Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

yavrum senın olaylarda varmı bi gelişme takiop edemedim nslsın..

çook saoll tatlışımmm sorduğun içinn iyi sayılırımm sen nasılsın..:)))))herhangibir gelişme yok...hala arkadaşlık isteğini bekletiyorumm..:)))bu akşam kandil malumm bu akşamm kabul edicemm...Bu arada herkesinn regaip kandili mübarek olsunn..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...:97::97::97::97::97:

kbl et bakalım ne olacak..ama skn o msj atmadn atma..c.içi konusma olursa gec cvp ver...

cnm gizlilik ayarlarını degıtrdım yenıden dene..msj attım özeline

kbl et bakalım ne olacak..ama skn o msj atmadn atma..c.içi konusma olursa gec cvp ver...

tmmmm bitanemmm dediklerini aynen yapıcammm çok saolll..:))bişi olursaa hemenn haberr vericemmm güzell fikirlerinee çook ihtiyacımm olucakk..:))))

:):) hakkın olunca yazarsın cnm..

yaa işte öle bulunmaz hint kumasıyım ben kimse bulamıo facede :)

oyy oyyy tatlımm benimmm..:)))tabisii kimsee bulamaz senin gibi akıllı ve yardımsever birinii...allah razı olsun canımmmm benimmmmm:81::81::81::81::81::81:

oyy oyyy tatlımm benimmm..:)))tabisii kimsee bulamaz senin gibi akıllı ve yardımsever birinii...allah razı olsun canımmmm benimmmmm:81::81::81::81::81::81:

:) saol cnm benimm...ekleyebılseydın gosterıcektım benımkısını :) brz cesaret alırdın giden geri döner die :) paylastıgı seylerı resımlerımızı ıncelerdınn.neyse msj hakkın olsun ben bulucm senı..azıcık umutlanırsın cnm..giden geri gelır inanıyorm ben

bebeğimmmm benimmm inan sayendee bende çoook umutluyummm..:)))seninle konuşmaya başladıktan sonra inancımm yerine geldiii..:)))veeee faceden arkadaşlık isteği geldi beyfendinin biliyosunn...hala seviyo mudur sence:))))))))

bebeğimmmm benimmm inan sayendee bende çoook umutluyummm..:)))seninle konuşmaya başladıktan sonra inancımm yerine geldiii..:)))veeee faceden arkadaşlık isteği geldi beyfendinin biliyosunn...hala seviyo mudur sence:))))))))

valla cnm bunu ilerde görücez..sevıyomu sımdeden bısı dıyemem ama ilgilenmese en azından mrk etmese yollamazdı sanırım..en azından 0 degıldır sana karsı ,

valla cnm bunu ilerde görücez..sevıyomu sımdeden bısı dıyemem ama ilgilenmese en azından mrk etmese yollamazdı sanırım..en azından 0 degıldır sana karsı ,

haklısın canımmm zamann göstericekk..bu arada geçen demiştim ya hani bana arkadaşlık gönderdikten sonra facesinde arkadaş kalalım diye bi şarkı paylaşmış diye arkadaş mı kalmak istiyo hemm ayrıca insan eski sevgilisiyle arkadaş kalabilir mi ki..???bu arada bebeğimmmm bunun bana faceden arkadaşlık gönderdiği tarih bizim geçen sene konuşmaya başladıgımız tarih onu hatırlamış da olabilir mi????..((

ben inanmıyorum artık buna

giden gelmez, gelmiyor :18:

barışmak için istemiyorum zaten gelmesini.

olmaz bir daha onla.
ama geri geldiğini görmenin verdiği sevinci yaşamak istiyorum.

erkeklerin bu kadar düşünceli olcagını sanmıyorum tatlım.. tevafuk olmustur. lakin seninkini bilemicem özel günlere ayrı bir önem veriyorsa filan.

erkeklerin bu kadar düşünceli olcagını sanmıyorum tatlım.. tevafuk olmustur. lakin seninkini bilemicem özel günlere ayrı bir önem veriyorsa filan.

haklısınn canımmm düşünememiştirr ben sadece kendimi teselli ediyorumm..((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…