anladımm tatlışımmm ve buluşmanıza çook sevindimm..:)))anlatacakların için 100 msj olayını merakla bekliyorumm.:)bu arada bende bekliyorumm napıyımm ses seda yok asker malumm hafta sonunu bekliyorum dediğim gibi aşırıya kaçmadan facede 3 şarkı paylaştım..:)) bide yeni profil resmi eklicemm bakalım dikkatini çekecek mi..:)))
aa bak ne yap biliomusun suslen puslen yeni fotolar ekle kendinle biraz görsun, asker o dengesiz suan cok uzerine gitme kendi halinde ol ama yerinde olsam yeni fotolar ceker koyarim vs
hmm öle seyler dusunme bi baskasini sevmek okadar kolay degil eger hayatinda biri varsa bile su sekilde dusun kime giderse gitsin benden daha iyisini bulamicak ve beni hep özlicek kendinden emin ol. yasin kac bilmiorum ama anladigim kadariyla kucuksun yerinde olsam oturup aglamak yerine gezerim tozarim hayatimi yasarim kendime bakarim, dusunsene seninle karsilastiginda bitik zirzir aglayan bir kizi kim görmek ister, emin olman laizm kendinden, her an bakimli ol sanki onunla her hangi bi yerde karsilasabilirmissin gibi ..
dönmek isterse zaten bu defa sen zor olmalisin ona guvenmedigini belli etmelisin,.
yani onun bile ihtimali varmı ?
aynen cnm yap bakalim dikkatini cekcekmi .. ben eminim gelisme yasicaksin kac ayi kaldi nezaman dönuyor?
inşallah dikkatini çekebilirim canım dua et...bu arada daha 1 senesi var
söyle abla ozman şimdi adnı merak ettim :)hepsinin bi ihtimali var ihtimaller sadece olumsuzluklara yuklenmemeeli, 5 ay sonra dönende var iki yil sonra dönen gene var ama sorun senden kaynakli cunki sen onu dusundugun surece onun seni duusnmesini bekleme bu binevi enerjidir ve iyi seyler dusunursen iyiseylerin olma olasiligi cok daha buyuk sana bi kitap önericem daha sonra onu mutlaka al oku faydasini göreceksin.
gecer gecer, bir senede gecer . ins akli basina gelecek, ama cok fazlada onu unuttum hissi verdirme kendine cunki o suan askerde ve en sorunlu dönemi bekle bakalim
zeze özelden yazdim kitabin ismini ..
canim icinden geleni yap o an ne hissediorsan onu yap ama braz daha bekle derim ben sana, dusunmek lazim detayli :)
evet ama kucuk seylerle yetinmiceksin daha fazlasi olmali hep öle dusun :) icini ferah tut mutlaka biseyler cikaracak..
evet ama söyle dusun o suan askerde en azindan cok fazla olasilik yok hayatinda birinin olmasina dair, yani askerlik zor ordaki piskolojide cok zordur eminim.
hmm iyide sende cok mutlu gibi görunceksin ama aslinda mutsuzsun dogru dilmi insanlar olmadigi gibi görunmeyi severler o mutluysa sende öle olcaksin öle davrancaksin...
sana özelden msj attim aldin mi?
Yani beyfendi gezip tozacak keyfi isteyince gelecek.Seni gözlemlemeside şu demek ben geri gelicem fakat sen kimseye fırsat tanıma beni bekle ..FİZİK BOŞLUK KABUL ETMEZ sözünden haberdar değil heralde..