Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

mehser teşekkür ederim canım güçlü olmak gerek hayatta napalım ona inat...
nilmil bende seninl aynı durumdayım ben de doğumgününü kutlamamaya kararlıyım o zaman kaybettiğini anlicak..doğru yaptın bence..

nilmil bu arada eğer ondan gelicek bi mesaj falan olursa haberdar et olur mu.bu ayrılık sürecinde hiç görüştünüz mü ya da mesajlaştınız mı

kaydirigubbakcemile5 evet vijdanın doğru söylüyor
vijdanınla hemfikirim.sakın sakın arama :kahve:

canım çok tatlısın.sağolasın güldürdün beni opuyorumnanaktan
enfalcim bu 5 ayda ne o aradı ne ben.zaten beni heryerden silmişti.facebook ve msnden.ortak arkadaşımızda yok.:kahve:

canım çok tatlısın.sağolasın güldürdün beni opuyorumnanaktan
enfalcim bu 5 ayda ne o aradı ne ben.zaten beni heryerden silmişti.facebook ve msnden.ortak arkadaşımızda yok.:kahve:

önemli değil bitanem,sen yeterki erkekmilletine papuç bırakma ben hep yazarım sana bişeyler.kaydirigubbakcemile5
şaka bir yana kızlaaaaaar kendinizi biraz ağırdan satın ,
şımarmasın şunlar.:mymeka:

nilmil hiç görüşmediyseniz çok iyi yapmışsın kutlamamakla için rahat olsun.göndersen nolucaktı ki.bende kararlıyım göndermicem.o bana yılbaşında bile mesaj attı ama ben yapmicam çok şeyler yaşattı çok canımı acıttı.kaybetme korkusunu veremedim ona yalvararak.bence de madamçiçek in dediği gibi biz şımartıyoruz onları.onlar koşsun peşimizden..

bende tekrardan kendimle iligli bişiler yazıcam ama bu sefer son çünkü sıkılmayın artık yazdılklarımdan mafoldumben,benim ilişkim de nerdeyse biteli 1 ay olucak 1 hafta sonra,ayrıldığımız günden itibaren ben ne aradım ne sordum deliye döndüm ağladım zırladım ama yinede arayamadım çünkü kötü bir şey söylerse bana soğuk konuşursa daha kötü olucaktım o yüzden bişi yapamadım,sadece ona ayrıldığımız gün regl olucağımla ilgili mesaj attım haber vericem sana mesaj atıcam dedim ilişkim vardı çünkü onunla eğer aksş bi durum olursa bilmesi gerekiyordu,neyse pazar günü bana aniden msaj attı bana ececim ii pazarlar seni hatrını sormak için rahatsız ettim keyfin yerinde mi?bide utanıyorum sormaya ama periyodunu oldun mu? bende direk ii teşekkürler sen nasılsın dedim hayır henüz olmadım olunca arıcam dedim,o da bana bende iyiyim diceğine kesip konuyu kapatıcağına,dağda koluma yaraladım onun dışında her zaman ki gibiyim dedi bir de gülücük koydu tmm ara beni kendine ii bak dedi,bende geçmiş olsun sende dedim.ondan sonra regli oldum ve dün onu aradım sadece bunu haber vermek için slm nbr nasılsın dedim isminle hitap ederek bana iyi canım sen nasılsın dedi bana ayrıldığımzda ece derken şimid cnm oldum bi anda böle böle oldum ben dedim o da saol haber verdiğin için dedi neyse kendine ii bak dedim sende cnmm dedi yine kapadım teli diceksiniz şimdi küçücük bişi bi anda sölemiş olabilr ama bu çocuk normalde telde ark.konuştuğnda bile cnm demezz isminle hitap eder dün sanki eskisi gibi konuştu benimle sizin fikirleriniz önemli benim için,benim düşüncem sadece daha kötü olmasın kötü bitti olmasın diye bana cnm dedi gibime geliyo bi böyle düşünüyorum bide bana neden mesaj attı diyorum sonra reglimi sorması bahane gibime geliyo.siz neler düşünüyosunuz kafamçokkarıştı

canım ececim bahane fln değil adam korkmuş bi de başıma çocuk çıkmasın diye
sağ salim seni unutucak öncesinde herşeyin yolunda olduğuna emin olmak istemiş
o canım lafını da abartma bence kötü olmamanız için söylemiş
geri isteyen adam regl olduğunu öğrendikten sonra da muhabbete devam ederdi
bitirmiş kafasında üstelik onu kötü anmanı istemiyor ondan böyle
umutlancak bişi yapmamış bence

korktuğuyla ilgili bişi düşünmedim ama bende senin gibi düşünüyorum onu kötü anmıyım falan filan diyee ama gönül işte bu keşke öle olmasa :S

bende tekrardan kendimle iligli bişiler yazıcam ama bu sefer son çünkü sıkılmayın artık yazdılklarımdan mafoldumben,benim ilişkim de nerdeyse biteli 1 ay olucak 1 hafta sonra,ayrıldığımız günden itibaren ben ne aradım ne sordum deliye döndüm ağladım zırladım ama yinede arayamadım çünkü kötü bir şey söylerse bana soğuk konuşursa daha kötü olucaktım o yüzden bişi yapamadım,sadece ona ayrıldığımız gün regl olucağımla ilgili mesaj attım haber vericem sana mesaj atıcam dedim ilişkim vardı çünkü onunla eğer aksş bi durum olursa bilmesi gerekiyordu,neyse pazar günü bana aniden msaj attı bana ececim ii pazarlar seni hatrını sormak için rahatsız ettim keyfin yerinde mi?bide utanıyorum sormaya ama periyodunu oldun mu? bende direk ii teşekkürler sen nasılsın dedim hayır henüz olmadım olunca arıcam dedim,o da bana bende iyiyim diceğine kesip konuyu kapatıcağına,dağda koluma yaraladım onun dışında her zaman ki gibiyim dedi bir de gülücük koydu tmm ara beni kendine ii bak dedi,bende geçmiş olsun sende dedim.ondan sonra regli oldum ve dün onu aradım sadece bunu haber vermek için slm nbr nasılsın dedim isminle hitap ederek bana iyi canım sen nasılsın dedi bana ayrıldığımzda ece derken şimid cnm oldum bi anda böle böle oldum ben dedim o da saol haber verdiğin için dedi neyse kendine ii bak dedim sende cnmm dedi yine kapadım teli diceksiniz şimdi küçücük bişi bi anda sölemiş olabilr ama bu çocuk normalde telde ark.konuştuğnda bile cnm demezz isminle hitap eder dün sanki eskisi gibi konuştu benimle sizin fikirleriniz önemli benim için,benim düşüncem sadece daha kötü olmasın kötü bitti olmasın diye bana cnm dedi gibime geliyo bi böyle düşünüyorum bide bana neden mesaj attı diyorum sonra reglimi sorması bahane gibime geliyo.siz neler düşünüyosunuz kafamçokkarıştı

İlişkinizi bitiren sebep karakterlerinizden kaynaklanan bir sorunsa zaten 1 ayda değil bir ömür geçse kimse değişmez o yüzden bugün barışsanız yine bir gün tıkanırsınız bir yerde.Ama yanlış anlama veya daha basit bir nedense halledilebilir belki.Neyse...cNM deme meselesine gelirsek bence fazla umutlanma.Ya da acaba benimle konuşmak için bahanemi arıyor da deme.Bir erkek bir kızı istiyorsa gerçekten hele ki ilişkinizin boyutu yüzeysel de değil anladığım kadarıyla geri dönmek için cnm cicime bırakmaz işini . Daha net bi şekilde çıkar karşına.Sen hayatına devam et onu düşünmemeye çalış ve herşeyi oluruna bırak.

yoknedenek :))) teşekkür ederim cevap verdiğin için umutlanmıyorum tabi ama keşke farklı bir şey olsa ama inanmıyorum olacağını da,düşünememk istiyorum ama n zaman yatıyorum sürekli rüyamda sanki bak beni unutamıcaksın dermiş gibi neyse her şey güzel olur inş. :)

yoknedenek :))) teşekkür ederim cevap verdiğin için umutlanmıyorum tabi ama keşke farklı bir şey olsa ama inanmıyorum olacağını da,düşünememk istiyorum ama n zaman yatıyorum sürekli rüyamda sanki bak beni unutamıcaksın dermiş gibi neyse her şey güzel olur inş. :)

ececim :) en üstte yazdıklarını okurken karışık geldi biraz ama anladım gibi bu başlıkta yazan arkadaşların hepsinin dediklerine katılıyorum bende ve hiçbirimiz kesin tam bu diyemiyoruz erkekler için yani bir anlamda hepimiz keliz biraz :) bence onun düşüncelerini tam anlamak için normal mesajlaşmaları bırakmalısın çünkü şuan onda senin olamaman duygusu yok msj yazdığında cevap alabiliyor ve anlayamaz yokluğunda ne olabilir.. ve bir erkek istemiyorsa bir kızı ve onu unutmasını istiyorsa bitmişse tamamen, ne yaparsan yap ne mesaj çektirebilirsin nede birşeyi zorla yaptırabilirsin hele ki bir bayanın regl halini merak etmek için mesaj çekmezler :)) karışık bence onun duyguları şuan ve tamamen kaybetmemek adınada bunları yapıyor.. zamana bırak hem kendin için hem onun için ama arkadaş gibi devam etmeniz durumunda çok zorlanacaksın güzelim :KK66:

ececim :) en üstte yazdıklarını okurken karışık geldi biraz ama anladım gibi bu başlıkta yazan arkadaşların hepsinin dediklerine katılıyorum bende ve hiçbirimiz kesin tam bu diyemiyoruz erkekler için yani bir anlamda hepimiz keliz biraz :) bence onun düşüncelerini tam anlamak için normal mesajlaşmaları bırakmalısın çünkü şuan onda senin olamaman duygusu yok msj yazdığında cevap alabiliyor ve anlayamaz yokluğunda ne olabilir.. ve bir erkek istemiyorsa bir kızı ve onu unutmasını istiyorsa bitmişse tamamen, ne yaparsan yap ne mesaj çektirebilirsin nede birşeyi zorla yaptırabilirsin hele ki bir bayanın regl halini merak etmek için mesaj çekmezler :)) karışık bence onun duyguları şuan ve tamamen kaybetmemek adınada bunları yapıyor.. zamana bırak hem kendin için hem onun için ama arkadaş gibi devam etmeniz durumunda çok zorlanacaksın güzelim :KK66:

biliyorum haklısın ayrıldığımz günden itibaren hiç bişi yapmadım n mesaj n başka bişi sadece regl olucağımı haber vericeğimi o da bildiği için aradım sordum eğer bundan sonrada mesaj gibi bişi atarsa cevap vermicem,çünkü yakın bi erkek arkadaşım var o da aynısını söylüyo biraz kaybetme korkusu girsin içine cevap verme hiçbişeyine haklısınız bende öle yapıcam tabi mesaj atarsa :)yerimseniben

biliyorum haklısın ayrıldığımz günden itibaren hiç bişi yapmadım n mesaj n başka bişi sadece regl olucağımı haber vericeğimi o da bildiği için aradım sordum eğer bundan sonrada mesaj gibi bişi atarsa cevap vermicem,çünkü yakın bi erkek arkadaşım var o da aynısını söylüyo biraz kaybetme korkusu girsin içine cevap verme hiçbişeyine haklısınız bende öle yapıcam tabi mesaj atarsa :)yerimseniben

eğer erkeklerde diyorsa doğru iz üstündesin :KK66: Allah herşeyi gönlüne göre versin güzelim..

1.5 senelk ilşkm var ve bn bu ilşkide erkeğime sewdiğime çok haksızlık yaptımm defalarca ayrıldım ama oda defalarca bırakmadıı.. her ayrılıkta ikmzde bu sefer bttü dedk ama en fazla 4 günn bkerede ilk uzn ayrılığmz 15 gün sürdü tam herşey btti dedm bi baktm arıyooo .. o bndenn aslaa vazgeçemezzz ne kadr uğraşsada olamaaazzzz e ztn bnde sewiorumm :] şubatn snunda askerrr ve beklicemmm btanemm buna inanmıooo askerde eni ırakrsn dio ama bırakıcaammmm ..

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

1.5 senelk ilşkm var ve bn bu ilşkide erkeğime sewdiğime çok haksızlık yaptımm defalarca ayrıldım ama oda defalarca bırakmadıı.. her ayrılıkta ikmzde bu sefer bttü dedk ama en fazla 4 günn bkerede ilk uzn ayrılığmz 15 gün sürdü tam herşey btti dedm bi baktm arıyooo .. o bndenn aslaa vazgeçemezzz ne kadr uğraşsada olamaaazzzz e ztn bnde sewiorumm :] şubatn snunda askerrr ve beklicemmm btanemm buna inanmıooo askerde eni Bırakrsn dio ama BIRAKMICAMMMMMM (YANLŞ YAZMŞM Bı ÖNCEKı YAZDĞMDA )

Ben erkek arkadaşım ayrıldığında hiç umursamıyo gibi yaparım geri döner kendisi
Alışkanlık yaptı bizde sempatiksalakcinni

ece merak ettim var mı bi ses ondan?umursamıyo gibi duruyoruz ama bakalım nereye kadar...:)

X