- 7 Aralık 2009
- 3
- 0
- Konu Sahibi Princess
bu konuyla ilgili başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum bundan 5 6 yıl evvel çıkmaya başladık derken iş ilerledi evlenmek istedik ailelerimiz olmaz dedi erkek arkadaşımın ailesi hemen akraba kızlarından biriyle nişanladı onu bende o gün nişana davet edildim ailecek görüşüyoduk çünkü istemeyerekte olsa gittim onları dans ederken görünce beynimden vurulmuşa döndüm eve geldim intihar ettim ama ölmeyi bile beceremedim neyse aradan 1 kaç ay geçti bende hırs yaptım inadı bi nişanlanacam dedim tabiki bu arada erkek arkadaşım devamlı ben onu istemiyorum gel gidelim felan dedi bende ısrarla hayır dedim neyse nişanlandım bende yakın arkadaşlarımızdan duydum o gün kahrolmuş neyse ondan önce ben evlendim yapma etme dedi dinlemedim sonra o evlendi tabi ben mutlu olamadım ayrıldım eşimden sonra karşıma çıktı benim konuştuk falan biz tekrar çıkmaya başladık 3 ay boyunca gezdik felan derken aileler duydu olayı geri çekildi benimki sonuçta o evliydi aramadı sormadı çekti gitti ben bunada bozuldum tabi tekrar eski eşimle barıştım aradan yine 2 sene geçti tekrar aramaya başladı o zaman sessiz çekilmek zorundaydım falan filan dedi tel görüşmeye başladık biz bi gün ben onu kırdım çok kırdım hemde dedi olmayacak böyle bitsin gitsin gitti yine bi daha aramadı sormadı yani diyeceğim o ki ben uğraşmadım ama her dönüşleri bana çok büyük acı verdi keşke ilk bittiğinde öylece kalsaydı ama şuda var o anki mutluluk herşeye değer şuan benimde çok karışık kafam gitsem konuşsammı diyorum yoksa böyle olmasımı iyi karar veremiyorum biliyorum zamanla buda geçecek