Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim 5 yillik bir iliskim vardi... sevgiliydik , iliskimizin 1 inci yilinda bi sebepten dolayi ayrildik.. 6 ay kadar ayri kaldik.. o arada onun hayatina biri girmis.. uzaktik birbirimize.. neyse bana tekrar geri dondu bende ona tekrar sans verdim cok seviyordum cunki.. benimle konustugu sirada birgun onun hala o kizla konustugunu ogrendim .. msnine bakmistim.. kiz ona yalvariyordu nolur benmle evlen diye.. o kadar kotu oldumki.. paramparca olmustum onun ask yazilarini gorunce..
neyse konuyu onunla tartistik o benim icin bitti dedi sen yokken olmustu ama onu sevemedim dedi.. ben neden onu msninde hala tutuyorsun onun bu sacmaliklarini dinliyorsun diye o kizi ordan silmesini istedim..sildi.. ama cok kirilmistim.. onun mazereti ise hemen seni seven bir insani nasil olurda pat diye silersin.. onu arkadasim olarak gordugume alistirmak istedim dedi.. neyse kiz evlendi gittii.. olay kapandi ..
araya askerligi girdi, o donem cok guzeldi.. benim guvenimi kazanmaya calisiyordu ... fakat ben hala guvenemiyordum.. acaba aklinin bir kosesinde o kiz varmiydi? ne sebepten dolayi ayrilmislardi.. o kizi biri istedi diye gurur yapiptami ayrilmisti benimki...
birgun bi saka yapmaya karar verdim.. yeni bi msn actim kendime.. sozde onun resmini gorupte ona hayran olan bir kizdim ben.. neyse konusmaya basladik.. az da olsa guvenimi almisti.. fakat sohbet ilerledikce sormaya baslaidm sevgilin varmi diye falan filan.. yokd edi inanmiyorum aska dedi bu donem benim icin islerim onemli dedi.. benim varligimi anmadi bile.. aa ama dedim iste bis ayfanda gordum ben senin bi kiz sana askim yazmisti falan filan.. aa dedi ayrilmka uzereyim onunla sne gel seninle tanisalim dedi:))))) sonra cok belli ettim tabi anlasildi ben oldugum .. ama asla kabul etmedim bunu.. kalbim o kadar kirildi ki.. guvenim bitmisti artik her lafin arkasindan kim cikacak diye bekliyordum .. icim icimi yiyordu.. neyse bu hep bana evlenme teklif ediyor hadi evlenelim diyordu.. bende bilmiyorum iste benim okulum bitti isim oneli falan filan.. uzagiz birbirimize zaten.. sana guvenmek istiyorum derdim hep eski olaylardan dolayi..oylesine birakmistim yani.. ne olursa olsun diyordum.. senin birnde gonlun varsa bana soyle diyordum bizim isimiz zaten zor diyordum.. yani onu deniyordum surekli bir umut varmi acaba diye.. cunki beni sonradanda sevmis olsa gitmezdi diye dusunuyordum..
neyse ayrilmamiza sebep ise, bir gun onun bi akrabasinin beni konusturmasiyla oldu.. akrabasi bana iliskimiz hakkind asoruyordu.. bana sordu sen onun hakkinda ne dusunuyorsun.. ben dusunceliyim s!kk1ni sectim.. neden dedi? bende su su olaylardan dolayi dedim.. herseyden korkar oldum dedim.. aa iste sen sevmiyorsunda falan bunlar boyle bir sonuca vardilar.. en sonunda o netten kiz sakasinida acikladim.. yine hersye bana karsiydi..
seven biri bunlari yaparmi dedim..oyle konusurmu.. gercekten seven biri icin bunlar ufacik seylermis.. o kizla yatmamiski o.. sonra iste sen benis evmiyorsun falan filan diyerek ayrildi.. uzak oldumuzdan onu deneme amacli birileri cikar karsina diyordum o msndeki kiz olayindan sonra.. seven bir insan bunlari demezmis .. giderken bana dedigi sey..
sormak istedim su.. siz olsaydiniz benim yerimde napardiniz? o 2 kiside beni sucladi.. b yapmam gerekeni yaptim daha ne yapabilirdimki.. beni en cokta uzen o akrabaninda beni suclu bulmasiydi..
Denemen doğru bir şey olmasa da. Ona güvenmemekle haklı olduğunu anlamışsın. Ve bence bu ilişkinin bitmesi de çok iyi olmuş sonradan daha çok acıtırdı canını.
dönüyorlar bayanlar benim bir daha asla hayatımda olmayacaksın diyen sevgilim bile dönmek için yol arıyorsa mesaj atıyorsa herkeesin dönme ihtimali vardır...tek tavsiyem aramayın sormayın sakın sakın sakın ...lütfen erkeklere bu zevki yaşatmayın.dönmelerinin verdiği mutluluk müthiş birşey
Kızlar ben sevgilimle aile yüzünden ayrıldık.. ben 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım.. bunu ilk başta söyledim kendisi annesi kızkardeşi biliyordu.. babası öğrenince olmaz demiş.. benim sevgilimde biraz uğraştı sonra ikna edemedim dedi bitirdi.. ağlaya ağlaya bitirmiştik seviyorduk birbirimizi ama sonraları aradığımda kızgındı psikolojik sorunlarım var ilaç kullanıyorum falan dedi sesini yükseltti bana karşı..
Kızlar ben sevgilimle aile yüzünden ayrıldık.. ben 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım.. bunu ilk başta söyledim kendisi annesi kızkardeşi biliyordu.. babası öğrenince olmaz demiş.. benim sevgilimde biraz uğraştı sonra ikna edemedim dedi bitirdi.. ağlaya ağlaya bitirmiştik seviyorduk birbirimizi ama sonraları aradığımda kızgındı psikolojik sorunlarım var ilaç kullanıyorum falan dedi sesini yükseltti bana karşı..
arkadaşım söylediklerim olumsuz olucak belki tamam gönül bu kimi seviceği belli olmuyor ama şimdi çıktığın kişiyle evlensen ailesinin yüzüne nasıl bakıcaksın kuzeniyle çıktım diyorsun..eee onun yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsun başka sevicek insan mı kalmadı hayır benim başıma da şöyle bir geldi.. sevdiğim biri vardı şer.....z çıktı.. onun kuzeni de geldi bana teklif etti ama ne yaptım kabul etmedim edemezdim bana göre yanlış bu
gelelim bana göre yapman gereken ne kadar seversen sev o kişiyi unutman hayatına bakman senin için iyi olan bu..
arkadaşım söylediklerim olumsuz olucak belki tamam gönül bu kimi seviceği belli olmuyor ama şimdi çıktığın kişiyle evlensen ailesinin yüzüne nasıl bakıcaksın kuzeniyle çıktım diyorsun..eee onun yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsun başka sevicek insan mı kalmadı hayır benim başıma da şöyle bir geldi.. sevdiğim biri vardı şer.....z çıktı.. onun kuzeni de geldi bana teklif etti ama ne yaptım kabul etmedim edemezdim bana göre yanlış bu
gelelim bana göre yapman gereken ne kadar seversen sev o kişiyi unutman hayatına bakman senin için iyi olan bu..
bende kabul etmemiştim baştan.. sonra annesi kız kardeşi halası yengesi çok birkaç akrabası daha gayet olumlu baktılar.. olumlu bakmayan babası amcası başka yengesi.. ailenin çoğu biliyordu yani..ona güvenip de ilerledi bu ilişki.. ama babası kimseye söz bırakmadı..
bende kabul etmemiştim baştan.. sonra annesi kız kardeşi halası yengesi çok birkaç akrabası daha gayet olumlu baktılar.. olumlu bakmayan babası amcası başka yengesi.. ailenin çoğu biliyordu yani..ona güvenip de ilerledi bu ilişki.. ama babası kimseye söz bırakmadı..
ayrıca ilişkinizin bitme nedenini ayrıldığının erkek arkadaşın tepkisi nasıl olduğunu açtığın konulardan okudum bence emin ol şu an üzülüyorsun ama ilerde iyikide bitmiş diceksin amacım seni yargılamak kınamak değil..aşk bu sonuçta ama babasının bu kadar sözü geçerken ve seni gerçekten sevseydi ne olursa olsun vazgeçmezdi senden senin için hayırlısı buymuş demek ki umarım bundan sonra üzülmezsin ve mutlu olursun...
kızlar benimde bir derdim var ve paylaşmak istiyorum 4 yıllık bir ilişkimi 26 ocak tarihi itibariyle bitirdik birlikte verilmiş bir karadı o beni çok seviyordu ve ben onun dünyası gibiydim bu nasıl bir hisse o bensiz asla yapamaz nasılsa diye düşünmeme sebep olmuş ve onu çok yordum bunalttım sıktım umursamaz ilgisiz davrandım.. ayrıldığımızın 4. günü sendeki eşyaları yolla diyerek mesaj attı ve ogün bugündür sürekli konuşuyoruz ben çok pişman olduğumu ve defalarca geri dönmesini istediğimi bildirdim yalvar yakar ağladım oda aramızda hiçbirşey olamaz beni çok yordun diyerek hep geri tepti beni 13 şubat akşamı bir kızla msneden yazışmalarını okudum kız ona aşkını ilan ederken oda red etti ama facesinde ve msnesinde ekliydi kız sonra biz öle böle derken hergün konuşmaya mesajlaşmaya devam ediyoruz tabi kızı kırılmanı istemiyorum diyerek facesinden sildi geçen akşam benim arkadaşım erkek arkadaşıyla beni yemeğe davet ettiklerini yazmış profilime oda okumuş sonra beni aradı bir çağrış bağrış ben nasıl gidermişim yemeklere diye seni hayatımdan çıkarıyorum dedi ve beni heryerden sildi. bir gün sonra tekrar eklemiş heryere ve okızın olduğu tüm yerlerden silmiş.. sabahındada mesaj atmış hava çok soğuk üşüyorsun sen bilirim kalın giyin die. ben cvp vermedim saat onbir gibi aradı mesajımı aldınmı diye ewet teşekkürler beni düşündüğün için dedim sonra baktınmı iletişim araçlarımıza dedi baktım ve sağol inceliğin için dedim oda senin üzülmene dayanamıyorum sen yeterki sağa sola zıplamaya çalışma hep ait olduğun yerde olacaksın dedi akşamında aradı nerdesin merak ettim seni evdemisin diye seni rüyamda gördüm dikkatli ol felan dedi bu sabahta ben aradım sesin hasta geliyordu nasıl oldun diye işim çok sonra konuşalım dedi ve öğlen paydosunda aradı güzel güzel konuştuk ayrı şehirlerde olduğumuz için gelmiyormusun benim şehrime dedim hafta sonu ordaydım dedi beni görseydin keşke dedim cvp vermedi sonra mesaj attım hala neden uzatıyorum demi haklı olabilirsin aslında artık bize dair umudum kalmadı alışıyorum yokluğuna yazdım oda kıyamam yazmış bende alaymı ediyorsun ne alaka kıyamamakla yazdım oda sana ne diyebileceğimi artık kestiremiyorum kötü diyorum kızıyorsun ii diyorum dalga geçiyorsun diyorsun nasıl istiyorsan öle olsun beni unut yaşadığımız herşeyi her anı unut yazmış bende kızgınlıkla cvplama yüreğinle cvpla gerçekten unutmalımıyım yazdım oda unut. yazmış bende unuttum yazdım güldüm... bu süreçte her aradığında yada aradığımda gayet beni merak eder şekilde hatta hesap soracak şekilde konuşmalar yaptı beni özlüyormuş ama neden özlediğini bilmiyormuş çok seviyormuş bensiz yapamıyormuş ama benimle olmazmış inancını yitirmiş vs.vs. vs. yıllarımı verdiğim o kararlı adam gitti yerine bambaşka biri geldi kızlar acil yardım ne yapmalıyım heryerden silmelimiyim nasıl davranmalıyım lütfen bana akıl verin ne dicemi bilemiyorum bazen çok sevecen bazende çok yabancı...
dün akşamda aradı biri benle tanışmak istiyordu onun numarasını ver diye bi dünya konuştu bende kullanılmayan bi numara verdim yazık adamın başı belaya girmesin akşam bana sabah beni ara evden çıkarken demişti bende aramadım şimdi aradı ben sana ne dedim bi kez çok değil bi kez sözümü dinle dedi sonra sahipsizmi sanmış seni ben ona neler yapacam haberi yok diye nasıl sinirlenmiş akşamdan beri sinirliyim uyku uyuyamadım diyor dedim adam sana kim oluyorsun derse ne dicen diye :)) derim elbet sen ne yapcan ne diyeceğimi diyor sonrada zaten adama sevgilim var dedin değilmi demediğini düşünemiyorum diyo.. sonuç itibariyle bu adam ne yapmaya çalışıyor??
dün akşamda aradı biri benle tanışmak istiyordu onun numarasını ver diye bi dünya konuştu bende kullanılmayan bi numara verdim yazık adamın başı belaya girmesin akşam bana sabah beni ara evden çıkarken demişti bende aramadım şimdi aradı ben sana ne dedim bi kez çok değil bi kez sözümü dinle dedi sonra sahipsizmi sanmış seni ben ona neler yapacam haberi yok diye nasıl sinirlenmiş akşamdan beri sinirliyim uyku uyuyamadım diyor dedim adam sana kim oluyorsun derse ne dicen diye :)) derim elbet sen ne yapcan ne diyeceğimi diyor sonrada zaten adama sevgilim var dedin değilmi demediğini düşünemiyorum diyo.. sonuç itibariyle bu adam ne yapmaya çalışıyor??
canım bunların hepsi aynı mı olur ya.hem bitiriyorlar unut diyorlar hem de hala hayatımıza müdahale ediyorlar.ama bizde suç var canım biliyorlar ki her zaman onlara cevap verecek birileri var ama eğer biz bunu yapmasak onlara tamamen resti çekip güçlü olabilseydik şimdi bu konuda yorum yapıyor olmazdık...gerçi bunu sana söylüyorum ama ben de aynıyım..aslında tek yapmamız gereken biraz cesaret yani onların bu dengesizliklerine cevap vermemek onlarsız olabileceğimizi göstermek..sana beni unut derken şimdi nasıl senin hayatına müdahale edebiliyor seviyorsa sahip çıkmalı böyle oyunlar oynamaya gerek yok...belki haddimi aşıyorum ama açıkçası senin ve benim gibi olanlar onlara boyun eğmeyebileceğimizi göstermeliyiz
canım bunların hepsi aynı mı olur ya.hem bitiriyorlar unut diyorlar hem de hala hayatımıza müdahale ediyorlar.ama bizde suç var canım biliyorlar ki her zaman onlara cevap verecek birileri var ama eğer biz bunu yapmasak onlara tamamen resti çekip güçlü olabilseydik şimdi bu konuda yorum yapıyor olmazdık...gerçi bunu sana söylüyorum ama ben de aynıyım..aslında tek yapmamız gereken biraz cesaret yani onların bu dengesizliklerine cevap vermemek onlarsız olabileceğimizi göstermek..sana beni unut derken şimdi nasıl senin hayatına müdahale edebiliyor seviyorsa sahip çıkmalı böyle oyunlar oynamaya gerek yok...belki haddimi aşıyorum ama açıkçası senin ve benim gibi olanlar onlara boyun eğmeyebileceğimizi göstermeliyiz
canım haklı olabilirsin lakin benim durumum farklıydı biz ben onu boşladım diye bitmişti ve cumartesi geldi dayanamıyorum sensizliğe bana olan sevgini ölçmeni istedim senden kendimce birkez olsun seni seviyorum bitmesini senden duymak istedim ama görüyorum ki seni olduğun gibi kabullenmeliyim dedi ve barıştık biz bi sorun yok yani
Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..
ayrılmanın konusuna bağlı bu soru birazda..yani mesala ayrılığa kadar neden getirdinizki durumu madem seviyorsun?çoğu sevgili atttan almayı bilmiyor yani en ufak şeyde bile ayrılık diyorlar oyun gbide.. bence geri getircem diye uğraşma yani bi kere kafasına ayrılığı yerleştiren seninle olunca yine isteyebilir..hem diyelim döndü için rahat olacakmı,?acaba seviyomudur gibilerinden yada günün birinde ya gitmek isterse gibilerindn güvensizlik olmazmı? seviyorsa seni sen bişey yapmadan da döner saten..tutan yok ya..yapmacık olacağına ya al karşına açık açık ayrıık istemiyom de anlat bi şekilde,yada vazgeç gitsin sende..
galiba en hızlı dönüş benim ki oldu. biz ayrılmayız sevgilimle ama küsüp günlerce konuşamayız. ayrılık sözü hiç geçmez aramızda. bir ara çok kavga ettik çok kırıldım. 3 hafta kadar barışmadık. arada bana mesaj atıyordu. o da o sıralar babaannem rahatsızdı onu soruyordu. benimde bir gün kafam çok kızdı. .çok kötü kavga ettik. ya özür dileyeceksin kendini affettireceksin yada artık ben yokum diye mesaj attım. zorla söylettin bunları bana o zaman bende yokum diye cevap verdi. bende hiç cevap yazmadım. aradan 1 saat geçti geçmedi. bir mesaj attı. msne gel konuşalım diye. paşam çok gururlu bir taraftan alttan almıyor. bir taraftan beni nasıl bırakabildin diyor. ben geri çekilince o bastırdı. o geri çekildikçe ben bastırdım. sonunda sinilendim hem suçlusun hem güçlüsün ne yaparsan yap dedim. hemen geri adım attı ve en geç 2 saat içinde barıştık. ilişkilerde inişler çıkışlar ayrılıklar oluyor maalesef. sinirle bitirilen ilişkiler oluyor. severek ayrılanlar oluyor. iki taraf birbirini seviyorsa eninde sonunda bir taraf adım atar ama ben erkeklerin adım atmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
kavga ettik. bende bir haftadır küsüm sevgilimle. sağolsun hiç aramadı bende aramadım. aradığında acısını çıkarıcam ama yüz vermemek en iyisi.arayıp sormamak. seviyorlarsa paşa paşa geliyorlar zaten
benimde 1,5 senelik bi iliskim oldu acisi ve tatlisi ile son zamanlarda uzaktaydik görüsemiyorduk ve tartismalarimz çogalmisti hep ayrilip barisiyoduk en sonunda ipler koptu terkettim beni çok seviyodu ama kirmak istemese bile kiriyodu hani sakinan göze çöp batar hesabi.. ayrildik kisa bi sure sonra bana ulasti ama çok geç olmustu pismandi son bi sans daha istedi falan filan isde.. kabul etmedim ben dogru erkegi bulmustum ve suanda nisanlandk onda yasadigim seyleri bunda yasamiyorum o yuzden gidenin pesine düsmeyi mantikli bulmuyorum tabi haketmiyosa..
benimde 4 yıllık bi ilişkim var şu an nışanlıyım ama o kadar çok kopma noktasına geldikki.hiç aklıma gelmicek şekilde kavgalar inişler çıkışlar oldu.ama gerçek şu ki sevgi herseyi ayakta tutmaya yetiyor ama iki taraflı olcak.benim pes ettiğim noktada isyan ettiğim noktada o tuttu, onun isyanlarında ben tuttum ellerini hiç bırakamadık.arkamızı dönüp gitmeye karar verdiğimiz anda ya o geldi sarıldı boynuma yada ben gidemedim.illaki bir tarafın alttan alması gerek.aşkta gurur yoktur çok büyük bi sorun olmadığı sürece tabi.ama illaki bi sebebi vardır ayrılıkların inişlerin çıkışların önemli olan problemi yokmuş gibi davranmak değil onu çözümleyip ve birdaha hiç açılmayacağına emin olup öyle devam etmek.diğer türlüsü güneşi balçıkla sıvamak gibi bişi.çözülmüyosada biter