o zaten senı arıyormukı mesaj atıyormukı bence atma ben erkek arakdasının yerınde olsam boyle mesaja sınırlenırdım daha da sogurdum
maj atma diyorsun yani.20gün sonra doğum günüm var napayım senceozaman açayımmı tel.imi yada face.den msj atarsa napayım bilmiyorumm.ya ben bu işin içinden nasıl çıkıcam yaa
tam dogumgununde acma bılerek actıgını anlar o yuzden ondan once ac bugunlerde ac mesela kutlarsa da tesekur edersın baska bısı demezsn
işte iki yabancı gibi doğum günü kutlanması çok zoruma gidiyor.dün bi arkadaşım aradı 10gün sonra onun olduğu şehire gidiyor bi seminer için istersen konuşayım dedi.yani benim arkadaşım ama ortak arkadaşımız oda çok samimi.bende bilmemki doğru olurmu dedim.doğru olurmu acaba?benim konuşturduğumu düşünürmü??
dusuneblr belkı belkı d ehıc dusunmez yanı bılemıyorum ama bence cok umursuyorsun acsam telefonumu sunu yapsammı bunu yapsammı belkı de o senı hıc aramadı hıc mesaja tmadı telefonun kapalı olduğunu bıle belkı de bılmıyor onun yerıne duygularını anlatsana sevgılıne bosuna boyle dusunme olursa olur olmazsa olmaz hayır derse hem sen de dusunmezsn artık yanı
Ayrıldığınız kişinin doğum gününü neden kutluyorsunuz?
Arkadaş olarak mı ayrıldınız? O zaman kutlanabilir..
Ama arkadaş kalalım tarzı laflar yoksa kutlamayın bence..
Çok çaresizce duruyor arkadaşlar..
Adam sizden 'Ayrılmış'.. 'Sıkılmış'
Siz doğum günününde arasam mı diye düşünüyorsunuz.
Çok zavallıca..
Benim de 7 senelik ilişkim biteli 2 ay oldu. Adam telefonda 'emin değilim, böylesi daha iyi' dedi ve bir daha aramadı. 7 sene içerisinde kaç kere ayrılıp barıştık ve ben hepsinde perişan oldum. Zavallılıklarımdan bıktım usandım artık.
Lütfen siz de böyle olmayın. Sizi terkeden erkeğin gözünden kendinize bakın. O size ne hissediyor ve siz onun için ne kadar üzülüyorsunuz. Değer mi? Utanç verici değil mi?
Not: Arkadaşlar mesajı son yazılanlara itafen yazmadım..Malum ayrılıkla başetmek için yazıları okurken genel olarak 'doğum gününde arayayım mı?' mevzusu dikkatimi çekti..
Ayrıldığınız kişinin doğum gününü neden kutluyorsunuz?
Arkadaş olarak mı ayrıldınız? O zaman kutlanabilir..
Ama arkadaş kalalım tarzı laflar yoksa kutlamayın bence..
Çok çaresizce duruyor arkadaşlar..
Adam sizden 'Ayrılmış'.. 'Sıkılmış'
Siz doğum günününde arasam mı diye düşünüyorsunuz.
Çok zavallıca..
Benim de 7 senelik ilişkim biteli 2 ay oldu. Adam telefonda 'emin değilim, böylesi daha iyi' dedi ve bir daha aramadı. 7 sene içerisinde kaç kere ayrılıp barıştık ve ben hepsinde perişan oldum. Zavallılıklarımdan bıktım usandım artık.
Lütfen siz de böyle olmayın. Sizi terkeden erkeğin gözünden kendinize bakın. O size ne hissediyor ve siz onun için ne kadar üzülüyorsunuz. Değer mi? Utanç verici değil mi?
Not: Arkadaşlar mesajı son yazılanlara itafen yazmadım..Malum ayrılıkla başetmek için yazıları okurken genel olarak 'doğum gününde arayayım mı?' mevzusu dikkatimi çekti..
kızlar en son gelişmelri yazıyorum.sabah bi uyandım tel.ime bi sürü msj gelmiş.arkadaşımıa msj lar atmış bu işte arkadaşımın adı ayşe diyelim ayşe bestenin hayatında birimi var yoksa evleniymu falan diye msjlar.buda yok evlenme ben bilmiyom öle bişe falan demiş.işte msjlaşmışlar bi sürü niye böle oldunuz yazık ya falan demiş arkadaşım oda uzun zamandır öleyiz biz bittik gibi am yinede sormak istedim yazmış.suçu bana atmış durmuş beni çok sıktı da işte çok bunalttıda oyüzden aldattım bilmemne oda hangi bunaltma ihanete neden olabilirki falan demiş ama sonuç yok yani bukonuşmalar etrafında saetlerce msjlaşmışlar((ne diyorsunuz.bu ne ya