Daisy1962 sen ilişkinden öyle bir bahsettin ki önce sen oku bir yazdıklarını, ayrıca çare aradığın topik "ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolları" ve sen bu evli adamdan haber alamıyorsun, ayrıldık acı çekiyorum nasıl atlatırım da demedin, bir kaç gündür aramıyor ne yapayım dedin, yani onu nasıl geri getiririm gibi bir yöntem ister gibiydi yazdıkların, üstelik evli bir adamla olan ilişkini o kadar normal bir durum gibi yazmışsın ki sanki adam bekar sen bekar normal bir ilişki de olan inişler çıkışlar, adamın davranışlarından bahsedip taktik ister gibiydin, kutsal kitabımıza yemin etmiş adam bir de bundan bahsettin, bende biraz şalterler attı haliyle, şaka gibi geldi yazdıkların, sence bu adam ne kadar yemin tutar ki, resmen alet etmiş böyle bir ilişkiye..
Evet sert yazmış olabilirim ama buradaki çoklarından bile daha yumuşak bakıyorum ben bu olaylara, öncelikle ben duygulara gem vurulamayacağına inanırım evli olsun bekar olsun insanlar yanlış zamanda yanlış kişilere aşık olabilirler, asla yargılamam, ama duygularına yenilip yasak bir ilişki yaşadıklarında ve bunu böyle bir platforma yazdıklarında haliyle eleştirilecek bir durum yorum yapıyoruz.
Yasak aşk insana en acı veren durumlardan biridir, evlilikler heba olur insanlar acı çeker. Senin gibi çokları yazdı buraya, nasıl kurtulurum bu duygudan diye yazanlara, yardım isteyen birine, hiç bir zaman acımasız yaklaşmadım, ama böyle bir ilişki için taktik isteyen birine hopp noluyoruz derim. Hayır ben taktik istemiyordum kurtulmak istiyorum diyorsan da yapılacak şey belli zararın neresinden dönülürse kardır. O kişi ile irtibatı tamamen kesip biraz aşk acısı çekerek unutacaksın ve önüne bakacaksın böyle olması gerektiğini sen de çok iyi biliyorsun. İşin bu kısmında bizim sana pek faydamız dokunmaz. Ağlaya sızlaya unutacaksın. Ama en azından başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmamış olacaksın.