,5 yıl sonra geri döndü ve bu süreçte hiçbir şekilde irtibata girmemişler. Biraz sabırlı olmak lazım aynı zamanda beklenti içinde olmamak gerek her an. Çok yıpratıcı oluyor. :1no2:
Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..