Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

sanırım bu ayrılığın üstünden 5 ay geçtiyse geçerli değildir :))))
çıt yok ne benden ne ondan..
ne kadar zaman geçtiği hiç önemli değil canım, benim yarim 2 yıl ayrılığın ardından dönmüştü. sevgi olduktan sonra aradan geçen zamanın hiç önemi yok :KK34: sen hayatına devam et, o gelmek isterse elbet yer bulur hayatında, istemezse de paşa keyfi bilir :KK9:
valla tadını çıkartıyorum da hiç aramayacak diye de tırsıyorum biraz :-) aman aramazsa da aramaz, daha fazla gururumu ayaklar altına almayacağım... ben zamanında neler yaptım onun için, aramayacaksa da keyfi bilir kaybedecek bir şeyim kalmadı

tırsma canım o eşek kafalı kaybeder sana dönmezse :KK9: biraz ruhunu dinlendir sen de benim gibi :KK14: yorulmuşundur :KK9:

ne kadar zaman geçtiği hiç önemli değil canım, benim yarim 2 yıl ayrılığın ardından dönmüştü. sevgi olduktan sonra aradan geçen zamanın hiç önemi yok :KK34: sen hayatına devam et, o gelmek isterse elbet yer bulur hayatında, istemezse de paşa keyfi bilir :KK9:

canım bir ses bile yok ama bu kadarda olmaz.. bi kıvılcım yok :)) bekle bekle nereye kadar..seven insan bekleyebilirmi böle..pek inanmıyorum.

canım bir ses bile yok ama bu kadarda olmaz.. bi kıvılcım yok :)) bekle bekle nereye kadar..seven insan bekleyebilirmi böle..pek inanmıyorum.

canım kişiden kişiye değişir tabi ama gerçek sevgi de öyle hemen bitmez yani :KK34: bittiğini sanırsın ama olmaz, geçen bişey değil... belki başkaları girecek hayatınıza ama yine de unutamayacaksınız içten içe... bence seven insan bekleyemez diye bi durum yok, şartlar farklılaştırıyor insanları inan. he sevmiyor da olabilir tabi bilemem :KK9: ama yapılabilecek en doğru şey sevse de sevmese de gelse de gelmese de kendi hayatını, kendine göre ve kendi doğrularınla kimseyi düşünmeden yaşamak. ola ki gelmek istedi o zaman seni, kararlarını ve yaşamını kabullenmek zorunda :KK9: bence biz hayatımızdaki erkeklere gereğinden fazla önem verip karar alırken boşuna onları da göz önünde bulunduruyoruz, bu şekilde şımarıyor bunlar işte, yapmamamız gerek :KK50: o yüzden sıkma canını, herşey olacağına varır :KK34:

saol cnm tavsiyeler için..ama ne bilim insan bi gizliden çağrı yapar hahahaha :)) liseliler gibi ..işin şakası biyana ayrıldık sadece bir ay sonra bi kere aradı oda sevgililer günüydü ne alakaysa..sonraaa fossss ..

burda sizlerin yazdiklarini okudum ve su an cektigim acinin sadece bana ait olmadigini bir cok bayanin ayni konudan muzdarip oldugunu gördüm. Benide araniza alin... Bir madur da benim.

Benimde 4 yillik iliskim bir hic ugruna bitti, o bitirdi, neden derseniz neden yok aslinda.
Cok uzun hikaye aslinda. Soruyorum bana neden söyle diye neden yok, kendime zaman ayiriyorum sende kendine zaman ayir gibi sacma bir sey söyledi. Bu arada ben yurt disinda yasiyorum o türkiyede, yani kendime zaman ayiramiyorum gibi bir sey söyleme lüksü yok aslinda. Uzun lafin kisasi, pazar günü bitirdi ben kabullenmedim tabiri yerindeyse yalvardim :KK43: askim icin sevgim icin yalvardim ama banamisin demedi sonundada peki öyle olsun bütün arkadaslarini silecem dedi hayir silme o is baska bu is baska dedi bana beni sevmedigini söyle dedim söylemek istemedi eveledi geveledi sonunda sustu sustu söyledi bende sana inanmistim diyip kapattim telefonu ve o zamandan beri de aramadim aramaya da niyetim yok, ne kadar canim yansa da aramicam :KK43:

Ama geri dönmesini istiyorum ne yapicam ben :KK43:(

Ayrılıyorsanız o ilişki sorunlu bir ilişki demektir, yürümeyecek demektir. Ne diye geri döndüreceksiniz onu? Mutsuz bir evlilik yapmaktan ya da evlenip boşanmaktan daha iyi değil mi sevgiliden ayrılmak?

Kendinize gelin.

Ayrılıyorsanız o ilişki sorunlu bir ilişki demektir, yürümeyecek demektir. Ne diye geri döndüreceksiniz onu? Mutsuz bir evlilik yapmaktan ya da evlenip boşanmaktan daha iyi değil mi sevgiliden ayrılmak?

Kendinize gelin.

Demesi ne kadar kolay :)

Demesi kolay belki ama mantıklı olan bu. Olmayan bir şeyi zorla oldurmanın faydası olmaz, zararı olur.

Tabikide mantiklisi bu, gidene dur demedim zaten ama seviyorum ve dönmesin istiyorum elbette. Aramam sormam uzak dururum o ayri mesele ama arkadaslari sordugunda nasil hareket edecegimi bilmiyorum esasinda. Onun bitti demesi ile bittigini var sayamiyorum belkide. Yasimizi basimizi almis insanlariz ama demek ki isin icine ask girince insan cocuklasiyor

burda sizlerin yazdiklarini okudum ve su an cektigim acinin sadece bana ait olmadigini bir cok bayanin ayni konudan muzdarip oldugunu gördüm. Benide araniza alin... Bir madur da benim.

Benimde 4 yillik iliskim bir hic ugruna bitti, o bitirdi, neden derseniz neden yok aslinda.
Cok uzun hikaye aslinda. Soruyorum bana neden söyle diye neden yok, kendime zaman ayiriyorum sende kendine zaman ayir gibi sacma bir sey söyledi. Bu arada ben yurt disinda yasiyorum o türkiyede, yani kendime zaman ayiramiyorum gibi bir sey söyleme lüksü yok aslinda. Uzun lafin kisasi, pazar günü bitirdi ben kabullenmedim tabiri yerindeyse yalvardim :KK43: askim icin sevgim icin yalvardim ama banamisin demedi sonundada peki öyle olsun bütün arkadaslarini silecem dedi hayir silme o is baska bu is baska dedi bana beni sevmedigini söyle dedim söylemek istemedi eveledi geveledi sonunda sustu sustu söyledi bende sana inanmistim diyip kapattim telefonu ve o zamandan beri de aramadim aramaya da niyetim yok, ne kadar canim yansa da aramicam :KK43:

Ama geri dönmesini istiyorum ne yapicam ben :KK43:(

canim galiba senle ayni durumdayiz.benim sevducegumda hic bisey yokken bir anda.hatta bir gün öncesinde cok gzl bi msj atti hep senle olmak istiyorum fln gibisine sabahina ayrilcam dedi ve bitti.kii bu adam benle evlenmek istiyordu:KK43: ne olduda yalvar yakar olan adam ayrildi anlamis dglm.önümüzdeki ay sözde aileler tanisir fln diorduk:KK43::KK43:
aradim sordum ama bir cvp alamadim bide tutmus diyor ki baska biri var hergün onlayim fln :KK43:
(not bende yurt disi o türkiyeden)

canim galiba senle ayni durumdayiz.benim sevducegumda hic bisey yokken bir anda.hatta bir gün öncesinde cok gzl bi msj atti hep senle olmak istiyorum fln gibisine sabahina ayrilcam dedi ve bitti.kii bu adam benle evlenmek istiyordu:KK43: ne olduda yalvar yakar olan adam ayrildi anlamis dglm.önümüzdeki ay sözde aileler tanisir fln diorduk:KK43::KK43:
aradim sordum ama bir cvp alamadim bide tutmus diyor ki baska biri var hergün onlayim fln :KK43:
(not bende yurt disi o türkiyeden)

:KK43: ah canim, senin ne hissettigini en iyi anlayabilen benimdir sanirim.
Ne olursa olsun arama, bende öyle yapiyorum, cok zor oluyor aklima düsüyor bir dakika bile olsa sesini duymak istiyorum ama aramiyorum. Aklina her düstügünde zor olsada neseli sarkilar dinle yada filmler izle, biraz olsun insanin icine iyi geliyor. Eger dönerse bizimdir, dönmezse hic bir zaman bizim olmamistir. Bize bunlari cektiren adamlarin pesinde kosarak bir yerlerini kaldirmaya gerek yok... Keske umursamaz olmak, aramamak sormamak ise yarasa!

Belki diger arkadaslar bizimle tecrübelerini paylasirsa bizde kendimizi ona göre hazirlardik

arastirmalar sunu ortaya koyuyor: seven dönüyor (hos sevmeselerde dönüyorlar) arkadaslar demis zaten aradan ne kadar zaman gecerse gecsin dönüyorlar bir nbr demek icinde olsa dönüyorlar.dünya kücük bir yerde yol kesisiyor ama o zamana kadar beklemek insani nasil yipratiyor:KK43:
ben artik zaman cabuk cabuk gecsin unutmak icin belkide bilmiyorum ama is - ev arasi gidip geliyorum bide erkenden uyumaya basladim:KK14::KK14::KK43::KK43:

sevducegumu istiyorum her kahrini cektim askerligi bile nerdese beraber yaptik ama niye böyle oldu .hersey onu hatirlatiyor .herkes tatil türkiye dedikce benim icim kaniyor:KK14::KK14:bide hic bisey yok mus gibi davranmak insani artik depresyonlarar itiyor:KK43:(

sevducegumu istiyorum her kahrini cektim askerligi bile nerdese beraber yaptik ama niye böyle oldu .hersey onu hatirlatiyor .herkes tatil türkiye dedikce benim icim kaniyor:KK14::KK14:bide hic bisey yok mus gibi davranmak insani artik depresyonlarar itiyor:KK43:(

hemen hemen ayni kaderi paylasiyoruz demek ki, bende asker yolu bekledim safak saydim. Simdi hersey bombos gibi hic bir sey yasanmamis gibi davranmasi beni celiskiye düsürüyor. Ne tufah bu erkekler, facebook da hüzünlü sarkilar paylasacagina arasanaa... Gerci onun paylastiklarini gördügümü bilmiyor, bilse belkide paylasmaz. Pek anlamaz da netten

Benim erkek arkadasim da 7 aydan sonra seni sevemedim dedi ve gitti. Ama giderken uzun sure kulagimdan gitmeyecek sozler miras birakti. "Allah belani versin cik hayatimdan, seni gormek istiyorum hayatimda, beni bir daha ararsan seni savciliga sikayet ederim inan bana herseyi yaparim. Senin cirkef bir kizsin sen.Gozumun onunde trafik kazasi gecirsen kan lazim olecek deseler sana bir damla kanimi vermem.Istersen butun hakkini haram et bana umrumda bile degil.sen benim icin hic birseysin bu yuzden hakkimdaki dusuncelerin de beni hic ilgilendirmiyor.Simdi telefonu kapatiyosun bir daha da aramiyosun gerekeni yaparim." dedi, bunlar onun son sozleriydi. O gunden beri sadece dusunuyorum ne yaptim ki bu laflari duyacak, nasil canavarlasti bir anda anlamadim. bunlari duymak icin ya aldatmam lazim ya da anasini babasini oldurmus olmam lazim. Simdi siz de bunlari okuyunca belki bu kiz ne yapmis olabilir ki diyeceksiniz. Allah sahidimdir ki sevmekten ve ustune titremekten baska hicbirsey yapmadim. Aylarca issiz gezdi isini kaybetti bankaya borclarini odedim tefecilerden kurtardim sirf mutlu olsun diye onu baska bir ulkeye tatile getirdim, benimle birlikte kaldigi 10 gun icerisinde sadece terslemekten azarlamaktan kufur etmekten baska birsey yapmadi. Hani birinden gicik aldiginizda her hareketi batar ya canim dese canin ciksin dersiniz icinizden iste bana aynen boyle davrandi.Disimi siktim misafir dedim sesimi cikarmadim ama son gun agiz dolusu kufur edince ben de patladim bagir cagir kavga ettim onunla. Anladim ki zaten ayriligi planlamis oncesinde, ve Turkiyeye doner donmez zaten ayrildi benden bunca hakareti ederek.Beni sevmiyor olabilir, sadece kotu davrandigi icin ve ask katinda bana cok zulm ettigi icin onu asla affetmeyecegim ve Rabbime biraktim herseyi.Herseye sahit olan da o zaten. Bu agir laflari hic hak etmedim emegimin karsiligi bu olmamaliydi zaten ask acisindan ziyade canimi beni kullanmis oldugu dusuncesi yakiyo ve hakaretleri. Su kan verme muhabbeti cok uzmustu beni ama buyuk laflar etti, hayat bu ve Allah bu kim bilir belki sen benim kanima muhtac olursun birgun ya da bir bardak suyuma iste o gun ona soyleyecek bir cift lafim olcak...Allahtan bulsun.

Benim erkek arkadasim da 7 aydan sonra seni sevemedim dedi ve gitti. Ama giderken uzun sure kulagimdan gitmeyecek sozler miras birakti. "Allah belani versin cik hayatimdan, seni gormek istiyorum hayatimda, beni bir daha ararsan seni savciliga sikayet ederim inan bana herseyi yaparim. Senin cirkef bir kizsin sen.Gozumun onunde trafik kazasi gecirsen kan lazim olecek deseler sana bir damla kanimi vermem.Istersen butun hakkini haram et bana umrumda bile degil.sen benim icin hic

Yasadiklarini okuyunca kanim dondu... Bu erkek milletine kötü davrandigin zaman iyi oluyorsun anlasilan.
Insanliktan anlamiyorlar. Bence hic üzme kendini, o sana gercek kalitesini ve gercek yüzünü bu sayede göstermis oldu. Keske bu sözlerin hic birini duymamis olsaydin, keske mutlu olabilseydin. Artik buna iyice inanmaya basladim, bunlara ne kadar kötü davranirsan o kadar iyisin :KK43:

Yasadiklarini okuyunca kanim dondu... Bu erkek milletine kötü davrandigin zaman iyi oluyorsun anlasilan.
Insanliktan anlamiyorlar. Bence hic üzme kendini, o sana gercek kalitesini ve gercek yüzünü bu sayede göstermis oldu. Keske bu sözlerin hic birini duymamis olsaydin, keske mutlu olabilseydin. Artik buna iyice inanmaya basladim, bunlara ne kadar kötü davranirsan o kadar iyisin :KK43:

Evet ben bu laflari 10 gun once duydum, inan bana ask acisindan gectim hic hissetmiyorum beni neden sevmedi neden terk etti demiyorum, sadece neden bu kadar agir laf duydum, bunlari duyacak ne yaptim diye dusunuyorum.Sabahlari gozumu actigimda hemen aklima geliyo kalbimde boyle simsek hizinda bir sanci oluyor, o kadar zor ki Allahtan fazla surmuyo 5 dk surse yasatmaz o derece yani.Bilmiyorum ne yapacagimi bir de ben bunlari gurbette yasiyorum. Gucum kalmadi eve donmeye karar verdim, ailem olmadan atlatamayacagimi dusunuyorum.

benim derdim çok başka :gitme:
beni aldattı hemde kardeşim dedği yakın bi kızla :1no2:
onu öyle çok seviyorum ki ''dön afettim dön'' nolur geri dön dedim senağlama inthr ederm ölürüm dedim yaşayamam sensiz dedim
ama dönmedi soutuosun kendinden dedi ve gitti o kıza senağlama
1 saat önce konuştuk ve çıkıyorlarmış :a015:
bana ''beni hep bekleyeceğini biliyorum'' dedi :çok üzgünüm:
hoşçakal ceyda bitti dedi :a015:
5 günde 4 kilo verdim ağlamaktan öldüm o kıza da saldırdım :çok üzgünüm:
offf ben onu çok seviyorum ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum :1no2:
kızlar yardım edin yoksa ben ölürüm bu hasretten :gitme:

seni aldatmis bir adami sevvmen cok ilginc dogrusu,
Aldatma da ne kadar seversen sev tekmeyi at ggitsin. Bir kere aldatan her zaman aldatir.

Evet ben bu laflari 10 gun once duydum, inan bana ask acisindan gectim hic hissetmiyorum beni neden sevmedi neden terk etti demiyorum, sadece neden bu kadar agir laf duydum, bunlari duyacak ne yaptim diye dusunuyorum.Sabahlari gozumu actigimda hemen aklima geliyo kalbimde boyle simsek hizinda bir sanci oluyor, o kadar zor ki Allahtan fazla surmuyo 5 dk surse yasatmaz o derece yani.Bilmiyorum ne yapacagimi bir de ben bunlari gurbette yasiyorum. Gucum kalmadi eve donmeye karar verdim, ailem olmadan atlatamayacagimi dusunuyorum.

bendede oluyor sabahlari uyaniyorum kalbimde bir sanci 5-6 dk sonra geciyor. Isime veriyorum kendimi aksam olunca yine bastiriyor o duygular. Ama inan zamanla azalacak ve unutacaksin. Sana bu laflari eden adamin aslinda seni hic hak etmedigini anlayacaksin ve o zaman unutmaya basliyacaksin. UNUTMAK EN BÜYÜK CEZADIR! :KK34:

benimde 10 gün önce 3 senelik bir iliskim bitti. bittigi gün beni cok sevdini söyledi ve iki saat sonra beni sevip sevmedini bilmedini ayrilmak istedini söyledi :KK43: bende sifreleri oldu icin bir arastirma yaptim ve "BUKET ve BEN" diye kayitli bir telefonnumarasi buldum. ve cok yikildim :KK43: bana evlenme teklifi eden kisi ailesine tanistiran insan bir anda beni sildi :KK43: pazartesi beni aradi beni cok merak ettini söyledi, bende tabii merak eden insan birakmaz filan diye laflar ettim. beni kafasindan silmedini sadece yolunu ayirdini söyledi :KK43: baskasimi var diye sordum yok diye yeminler etti ama heran olabilir dedi :KK43:(( facebookda ayrilmadan bir hafta önce fotoraflarimi koymustu güzel sevgilim yazarak aileside begendi filan... ertesi gün ben aradim fotoraflarimi silmesini rica ettim. silmiyorum dedi ve benden baska kimsede onlara dokunumaz diye bagirdi! arkadaslar bende cok kötüyüm ne düsüncemi bilmiyorum, kafam cok karisik! :KK43: bana yardim edin lütfen... dönmesini cok istiyorum allaha hep dua ediyorum :KK43:((

bendede oluyor sabahlari uyaniyorum kalbimde bir sanci 5-6 dk sonra geciyor. Isime veriyorum kendimi aksam olunca yine bastiriyor o duygular. Ama inan zamanla azalacak ve unutacaksin. Sana bu laflari eden adamin aslinda seni hic hak etmedigini anlayacaksin ve o zaman unutmaya basliyacaksin. UNUTMAK EN BÜYÜK CEZADIR! :KK34:

Evet hemen geciyo ama oyle bir sizi ki biraz uzun surse oldurecek sanki :KK43:((( cok uzgunum coook. Insallah zamanla azalacak Allah buyuktur bol bol dua etmemiz gerek.Beni hak etmediginin farkindayim aslinda; mutlu olsun ve mutlu olalim diye elimden geleni yaptim, gulumsemezdi bile hep sert bir duvar oldu bana karsi ve ben o duvara carpa carpa kolumu kanadimi ve kalbimi zedeledim; yemin olsun hicbirseyle yaranamadim benden kotusu yok benden cirkefi yok yarabbi nerde hata yaptim diyorum ama yok hasta olcam dusunmekten.

X