evettt canımmm giyinn süslennn dik durr yapabilirsinnbence seni kaybetmeyi göze alamayacaktır
ins canim olacak hayirlisiyla iyi dusunelim iyi seyler olsun.. umudunu sakin kaybetme
valla bilmiyorum umarim öyledir ve isten bigunde izin alcak yani iki gun görusces bud bir gelisme ama evliligi simdi dusunmuyormus en azindan simdilik öyle dedi gecende bnde ustelemicem bu konuda ama dusunmuyorsa mesafemide koymayi dusunuyorum
tmmm canımmm umutlarımızıı kaybetmeyelimmm süreklii iyi düşünelimmm..inanmakk başarmanın yarısı demişler demiii..:)))))))
dualarını eksik etmiyorum zaten içimde bir umut olması yoluma bakarım ama elimde olamdan içimden bir ses herşey güzel olucak diyor inş yanılmıyordur
arkadaşlar bnmkide sinyalleri wermeye başladı faceden msj yazdı bana dün gece mezuniyetim wardı bunu gecenin ilerleyen saatlerinde aradım özelden dinledik sadece sonra kapattım bugün fotoları koyduktan sonra bana senmiydin arayan dedi ndn konuşmadın fln dedi ilk sohbet ettik sonra eskilerden açıldı bn ders çalışıcam dedim sen çalış dersine ii çalışmalar dedi çıktım senden olgunlaşmasını istedim hep fln diyor 1 saat kadar konuştuk ama genede bi sonuca waramadık bu ne şimdi bilen warmı ?
arkadaşlar bnmkide sinyalleri wermeye başladı faceden msj yazdı bana dün gece mezuniyetim wardı bunu gecenin ilerleyen saatlerinde aradım özelden dinledik sadece sonra kapattım bugün fotoları koyduktan sonra bana senmiydin arayan dedi ndn konuşmadın fln dedi ilk sohbet ettik sonra eskilerden açıldı bn ders çalışıcam dedim sen çalış dersine ii çalışmalar dedi çıktım senden olgunlaşmasını istedim hep fln diyor 1 saat kadar konuştuk ama genede bi sonuca waramadık bu ne şimdi bilen warmı ?
tatlim sende biras geri cek kendini bekle bakalim baska bir gelisme olcakmi
Artık içimde sana dair en ufak bir umut, sevgi, ilgi yok.
Senden yeterince soğudum, iğrendim, bıktım.
Sen benim için bir hiçsin artık.
Sana dair çekecek acım, dökecek göz yaşım yok.
Bu kadarı sana fazlaydı bile.
Pişmanlığınla baş başa kal.
güle güle.
nokta.
icimizi ferah tutalim sanmiorum biz bayanlarin aslinda hissleri kuvvetlidir gerci olumsuz dusunmekde hissleri cok etkiliyor.
canımmmmmmmmmm acilll yardımmm napıyımmmm benn?????(((((((
Amacın onun dikkatini çekmek olmasın.
İçinden geldiği gibi takıl facende ama kendini güçsüz gösterecek şeyler yapma.
Her ne yapıyorsan o şey senin güçlü olduğunu göstersin.