ben vallah kizlar sinirlerim oyle bozuldu ki oyle bi msg attim ki ona facebooktan soyle birsey yazdim artik dayanamiyorum çunku
kabul etmemissin, canin sagolsun diyorum benim uzuldugum bos yere arkadasligimizda bitti..
Ben gerçekten çok salagim, mantikla dusunmeye çalisiyorum beni istemeyen birininin hala sans vermeye çalisiyorum belki bi hata yapmistir fln diye dusundum..Ama degmezmis..5 senedir seninle mi konusuyordum soner? sen bu olamasin hala inanamiyorum, beni kandir o kadar sozler soyle sen bu musun bana boyle mi deger verdin, beni tanimadin mi hakkedecek bi kizmiydim? karsindaki insandi, insan ne oldugunu bilirmisin sen?? Bilseydin boyle davranmazdin..Ama ben seni insan yerine koymustum deger vermistim, baska birini seviyorsun diye benim gunahim neydi, bana niye umut verdin.. Bende seviyordum baskasini, ama hazir olmadan asla adim atmak istemedim karsimdakini dusundum çunku, ki sen kaç senedir benimle gorusmek isteyen biriydin, hiç umut vermemistim bu seneye kadar..Ben senin gozunde basit birimiydim bu kadar?Geldin yanima, o ana kadar baska birine olan duygularini bilmiyormusun, siz erkekler boylemisiniz..Senin de kiz kardeslerin, kuzenlerin var, dusun biraz soner ayni sey onlara yapilsa gururlariyla oynanirsa sen bi abi kardes olarak ne dusunursun? Biraz mantikli ol yaa kaç yasindaki birisin artik, çocuk oyuncagi mi bunlar?? senin için hersey yapicaktim, ama sen beni yanlis tanimissin gerçekten yanlis tanimissin, belki de en son bunu hakkedecek bir kizdim..Seni tanimak için, kismetlerimi kapatim kendin biliyorsun bunlari..Ve o gun çiktiktan sonra, inan senin için herseyi yapicaktim, belki ben çok hizli dusundum herseyi ama sana kandigim için :=( Onu birak durust olabilirdin, en azindan bana cvp verebilirdin bunu yapmaya bile cesaretin olmadi ! Ust uste seyler yasamaktan gerçekten biktim, yasama zevkim de kalmadi, inanamiyorum yaa niye boyle seyleri hakkediyorum, ben iyilik dusundukçe kotu olan ben oluyorum; Gerçekten hersey bos, insanlar artik maskelerini çikarsinlar yaa..Bu dunya da artik iyi olan kotudur, kotu olan iyidir kural bu artik !!!
Ben kendimi bilen insanim, insan diyorum çunku gerçekten insanlik var bende belki su an kaybediyorum ama kazanicagimi da inaniyorum, Rabbime inancim ve korkum sonsuzdur, ama su bi gerçek her adimima dikkat edicegim artik butun erkekleri ayni goruyorum çunku !!! Birde ben sonerim baskalariyla karistirma beni lutfen diyordun, seni de gordum, korkak oldugunu daha çok ispatladin bana..Vicdanda yokmus sende, vicdan olsaydi zaten boyle davranmazdin..
Yazik gerçekten yazik..