Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

evettt canımmm giyinn süslennn dik durr yapabilirsinn bence seni kaybetmeyi göze alamayacaktır

valla bilmiyorum umarim öyledir ve isten bigunde izin alcak yani iki gun görusces bud bir gelisme ama evliligi simdi dusunmuyormus en azindan simdilik öyle dedi gecende bnde ustelemicem bu konuda ama dusunmuyorsa mesafemide koymayi dusunuyorum

ins canim olacak hayirlisiyla iyi dusunelim iyi seyler olsun.. umudunu sakin kaybetme

tmmm canımmm umutlarımızıı kaybetmeyelimmm süreklii iyi düşünelimmm..inanmakk başarmanın yarısı demişler demiii..:)))))))

yanii haklsıın canımm..(

Son 3 aydır sorunumuz vardı,ondan kaynaklanan,son yaklaşık 40gündür falan da hiç aradığı yoktu,iş sebebiyle işyerinde konuşmuşluğumuz falan vardı ama beni aramıyordu. Fakat 1 hafta 10gündür falan sevgisini göstermeler,sözleriyle beni şaşırtmalar.. Bilmiyorum ne olacak.. Çok ketum çok çetin cevizdi.. Fakat bir yandan bana dönmesine imkan vermesem de öte yandan suç onda olduğu ve benim dik duran,kendinden emin, hayatına neşeyle,kendine bakarak devam eden hallerimle daha fazla tahammül gösteremeyeceğine, 'aynı hisleri yaşaması ah.ımı' da yaşayarak dönüş yapacağına emindim. :)

Masallah demekki aramamak sormamak daha mantikli birde ben aramamayi deneyebilsem, bende son zamanlarda cok zayiflik gösterdim tam tersi sanirim senden örnek almam gerekecek.. :)
malesef benimkide suan tam bir odun modunda ruhsuz biri gibi davraniyor baya bi ketum modeli yani

dualarını eksik etmiyorum zaten içimde bir umut olması yoluma bakarım ama elimde olamdan içimden bir ses herşey güzel olucak diyor inş yanılmıyordur

icimizi ferah tutalim sanmiorum biz bayanlarin aslinda hissleri kuvvetlidir gerci olumsuz dusunmekde hissleri cok etkiliyor.

arkadaşlar bnmkide sinyalleri wermeye başladı faceden msj yazdı bana dün gece mezuniyetim wardı bunu gecenin ilerleyen saatlerinde aradım özelden dinledik sadece sonra kapattım bugün fotoları koyduktan sonra bana senmiydin arayan dedi ndn konuşmadın fln dedi ilk sohbet ettik sonra eskilerden açıldı bn ders çalışıcam dedim sen çalış dersine ii çalışmalar dedi çıktım senden olgunlaşmasını istedim hep fln diyor 1 saat kadar konuştuk ama genede bi sonuca waramadık bu ne şimdi bilen warmı ?

nekadar suredir ayriydiniz?
senin oldugunu tahmin etmis yada seninle görusmek icin bahane bulmus, ama senden olgunlasmasini istedim derken neyi kast etti anlamadim, yani senin daha olgun olmanimi?
bence bekle sakin arama sorma ve onun bulusma ayarlamasini sagla yani bunlari telde konusma yuz yuze konusmayi sagla en dogrusu bu ..

senın ıcın gzl bi gelişme ama coook süper dgl tabıı..ztn cocugu sen aramıssın özelden.bu bile baslı basına yanlıs.bu arada msj yollaması gzl..umut verıyo bu durum..imkansız dgl..zamana bırk cnm..ama neolr o bişi yapmadn sende bişi yapma..msj attıysa at mesela ama o msj attı dur bende arayayım deme..olgunlas demıs..demekkı cocukca kaprıslerın trıplerınm belkı kıskanclıkların var..sen kendındekı sorunu bulursan ilişkin acındn ztn yapman gerekenı yaparsın..tabii sorun varsa..tam bilemıyorum neden ayrıldınız ne oldu bişi diyemiyorum..ama bekle derim.zamana bırk..bu arada mezun olmussun hayırlı ugurlu olur işallah cnm.

çocuk gibi dawranmıoyrum gayet olgun birisiyim 19 yaşında olsam bile ama biz tatilden tatile görüşüoduk buraya geldiği zaman görüşme işi yetişmiodu sorunlarımız hep bundan ilgi diorum ilgilenmio yada bana öle gelio bilmiyorum evt ben aradım oda snn olduğunu zaten anlamıştım dedi ama o bana böle umut werdikçe aramak yazmak istiyorum 1 aydır boşuna çile çekiodum

tatlim sende biras geri cek kendini bekle bakalim baska bir gelisme olcakmi

Artık içimde sana dair en ufak bir umut, sevgi, ilgi yok.

Senden yeterince soğudum, iğrendim, bıktım.

Sen benim için bir hiçsin artık.

Sana dair çekecek acım, dökecek göz yaşım yok.

Bu kadarı sana fazlaydı bile.

Pişmanlığınla baş başa kal.

güle güle.

nokta.

ellerine sağlık cnm çok güzel anlamlı :)

onun damar şarkılarına karşılık dayamadım sırf inat olsun diye hadiseden süpermani aşk kaç beden giyeri ve hande yener den atmayı paylaştım sırf biraz dikkatini çekiyim diye bakalım begenecek mi baglantılarımı yoksa hiç dikkate almayacak mı yoksa iyice sevmediğimi düşünüp uzaklaşıcak mı benden..((((((((( aslında henüz görmemiştir baglantıları kaldırsam mı ki..((((

canımmmmmmmmmm acilll yardımmm napıyımmmm benn?????(((((((

Amacın onun dikkatini çekmek olmasın.

İçinden geldiği gibi takıl facende ama kendini güçsüz gösterecek şeyler yapma.

Her ne yapıyorsan o şey senin güçlü olduğunu göstersin.

Amacın onun dikkatini çekmek olmasın.

İçinden geldiği gibi takıl facende ama kendini güçsüz gösterecek şeyler yapma.

Her ne yapıyorsan o şey senin güçlü olduğunu göstersin.

canımın içi valla onu ekleyelii şarkı paylaşamıyodum ya alınır diye üstüne duygusal şarkılar falan paylaşmıyodum işte dün akşam hadiseden hande yenerden şarkılar paylaştımm sözleride dokundurucu..:))) iyi yapmış mıyım sence bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…