Amacın onun dikkatini çekmek olmasın.
İçinden geldiği gibi takıl facende ama kendini güçsüz gösterecek şeyler yapma.
Her ne yapıyorsan o şey senin güçlü olduğunu göstersin.
benim canım çok yanıyooo
benimdeee yanıyoo canımm hemdee çook canımm ayrıldınız mı ne oldu..(((
canim daha yeni gördum bence aktif ol facede yani o uzerine alinacak diye biseyler yapmamazlik yapma, birak arkadaslarinla sohbet et sakalas vs görsun bunlari yani sen kendin gibi ol bence.
2 aydır ayrıyız.o hayatını yaşıyo ben hala ağlıyorum...
bakalim görcess bekle bi bakim neler olcak cok abartmadan yap birden acilma :)
canımmmm benimmm kıyamammm bizimde 4 ay olucak ama hala benimdee canım yanıyooo nasıl ve ne zaman geçicek bilmiyorumm..((((((( 43:
sz ndn ayrldnzki..
tmm fıstıgımmm şimdilik 3 şarkı sadecee hafta sonu girebiliyo malum o girsin bu hafta çıksın bakalım bi gelişme olursaa hemennn haberr ederimmm..:)))))))))))sen naptınn pekii canımın içi..:))
var cnm var :9 cok sukur aslinda sana özelden yazdim ama malum 100 msj hakkim daha dolmadigi icin gitmedi anlatacaklarim var sana.
benimde dolmadı şu 100 msj canım benimm neler olduu çoook merak ettim bak şimdii ama yazdıklarından anladıgım kadarıyla güzel şeyler olmuş..:)))))))))))))))))))
olur cnm olur merak etme hemde hic beklemedigin anda..
eh kismen en azindan bulusuyoruz iki gun birlikte olucaz ins en azindan konusmaya bolbol vaktimiz olcak, evet anlatcaklarim varda burayi mesgul etmeyelim die pek yazmiyorum :)
sen naptin?
eh kismen en azindan bulusuyoruz iki gun birlikte olucaz ins en azindan konusmaya bolbol vaktimiz olcak, evet anlatcaklarim varda burayi mesgul etmeyelim die pek yazmiyorum :)
sen naptin?
ama sevmiyorum bıktım diyip gitti 76 gündür ses yok başkasını seviyo galiba.s