Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

kızlar benim hikayemi belki hatırlayan olur biz ayrılalı çok uzun zaman olmuştu yani o terkedeli.üç ay önce en son yüzyüze görüştük ve tekrar görüşelim haber vericem diye kendisi istedi.bende bayağ bekledim haber vericek diye ama....dün ise facede beni arkadaşlarından çıkardığını gördüm ben haber vericek diye beklerken..bu nasıl dengesizliktir anlayamıyorum...artık soğumuştum beklemiyodum ama nedense içime oturdu böle olması.kendimi çok kötü hissettim. ne diyeyimki sevdiğim için bn çıkarmadım onu arkadaşlarımdan çünkü hep ümidim vardı.

kızlar benim hikayemi belki hatırlayan olur biz ayrılalı çok uzun zaman olmuştu yani o terkedeli.üç ay önce en son yüzyüze görüştük ve tekrar görüşelim haber vericem diye kendisi istedi.bende bayağ bekledim haber vericek diye ama....dün ise facede beni arkadaşlarından çıkardığını gördüm ben haber vericek diye beklerken..bu nasıl dengesizliktir anlayamıyorum...artık soğumuştum beklemiyodum ama nedense içime oturdu böle olması.kendimi çok kötü hissettim. ne diyeyimki sevdiğim için bn çıkarmadım onu arkadaşlarımdan çünkü hep ümidim vardı.

oluyor be cnm öyle. bana bıgun bulusup konusalım dedı hanı ortada daha ayrılık lafı gecmıyor bır gun gırmedım face ayrıldıgımızı benı sıldıgını gorunce anladım :) cesaret yok ıste..

oluyor be cnm öyle. bana bıgun bulusup konusalım dedı hanı ortada daha ayrılık lafı gecmıyor bır gun gırmedım face ayrıldıgımızı benı sıldıgını gorunce anladım :) cesaret yok ıste..

peki canım sen ne yaptın bu durumda tepkisiz mi kaldın?benim o kadar içimde birikti ki şeytan dedi .bi mail yaz ama yine üzülen ben olurum.o yüzden vazgeçtim.artık ben de sildim hayatımdan onu napabilirimki böle bir insan için...

kudurdum sınırden agladım.. ama ona hıcbırsey söylemedım. bı an telefonu elıme aldım ben neden bosuna ugrasayımkı adam olsantek kelıme etmeden cekıp gıtmezdın bendekı yurek sende yok dedım cunku kızlar yanı o gun guzel bı seklde vaktımızı gecırdık hanı kavga vs hıcbısey yok bırden böyle yaptı. bıgun bulusup konusucam senınle ıyı degılım demıs . cevap vermedım bulusmam bıle yanı ama hata yaptımm hıc bısey demesem daha cok koyardıı sızde yazmayın bsy ama bılıormkı o yıne bana gerı donucek.. neler kaybettıgını gorucek...

Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..

salla gitsin, umrunda bile olmasın, nasıl geri getiririm falan bunları düşünmeye bile değmez, gitmek isteyen adam gider. ne arkadan yas tutmalı ne de umursamazmış gibi davranmalı, ciddi ciddi umursamamalı, hayatı kendin için yaşamalı. değer veren, gelmek isteyen zaten gelir, zorlamayla, planla olacak iş değil ki, dimi ama :KK34:

terkedılmısler arasınaa bende katılmıs bulunuyorum... benı asla bırakmaa dıyen adam taş oldu sankı. hıcbısey yokken hemde...

Benim de başıma gelen bu işte.. Demekki bırakma veya bırakamam diyenlerin gitme olasılığı daha yüksek :S demekki daha sahici konuşanların kalıcılığı daha yüksek..
Herkes kendi kaderini çizer.. nasl istiyorsa öyleolsun..:KK59:

bende sevgilimle zor bir dönem atlattım. o kadar sinirliydim ki hiç yapmayacağım bişeyi yaptım ve çok ağır sözler söyledim. ayrılmaya kalktm. çokta pişman oldum. çünkü ondan bugüne kadar hiç ayrılmak istemedim. istemiyorumda. hayatımda sadece o olsun istiyorum. neyseki sevgilim defalarca aradı ve aynı gün 2 saat içinde barıştık. sinirden telefonunu kırdırmışım sevgilime. off çok kötüydü. daha da asla sinirle böyle saçma sapan istemediğim kararlar almam. sinirlerimin kurbanı oluyorum bazen. bu huyumu hiç sevmiyorum. neyseki düzelttik herşey eskisindende güzel şimdi. :KK69:
sinirle yapılan şeyler çok yanlış. benim yaptığım gibi. bana ders oldu bu. sorunlar ayrılarak değil güzelce konuşarak çözülmeli. tabi aradaki sevgi bittiyse ne yaparsan yap olmaz. tek yol var bu durumda. arkana bakmadan yola devam etmek...

demiş ki şair k.İskender;

.." Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır." diye bir şey yok.
Dönecek. Bir katil, olay mahaline mutlaka geri döner..

başka biri de demiş ki;

"Attığın kazıkları saklıyorum... Saklıyorum ki..Gün gelip bana döndüğünde seni oturtacak yerim olsun.."

:KK75:

merhaba arkadaşlar bende çok doldum sizlere danışmaya ihtiyacım var benimde lise 1de çıkmaya başladığım bi sevgilim vardı ve çocukluğumuzdan beri birbirimizi tanıyoruz hep benmle çıkmak istedi ta kiii lise 1de dayanamadım evet dedim 2 yıl çıktık ben izmirde o aydındaydı ayda birde olsa görüşüyoduk sonra mesafe bizi çok yıprattı ve ayrıldık 1.5 yıl ayrı kaldık ama yine o süre zarfında olaylarımız oldu konştuk falan öss vardı ben dedim aynı yeri kazanamazsak olmaz sonuçta farklı ünilerde farklı çevreler birbrimizden daha çok uzaklaşcağımızı düşündüm istemedim aynı tercihleri yaptık aynı üni aynı bölüm oldu çok sevindik tekrar başladık derken son 1 aydır çok kötüye gitti her şey en ufacık bişeyden bile tartışır olduk bnm giyimime bile sarmaya başladı ayrıldık barıştık falan taaki geçen cumartesiye kadar bana o gün özleme ihtiyacımız var dedi özlem kalmamış aramızda sevgisinden de emin değilmiş hayaller kurmuyomuş beni her gördüğünde kalbi çarpmıyomuş ben de kibarcası bna ayrıllalım diyosun dedim bu bi ayrılma değil dedi bende beni özlersen bna değer verceksen sevceksen özlüceksen gel dedim okulda karşıma çıkma ben 5 günlük ilişkileri yaşıcak biri değilim ya hep ya hiç dedim olur dedi bna sadece 3 gün sonra gördüm ki facede ilişkisi yok yapmış bende 1 gün sonra msj attım bitti mi hayırdır diye evet merve bitti 2miz içinde daha iyi olcak dedi sadece peki dedim 1 hafta oldu hiç msj atmadım dün gece arkadaşm msj atmış rahat bi şekilde bitti demiş sonsuza dek bitmiş beni hayatından silmiş sevdimi tam severmiş sildi mi tam silermiş öyle dmiş aşkı bitmiş sevgisi azalmış ama ben bu çocuğu gerçekten seviyorum ve hep onun da beni sevdiğini düşündüm ve sevdi gözlerinden bunu görüodum sizce ne yapmalıyım?

ve de 3-4 gün önce bi kızla görmüş arkadaş kız koluna girmiş gülerek konuşuyolarmış arkadaşımı sevgili adayı mı bilemiyorum ben onu çok sevdim çok emek harcadık bu ilişkiye aynı üni aynı bölüm kazandık yan yana sınıflarımız o kadar zor ki tavsiyelrinize çok ihtiyacım var

kudurdum sınırden agladım.. ama ona hıcbırsey söylemedım. bı an telefonu elıme aldım ben neden bosuna ugrasayımkı adam olsantek kelıme etmeden cekıp gıtmezdın bendekı yurek sende yok dedım cunku kızlar yanı o gun guzel bı seklde vaktımızı gecırdık hanı kavga vs hıcbısey yok bırden böyle yaptı. bıgun bulusup konusucam senınle ıyı degılım demıs . cevap vermedım bulusmam bıle yanı ama hata yaptımm hıc bısey demesem daha cok koyardıı sızde yazmayın bsy ama bılıormkı o yıne bana gerı donucek.. neler kaybettıgını gorucek...

ben de düşündüm ve gerçekten bişey yazmamaya karar verdim.yazarsam diceklerini biliyorum işte yine aynı enfal hep beni suçluyosun yediremedi kendine gibi..ve ben böle olursa daha çok üzülürüm bunu da biliyorum.bi de beni çıkardıktan sonra donduruyo.cesaretin varsa dondurmasaydın dimi?artık önüme bakıcam umursamamak en iyi tepkidir bence.o da çoook pişman olucak ama ben artık yokum..

Benim de başıma gelen bu işte.. Demekki bırakma veya bırakamam diyenlerin gitme olasılığı daha yüksek :S demekki daha sahici konuşanların kalıcılığı daha yüksek..
Herkes kendi kaderini çizer.. nasl istiyorsa öyleolsun..:KK59:

aynen artık öyle dıyorum.. cok yazık..

ben de düşündüm ve gerçekten bişey yazmamaya karar verdim.yazarsam diceklerini biliyorum işte yine aynı enfal hep beni suçluyosun yediremedi kendine gibi..ve ben böle olursa daha çok üzülürüm bunu da biliyorum.bi de beni çıkardıktan sonra donduruyo.cesaretin varsa dondurmasaydın dimi?artık önüme bakıcam umursamamak en iyi tepkidir bence.o da çoook pişman olucak ama ben artık yokum..

evet hıc tepkı verme.. ama ıcımden bır hıs donucek dıyor.. kızgınım sınırlıyım belkıde umutlanıyorum dıye.. dönse kabul etmem ama donucekms gbı bır hıs var ıcımde belkıde ondan böyle uzulmuyorum.. bılmıorm ama.. kendı kaybettı sonuc olarak..

merhaba arkadaşlar bende çok doldum sizlere danışmaya ihtiyacım var benimde lise 1de çıkmaya başladığım bi sevgilim vardı ve çocukluğumuzdan beri birbirimizi tanıyoruz hep benmle çıkmak istedi ta kiii lise 1de dayanamadım evet dedim 2 yıl çıktık ben izmirde o aydındaydı ayda birde olsa görüşüyoduk sonra mesafe bizi çok yıprattı ve ayrıldık 1.5 yıl ayrı kaldık ama yine o süre zarfında olaylarımız oldu konştuk falan öss vardı ben dedim aynı yeri kazanamazsak olmaz sonuçta farklı ünilerde farklı çevreler birbrimizden daha çok uzaklaşcağımızı düşündüm istemedim aynı tercihleri yaptık aynı üni aynı bölüm oldu çok sevindik tekrar başladık derken son 1 aydır çok kötüye gitti her şey en ufacık bişeyden bile tartışır olduk bnm giyimime bile sarmaya başladı ayrıldık barıştık falan taaki geçen cumartesiye kadar bana o gün özleme ihtiyacımız var dedi özlem kalmamış aramızda sevgisinden de emin değilmiş hayaller kurmuyomuş beni her gördüğünde kalbi çarpmıyomuş ben de kibarcası bna ayrıllalım diyosun dedim bu bi ayrılma değil dedi bende beni özlersen bna değer verceksen sevceksen özlüceksen gel dedim okulda karşıma çıkma ben 5 günlük ilişkileri yaşıcak biri değilim ya hep ya hiç dedim olur dedi bna sadece 3 gün sonra gördüm ki facede ilişkisi yok yapmış bende 1 gün sonra msj attım bitti mi hayırdır diye evet merve bitti 2miz içinde daha iyi olcak dedi sadece peki dedim 1 hafta oldu hiç msj atmadım dün gece arkadaşm msj atmış rahat bi şekilde bitti demiş sonsuza dek bitmiş beni hayatından silmiş sevdimi tam severmiş sildi mi tam silermiş öyle dmiş aşkı bitmiş sevgisi azalmış ama ben bu çocuğu gerçekten seviyorum ve hep onun da beni sevdiğini düşündüm ve sevdi gözlerinden bunu görüodum sizce ne yapmalıyım?
kısa süreli ilişkilerde şu olayı bile anlayamazken uzun süreli oturmuş ilişkilerde nası anlayabilirim :KK31: nası seninle oturup bi karara varmadan ilişkisi yok yapabiliyo ? ben çok çocukca buluyorum bunları :26: yoktan yere o bitirdiyse bu ilişkiyi sende sil kafandan canm belli ki çocukluk aşkıydı büyüdünüz gözü açıldı :84: kızla gülerek gitmek ne demek ya çocuk oyunumu bu seni kıskandırmaya çalışıyo :84:
seninkide alışkanlıktır canm seni üzen hatta sevgisi bitmiş olan adamı sen napıcaksın.. zor olcak heran gözünün onunde olması kolay deil ama inan geçiyo !..

merve seninle aynı durumdayız. benimkide öyle hep sevgim azaldı aşık değilim derdi ben onu çok severdim 3 yıldır birlikteydik aynı okuldayız aynı sınıf. sonra birden ayrıldık bei sevmediği için ama bende senin gibi çok sevdiğine inanıyorum ve gitti okuldan ikimizin tanıdığı biriyle çıkıyor bir haftadırr :KK43:(

okulda benden kaçıyo benim olduğum yerde olmamaya çalışıyo bi arkadaşım da o kız muhabbetinin yalan olabilceğini söyledi o arkadaş için yalan söylüo falan dedi neye inanmalıyım bilmiyorum bekle bekle nereye kadar onu seviyorum beni silip atamaz bu kadar kolay mı her şey ya yılbaşında arkadaşıma merve olmazsa evlenmem ben kimseyle demiş böyle biri nsl bu hale gelebilio arkadaş ortamının etkin olduğunu düşünüyorum beni görmüyo şuanda gözü ama bulamaz benm gibi seveni onla geçirdğimiz o kdr güzel anılar var ki silip atabilmek çok ama çok zor:KK43:

takmayacaksın:KK51:.bellı etmeyeceksın sırıtmanı suratından eksık etmeyeceksın bır bakmıssın 'nasılsın' demıs.'ozledım' demış. hıı tabığğ sevmış ıse ..:KK69:

Başka bir konu altında bunu yazmak ne kadar doğru olur bilemem ama çook yardıma ihtiyacım var. Hoşlandığım çocukla bir hafta kadar çıktık.Sonra ondan bir yaş büyük olduğum için ayrılmak istediğini söyledi.Geri dönmesini istiyorum ama gurur denen bir şey var.Okulda bakmıyormuş gibi yapıyor ama arkadaşlarım ben başka bir şeyle ilgilendiğimde beni dikizlerken görmüşler.Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor? Nasıl davranmalıyım ?

bende ayrıldım sevgilimden 2 ay içersinde fdördüncü ayrılıgı cok hataları oldu görmezden geldim düzelir diye bekledim en son sıkıldım seni ararken heyecanlanmıyorum deyip giti cevresinde bi sürü düşük kız var ee ben bu kadar düzgün hayatna dikkat eden bi kızken neden bunarı yapıyo bu adam iki haftadır öldüm sabah kalkıp aglıyorum akşam yatana kadar dışarı cıkıyorum arkadaşlarımla tam eglenceli muhabbet ediyoken birden aklıma geliyo ve gözlerim doluyo aradım konuşuyotuk normal arkadaş gibi günlerdir konuşmuyoruzda mesajda atmıyorum ama olmuyo yapamıyorumm cok kötüyüm bu acı hiç birşeye benzemiyo tam ben artık sevmem mantıklı kocaman bi insanım derken pat bunlar oldu cok kötüyüm cok

X