bence erkeğe bağlı bişey bu yani gerçekten seviyorsa siz olmadan yapamıyorsa döner ama sevmiyorsa gururluuysa sevse bile gururundan dönemez bence..
"Gururundan dönmeyen adam" arayı soğutmaktan korkar, dönmese de "yoruma açık olmayacak" şekilde kendini hatırlatır, açıktan açığa olmasa da varlığını unutturmaz, zaman aşımına uğratmaz sevgisini... (Facebookta "Geri Dön" şarkısını paylaşmayı kastetmiyorum...)
Araya aylar, soğukluk girdikten sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilir ve bundan korkar gurur yapan adam, geç olmadan adım atmak için içi içini yer ve bunu muhakkak hissedersiniz...
Uzun zaman sonra, aylar, yıllar geçince varlığını hatırlatan adamsa "yoklama" yapan, "Bakalım beni unutmuş mu?" "Bu hala beni düşünüyordur, tek lafımla kapıma getiririm" diyen adamdır... Zira gerçekten seven insan hele hata kendindeyse yahut anlık bir öfkeyle terk eden tarafsa hatasını telafi etmek için fırsat kollar...
Aylarca siz olmadan yaşayabilen adam gururunu aşkına tercih etmiştir, bir araya gelinse bile aynı şeylerin yaşanması olasıdır, neden mi çünkü sıkı bir rakibiniz var artık; adamın size tercih ettiği gururu...
yazılarını çok beğeniyorum düşüncelerini de..sanırım benimki bu gruba giriyo..bi sene olucak o bterkedeli ama sürekli görüşme halinedeyiz.en son ise bayramda canım olarak mesaj attı.bu süre içinde ben hiçbişekilde ona ilk mesaj atan olmadım.şimdi senin fikrini almak istiyorum.bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilirmisin? o kadar kafam karışıkki face imi dondurmaki stiyoum her şeyden çıkm ak beni görmesin takip etmesin istiyorum. evet seviyorum ama bu belirsizlikten de kurtulmak istiyorummm
aşkı bitmeye başladı böyle giderse bi kaç ay içinde içimdeki kor sönmeye başlamış olacak ben aşkınıu yitirdikten sonra duygularım geçmiş olduktan sonra geri gelse kaç yazar..
ben isterken dönmeli bence önemli olan.. boshayallersmile
gurur..aşkta gurur olmamalı bence..eğer dönmeme sebebi de gurursa zaten hiç donmesin..
tabiikide ınsanda gurur olmalı..ama soz konusu sevdiğin kişiyse eğer gurur falan yapmam asla..gurur yapacak ınsanda istemem karşımda..
gurur..aşkta gurur olmamalı bence..eğer dönmeme sebebi de gurursa zaten hiç donmesin..
tabiikide ınsanda gurur olmalı..ama soz konusu sevdiğin kişiyse eğer gurur falan yapmam asla..gurur yapacak ınsanda istemem karşımda..
katılıyorum sana ve çok doğru söylemişin ama hep olanda bu değilmidir sen tam vazgeçmişndir kendine yeni bir yol çizme aşamasındayken birden hayatına haksızca tekrar girmeye çalışıyor ama bu sefer çok geç kalmış oluyorlar işte ne var onlardan geçmeden herşey bitmeden bize geri dönseler demi