Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

coook sevindim cnm umarim hersey istedigin sekilde akseder ve sende uzuldugun iki ayinin acisini cikarirsin

Canımmmmmmmmmmm benim ki faceden arkadaşlık göndermiş çok şaşırdım hiç beklemiyodumm ya..(( amacı ne sence ..(((((

amac belli canim senden haber almak :)) hadi ins devami gelir ve gelcekde eminim. arkadaslarin dedigi gibi sakin huzunlu görunme neseli görun eski sorun ettigin seyleri hic etme yani cok pozitif ol sasirt onu tamamen,

bende senin gibi allaha havale ettm we hakkımı helal etmiyorum ona bnde dönmeyi düşünmüyorum alışkanlıklar war işte zaman cnm bnm zaman :)

en dogrusu cnm..ıcın kan aglasa bellı etmeyeceksın..herzmn guclu ve gururlu olmk en kesın yol bence..

amac belli canim senden haber almak :)) hadi ins devami gelir ve gelcekde eminim. arkadaslarin dedigi gibi sakin huzunlu görunme neseli görun eski sorun ettigin seyleri hic etme yani cok pozitif ol sasirt onu tamamen,

canımmm çok saoll inşallah gelir devamı faceyi temizledimm ama henüz kabul etmedim kandilde kabul etmeyi düşünüyorum..:)))inşallah pişman olmuştur

canımmm çok saoll inşallah gelir devamı faceyi temizledimm ama henüz kabul etmedim kandilde kabul etmeyi düşünüyorum..:)))inşallah pişman olmuştur

tmm cnm sen nasil biliosan öle yap kandil nezaman bu arada ?

bizdede durum aynı ne arıyor ne soruyor hiçççç bişi yok hala tam 31 gün oldu

canımmmmm benimki tam 3.5 ay sonra faceden arkadaşlık gönderdi hala isteğini bekletiyorum kandilde kabul edicem pişman olmuş mudur bilmiyorum ama neyse bebeğimm beklee biraz daha derim benn...

canımmmmm benimki tam 3.5 ay sonra faceden arkadaşlık gönderdi hala isteğini bekletiyorum kandilde kabul edicem pişman olmuş mudur bilmiyorum ama neyse bebeğimm beklee biraz daha derim benn...

off kafasına ne zaman dank etcek bilmiyorum gayet iyi gezio tozuyor hayatını yaşıyor hayat ona çok güzel şuanda ne karışan war ne başka bişi cnm ya

off kafasına ne zaman dank etcek bilmiyorum gayet iyi gezio tozuyor hayatını yaşıyor hayat ona çok güzel şuanda ne karışan war ne başka bişi cnm ya

canımmmmmmmm benimkide hala öyle facesine girip baktımm bana arkadaşlık gönderdikten sonra arkadaş kalalım diye bi şarkı paylaşmış düşün artık .(((((((((((((( çooook üzülüyoruzz ama bu ahlar da onlarda kalmayacak eminim ben...

tatlım yapma böyle yaa bırak ne hali varsa görsün inan sadece kendine yazık ediyorsun bu denli kendini üzerekk.. Rabbine dök içini rahatla, seni senden iyi bileni her şeyi bilen o.. bir gün bütün bu sıkıntılar geçecek, devran dönecek inş. emin ol...

inşallahhh canımın içi inşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…