Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

boşverin arakadaşlar ya gidenin yolu açık olsun, size yaptıklarını hafife almayın, affetmeyin

neler neler yaptı s*tr ettm dedi arkadaşlarına facesinde sohbetinde okudum bunu bile sindirip bekledim ama haketmiomuş

kızlar meraba çok heycanlıyım nasıl başlıycağımı bilmiyorumm:79: bundan iki buçuk ay önce erkek arkadaşımla ayrılmıştık daha doğrusu o ayrılmıştı saçma sapan bi sebep yüzünden. ben bi sınava hazırlanıyorum da ders çalışmama engel olduğunu düşünüyodu.neyse bu iki ay boyunca yaşadığım acıyı allah bilir sadece. ona olan kalp kırıklığımı. onu deli gibi sevmeme rağmen kesinlikle bir kere bile mesaj atmadım. oda atmadı demin mesaj atmış çok özlediğini benim yelkenler indi hemen tabii hiç beklemiyodum ümidi kesmiştim tam olarak. bilmiyorum doğrumu yaptım ama napim öyle özlemişimki hiç tavır yapamadım. yarın görüşcez bakalım inşallah hayırlısı olur biraz kırgınlık var üzerimde belkide kötü geçer görüşmemiz bilmiyorum

beğenio bişileri sonra ertesi gün kaldırıp aynı aynı gene aynı şeyi beğenio delilik değlmi bu ? peky böle yapan biri dönermi

bilmiyorum ki erkek arkadasini tanimiyorum neticede. senin dikkatini cekmek icin yaptigi kesin. bunun kisa vadede garantisi yok. donebilir de donmeyebilir de. ama boyle yaptim diye tamamen kaybeder miyim diye dusunme. o seni dusunmuyo. kesin kesin benim icin bitti diyebiliyo. senin de demen lazim. sen de silerek bunu dedigini gostermis oluyosun. sonucta donucegi varsa her sekilde doner. yoksa yine donmez. sen en azindan gururlu davranmis olucaksin. hem de o oyle begeniyim kaldiriyim diye seninle oynayamicagini gormus olucak. lys ye giriyosun sanirim. bunlari dusunme. sinavina odaklan. kafandan gercekten bi sureligine at.

çok haklısın yardımın için teşekkür ederim çok inş sende bizimle aynı durumda değilsindir we düşmezsin cnm

su92 merhaba tatlım, nasılsın bugün zamanla biraz daha iyi hissetmeye başlar insan, umarım daha az üzülüyosundur.

su92 merhaba tatlım, nasılsın bugün zamanla biraz daha iyi hissetmeye başlar insan, umarım daha az üzülüyosundur.

biraz daha toparladm cnm burcumun bütün özelliklerini gösteriorum değişkenim çok ama o hatıralar beni boğuyor bu şehirde. sen nasılsın

sevindim senın adına hayırlısı olsun hakkınızda inş..

Canımmmmmmmmmmm benim ki faceden arkadaşlık göndermiş çok şaşırdım hiç beklemiyodumm ya..(( amacı ne sence ..(((((

bizzat yasadım kendi ayrıldı hemde sebepsiz yere ki bence aldattığı için ama inkar ediyor . tıpıs tıpıs geri de geldi ilk bir hafta cok ağladım yalvardım sonra sxenden nefret ediyorum diye mesaj yolladım. sonrasında faceden sildim. msnden silmedim. tüm akrabalarınıda faceden sildim. ilişkimin olduğunu duyurduktan sonra baskasıyla. sonra tıpıs tıpıs ıkı ay gecti aradan geldi. suan cok mutluyuz. ama bu süre zarfında hiç arayıp sormamak gerekiyor kızlar. size tavsiyem hiç aramayın. görmemezlikten gelin. msne giriodu hiç yazmazdı bende yazmasdım. en son girdiğinde yazdı konustuk filan öyle barıstık o iki gün içerisinde. kısacası sizin yokluğunuz anlasılınca kıymete biniyorsunuz. sabredin gercekten de seviyorsa gelir zaten.

biraz daha toparladm cnm burcumun bütün özelliklerini gösteriorum değişkenim çok ama o hatıralar beni boğuyor bu şehirde. sen nasılsın

Canım ben de daha iyiyim, güçlü olmaya güçlü görünmeye çalışıyorum ama arada bir tabi aklıma geliyor, tarifi olmayan bir boşluk duygusu var. Herşeyin ilacı zaman. Duygularım bitti, tamamen mantıkla düşünüyorum. O zaman da eskiden hissettiğin güzel duyguların özlemi sarıyor. Birine güvenmenin verdiği tatmin duygusu. Başka bi alemden gerçek dünyaya dönmüş gibiyim. Onu asla affetmeyeceğim, ve asla eskisi gibi olmayacağım bunu biliyorum. Çünkü ben onu gerçekten sevmiştim. Onun sevgisi sadece para üzerine kuruluymuş. Allahıma havale ettim, diyecek bi söz yok. Benim durumum daha farklı senden tabi. Evlilik bitince insanlar daha çirkinleşiyor, bencilleşiyor.

Canımmmmmmmmmmm benim ki faceden arkadaşlık göndermiş çok şaşırdım hiç beklemiyodumm ya..(( amacı ne sence ..(((((

cnm cok sevındım..kbl et gayet medenı bi sekilde tavır yapmadan...ama sakın aglamaklı kızlar gıbı göndermelı seyler paylasma facede..hayat gzl dvm edıyomus gıbı davran..facedende gezınsın dursun ama kendısı ıcın bısı bulamasın..bunu ıcıın gecmısı temızle..kendımden bılıyrm ılk faceye üye oldgu güne kdr dönmüştüm :):) nevarsa sil..msj atma o bisı yazarsa gec cvp ver.ve ne cok mesafelı ne cok sıcak..noraml herhangı tanıdııgn bırı gibi davran..ama kbl et..dedıgım gıbı güçlü dur karsısında..yelkenlerı ındırme hemen..laf sokma..laf yeme..ask sevgı hakkında konusmaya kalkarsa lafı degıstır..cokta soguk durma..tam ayarlakı ne gıdebılsın ne kalsın..norml dvrn..hıcbısekılde ne eksık ne fazla...bol sans cnm ayrıntıları yaz yıne...

cnm cok sevındım..kbl et gayet medenı bi sekilde tavır yapmadan...ama sakın aglamaklı kızlar gıbı göndermelı seyler paylasma facede..hayat gzl dvm edıyomus gıbı davran..facedende gezınsın dursun ama kendısı ıcın bısı bulamasın..bunu ıcıın gecmısı temızle..kendımden bılıyrm ılk faceye üye oldgu güne kdr dönmüştüm :):) nevarsa sil..msj atma o bisı yazarsa gec cvp ver.ve ne cok mesafelı ne cok sıcak..noraml herhangı tanıdııgn bırı gibi davran..ama kbl et..dedıgım gıbı güçlü dur karsısında..yelkenlerı ındırme hemen..laf sokma..laf yeme..ask sevgı hakkında konusmaya kalkarsa lafı degıstır..cokta soguk durma..tam ayarlakı ne gıdebılsın ne kalsın..norml dvrn..hıcbısekılde ne eksık ne fazla...bol sans cnm ayrıntıları yaz yıne...amacına gelınce..kendını hatırlatma cabası..azıcık ılgısiz kaldı hemn aklını bulandırmaya geldı..ama bunu kendın ıcın kullanmak senın elınde..gururlu dik dur karsısnda güclü ol ki hayranlık duysun...mucks

hahaha iki msj olmus..internet gidip gelıo :)

oyyyyy bebeğimmm benimmm ne güzelde yazmışsın yaa valla maşallah sanaa..:)))inşallahhh dediğin gibi olur..:))bu arada faceden geçmişten bugüne kadar tüm aşk şarkılarını temizledimm hareketli parçalar kaldoı onlarda ona yönelikti sinan özenden sildim ebru polattan sen sağ ben selmaet bide demet akalından umutsuz vaka..:))))onları da sileyim demii..:)))

hahaah :) iyi sil bklm hepsini..kalmasın bişi catlasın orta yerınden işlh...msj hakkın varsa faceye eklıyım senı :) özelden yaz

hahaah :) iyi sil bklm hepsini..kalmasın bişi catlasın orta yerınden işlh...msj hakkın varsa faceye eklıyım senı :) özelden yaz

:))))) sildimm gittii..:)) canımm bu arada 100 msj olayıı gönderemiyorummm..(((((((((

bende öldüm bittim mafoldum gibi şarkılar sözler paylaşmıyorum o geçen perşembe napıyorsun diye faceden yazdı azcık konuştuk sonra ben çıkıyorum bişe diyormusun dedi güle güle dedim bu kadar yani bizimkisi ne tam sevgililik oldu nede arkadaşlık iki arada bişi

defolsun gitsin gelmesin yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…