Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Gerçekten Sewen qeri döner..zaten size qerek kaLmadan..

bence erkeğe bağlı bişey bu yani gerçekten seviyorsa siz olmadan yapamıyorsa döner ama sevmiyorsa gururluuysa sevse bile gururundan dönemez bence..

hani bir laf vardır; bırak o seviyorsa geri doner,donmüyorsa da zaten hiç senin olmamıştır gibi bir şey..bu çok doğru aslında..zor onu aramamak..ama aramamak lazım..bakalım donecek mı?eh donmezse de kendi bilir diyeceğim ne yapalım..

bence sevse bile gururndan dönememk die birşey olamaz...
o gururla gittiği yere kadar aramaz ama sonuçta pes eder die düşünüyorum bilmiyorumkismile

gurur..aşkta gurur olmamalı bence..eğer dönmeme sebebi de gurursa zaten hiç donmesin..
tabiikide ınsanda gurur olmalı..ama soz konusu sevdiğin kişiyse eğer gurur falan yapmam asla..gurur yapacak ınsanda istemem karşımda..

"Gururundan dönmeyen adam" arayı soğutmaktan korkar, dönmese de "yoruma açık olmayacak" şekilde kendini hatırlatır, açıktan açığa olmasa da varlığını unutturmaz, zaman aşımına uğratmaz sevgisini... (Facebookta "Geri Dön" şarkısını paylaşmayı kastetmiyorum...)

Araya aylar, soğukluk girdikten sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilir ve bundan korkar gurur yapan adam, geç olmadan adım atmak için içi içini yer ve bunu muhakkak hissedersiniz...

Uzun zaman sonra, aylar, yıllar geçince varlığını hatırlatan adamsa "yoklama" yapan, "Bakalım beni unutmuş mu?" "Bu hala beni düşünüyordur, tek lafımla kapıma getiririm" diyen adamdır... Zira gerçekten seven insan hele hata kendindeyse yahut anlık bir öfkeyle terk eden tarafsa hatasını telafi etmek için fırsat kollar...

Aylarca siz olmadan yaşayabilen adam gururunu aşkına tercih etmiştir, bir araya gelinse bile aynı şeylerin yaşanması olasıdır, neden mi çünkü sıkı bir rakibiniz var artık; adamın size tercih ettiği gururu... :kahve:

"Gururundan dönmeyen adam" arayı soğutmaktan korkar, dönmese de "yoruma açık olmayacak" şekilde kendini hatırlatır, açıktan açığa olmasa da varlığını unutturmaz, zaman aşımına uğratmaz sevgisini... (Facebookta "Geri Dön" şarkısını paylaşmayı kastetmiyorum...)

Araya aylar, soğukluk girdikten sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilir ve bundan korkar gurur yapan adam, geç olmadan adım atmak için içi içini yer ve bunu muhakkak hissedersiniz...

Uzun zaman sonra, aylar, yıllar geçince varlığını hatırlatan adamsa "yoklama" yapan, "Bakalım beni unutmuş mu?" "Bu hala beni düşünüyordur, tek lafımla kapıma getiririm" diyen adamdır... Zira gerçekten seven insan hele hata kendindeyse yahut anlık bir öfkeyle terk eden tarafsa hatasını telafi etmek için fırsat kollar...

Aylarca siz olmadan yaşayabilen adam gururunu aşkına tercih etmiştir, bir araya gelinse bile aynı şeylerin yaşanması olasıdır, neden mi çünkü sıkı bir rakibiniz var artık; adamın size tercih ettiği gururu... :kahve:

yazılarını çok beğeniyorum düşüncelerini de..sanırım benimki bu gruba giriyo..bi sene olucak o bterkedeli ama sürekli görüşme halinedeyiz.en son ise bayramda canım olarak mesaj attı.bu süre içinde ben hiçbişekilde ona ilk mesaj atan olmadım.şimdi senin fikrini almak istiyorum.bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilirmisin? o kadar kafam karışıkki face imi dondurmaki stiyoum her şeyden çıkm ak beni görmesin takip etmesin istiyorum. evet seviyorum ama bu belirsizlikten de kurtulmak istiyorummm

aşkı bitmeye başladı böyle giderse bi kaç ay içinde içimdeki kor sönmeye başlamış olacak ben aşkınıu yitirdikten sonra duygularım geçmiş olduktan sonra geri gelse kaç yazar..

ben isterken dönmeli bence önemli olan..
boshayallersmile

insanlara(sevgili,arkadas,akrabag vs) hak ettiginden fazla deger verdigin an üzülürsün,kaybedersin..
ben bunu bir çok kere yasadım maalesef..
suan yaşadığımda bu durum mu değil mı..onu da digerleri gibi zaman göstericek..
isin en garip belkide komik olan tarafida,bir noktaya geldiginde iliski 'biz artık ayrilmayiz' diye düşünüyorsun ve daha çok güveniyorsun kendine..bu da o sevgiyi hoyratca kullanabilmene sebep oluyor..ve böyle oluncada tüketiyorsun çok çabuk..en basit bir olay bile çok büyük bir kavgaya hatta ayrılığa sürüklüyor..

yazılarını çok beğeniyorum düşüncelerini de..sanırım benimki bu gruba giriyo..bi sene olucak o bterkedeli ama sürekli görüşme halinedeyiz.en son ise bayramda canım olarak mesaj attı.bu süre içinde ben hiçbişekilde ona ilk mesaj atan olmadım.şimdi senin fikrini almak istiyorum.bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilirmisin? o kadar kafam karışıkki face imi dondurmaki stiyoum her şeyden çıkm ak beni görmesin takip etmesin istiyorum. evet seviyorum ama bu belirsizlikten de kurtulmak istiyorummm

İlişki sizin, ne yapmanız gerektiğini en iyi siz bilirsiniz ama ben "buradan" gördüğümü söyleyebilirim... buyrunnnnnnnnn

İlk mesaj atan olmamanız yerindeymiş zira iletişimi kesen o olmuş. Karşı taraf köprüleri atarsa hatasını görmesini beklememiz gerekiyor, biz (ilişki) mühendis(i) miyiz ki yeniden inşa edelim köprüleri... :1closedeyes:

Terk eden karşı tarafsa hele bir yıl geçtiyse aradan, iletişim kopmamış olsa bile bayram mesajına "canım" sıkıştırmayı somut adım sayamayız. Somut bir adım görmeden de karşı tarafı beklemek ömürden çalmaktır, ömrümüz de bize emanet, kendimize ait olmayan bir şeyi bir başkası için feda etmek ne derece doğru olabilir ki? Belki bu bir yılı manastıra kapanan rahibeler gibi onu bekleyerek yaşamadınız ama içten içe ümit besleyerek onun bir şeyler yapmasını beklemek de az haksızlık olmaz kendinize... Kaldı ki siz de her mantıklı genç kız gibi bundan rahatsızsınız ki sosyal paylaşım sitesindeki hesabı kapatmayı, sizden haber alamayarak bir şeyler yapmasını, daha gözle görülür icraatlerde bulunmasını istiyorsunuz fakat anlattıklarınızdan anlaşılıyor ki karşınızdaki adam bir yılı bu şekilde "arada derede" geçirmiş. Bu da onun vurdumduymazlığını, duygularına ve ilişkisine sahip çıkacak kadar olgun yahut cesur olmadığını gösteriyor. Daha da kötüsü "giden" o olduğu halde onun sohbet girişimlerine karşılık veriyorsanız "bu kabullenmişliğinizden" yüz bularak ciddi adımlar atmadan sizinle sohbeti sürdürmeyi düşünebilir. :kahve:

Terk ettiği halde bir şekilde sizden haber alabiliyorsa, daha da önemlisi hala "muhabbetiniz varsa" (selamlaşmanın, merhabalaşmanın ötesinde) bu iyi niyetinizin karşılığında "hem vaktiyle gidişinin hem de bir yıllık dönüşünün" açıklamasını yapmak zorunda... Elbette siz de en açık haliyle bu durumdan rahatsızlığınızı dile getirip ne sıfatla görüştüğünüzü sorgulayabilirsiniz, bunun cevabını borçlu size... Madem belirsizlikten rahatsızsınız, açık açık ifade edin kendinizi, "Bu şartlarda görüşmeyi istemediğinizi, bunun sizi incittiğini, ne yapmaya çalıştığını anlamadığınızı" kesin bir kararlılıkla söyleyin.(Aksi halde "kanka muhabbeti"ne bağlayacak halinizi...) Amacı sizi oyalamaksa yine "Kafam karışık, seni incitmek istemiyorum" vs. tarzında "Issız Adam" repliklerini sıralayacak. Sizden ayrı kalmak istemiyorsa da restinizi görecek ve duruma ad koymak zorunda kalacak. "Böyle yaparsam onu kaybederim" diye düşünmeyin, onu kazanmış değilsiniz zaten, sizin dünyanıza bir adım atsa iki adım geri atmış bunca zamandır, üzmüş sizi... Sizin kalbinizden, duygularınızdan değerli neyiniz var ki istediğinde gidip istediğinde yanınızda olma "lütfunu gösterebilsin"?.. Sizi "acaba"lar ve belirsizliğe mahkum edip hala da sizden dilediğince haber alma ve kendi istediği kadar hayatınızda yer alma lüksünü kim veriyor ona?.. :nazar:

umutlu ol çok teşekkür ederim sana en başta..bu düşüncelerin bana cesaret verdi ve ne yapmam gerektiğine artık eminim. her defasında ümitlendim belki şimdi belki bidahakine pişman olduğunu söylicek dedim.ama artık bitti.her zaman ulaşabileceği hep haber alabileceği "ben" yokum artık.. söyledğin gibi bu hayatıma istediği gibi girip çıkmasına ben izin verdim iyi niyetli olduğum için.ama anladımki tek zarar gören benim bu durumda. eğer telden ulaşırsa zaten bu kez ne yapmaya çalıştığını açık açık sorucam.kendime olan saygımı yitirmemek için bunu yapıcam. en zor günlerimi atlattım verebileceği yanıt ne olursa olsun belirsizlikten kurtulmanın vermiş olduüu rahatlık gibi olmayacak.

aşkı bitmeye başladı böyle giderse bi kaç ay içinde içimdeki kor sönmeye başlamış olacak ben aşkınıu yitirdikten sonra duygularım geçmiş olduktan sonra geri gelse kaç yazar..

ben isterken dönmeli bence önemli olan..
boshayallersmile

katılıyorum sana ve çok doğru söylemişin ama hep olanda bu değilmidir sen tam vazgeçmişndir kendine yeni bir yol çizme aşamasındayken birden hayatına haksızca tekrar girmeye çalışıyor ama bu sefer çok geç kalmış oluyorlar işte ne var onlardan geçmeden herşey bitmeden bize geri dönseler demi

gurur..aşkta gurur olmamalı bence..eğer dönmeme sebebi de gurursa zaten hiç donmesin..
tabiikide ınsanda gurur olmalı..ama soz konusu sevdiğin kişiyse eğer gurur falan yapmam asla..gurur yapacak ınsanda istemem karşımda..

:1shok:

gurur değilde inat yapar benimkisi.. çok inatçıdır.. eğer bişiyi ben bunu yapmıcam die aklına koyduysa yapmaz aşkından ölse aramaz.. kaybetmeyi tercih eder yeter ki onun inadı kırılmasın..

keşke laftan anlasalar da sağlıklı bi iletişim kurabilsek ama nerdeeeee..
erkekler çok mantıklı davranıyorlar bizim gibi duygusal değil.. ilişkide daha az duygusal olan ipleri elinde tutar.. bu nedenle erkekler yönetiyor ..

aynen arkadaşım katılıyorum sonuna kdrolumunekankayizsmile

katılıyorum sana ve çok doğru söylemişin ama hep olanda bu değilmidir sen tam vazgeçmişndir kendine yeni bir yol çizme aşamasındayken birden hayatına haksızca tekrar girmeye çalışıyor ama bu sefer çok geç kalmış oluyorlar işte ne var onlardan geçmeden herşey bitmeden bize geri dönseler demi

ewet keşke öyle olmasa bu içimizdeki aşk bitmeden dönseler ama yok nerdee..

tek yapabildiği arasıra mesaj atmak gerçi son attığı mesajın üstünden bugün itibariyle 4 gün geçti.. ne yapıyorsun diye mesaj atmış bende bişey yapmadım dönmek isteyen adam daha ciddi adımlar atmalı ama değilmi..

gerçi ayrılan ben oldum gibi bişey ama neyse uzun hikaye..

topik açıp orda anlatmıştım..

zaten önemli olan gurur yapan adamın gururunu bir kenara bırakıp araması..
ya da inat edenin..
asla dediği bir şeyi bir şeyi yapıyorsa benim için iste o zaman ozelimdir ben,o zaman hissederim o adamın bana olan askını..
benim erkek arkadasımda 'asla aramam' diyenlerdendi..ama aradı :) şimdi ben biliyorum ki,ben onun için gercekten çok kıymetliyim..2455837 kere seni seviyorum diyeceğine böyle seyler yapsın bana..önemli olan bu..

sunu da belirtmeden geçemeyeceğim; ayrılıkta ya da kavga da aramamak,sormamak yapılacak en doğru hareketmis..bunu bir kere daha denedim ve onayladım :)

X