Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

İntikam alıp iyice süründürmek lazım bunları ama nasıl? Bilen beri gelsin...

İntikam alıp iyice süründürmek lazım bunları ama nasıl? Bilen beri gelsin...

İntikamın en iyisi hayatına gülümseyerek herşey yolunda mesajı vererek devam etmek..hatta buda yetmez diyip mutlu olmak için o kadar çok sebebim var ki diye göstermek ve en en en güzeli onun hayatında ne olursa olsun kaale almamak..o zaman o kavak tepesinden nasıl düştüklerini bile anlamıyorlar..en büyük hata onlara paye vermek..

kaçan kovalanır geyiğine girmicem canım dönmesini istediğini belli edersen hepten kaybedersin . taviz vermiceksin ama sert de yapmıcaksın istiyorsa zaten senin birşey yapmana gerek kalmadan dönecektir.. o dönmek istemiyorsa ne yaparsan yap nafile çırpınışların derim...

arkadaşlar yorumları okudum bazılarına baya güldüm kimisi de yaşadığım olayların aynısı sanki üzüldüm..neyse bazı arkadaşlar demişler ki işte gidenin ardından ağlanmaz falan
aslında hepimiz biliyoruz bize kötü konuşan, kıran, terkeden isanlardan uzak durmamız gerektiğini ama gönül bu bazen öyle biri çıkıyor ki karşısına insanın diyorsun ki işte bu, benim için doğru insan bu insan
sonra hayal kırıklıkları yaşatıyo ve başlıyoruz peşine düşmeye, yani sevnce insan doğruyu yanlışı ayırt edemiyo...
neyse bence ayrıldıktan sonra geri döndürmenin yolları: daima bakımlı olmak, imkan var sa giyim tarzını değiştirmek, çok hoş ve havalı giyinmek, belli bir süre sonra yenibir aşka yelken açmaya çalışmak, mutlu olmaya çalışmak ve kesinlikle ARAMAMAMAK...
erkekler genelde aradıklarını bulamayınca geri dönerler, siz de eğer hala seviyosanız geri döndüğüde kabul edin derim
ben kabul etmemiştim, 1,5 yıl sonra aramıştı ve çok sıcak konuşmamıştı istediğin zaman beni görmeye gelebilirsin falan yazmıştı ben de sallamadım, sevgi sözcükleri kullansaydı dönerdim:)

bende ayrıldım sevgilimden 2 ay içersinde fdördüncü ayrılıgı cok hataları oldu görmezden geldim düzelir diye bekledim en son sıkıldım seni ararken heyecanlanmıyorum deyip giti cevresinde bi sürü düşük kız var ee ben bu kadar düzgün hayatna dikkat eden bi kızken neden bunarı yapıyo bu adam iki haftadır öldüm sabah kalkıp aglıyorum akşam yatana kadar dışarı cıkıyorum arkadaşlarımla tam eglenceli muhabbet ediyoken birden aklıma geliyo ve gözlerim doluyo aradım konuşuyotuk normal arkadaş gibi günlerdir konuşmuyoruzda mesajda atmıyorum ama olmuyo yapamıyorumm cok kötüyüm bu acı hiç birşeye benzemiyo tam ben artık sevmem mantıklı kocaman bi insanım derken pat bunlar oldu cok kötüyüm cok

kendine başka uğraşlar edin eskisinden de sosyal ol.. eminim karsına seni seven sana ondan daha cok deger veren biri çıktığında onu unutmaya baslayacaksın.... Allah yardımcın olsn canm üzüldüm ama tek senin deil hepimizin basına geliyor bi şekilde atlatıyoruz ilk zamanlar çok acı versede sonra zamanla sızıya dönüşüyor o acı arama mesaj atma seviyorsa o seni bırakmaz eminm üzülme:KK15:

o bıraktıysa geri döner ama tabi üstüne düşmediğin sürece.benim 5 yıllık ilişkim var biraz tecrübeliyim bu konuda.o ayrıldıysa evet sallama eğlen gül arama sorma gördüğün de bakma yokmuş gibi davran keyfine bak o dayanamayıp arayıp soracaktır ben ayrılmıştım 3 hafta sürdü ayrılık hiç aramadım bilerek knt sıfırladım aramayayım die beni hergün aradı özelden aradı defalarca msj attı hiç bırakmadı gördüğümde bakmıyodum geziodum eğleniodum bna laf atıodu ayrıldın keyfine bakıosun die:KK1:en sonunda barıştık.ben ona kıyamıodum ama bunu yapmaya mecbur bırakıolar erkeklerde:KK19:

merhaba kızlar benımde sorum olacak sızlere fıkrılernızı yorumlarnızı beklıyorum :KK70:.bnm 4 yıllık bı ılskım var bnmkı baya dındardır.bna son 2 senedr mesru daırede dglız dyp ayrılıodu snr dayanamayıp tekrar barısıodu.bnmde son zamnlarda cıddı bı hastalıgım olustu tedavı goruorum fakat bnı bole zamanımda mesru dglız dıe ayrıldı snı bn bekleyecegm okulum ve askerlıgım bıtene kadr beklıcem ddi.bnde kabul etmedım ve cok kzdım bnı bole zor zamanımda nasıl yalnız bırakır dıe.bnı nerdeyse hergun arıo nasılsın dıe ama bn son haftadr hıc cevap vermıorum ama o arıo.sızce bna donermı ne dersınız.buarad belırtıyım farklı sehırlerdeyız ama aynı memleketdenız.yanı yazın burda olcak kendısı.napmalıyım sıze.yorumları beklıorum

merhaba kızlar benımde sorum olacak sızlere fıkrılernızı yorumlarnızı beklıyorum :KK70:.bnm 4 yıllık bı ılskım var bnmkı baya dındardır.bna son 2 senedr mesru daırede dglız dyp ayrılıodu snr dayanamayıp tekrar barısıodu.bnmde son zamnlarda cıddı bı hastalıgım olustu tedavı goruorum fakat bnı bole zamanımda mesru dglız dıe ayrıldı snı bn bekleyecegm okulum ve askerlıgım bıtene kadr beklıcem ddi.bnde kabul etmedım ve cok kzdım bnı bole zor zamanımda nasıl yalnız bırakır dıe.bnı nerdeyse hergun arıo nasılsın dıe ama bn son haftadr hıc cevap vermıorum ama o arıo.sızce bna donermı ne dersınız.buarad belırtıyım farklı sehırlerdeyız ama aynı memleketdenız.yanı yazın burda olcak kendısı.napmalıyım sıze.yorumları beklıorum

bence bu devirde böyle birinii bulmuşsun ömür boyu da olsa beklemeye değer :) ne güzel Allah rızası için dikkatli yaşıyor. bu şekilde sabrederek evlendiğiniz zaman RAbbim mükafat olarak çok güzel bi yuva nasip edecektir. çok sık görüşmek günaha götürüyor ve artık aradaki saygı sevgi zedeleniyor.. sevgisinden dolayı seni bırakmak istemiyor ama Allah korkusundan dolayı da uzak duruyor böyle biri evlendiğinde de eşini aldatmaz. inşallah çok mutlu olursunuz hastalığın için de bi an önce şifa bulmanı diliyorum :KK71:

Tamam dindar olabilir kaideleri vardır saygı duyulacak bir şey ama buna rağmen çocuk gibi gel-gitler yapıyorsa pek güvenilmez kusura bakma,böylesini de gördüm hayatımda.

Sizinle evlenmek mi istiyor?Belli ki birşeyler düşünüyor sizinle ama helal dairede olsun istiyor,e bu da aileler arasında ilan edilmesini istemektir.Madem böyle,sizin ciddiyetiniz ne derece?

gayet cıddıyız canım ya onun aılesıde bılıor benımkıde fakat onun aılesı okul bıtmeden evlendırmeyız dıolar bole oldgu ıcın onunda hep aklına takılor.ama bız gorusurkende gunaha grmeyelım dıe temasta bulunmuoruz pek zaten yazın gorusebılıoruz sadece bnde ole oldgu ıcın zaten mesru daırede gorusmeye calısıoruz dıorum ılla bnm aklıma takılıo ben senı beklıcem snde bnı bekle dıo.napmalıyım sızce donermı.

ander cim cok tesekkur ederım ıns.hepımız cok mutlu olruzda.işte bnde dıorumkı gorusmeden konusmadan beklemekmı olur zaten yazın gorebılıorum kendısını yokssa hep telde.kı bız mesruıyet ıcersınde gorusmeye calısıoruz ne yapacgmı sasrdım.bnı bole zamndad nasıl bırakır dıede anlamıorum :KK59:

ander cim cok tesekkur ederım ıns.hepımız cok mutlu olruzda.işte bnde dıorumkı gorusmeden konusmadan beklemekmı olur zaten yazın gorebılıorum kendısını yokssa hep telde.kı bız mesruıyet ıcersınde gorusmeye calısıoruz ne yapacgmı sasrdım.bnı bole zamndad nasıl bırakır dıede anlamıorum :KK59:

tabii ki sen samimiyetini daha iyi bilirsin ama anlattığın kadarıyla samimi geldi tavrı o yüzden bence sen de onun yanında olduğunu ifade edip beklerseniz daha güzel olur çünkü telefon görüşmeleri de bi süre sonra farklılaşabiliyor.. ya da arada bi mesajlaşıp haftada bir konuşsanız o da olabilir ..

canım zaten bn samımıyetıne kesınlıkle ınanıorum.gercekten mesru daırede olmadgmız ıcın bunu yaptgnı bılıorum ama bnm en zor zamnımda bunlar yapılmaz dıe dusunuorum bu yuzden o arayınca cvplamıorum eklı basına gelsın dıe ama donermı bılmorum.ins.hyrlısyla bıan once barısırz.

canım zaten bn samımıyetıne kesınlıkle ınanıorum.gercekten mesru daırede olmadgmız ıcın bunu yaptgnı bılıorum ama bnm en zor zamnımda bunlar yapılmaz dıe dusunuorum bu yuzden o arayınca cvplamıorum eklı basına gelsın dıe ama donermı bılmorum.ins.hyrlısyla bıan once barısırz.

inşallah barışırsınız tabii ki sen de haklısın hassas bi dönemdesin onun ilgisini beklemen çok normal ama küsmekle de çözüm olmaz bence görüşüp konuşun barışın ama arada görüşün hem onun kafası karışmasın derslerini rahat geçsin bi an önce evlenin :)

napıcagmı sapıttım kızlar bn ona dmkkı unutalım bunu eskısı gbı olalım dmm olmaz bnı anlamıosun ddi.bnde cvp vermıorum artık napayım sızce devm edımmı bole yapmaya.cnku bole zamanda bnı bırakmamasıs gerekmezmıydi

Meşrulaştırın o zaman en azından söz yapabilirsiniz ama uzun zaman var diyorsanız herkes yoluna baksın zaten birbirinizin nasibinde varsanız olur.

benimle aynı sorunları paylaşanlarıı gördükçeee hem üzüldümmm hemmdee tek tekk okumuşummm yazılarıı.... bendee çokkkk çokk üzgünümmm uff nedenn oluyoo bunlarrr... benimde 19 aylık bi ilişkim vardıı amaa... şuan bitiyooo çokk yoğun şekildee ağlıyorumm tutamıyorumm kendimi... sebeb yok sonuçç yokk herşeyy bilinmemezlikler üstüneeee ne acııı kii ben bitmesini istemiyorum... Allah herkesin yardımcısı olsunn arkadaşlarr...

bnmde 5 yıllık ilişkim var yazmıştm ztn.bizde o gelgitleri çok yaşadık cnm çok ayrılık yaşadık ama fazla sürmüodu ben bırakırsam uzun sürüodu o ayrılırsa en fazla 5 gün sürüodu onada ayrılık denirse tabi birbirimizi görüoduk hep msj atardı aradı fln.bırakamıoduk şuan 2 mizde birbirimizin bi yarısıyız yani.sennde 4 yıl sürmüş emin ol bırakamaz oda seni devam eder die düşünüorum yani

Meşrulaştırın o zaman en azından söz yapabilirsiniz ama uzun zaman var diyorsanız herkes yoluna baksın zaten birbirinizin nasibinde varsanız olur.[/QUO

mesrulastrın dıosunda mesrulastrabılsek zaten sorun yokkı aılesı okul bıtmeden soz nısan yapmıo ole bsy olsa bnlar olmazdı zaten

X