Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

bencede rahat olmak lazım biraz :smiley-cool:

evet çok sıktıkta ne oldu kendimizi değil mi? gitmek istiyorsa bir şekilde gidiyor sen ne yaparsan yap neden kaşının altında gözün var diyip sebep buluyorlar..
sonuçta seviyorsa dönecektir..

bildiğim birşey varsa erkeğin üstüne düşünce inancağı varsada birşeye inanmıyor, bu böyle..eksiği fazlası yok bunun..

canım işte üstüne düşmediğimi düşünüyorum. kafası çok bulanık şuan. dersleri fln da çok fena saldı ki sınavı var. ben de biraz düşünmeyi bırakmasını sağlamak için rahat bırakıyorum. başka bi sebeple olsa asla ben adım atmazdım ama gerçekten suçluyum ve çok kırdım onu istemeden de olsa :KK43: ve şimdi bile bana hep saygılı ve bana karşı bişeyler olduğunu biliyorum arkadaş olalım teklifini arkadaş olmaya dayanamam diyerek reddetti çünkü.

bi de hafif hafif kendi de bişeylerde bulunmaya başladı. bugün buluşmayı o önerdi eve giderken bırakıyım diye o aradı fln

böyle bi konuda taktik olur mu bilmiorum bence bu konusulmamalı bile

evet çok sıktıkta ne oldu kendimizi değil mi? gitmek istiyorsa bir şekilde gidiyor sen ne yaparsan yap neden kaşının altında gözün var diyip sebep buluyorlar..
sonuçta seviyorsa dönecektir..

evet hep kendimize ettik hemde boşunaa giderse gitsin napalım dönerse de bulur mu o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3

evet hep kendimize ettik hemde boşunaa giderse gitsin napalım dönerse de bulur mu o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3

dönmesi gerekiyorsa döner, seviyorsa tabii burda anahtar sonuç bulması gerekiyorsada bulur.. şu da önemli diyelim ki bulamadı işte bu dönemde bizim çektiğimiz azap katlanarak karşı hesaba aktarılıyor biz buna kendi aramızda etme bulma diyoruz işte kaydirigubbakcemile3

dönmesi gerekiyorsa döner, seviyorsa tabii burda anahtar sonuç bulması gerekiyorsada bulur.. şu da önemli diyelim ki bulamadı işte bu dönemde bizim çektiğimiz azap katlanarak karşı hesaba aktarılıyor biz buna kendi aramızda etme bulma diyoruz işte kaydirigubbakcemile3

vereliniortakalkisalkisalkis

yalnız gerçekten de ben düşündüm de ne olursa olsun araya başka insanlar girerse eskisi gibi olmaz. ona başka biri değmişse artık benim diyemem işte buna katlanamam. yani ayrılınca da geri dönme süresi olmalı yani. o arada bi haltlar yiyip gelirse ne kadar sevsem de işte kapı orda derim o kadar!

yalnız gerçekten de ben düşündüm de ne olursa olsun araya başka insanlar girerse eskisi gibi olmaz. ona başka biri değmişse artık benim diyemem işte buna katlanamam. yani ayrılınca da geri dönme süresi olmalı yani. o arada bi haltlar yiyip gelirse ne kadar sevsem de işte kapı orda derim o kadar!

3 ay, 7 ay, 1 yıl, 2yıl hatta 5 yıl :1shok: sonra dönenler var süreler kısa değil bi haltlar mutlaka yenmiş olmalı yaa o süre zarfında ben inanmam açıkçası olmadı demesine zaten sanırım biraz da bayanlar geri dönenleri bu yüzden istemiyor soğuyor olabilirler bilmiyorumkismile hadi 2-3 ay bi nebze dicem ama o da çok aslında yani ne kadar yapmadığına güvenilebilir ki?
zaten çoğu ilişkide geri dönüşlerde bayanlar artık soğumuş olup istemiyor gözlemlediğim kadarıyla

len bırakın donmesinler ne uğaşcaksınz tee allamm yaaaaaboshayallersmile
gelmesini beklemek okdar saçma ki bunu çok iyi anlayabiliyorum bilmiyorumkismile
gelmezse gelmesin kendı kaybeder beyfendüüü:umursamaz:hıhhhhh havasını atansmiliysi

Canım sen ona kızgın kızgın baktığın için o da bozulmuş o yüzden öyle yazmış olabilir ama seni sevdiği belli zamana bırak sadece :)

arTık c0k qec biriyLe çıkıyor biLe .( kıza evLeneceğim tek kişi diy0r..seni bi zamanlar sevmiştim ama soğudum beni sevme artık arkdaş kalalım dedi .s

Son düzenleme:
.....
yorumsuz

bnde y0rum ypmıorm artık :-) erkeklerin miğdesi bu kdr geniş olsa gerek

Erkeği geri getirmek için birşeyler yapmak gereksiz arkadaşlar.. giden erkekse onu geri getirmek için hiç birşey yapmayın seviyorsa gelir gelincede aynı kişiyi bulamaz bunuda bilerek gelsin yada gitmeden düşünsün.. çünkü giden değildir terkeden kalndır her zaman terkeden erkekler bu tavırlarıyla kadınları çok üzüyorlar ve kadınlar içlerinden terkediyorlar o delicesine sevdiği adamı..

Erkeği geri getirmek için birşeyler yapmak gereksiz arkadaşlar.. giden erkekse onu geri getirmek için hiç birşey yapmayın seviyorsa gelir gelincede aynı kişiyi bulamaz bunuda bilerek gelsin yada gitmeden düşünsün.. çünkü giden değildir terkeden kalndır her zaman terkeden erkekler bu tavırlarıyla kadınları çok üzüyorlar ve kadınlar içlerinden terkediyorlar o delicesine sevdiği adamı..

giden değil, terkeden kalandır...olumunekankayizsmile

Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..

sessiz kalmak , kendi hayatına kaldığı yerden devam etmek gerekir..
bunu geri dönüşü hızlandırmak için değil kendin için yapılması gerekir..
haa belki döner dönmez bilmem ama döndüğünde de giden gitmiştir içinden, parçalanmıştır yüreğin..

bundan sonrası kişiye özeldir :
1) gidenleri getiririm vs..
2) THE END...

sessiz kalmak , kendi hayatına kaldığı yerden devam etmek gerekir..
bunu geri dönüşü hızlandırmak için değil kendin için yapılması gerekir..
haa belki döner dönmez bilmem ama döndüğünde de giden gitmiştir içinden, parçalanmıştır yüreğin..

2) THE END...

:nazar:boshayallersmile

2) THE END...

kesinlikle haklısın canım benim bayılıyorum kız sana olumunekankayizsmile

Deniz Seki'nin çok güzel bir şarkısı var cuk oturmuş

Git gitmek istersen
Bir gün pişman olup da dönmek istersen
Bil ki sana aşık bu kadın burda değil artık
Üzgünüm aşkım..

işte erkeklerin sevdiklerini düşünmeden sıkışıp gittikleri an düşünemeden yaptıklarının sonuçları..

Hiç birşey yapmamalı bunu öğrendim. Sen ne kadar peşinden koşarsan karşıdaki kendini birşey sanıyor. Zaten seven insan gitmez ve karşıdaki yalvarsın diye beklemez.

kesinlikle haklısın canım benim bayılıyorum kız sana olumunekankayizsmile

Deniz Seki'nin çok güzel bir şarkısı var cuk oturmuş

Git gitmek istersen
Bir gün pişman olup da dönmek istersen
Bil ki sana aşık bu kadın burda değil artık
Üzgünüm aşkım..

işte erkeklerin sevdiklerini düşünmeden sıkışıp gittikleri an düşünemeden yaptıklarının sonuçları..

bende sana bayılıyorum tatlım :1hug: opuyorumnanaktan
bende bi şarkı yazayım konunun anlam ve önemiyle ilgili :

gelme bunca yilin ardindan , dönme
yeniden baslayamam , son sözün hala rüyalarimda
kalbim yorgun artik
dayanamam yeniden baslamaya

dönüsü yok ki her hatadan, gözlerde bitmisse
yürekte aranmaz inan
sana deli gibi aşıkken, kaybettiğin aşkına yan
seni canım bilmiştim inan

..Gelme bunca yılın ardından
Dönme yeniden başlayamam