kendi kasınıyor nabıyım sevviyorum dedikçe biyerleri kalktı cunkuben onu aqlattığım qünleri bilirim.. zayıf noktasını biliyorum istemiyorum bile demem onu kahreder .d
benimde 2 hafta oluyor ayrılalı...dönmesi çok zor biliyorum ama bi umut bekliyorum...aramam sormam asla...çok fazla ortak arkadaşımızda yok haberleşebileceğimiz..ne durumda bilemiyorum.taktiklerinizi okudum bencede mantıklı arayıp sormamak umarım işe yarar..
..ama o kadar çok merak ediyorum ki ne durumda olduğunu..keşke onu uzaktan izleyebilseydim...keşkemafoldumbenmafoldumben
sakın aramayın kızlar.. Eğer ilişki içinde gerçekten birbirinize değer vermişseniz,yokluğunuzu mutlaka hissedecektir, anılar kimsenin peşini bırakmaz.. seviyorsa bir şekilde dönüyor yada arkadaşça msj atıyor.. sakın ilk msjı siz atmayın.
Mesela ben hiç aramadım ayrıldıktan sonra,hatta geri dönüş umudu görmüyordum çok kötü ayrılmıştık ve sevgilim oldukça gururlu biridir.. sadece 1 hafta dayanabildi.. bir iki msj attı(merak etmiş) onlara bile cvp vermedim.. sonra bi msj daha (bu içli bir veda msjıydı) dayanamadım sonra aradım konuştuk işte.. çok rahat söyledim msjlarına cvp vermedim diye ama kızlar okadar acı çektimki anlatamam sizee...:çok üzgünüm:
bi süre sonra başladık tekrar....hihoyyyt
çok sevindim senin adına alkisalkisalkis :)) hatasını anlamış olmasınada..neler hissetmiş yokluğunda..
.. gıcık oluyorum bu hareketlerine yaa...
Hayırlısı olsun güzelim,hepsi öyle ama belli etmiyorlar işte bundan sonra seni üzmesin önemli olan o
onlara nispet olsun diye yazdığımızı düşünüceklerini sanmıyorum. Benimki öyle düşünmüş olsaydı aramazdı, ki düşündüyse bile aldı ağzının payını. Hem bu aklına gelebilecek yüzlerce şeyden sadece bir tanesi. O mutlu olduğunu belirten bişeyler yazmış olsaydı neler gelirdi aklınıza bir düşünsenize, kudurmazmıydınız, acaba yeni biriyle mi birlikte, acaba beni unuttumu diye kurdukça kurardınız ve kendinizi yiyip bitirirdiniz. Sonunda da dayanamayıp ne olduğunu merak ederek kendinizi de hatırlatma ihtiyacı duyarak mutlaka bişeyler yapardınız. Hadi okadar kontrollüsünüz diyelim, tuttunuz kendinizi ama yine de aklınızı kurcalar dururdu. Ben kesinlikle yazdığımı göreceğini ve arayacağını düşünmemiştim, hiç aklıma gelmezdi, böyle enazından 2-3 ay daha aramasını bekler dururum diyodum. Bu olaydan önceki konuşmamızda son noktayı koyan bendim zaten, ben artık sen istesen bile yokum beni aramaya falan kalkma demiştim, ona rağmen aradı. Demek ki farkında olmadan doğru bişey yapmışım. Gerçi benimki dengesiz, arada böyle ortaya çıkıp umutlandırır beni ama yine de son konuşmamızın üstüne bir daha arayabilecek bir insan değildir. Şimdi ben msni kullanın bunun için falan demiyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Sadece sakın peşinden koşmayın, geri döndürmeye çalışmayın. Kendinizden düşünün, sürekli sizi geri döndürmeye çalışan birinden sıkılmaya ve soğumaya başlamazmısınız, o hep orda beni bekliyo olucak nasıl olsa diye düşünürsünüz istediğim zaman dönerim o hep bekliyo olucak nasılsa, zamanla bu da ne yapışkan çıktı be laftan da anlamıyo demeye başlarsınız, ne sevginiz kalır ne de saygınız, kim olduğunu bile unutur hale gelebilir ve onu sadece kurtulmanız gereken bi baş belası olarak görmeye başlayabilirsiniz. Ben kendi adıma konuşuyorum, bende böyle olurdu. Geç oldu ama sonunda yaptıklarımla aslında ona büyük bi iyilik yaptığımı anladım ben, sonuçta 5 yıl birlikteydik ve herşey bi yana alışkanlık vardı, ama ben öyle yaparak ona hiç ayrılığı hissettirmedim, istediği zaman onunla konuşarak onun ayrılığa yavaş yavaş alışmasını sağlamaktan başka hiç bişey geçmedi elime. Hep benim burda onu beklediğimi bildiği için belki de hiç üzülmedi bile, benim yaşadıklarımı asla yaşamadı. Sonra napıyorum ben böyle ya dedim, düşündüm düşündüm ve aslında en başından beri bildiğim şeyi bu kadar yanlış yaparak çözdüm. Yaklaşık 3 hafta önce yaptığım şeyle ona bensizliği hissettirdim. Belki de ilk kez ayrılığın ne demek olduğunu anlamaya ve sorgulamaya başladı, onun ayrılarak tercih ettiği yolun aslında ne olduğunu ilk kez gördü. Artık sadece benim onu kaybetmediğimi onun da beni kaybettiğini biliyor. Hiçbir zaman taktikleri sevmedim, hep kalbimin sesini dinleyen bi insan oldum ve içimden geldiği gibi davrandım ama elime ne geçti? Hem onun gözünde hem de kendi gözümde değerimi kaybettim, kendime olan saygımı bile kaybetmeye başlamıştım artık. Küçüldüm, küçüldüm, küçüldüm, kendimi kontrol edemediğim için kendimden nefret etmeye başladım. Biz barışırmıyız barışmazmıyız bilmiyorum ama kendime olan saygımı geri kazandım ya inanın çok daha iyi hissediyorum kendimi.
Canım o kadar içten ve samimi duygularını dile getirmişsinki bende bi kaç satır eklemek istedim bi kuşu seviyosan özgür bırak geri dönerse senindir geri dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bi laf vardır ya işte ben ona sonuna kadar inanıyorum gerçekten seven için engel yoktur bence canınada tak ettirse hergün ağlatsa hiç güldürmesede bir tatlı sözle yaptığı herşeyi silebilirsin bir bakışa bir gülüşe ömrü feda edebilkirsin aşkta gurur yoktur derler evet doğru yoktur olmasınada karşındaki insanında bunlara birazcık değmesi gerekiyor siyah beyaz arasında griler varsa asla mutlu olmazsın yani ya seni sevdiğinden emin olmalısın yada sevmediğinden eğer kafanda acabalar varsa sevgisinden şüphe duyuyorsan vahki ne vah bu dert ne güldürür ne öldürür o zaman hiçbir acı sonsuza kadar sürmez sürekli sen istiyorsun diye birşeyler yapıyorsa seni kırmamak için yanındaysa seni değilde senin onu sevmeni seviyorsa yada sana öle hissettiriyorsa boşver geçer hayat güzel unutursun demiyorum bunlar çok zor elbet ama inan o zaman değmez kendine hayatı zehir etmeye baş tacı yapınca beş kuruşlık değerin olmuyor asla çok sevmeyeceksinnnn asla o zaman hep mutsuz olursun belki yanlış ama böyle düşünüyorum seven adam özler seven adam her an yanında olmak sevdiğini söylemek ister fedekarlık yapar ben böleyimlere sakın kanmayınnn griler varsa gururunuzu kurtarın ve mutlu olmak için kendinize bi fırsat verinnnnnnnnopuyorumnanaktan
yhaw simdi bi taktik verin bütün şey msj atmama konuşmama mutlu gmzükme bakımlı olma bumudur .d LAnet oLsn hepsini ypTım Tık yok adamda yaaa .d qecenqün bi nbr fln dedi sert konustum böLE yprsan bni kaybedersin fln saçmaladı sonra baktı sert duruorm senin üzülmene kıyamadığım için ypmıştım beni bekleidkçe üzülüosun dedi snrada cok güzel çıkmışsın fotoda dedi .d qene tık yok qene yok .d hırs yaptım yaaaa .d
geri döndü devam edelim dedi.. ama eskisi gibi değiliz ne o ne ben.. zamanla düzelir miyizz ki mafoldumben
onu seviyorsan düzelir üzülme,eskisi gibi olmaz zaten bu kadar şey oldu..eskisi gibi olmada zaten..artık eskisi gibi daha rahat evet denmiyor değil mi?
evet cnm, ben öyle davranınca o da kendini çekiyo, o yaklaşınca ben çekiyorum..
tutarsız o da ondan dolayı bende tereddütler içerisindeyim.. diken üzerindeyim hep ayrılacakmışız gibi ..
oda biliyordu böyle olacağını aynı şeyleri oda düşünüyordur şimdi, ama bi katı fazla düşünüyordur çünkü o duruma kendisi getirdi..
arada sevgi varsa inş. düzelir herşey..ben kendimden eminim ama ondan malesef şüpheliyim
çünkü çok üzüldün ve bunu içinden atamayacağını düşünüyorsun, yada yine yaparsa yaparmı..sensizlik yaramıştır ona düzelecektir üzülme..(gerçi konu erkekler olunca hepimiz biraz kel oluyoruz ama :) )