Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

vet cnm aynen ben ayine dua ediyorum ama ona takılmış da değilim.. hep diorum benim karşıma istediğim gibi biri çıkarsa sevebileceğimi düşünürsem denerim kesinlikle beklemem onu.. zaten bu rüyayı bi ablam bide ben biliyoruz.. kimsye anlatmadım.. hatta ablam gördüğünde ben anlatıcaktım size ama sonra burda uutlu ol un yazdıklarını okudum ve vazgeçtim hatta unuttum bu olayı.. buraya da öle ilginç geldiği için yazdım.. en iisi dediğin gibi anlatmıyım :hulya:

kızlar benimki bana ne yapıyorsun diye mesaj atmıştı akşam üstü bişey yapmadım oda tekrar bişey yazmadı ne yapmamı tavsiye edersiniz

cnm ben senin durumunu tam hatırlayamıyorum.. 4 yıl beraberdiniz sonra ayrılmıştınız mı ?? ama hatırlamıyorum benim hafıza balık hafızasıdır.. unutkanım çok o yüzden şimdi durumuna bişi diemiyorumm..:sinifsinif:

arkadaşlarım nasılsınız?? bayadır yazamıyorum uğrayamıyorum buraya bikaç defa da geldim aceleyle çıktım kalamadım.bi gelişme yaşayanımız oldumu aramızda?? güzel haberleri alırız inşallah.

bende az önce bişey öğrendim.hani anlatmıştım ya size bikaç çakma face ve içinde iğrenç ötesi videolar.emin deilim ama onun sanıyorum demiştim.çok şükür ona ait deillermiş.ama ben ondan ümidimi kestim diyim.Allah'tan ümit kesilmez de ondan yana bi ümidim kalmadı.tamam beni takip edio, ilgilenio çaktırmadan (ben akıllı olmasam saksıyı çalıştırmasam bunuda anlayamıcam o bildiklerimin farkında deil ) ama yine de nasıl olacak ki diyorum.onca acı yaşattı bana, bende onu kırdım bana yaptıklarına karşılık.bazen bilerek kızdım ona bazen yanlış anladığım şeyler için.beni belkide gerçekten sevio ama belkide bu başka bişey bilemiyorum.şuanda çok tuhaf oldum.onu yine yanlış anladım diye bi yandan üzülüyorum bi yandan o face.ler ona ait çıkmadı diye seviniyorum.bu tür yanlış anlama olaylarını çok yaşadım onlayken.sonra acı bi kahrolma duygusu..yani halimi anlayın işte dicem de benim yaşadıklarım gibisini yaşayanınız yok heralde.öle bi karmaşık ruh hali içindeyim.yine de bi yandan Allah bana onun yanlış bi insan olmadığını, sandığım gibi ahlaksız biri olmadığını gösterdi bunda bi hikmet varmıdır ki diye düşnmeden kendimi alamıyorum.canlarım yaa içimi dökmek istedim sizlerle paylaşmak istedim duygularımı umarım beni yadırgamazsınız.senağlama

bende buna benzer durumlar yaşadım insan yanıldığını anlayınca pişman oluyo öyle düşündüğü için ama senin adına çok sevindim sandığın gbi deilmiş herşeyde bir hayır vardır bunu hiç unutma hakkınızda hayırlısı neyse olsun inşallah:Saruboceq:

ayyyy aslında sana kızıyorum. :dilcikar:
Hala onu böyle takip etmeni, hala çok üzülmeni, hala onu istemeni anlamıyorum. bilmiyorumkismile
Ne zaman ilerleyebileceksin bu konuda? Artık iyi ol lütfen. :teselli: Onu düşünmeyi bırak.
Onu aklamaya çalışma. benneyaptımki

[/COLOR]

Aradan zaman geçince, özlem ağır basınca insan nasıl da kendinde aramaya başlıyor hataları... Karşı tarafın sizi üzmesi yetmiyor, bir de siz kendinize yükleniyorsunuz, vay be ne ruhsuzmuşsunuz siz, peki onca fedakarlığı kim yaptı, gözyaşını kim döktü, kim uykusuz kaldı? Gerçekten seven o mu, siz misiniz bu durumda?

Başınıza geldiği zamanda gözünüzde büyüyen her şey nasıl da önemsiz geliyor, "Şimdi olsa gıkımı çıkarmazdım, daha az kapris yapardım, ben bunu yapmasaydım o da şunu yapmazdı, vs."

Hayatta artılara eksilere bakmak lazım. Bugün kapınıza gelip ağlasa, yalvarsa (ki bu ihtimal hiçbir şeyi düzeltmez ama eminim sizi çok mutlu eder) her şeyin yoluna gireceğine ve eskisinden güzel olacağına inanıyor musunuz? Ayrısınız diye tarafsız bakamıyor, hasretten her halini yüceltyorsunuz ama bir ilişki bittiyse henüz beraberken de yaşanan tatsızlıkların birikimiyle o raddeye gelmişsinizdir. Eksiler daha fazladır. Fakat "her kaybeden" o tatsız anlara sünger çeker ve ilahi aşk olarak hatırlar "mesaj gelmedi diye canını sıktığı, seni seviyorum dediğinde -Ben de. cevabını bile alamadığı, ilgisizlikten yakındığı zamanları..." :1closedeyes:

Böyle durumlarda sorunsuz ilişkiler yaşayanları düşünün. Siz sevdiğine dair manalar çıkarmakla mutlu olurken onlar çiçeklerle, tatlı sözlerle, "acaba"lara yer bırakmayacak kesinlikte, eşe dosta karşı göğüslerini gere gere sahiplenilerek seviliyorlar. Kendinizi kandırmaya, "azla yetinmeye" değer mi sevmek sevilmenin sonu yokken... Başkalarına şiirler, şarkılar yazılırken sizin neyiniz eksikti ki "satır aralarında aradınız" aşkı, hadi diyelim vaktiyle buldunuz, gerçek bir aşktı madem, neden şimdi uzaksınız ve akıbetinizi düşününce içiniz daralıyor... Hepsi sizin suçunuz muydu yani? :1closedeyes:

Tek sorun o videolar, paylaşımlar olsaydı bundan bir mana çıkarmanız sağlıklı olurdu, "Allah'ın hikmeti" derdik. Oysa siz arkasında durulmayan bir sevgi, türlü gelgitler, yeterince sevilmemek ve bunca karmaşa içinde tamamını bilmediğim hikayenizde belki de araya başkalarının girmesiyle bu duygusal çöküşü yaşadınız. Onu zihninizde aklayacak sebep ararsanız geçmişi didikler daha iyilerini de bulursunuz, merak etmeyin. Asıl mesele bu sebepler size ne kazandıracak? Bu durum onu tekrardan dört dörtlük bir sevgili, bir eş, baba namzeti yapmaya yetiyor mu? Bu paylaşımı yapmadı diye size çoğu zaman "Bunlar neden benim başıma geldi?" feryatlarını ettirdiği günahlarını yıkamış mı oluyor? Madem "ahlaksız videolar" paylaşmaması onu idealleştiriyor kafanızda, yüzlerce ahlaklı genç var dünyada... Size bu sıkıntıları yaşatmayacak, bir gün öyle diğer gün böyle dengesiz hareketlerle arkasında duramayacağı işlere kalkışmayacak onca genci de gösterecektir size Allah... Hikmeti bu ihtimalde arayın... Yoksa çamura saplanan araba gibi istikametiniz yerinde saymak olur, ileriyi göremezsiniz... şakkıdı

canım boşver geri dönmesi için hiç bişey yapma o da seni senin onu düşündüğün gbi düşünse o kadar özlese arar zaten seni armayanı sende arama demekki seni haketmemiş değerini bilememiş kendisini bu kadar seven birini kaybettiği için o üzülsün..haketmeyen insanlar için gururundan ödün verme..arama,sorma,takip etme...senin onu aradığı takip ettiğin anlarsa daha çok kaçar hem kaçan kovalanır derler bu söz çok doğru gerçekten...
hem senin çabaların,senin istemenle gelse bunun ne kıymeti olur ki?bırak o istesin dönsün
zamanla acın hafifler merak etme belki unutamazsın ama daha az aklına gelmeye başlar ve aklına geldikçe de eskisi kadar acıtmaz canını...sonraaaa tam unuttum dediğin anda geri döner amaa artık sen istemezsin:umursamaz:
boşver gidenin arkasından üzülmeye gerek yok seven insan zaten gitmezz:1hug:

Benim de o kısa cümlelerle anlatmak istediğim bunlardı işte. vereliniortak

ne kadar da yanlış anlaşılmışım.onun hakkında bi konuda yanıldım diye diğer yaptıklarını unuttuğumu söledimmi ben size?? onu haklı yerine koyupta kendimi suçladığımı sölemiyorum.okadar da kör aşık deilim siz beni anlamıyorsunuz..sadece bu konuda yanıldığımı söledim.belki beni savunuyorsunuz ama üslubunuz çok ağır.iç dünyamı yaşadıklarımı tam olarak bilmeden yargısız infaz yapıyorsunuz.benim gördüklerimi yaşadıklarımı bilseydiniz sizde benim gibi düşünürdünüz belki bazı konularda.bu kadarda sert tepkilerle karşılaşmazdım belki.o benden aradaki engeller sebebiyle ayrı kaldı.ama bu durumun geçici olduğunu biliyorum.dama şimdi siz buna da yakıştırma yapar geleceğini düşünüp kendini avutuyor dersiniz.bundan sonra tek kelime etmicem burda.mademki anlaşılmıyorum mademki her yaşadığımdan anlamadan dinlemeden yanlış anlamlar çıkarılıyor yokum artık.ha doğru söleyeni dokuz köyden kovarlar ya da dost acı söyler deyimlerini de kullanmanıza gerek yok.bu sizin sandığınız gerçeklerden kaçış deil sadece anlaşılmadığım yerde işim yok okadar.ben sizin sandığınız kadar aşkından aptal olmuş,kendini ezdiren aciz zavallı bir mahlukat deilim kendimide sizden daha çok düşünüyorum bunu da unutmayın.!

Yanlış anlayan sayısı da 1 değil, 2 değil... İlginç...
Herkesin yorumu da dostane burada. Bence yanlış anlayan sensin.

Ayrıca burada konuşan insanlar boşa konuşmuyor, biz de geçtik o evrelerden ve eskiyi bu kadar takip etmenin sağlıklı bir durum olmadığından bahsediyoruz. Ki ben bunu tamamıyla iyi niyetimle yapmıştım.
Neysee umrım istediğin gibi olur her şey.

Herkesin düşüncesi, birliktelik, ayrılık kararı kendinedir, sizinle aynı şekilde düşünmemizi beklemeniz, onu beklemeniz gibi olur, zaten tam olarak aynı şeyleri düşünüyor olsaydık hepimiz ilişkilerimizi aynı şekilde yaşardık...

Yazdıklarımızdan "aciz, zavallı" mahlukat anlamı çıkarmanızı da kendinize haksızlık yahut değerlendirme olarak alıyorum...

Madem "sizin yaşadıklarınızı yaşasak aynı şeyleri düşünürdük" ve ayrılık sürecinin geçici olduğundan "eminsiniz" vakit kaybı olmuş yorumlarımız, biz fikrimizi sordunuz diye yorum yapabiliriz sandık...

Burası yazılan mesajların yorumlandığı bir platform ve sizin de bizim "sert yorumlarımıza" ihtiyacınız olmama gerçeğinden hareketle uzaklaşma isteğinizi makul buldum ben de...

Geçmişi, geride kalan ilişkiyi yüceltmekten kastımı son mesajınızla tam olarak ispatladığınızı hatırlatarak...

Mutluluklar, herkese...

bence beklemeli adımı erkekler atmalı.

erkek hiçbir şekilde bişey yapmıyorsa...

Erkeği geri getirmenin yolunu bulduysanız banada söylesenize kızlar... Zira çok özledim

bence kimse bilmiyor aşağı yukarı aynı şeyleri yazıyoruz hepimiz ve çoğumuz bu konuda yeteneksizmi desem başarısız mı desem ama mutsuzuz işte mafoldumben

kızlar gerilmeye gerek yoktu canlarım hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz.. ama bazılarımız daha hızlı unutuyor bazılarının daha fazla zaman alıyor.. kırılmayın birbirinize.. hepimiz aynı taraftayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…