Arkadaşlar bundan 2,5 ay önce sevgilimle kavga ettik benim hatam yüzünden ve benden ayrıldı 1 gün boyunca yalvardım ona bitmesin diye dinlemedi beni okulda beni hep ağlayarak görüyodu hayır bitti geri dönüşü olmuycak dedi ondan birkaç gün sonra arkadaş kalmaya karar verdik ama sonra yine küstük.Küstükten 5 gün sonra ''Her geçen gün seni daha çok özlüyorum daha da özlüceğimden eminim'' diye mesaj attı barışalım bırak şu inadı artık dedim hayır olmaz dedi arkadaşlarım tuğçe'yi unuttun mu deyince evet diyo ama biraz daha zorlayınca hayır unutmadım diyor.Okulda onu umursamayınca ona hiç bakmayınca sürekli bana bakıyor ve biz birlikteyken bana ''ılk defa bir kız için içki içtim, ılk defa bir kız için ağladım, ılk defa bir kıza yalvardım, Seninle aşkı tattım ve sen benim ruh eşimsin seninle evlenmek istiyorum diyordu beni unutmadığını biliyorum ben de onu deli gibi seviyorum bana geri dönmesi için ne yapmalıyım??
Arkadaşlar bundan 2,5 ay önce sevgilimle kavga ettik benim hatam yüzünden ve benden ayrıldı 1 gün boyunca yalvardım ona bitmesin diye dinlemedi beni okulda beni hep ağlayarak görüyodu hayır bitti geri dönüşü olmuycak dedi ondan birkaç gün sonra arkadaş kalmaya karar verdik ama sonra yine küstük.Küstükten 5 gün sonra ''Her geçen gün seni daha çok özlüyorum daha da özlüceğimden eminim'' diye mesaj attı barışalım bırak şu inadı artık dedim hayır olmaz dedi arkadaşlarım tuğçe'yi unuttun mu deyince evet diyo ama biraz daha zorlayınca hayır unutmadım diyor.Okulda onu umursamayınca ona hiç bakmayınca sürekli bana bakıyor ve biz birlikteyken bana ''İlk defa bir kız için içki içtim, İlk defa bir kız için ağladım, İlk defa bir kıza yalvardım, Seninle aşkı tattım ve sen benim ruh eşimsin seninle evlenmek istiyorum diyordu beni unutmadığını biliyorum ben de onu deli gibi seviyorum bana geri dönmesi için ne yapmalıyım??
herşeyi oluruna bırak canım üstüne düşme seviyosa zaten seni elbet dönecek üzmede kendini yıllar sonra belki bu yaptıgın şey sadece yüzünde bi tebessüm olarak kalacak
ne mı yapcan? canım sen nbı0n ya hiç bir erkeğe yalwarılırmı ipucunu kendi veiro tkmıcaan o yokmuş gibi davrancan hala arayıp sormaya devam edersen o zaman aqlarsın ama iş işten geçer arama sorma kaybol ortadanlmaz:
canım bende lise çağında birini sevmiştim. Ki bende çok kötü bi huy,çok çabuk bağlanırım yıllrca sürer sevdam ya da acım... 1 gün bile ayrı kalmaya dayanamazdım gururumu çiğner geri dön derdim.. ama sonunda noldu? ben bu şekilde davrandıkça daha da uzaklaştı.. ta ki geri dönmek istemeyene kadar,arayıp sormayana kadar.. ulaşabileceği her yolu engelledim ama yinede buldu beni af diledi ağladı.... ki ben aldatılmadım dönebilridim.. ama içim çok yanmıştı.. yine eskisi gibi olacaktı ve ben yine üzülecektim. çoğu defa ne olursa olsun,sevmese bile,kötü davransa bile dönmek istedim ama tuttum kendimi,acının dibine vurdum resmen..
Ben kimsenin dediklerini dinlemedim o dönem.. keşke dinleseydim keşke.. tabi bu acı bana çok şey öğretti. yapma,üstüne gitme,aşağılatma kendini.. inan tekrar sevebiliyor insan.. evet zor ama çoğu insan yaşıyor bunları... dayan.. aldatan birinden asla hayır gelmez!!lmaz: ..(Allah sevgisi herşeyin üstündedir.. O'na dayan,acın hafifleyecektir canım.)
barıştık ama senden soğudum diyor.ben aşkım balım yapsamda oralı deil. sus flan dio. arıorm ne var dio. nasıl çıkmaktr bu bilmem ama seviyorum kahretsin lanet olsun! resimlerine bakınca içim gdiyor. ama o benden soğumuş! aldatanda o ben ne yaptım yanındayım hep sol yanında ve arkandayım dedim. seviyorum seni dedim sabrediorm dedim. ne dese beğenrsnz yapmasaydın! intkam bna göre bişe deil elbet hatasını anlıcaktır ya da bilmiorum hytamdaki en zor dönem. aslında onun psikoljk destğe ihtycı var aptallaştılmaz:
barıştık ama senden soğudum diyor.ben aşkım balım yapsamda oralı deil. sus flan dio. arıorm ne var dio. nasıl çıkmaktr bu bilmem ama seviyorum kahretsin lanet olsun! resimlerine bakınca içim gdiyor. ama o benden soğumuş! aldatanda o ben ne yaptım yanındayım hep sol yanında ve arkandayım dedim. seviyorum seni dedim sabrediorm dedim. ne dese beğenrsnz yapmasaydın! intkam bna göre bişe deil elbet hatasını anlıcaktır ya da bilmiorum hytamdaki en zor dönem. aslında onun psikoljk destğe ihtycı var aptallaştılmaz:
yok canım zaten artık yalvarmıyorum bir daha da asla yalvarmıycam.Zaten şu anda okulda karşısına çok az çıkıyorum mesaj da atmıyorum 5 gündür ama ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben ona bakınca o beni takmıyor ben onu umursamayınca sürekli bana bakıyor arkadaşlarımlayken yanımıza geliyor benim onu takmadığım zamanlar neden böyle yapıyor olabilir?
erkekler eqolrını ttmın etmeye bayılr eğer ckmdn önce sen acı cektrdıysen oda sna aynısını ypıor yada deqerimi bilsn kız die ypıo eya çok kız rsa etrfında buda butun kızlar gbi koşuo frkı yok die böle davranabilir kafası kesnlikle krısık krıstran birileri var ark ea aile olblr düşük ihtimal bşka kıza.s ama sana karşı bişeyler var bitmemiş vereceğin tepkiyi bekliyor
yok acı çektirmedim aramız gayet güzeldi ama 5 ay sonunda benim yüzümden bitti herşey6 gün önce bi mesaj attım seni unutamıyıcağımdan eminim seni seviyorum falan diye.. peki şimdi sence nasıl bir tepki vermeliyim canım umursamamaya devam mı ediyim özler mi acaba?
senin yüzünden bitti diye birşey yok sni seven adam ne yaparsan yap onun gözüne o yaptığın yanlışlar batmaz hiçbir tepki verme seviyormusun diye sorrlarsa kapatalım bu konuyu de yanı ne sevdiğini belli et nede sevmediğini özler ama biraz zaman alır:teytey:
kızLar size bir sorum olcak .d benim bu salak 2 hafta once felan arkadaşı tarafından ağzımı arıyordu geir dönse kabul edermısn işde eskisi gibi olrsa severmiisn gene diye sonrada bu bana seni seviyorum hala bekle birazdaha geir döncem demişti geçengünde yolda gördüm kızgın kızgın baktım ona güldü arkasını döndü baktı şimdide facebook'a beni gerçekten sevilmeden sevmem kimseyi yazmış.. sizce ne yapmaya çalışıyor e ne yapmayılım lütfen yardım :gitme:
kızLar size bir sorum olcak .d benim bu salak 2 hafta once felan arkadaşı tarafından ağzımı arıyordu geir dönse kabul edermısn işde eskisi gibi olrsa severmiisn gene diye sonrada bu bana seni seviyorum hala bekle birazdaha geir döncem demişti geçengünde yolda gördüm kızgın kızgın baktım ona güldü arkasını döndü baktı şimdide facebook'a beni gerçekten sevilmeden sevmem kimseyi yazmış.. sizce ne yapmaya çalışıyor e ne yapmayılım lütfen yardım :gitme:
bildiğim birşey varsa erkeğin üstüne düşünce inancağı varsada birşeye inanmıyor, bu böyle..eksiği fazlası yok bunun..