Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Amacın onun dikkatini çekmek olmasın.

İçinden geldiği gibi takıl facende ama kendini güçsüz gösterecek şeyler yapma.

Her ne yapıyorsan o şey senin güçlü olduğunu göstersin.

canımmm benimmm ben onu çook ösledim yaa((((aslıunda ona kızgınımm ama hala seviyorummm..(((bide bulundugum yerde ona çoook benzeyen biri var her gün görüyorum onu hemen aklıma o geliyo daha çook öözlüyorumm.(((((58:

canim daha yeni gördum bence aktif ol facede yani o uzerine alinacak diye biseyler yapmamazlik yapma, birak arkadaslarinla sohbet et sakalas vs görsun bunlari yani sen kendin gibi ol bence.

canim daha yeni gördum bence aktif ol facede yani o uzerine alinacak diye biseyler yapmamazlik yapma, birak arkadaslarinla sohbet et sakalas vs görsun bunlari yani sen kendin gibi ol bence.

tmmm bitanemmm şarkılar paylaşmaya başladımm bakalımm bi tepkisi olucak mı..2::2:

bakalim görcess bekle bi bakim neler olcak cok abartmadan yap birden acilma :)

bakalim görcess bekle bi bakim neler olcak cok abartmadan yap birden acilma :)

tmm fıstıgımmm şimdilik 3 şarkı sadecee hafta sonu girebiliyo malum o girsin bu hafta çıksın bakalım bi gelişme olursaa hemennn haberr ederimmm..:)))))))))))sen naptınn pekii canımın içi..:))

tmm fıstıgımmm şimdilik 3 şarkı sadecee hafta sonu girebiliyo malum o girsin bu hafta çıksın bakalım bi gelişme olursaa hemennn haberr ederimmm..:)))))))))))sen naptınn pekii canımın içi..:))

var cnm var :9 cok sukur aslinda sana özelden yazdim ama malum 100 msj hakkim daha dolmadigi icin gitmedi anlatacaklarim var sana.

var cnm var :9 cok sukur aslinda sana özelden yazdim ama malum 100 msj hakkim daha dolmadigi icin gitmedi anlatacaklarim var sana.

benimde dolmadı şu 100 msj canım benimm neler olduu çoook merak ettim bak şimdii ama yazdıklarından anladıgım kadarıyla güzel şeyler olmuş..:)))))))))))))))))))

benimde dolmadı şu 100 msj canım benimm neler olduu çoook merak ettim bak şimdii ama yazdıklarından anladıgım kadarıyla güzel şeyler olmuş..:)))))))))))))))))))

eh kismen en azindan bulusuyoruz iki gun birlikte olucaz ins en azindan konusmaya bolbol vaktimiz olcak, evet anlatcaklarim varda burayi mesgul etmeyelim die pek yazmiyorum :)
sen naptin?

eh kismen en azindan bulusuyoruz iki gun birlikte olucaz ins en azindan konusmaya bolbol vaktimiz olcak, evet anlatcaklarim varda burayi mesgul etmeyelim die pek yazmiyorum :)
sen naptin?

anladımm tatlışımmm ve buluşmanıza çook sevindimm..:)))anlatacakların için 100 msj olayını merakla bekliyorumm.:)bu arada bende bekliyorumm napıyımm ses seda yok asker malumm hafta sonunu bekliyorum dediğim gibi aşırıya kaçmadan facede 3 şarkı paylaştım..:)) bide yeni profil resmi eklicemm bakalım dikkatini çekecek mi..:)))

sen naptin?

anladımm tatlışımmm ve buluşmanıza çook sevindimm..:)))anlatacakların için 100 msj olayını merakla bekliyorumm.:)bu arada bende bekliyorumm napıyımm ses seda yok asker malumm hafta sonunu bekliyorum dediğim gibi aşırıya kaçmadan facede 3 şarkı paylaştım..:)) bide yeni profil resmi eklicemm bakalım dikkatini çekecek mi..:)))

ama sevmiyorum bıktım diyip gitti 76 gündür ses yok başkasını seviyo galiba.s

hmm öle seyler dusunme bi baskasini sevmek okadar kolay degil eger hayatinda biri varsa bile su sekilde dusun kime giderse gitsin benden daha iyisini bulamicak ve beni hep özlicek kendinden emin ol. yasin kac bilmiorum ama anladigim kadariyla kucuksun yerinde olsam oturup aglamak yerine gezerim tozarim hayatimi yasarim kendime bakarim, dusunsene seninle karsilastiginda bitik zirzir aglayan bir kizi kim görmek ister, emin olman laizm kendinden, her an bakimli ol sanki onunla her hangi bi yerde karsilasabilirmissin gibi ..
dönmek isterse zaten bu defa sen zor olmalisin ona guvenmedigini belli etmelisin,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…