ah bi düsünebiLme yeTeneqimi kaybeTmemis oLsam cok quzeL haReekeT eTcem ama Tık yok .d bende soRuyum bkLm ne dicekLEr dedim saqol
benim derdim çok başka :gitme:
beni aldattı hemde kardeşim dedği yakın bi kızla :1no2:
onu öyle çok seviyorum ki ''dön afettim dön'' nolur geri dön dedim senağlama inthr ederm ölürüm dedim yaşayamam sensiz dedim
ama dönmedi soutuosun kendinden dedi ve gitti o kıza senağlama
1 saat önce konuştuk ve çıkıyorlarmış :a015:
bana ''beni hep bekleyeceğini biliyorum'' dedi :çok üzgünüm:
hoşçakal ceyda bitti dedi :a015:
5 günde 4 kilo verdim ağlamaktan öldüm o kıza da saldırdım :çok üzgünüm:
offf ben onu çok seviyorum ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum :1no2:
kızlar yardım edin yoksa ben ölürüm bu hasretten :gitme:
yok ben 2 aylık deil tam 4 yıldır sevdğim ve bekledğm brinden bahsediorm onunla tam 9 bk aydr çkıoduk ben onu 3 yıl bekledim :çok üzgünüm: onu kaybedemem senağlama naparsam geri gelir senağlamaşuan aldatılmanın ve terk edilmenin vermiş olduğu şokla böyle davranıyosun. bu acı belki hiç geçmiycek hep için yanacak ama emin ol şuan ki tepkileri vermiyceksin.
daha iyleri çıkacak karşına ve onlarda devam edemiycek. aradan yıllar geçince anlayacaksın.
yok ben 2 aylık deil tam 4 yıldır sevdğim ve bekledğm brinden bahsediorm onunla tam 9 bk aydr çkıoduk ben onu 3 yıl bekledim :çok üzgünüm: onu kaybedemem senağlama naparsam geri gelir senağlama
gelsede sana faydası olmaz. ben bu filmi gördüm daha önce. yaşadım. ama geçiyor. affettim yine aldatıldım 4 kez. en sonunda bitii 39 kiloya düşmüştüm. çok kötü zamanlardı. sonra üzerinden yılllar geçti.. neler gelip neler geçti. şimdi iyi ki kocamla tanışmışım. onu bulmuşum diyorum.
sabret çok acısada geçecek.
2li 3lü aldatacak seni sürekli seni garanti görüyor. kendine bu kötülüğü yapma.
başka şeylerle oyalanmaya çalış. gerçekten geçecek.nasıl geçer ablcım bu acı ya daha 17 dimdeyim ve ölseydm de duymasaydım diorum ayrılsak geri gelrdi bu kadar koymazdı ama aldattı senağlama
aramıyordum ama arkadaşım intihar edince bende kuzenime dedim msj at die oda bna msj attı söledm nler oldğnu snra by ddm ''noldu laf sokmuosun flan ddi bi sürü şey söledi cvp vermedim...