Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınn canımmm düşünememiştirr ben sadece kendimi teselli ediyorumm..((((((((
faceye kabul ettın mı tatlım onu ?
senagla canim naptin varmi bir gelisme?
ne gusel cnm bosver daha iyi damar sarkilari calmak vs..
sakin bise yazma cokda online olma,
tmmm canımmm bişi bile paylaşmıyorum bakıpta alınmasın diye ama onun paylaşması güsell oluyooo..:))) hem o da asker malum sadece bir gün girebiliyo o yüzden online denk gelmeyiz..:))))
Haftalar sonra numarası telefonumu onurlandırdı :)) 1 haftadır sinyaller veriyordu zaten biliyorsunuz ,demiştim. Bir yerlere gidelim dedi,şok oldum. Bana deliler gibi ihtiyacı olduğunu biliyorum :)) Yaşasın..
senin adına sevindim darısı bana ve diğer arkadaşların başına benimkisi umutsuz vaka ama yinede napalım gönül bu
hmm elbette gusel olur ins devami gelcek sen nekadar tepkisiz kalabilirsen iyidir, ah bide ben tepkisiz kalabilsem bi turlu beceremiyorum ve biliosun yakinda gidiorum bana yuz yuze konusuruz dedi dur bakalim neler olcak
inşalah hayırlısı olucakk canımm sende dayan olur mu..:)))haber ver bebişimmm:18: ..:)))
veririm cnm ama korkuyorum kendimi herseye hazirliyorum acaba diyorum ayrilcasmi onumu konuscas cok tedirginim
korkmaaa canımmm dik dur karşısında olur muu
benimkiii de hala umutsuzzz ama yinede beklemiyodumm faceye ekleyebileceğini inşallahh dahada pişman olucaklar hepsii canımm üzülmee sadece dua et olur mu ben ediyorummm süreklii hepimize..:)))))
dik durcam kendimden emin olcam giyincem suslencem cikcam karsisina, gecende konustuk geldiginde konusuruz vs dedi dur bakalim
dualarını eksik etmiyorum zaten içimde bir umut olması yoluma bakarım ama elimde olamdan içimden bir ses herşey güzel olucak diyor inş yanılmıyordur