Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

aa bak ne yap biliomusun suslen puslen yeni fotolar ekle kendinle biraz görsun, asker o dengesiz suan cok uzerine gitme kendi halinde ol ama yerinde olsam yeni fotolar ceker koyarim vs

aa bak ne yap biliomusun suslen puslen yeni fotolar ekle kendinle biraz görsun, asker o dengesiz suan cok uzerine gitme kendi halinde ol ama yerinde olsam yeni fotolar ceker koyarim vs

tmm güzelimm bugünden fotoları hazırladım bilee hafta sonuna koyucamm faceye bakalım begenecek mi yada bi tepki verecek mi..:)))

yani onun bile ihtimali varmı ?

aynen cnm yap bakalim dikkatini cekcekmi .. ben eminim gelisme yasicaksin kac ayi kaldi nezaman dönuyor?

yani onun bile ihtimali varmı ?

hepsinin bi ihtimali var ihtimaller sadece olumsuzluklara yuklenmemeeli, 5 ay sonra dönende var iki yil sonra dönen gene var ama sorun senden kaynakli cunki sen onu dusundugun surece onun seni duusnmesini bekleme bu binevi enerjidir ve iyi seyler dusunursen iyiseylerin olma olasiligi cok daha buyuk sana bi kitap önericem daha sonra onu mutlaka al oku faydasini göreceksin.

Son düzenleme:
inşallah dikkatini çekebilirim canım dua et...bu arada daha 1 senesi var

gecer gecer, bir senede gecer . ins akli basina gelecek, ama cok fazlada onu unuttum hissi verdirme kendine cunki o suan askerde ve en sorunlu dönemi bekle bakalim

söyle abla ozman şimdi adnı merak ettim :)

gecer gecer, bir senede gecer . ins akli basina gelecek, ama cok fazlada onu unuttum hissi verdirme kendine cunki o suan askerde ve en sorunlu dönemi bekle bakalim

onu unutmadığımı nasıl hissettirebilirim ki hem güçlü durup hemde nasıl olcak canım..:S

zeze özelden yazdim kitabin ismini ..

canim icinden geleni yap o an ne hissediorsan onu yap ama braz daha bekle derim ben sana, dusunmek lazim detayli :)

zeze özelden yazdim kitabin ismini ..

canim icinden geleni yap o an ne hissediorsan onu yap ama braz daha bekle derim ben sana, dusunmek lazim detayli :)

tmmm canımmm şimdilikk fotolarla ve şarkılar idare etsin bekleyelimmm yaa çook merak ediyorumm içim kıpır kıpırr inşallah bi tepki gösterir...en azından baglantılarımı begenmese bile paylaştıklarından anlam çıkarabilirimm..:))))))))))

evet ama kucuk seylerle yetinmiceksin daha fazlasi olmali hep öle dusun :) icini ferah tut mutlaka biseyler cikaracak..

evet ama kucuk seylerle yetinmiceksin daha fazlasi olmali hep öle dusun :) icini ferah tut mutlaka biseyler cikaracak..

inşallah fıstıgımm benim inşallahh...umutlarımm gün geçtikçe bitiyo ama onun arada facesine girip damar şarkılar paylaşması bile moral oluyo bana

evet ama söyle dusun o suan askerde en azindan cok fazla olasilik yok hayatinda birinin olmasina dair, yani askerlik zor ordaki piskolojide cok zordur eminim.

evet ama söyle dusun o suan askerde en azindan cok fazla olasilik yok hayatinda birinin olmasina dair, yani askerlik zor ordaki piskolojide cok zordur eminim.

canımm haklısın tabii zordur askerlik pskolojisi bozuluyo ama benimki bahriyeli ve şuan avrupada mayın gemisinde ve facesine yazdıklarını göre de morali yerinde yani askerlikten memnun gibi ..(((((

hmm iyide sende cok mutlu gibi görunceksin ama aslinda mutsuzsun dogru dilmi insanlar olmadigi gibi görunmeyi severler o mutluysa sende öle olcaksin öle davrancaksin...

sana özelden msj attim aldin mi?

hmm iyide sende cok mutlu gibi görunceksin ama aslinda mutsuzsun dogru dilmi insanlar olmadigi gibi görunmeyi severler o mutluysa sende öle olcaksin öle davrancaksin...

sana özelden msj attim aldin mi?

çoook doğru bitanemm haklısın bu arada msj şimdi geldi merakla okuyucammm canımın içiiii..:)))))))))

kızlar benim gene yardıma ihtiyacım var çıkamıyorum işin içinden ben bunu faceden silmiştim şifresini biliyorum dayanamayıp ekledim geri ondanda girdim düzellttm herşeyi bzim tam 42 gün oldu ayrılalı dün en yakın arkadaşı geldi yanıma dershanede snnle konuşablrmiyim dedi tabi dedim bunu sana sölediğimi silse beni döver ama haline üzülüyorum dedi sana geri döncek dedi geçen beni aradı ince iş dedi bende şaşırdım dedi napim die bana sordu dedi sewiyomuş böle kavgasız güzelmiş geziomuş ama boşluğu dolduramıyomuş benim.şuanda beni takip ediomuş haziranın sonunda gelince karar wercekmiş beyfendi we ayrıca dönüp dolaşcağım nokta aynı abi demiş ben bu parçaları birleştiremedim kimseyede anlattrmadı arkadaşı sizle paylaşmak istedim dönücek dio bana ama gözlemlicekmiş de beni anlamadım gitti

Yani beyfendi gezip tozacak keyfi isteyince gelecek.Seni gözlemlemeside şu demek ben geri gelicem fakat sen kimseye fırsat tanıma beni bekle ..FİZİK BOŞLUK KABUL ETMEZ sözünden haberdar değil heralde..

Yani beyfendi gezip tozacak keyfi isteyince gelecek.Seni gözlemlemeside şu demek ben geri gelicem fakat sen kimseye fırsat tanıma beni bekle ..FİZİK BOŞLUK KABUL ETMEZ sözünden haberdar değil heralde..

bölemi düşünüyosun cnm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…