kızlar meraba çok heycanlıyım nasıl başlıycağımı bilmiyorumm:79: bundan iki buçuk ay önce erkek arkadaşımla ayrılmıştık daha doğrusu o ayrılmıştı saçma sapan bi sebep yüzünden. ben bi sınava hazırlanıyorum da ders çalışmama engel olduğunu düşünüyodu.neyse bu iki ay boyunca yaşadığım acıyı allah bilir sadece. ona olan kalp kırıklığımı. onu deli gibi sevmeme rağmen kesinlikle bir kere bile mesaj atmadım. oda atmadı demin mesaj atmış çok özlediğini benim yelkenler indi hemen tabiihiç beklemiyodum ümidi kesmiştim tam olarak. bilmiyorum doğrumu yaptım ama napim öyle özlemişimki hiç tavır yapamadım. yarın görüşcez bakalım inşallah hayırlısı olur biraz kırgınlık var üzerimde belkide kötü geçer görüşmemiz bilmiyorum
Canımmmmmmmmmmm benim ki faceden arkadaşlık göndermiş çok şaşırdım hiç beklemiyodumm ya..(( amacı ne sence .. (((((
Canım ben de daha iyiyim, güçlü olmaya güçlü görünmeye çalışıyorum ama arada bir tabi aklıma geliyor, tarifi olmayan bir boşluk duygusu var. Herşeyin ilacı zaman. Duygularım bitti, tamamen mantıkla düşünüyorum. O zaman da eskiden hissettiğin güzel duyguların özlemi sarıyor. Birine güvenmenin verdiği tatmin duygusu. Başka bi alemden gerçek dünyaya dönmüş gibiyim. Onu asla affetmeyeceğim, ve asla eskisi gibi olmayacağım bunu biliyorum. Çünkü ben onu gerçekten sevmiştim. Onun sevgisi sadece para üzerine kuruluymuş. Allahıma havale ettim, diyecek bi söz yok. Benim durumum daha farklı senden tabi. Evlilik bitince insanlar daha çirkinleşiyor, bencilleşiyor.
bende öldüm bittim mafoldum gibi şarkılar sözler paylaşmıyorum o geçen perşembe napıyorsun diye faceden yazdı azcık konuştuk sonra ben çıkıyorum bişe diyormusun dedi güle güle dedim bu kadar yani bizimkisi ne tam sevgililik oldu nede arkadaşlık iki arada bişi
amac belli canim senden haber almak :)) hadi ins devami gelir ve gelcekde eminim. arkadaslarin dedigi gibi sakin huzunlu görunme neseli görun eski sorun ettigin seyleri hic etme yani cok pozitif ol sasirt onu tamamen,
canımmm çok saoll inşallah gelir devamı faceyi temizledimm ama henüz kabul etmedim kandilde kabul etmeyi düşünüyorum..:)))inşallah pişman olmuştur
tmm cnm sen nasil biliosan öle yap kandil nezaman bu arada ?
sağolll bitanemm.:)) perşembe regaib kandili..Dualarda buluşalımm..
evet canim dualarimizi esirgemeyelim ins akli basina gelmis bi durumda gelirler hepsi :)
Aminnnn canımmmmm inşallahh..:))))
bizdede durum aynı ne arıyor ne soruyor hiçççç bişi yok hala tam 31 gün oldu
bizdede durum aynı ne arıyor ne soruyor hiçççç bişi yok hala tam 31 gün oldu
canımmmmm benimki tam 3.5 ay sonra faceden arkadaşlık gönderdi hala isteğini bekletiyorum kandilde kabul edicem pişman olmuş mudur bilmiyorum ama neyse bebeğimm beklee biraz daha derim benn...
53.gün bugün... ardımıza bakmadık hiç bu zamana kadar.. tamamen bitti..
off kafasına ne zaman dank etcek bilmiyorum gayet iyi gezio tozuyor hayatını yaşıyor hayat ona çok güzel şuanda ne karışan war ne başka bişi cnm ya
canımmmmmmmm benimkide hala öyle facesine girip baktımm bana arkadaşlık gönderdikten sonra arkadaş kalalım diye bi şarkı paylaşmış düşün artık . (((((((((((((( çooook üzülüyoruzz ama bu ahlar da onlarda kalmayacak eminim ben...
tatlım yapma böyle yaa bırak ne hali varsa görsün inan sadece kendine yazık ediyorsun bu denli kendini üzerekk.. Rabbine dök içini rahatla, seni senden iyi bileni her şeyi bilen o.. bir gün bütün bu sıkıntılar geçecek, devran dönecek inş. emin ol...
Dualarda buluşalım inş gülüm