- Konu Sahibi Princess
- #2.361
süpersin ayakta alkışlarım seniAferin sana madalya da verelim mi?
Hani bir hikaye var geçmiş zamanlardan kalma 'Senden adam olmaz' diye..
Kimse sana Hacettepeden mezun olup bir şirkette saygın biri olamazsın dememiş ki (bu arada aynı okulda okuduğum için utandım şu an...)
Okumuşsun ama 'eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.' Sen semerinin elmastan olduğunu düşünüyorsun gerçi...
Yazdıklarınızı gayet iyi bir şekilde okudum ve anladım.. Evli bir adamın metresi olmuşsunuz, adam evli çocuğu öss yi kazanınca eşinden ayrılacağını vaad etmiş. Siz de o yüksek zekanıza rağmen buna inanmış ve belki de kocasına gerçekten çok aşık bir kadının kocasını elinden almaya çalışmışsınız.. Tabiki de başarılı olamamışsınız çünkü adam sizi sadece seks objesi olarak görüyor.. Bir gelecek planladığı kişi ise malesef ki zavallı karısı.. Size hiç acımıyorum öncelikle bunu belirteyim de..
Burda eşine, işine, evine bu kadar bağlı; ailesi, mutluluğu, huzuru olan insanların karşısına geçip evli bir adamla beraberim ama iki, üç gündür beni aramıyor derken neyi anlatmak istiyorsunuz bir düşünün bakalım..
Ahh tabi ki de Umutlu_ol arkadaşımızın mesajına cevabınızda da 180 derece dönmüşsünüz... Sonra da ne anlatmak istediğinizi anlamayan biz zavallı salaklar olmuşuz, yazık bize...
Sizin gibi bir Zat-ı Muhtereme böylesine aşağılayarak bakma lüksünü kendimde bulduğuma göre ben de yerin dibine girmesi gereken bir insanım..
Şimdiden okuyup da sinirlerinizi bozacak bu yazıyı yazdığım için özür dilerim sizin gibi bir insandan...
Evet şimdi forumdan uzaklaştırmamı verebilirsiniz hiç içim acımaz...
sakinim sakinsin sakinler küfür etmicem iyiyim iyiyiz iyiler