- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi Princess
- #2.001
işte bunu çok yapıyor benimki.
Benimki niye yapmıyor yahuu... sempatiksalakcinni
Neyse iyi ki yapmamış. Anlattıklarınıza göre hiç de iyi bir şey değil bu.
Tamamen defolup gitti hayatımdan çok şükür. :))))
O halde sözünün arkasında durabilen, sırf aklınızı karıştırmak için ilişkiye devam etme niyeti olmadığı halde öyleymiş gibi davranarak sizi parmağında oynatabileceğini düşünen şaşkınlardan değilmiş... Belki diğer özellikleri onu "değersiz" yapıyordur ama bu alanda bari dik durabilmiş... buyrunnnnnnnnn
Her sözü yalan olsa da, "Bitti" lafında samimi olan ve arkasında durup sizi oyalamayan erkek en azından bu kararlılığıyla takdir edilmelidir. Gelin görün ki sağlıksız ilişkilerin çoğunda hatun kişiler hayatında ilk kez (bitirme kararında) samimi olan adamı tek dürüst davrandığı anda yolundan döndürmeye, türlü numaralarla (sanki mümkünmüş gibi) onu kendine tekrar aşık etmeye ve adamın aklını çelmeye çalışırlar. Keşke bitişler de başlangıçlar gibi doğal karşılanabilse de kadın bu geçici zaferlerle kendini daha çok heba etmese... :1closedeyes:
Diğer gruptaki adamlarsa "Bitti" der, blöf yapar ve bahsettiğim gibi kadının kendini iyi hissetmesine tahammül edemeden, her an geri dönüşlerle gereksiz varlığını hatırlatarak yaparlar bunu... Amaç ilişkiyi canlandırmak değil, "unutulmaz, vazgeçilmez" olduğunu kanıtlamaktır...
Ezcümle şükretmekte haklısınız... vereliniortak
Çok doğru... Bu açıdan bakınca, bu geri gelmeme meselesinin benim yapımla alakalı olduğu da çıkıyor ortaya. Şimdi aklıma geldi. Hiç düşünmemiştim. Açık kapı bırakmadım ki ben...
Doğrusu bu kişi de sallantıdaydı 'aslında ben bitsin demiyorum' tarzı cümleler kurmuştu bana ve ben tepki vermiştim. 'Ne demek 'aslında bitsin demiyorum'?' diyerek... Böyle olmaz, bittiyse bitmiştir dedikten sonra noktayı koydum. Her ne kadar aşkından gebersem de , beni çok fazla harap etmiş olsa da ondan ayrılmak, boynumu eğmedim ve beni istemeyeni ben de istemem edasında takıldım. Hadi bayy diyebildim. Bir daha da asla adım atmadım.Kaldı öyle işte...
Gelmek istese bile cesaret edebileceğini sanmıyorum bu durumda. Ki sizin de daha önceki yazınızda sözettiğiniz gibi gelse nolur sanki... Bitti.
süpersin ya takdir ediyorum seni ve senin gibi arkadaşlarımı :lepi:
bende şuan kendimi iyi hissediyorum ama ara sıra ruhum daralıyor.. güzel günler geliyor aklıma bidaha asla öle şeyler yaşayamıcağımızı onun bunları bi başkasıyla yaşıcağını düşündükçe fena oluyorum..bi başkasıyla olmıcağını bilsem içim rahat etcek bu da nasıl bişiyse bencillik mi dersiniz kıskançlık mı sevdiğimden mi bilmem. .bide şuan tatilde hala sanırım yurtdışında hergün başka bi fotoğrafını görüyorum..o da beni sinir ediyor.. hayatına devam ettiğinin farkındayım umrunda olmadığımın da farkındayım.. bende hayatıma devam ediyorum ama henüz tam anlamıyla bitmedi bende..akannehir
Sen de bakmayıver fotoğraflarına. Ben kesinlikle bakamıyorum. Kötü oluyorum.
Hem ne gerek var ki. Bak bu da zaten tam anlamıyla bitirmediğinin kanıtı.
Başkasıyla olması düşüncesine katlanamıyor oluşun sevginden de olabilir, bencilliğinden de.Artık onun ayrımını sen yap. :) Ama sana şöyle bir şey söyleyeyim, benim bıraktığım bir çocuk vardı; onu daha sonradan, aylar sonrasında bir kızla görünce o kadar sinirlenmiştim ve kendimi kötü hissetmiştim ki... Anladım sonrasında, bu sadece benim bencilliğimden kaynaklı bir durum. Onun beni sevmesine alışkın olduğum için başkasıyla görmeye dayanamdım. Tabi zamanla bunun farkına varıp saçmaladığımı anlayınca vazgeçtim bu işten de. Ki o hala beni seviyor. Belki de bunu belirttiği için içim rahat ve başka kız meselelerini umursamıyorum. :) Sen de bu şekil bir kıyaslama yapabilirsin çünkü bu durumun nedenini kavrayabilmek de önemli bir adım oluyor ve ona göre kendine yön veriyorsun.
Ve bence, aklına güzel günleri değil, şimdi sensiz geçirmekten hiç de rahatsız olmadığı yeni günlerinde nasıl da eğlendiğini düşün.
Haa bu arada ben koreli bir oyuncuya fena sardım.
Biliyorum çok çocukça ve safça bir şey ama inan ki 'O'nunla ilgili her şeyi sildi bu durum.
Hiç ama hiç aklıma gelmiyor. :lepi: Hatta bu durum karşısında çok şaşkınım.
Bir başkasına ilgi duymak o kadar iyi geliyor ki...
Hepimizin karşısına bambaşka tiplerde, bambaşka yakışıklılar çıksın inş. :Saruboceq:
hepimiz aynıyız demek ki.. bana aşık olan biri vardı.. çok aşıktı hemde ben onun için çok üzülüyordum olamıcağını söyledim hatta başka kızlara bak dedim.. bu sözüme alındı 8 aydır hiç görüşmedik geçen gün konuştuk.. ben sana fena çarpılmıştım şimdi ogünlerime şaşıyorum dedi.. ben ona ilk olarak mesaj attım bi konuda bişi sormak için.. o da bende seni aramak istedim ama bitirmişim bidaha açmıyım die aramadım dedi..bende hmmm öle mi bitti yani diye düşündüm.. ama bencillik etmiyorum allah mutlu etsin çok iyi bi insan çünkü.. yani bence benimki bencillik değil sevgimden..
fotoğraf konusunda da nerdeyse albümü var bende.. bakmıyorum açıp ama yeni fotoğraf gördüğümde kaydediyorum ne yalan söliyim.. bide şimdi nereye gittiğini merak ettiğimden yakından bakmak zorunda kaldım..budapeşteye gitmiş sanırım..hergün başka bi fotoğraf görüyorum..akannehirakannehir
zaten çok realistimdir ben umrunda değilim şuan farkındayım ama hep iyi günler geliyor.. sonra kendime kızıyorum saçmalama sana yatıklarını hatırla die.. hele ki iki gün önce nerdeyse mesaj atıcaktım içimde bana düşman bi ses var.. nette olduğunu sanıyorum o anda çünkü bi saat önce fotoğraf eklemiş.. öle anlarda sanki yazsam hemen ulaşıcakmışım dokuncakmışım gibi hissediyorum .. ama tuttum kendimi..
umarım çivi çiviyi söker canımcımm.. oluru yoksa fazla sarma derim koreliye..olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Tabi ki de yok... Malesef yok. :sinifsinif: Sadece büyük bir beğeni. Bana çok iyi geldi.
Her şeyi unutturuyor. boshayallersmile boshayallersmile
Hepimiz aynıyız... Sadece biz kızlar değil. Erkeklerle de aynıyız... :)))
Daha doğrusu sevdiği insandan ayrılan herkes aynı tepkileri veriyor. Ya da terkeden insanlar...
Umarım her zaman kendini tutarsın. Mesaj atmayı aklına bile getirmemen lazım. eyvahedigeldismile
Bu forumda en çok tekrar edilen kurallardan biri. Kesinlikle mesaj atmayın! yerimseniben
Hayır olsun inşallah ki bence hayırlı bir şey bu.
İnanılmaz. :)) Okuyunca şok oldum.
atmıcam canımm zaten yazsam elim titrer eminim yani.. öle anlarda içimde iki ses kavga ediyor.. birisi seviosun ara diyor diğeri saçmalama ani karar verme diyor..
bide yaşadığım bi olayı anlatıcam size.. bundan bi hafta yada on gün kadar önce ben dualarımı ediyordum yine geri dönmesi için.. gece geç yatıorum ve insan çok düşüncelerre dalıyor.. bunu düşünmeye başladım ve ağlamaya başladım bi anda.. ağladığım zamanda sabaha kadar ağlarım yani ne oursa olsun duramıyorum bi açıldığımda.. bu şekilde saat gece 3de falan ablam uyandı ben yatağın içinde oturuyorum bu düşüncelerle ağlıyorum bi yandan kendim için kendimi değersiz duruma düşürdüm diye..ablam geldi rüyasında beni görmüşş ben elimi yüzüme götürüp allahım sana şükürler olsun demişim. oda bana ne oldu barıştınız mı demiş bende evet mesaj attım o da cevapladı demişim. mutluymuşum falan.. o anda ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.. çok dua ettim o gece de artık gücüm bitmişti bi anda böle bişi yaşadık.. rüyayı gören ben olsam bilinçaltımın bana oyunları dicem ama ablam görmüş.. bilmiyorum işte. . o an sanki dualarım kabul oldu bu da işareti die düşündüm sanki allahım bana bunu müjdeledi die düşündüm..
hayırlısı olsun herşeyin.. bu olayın çok ilginç olduğunu düşündüğüm için anlatmak istedim.. allahım dualarımı kabul ederse herşey güzel olursa ne ala.. ama hayallerle de yaşamıyorum çok şükür..:hulya:
öncelikli olarak
1- geri gelmeyeceğine inanacaksınız.
neden geri gelmesini istiyorsunuz ki? sevdiğiniz ama sizi üzen birisi yine üzdüğü zaman daha az mı üzüleceğini düşünüyorsunuz? hayır hayır, unutmaya başlayın onu. birkaç gün ağlayın ama geri döndürmenin bir yolunu aramayın.
2- arkadaş kalalım yalanına inanmayacaksınız.
en çok kullanılan erkek palavrasına kanmayın. eeee noldu, ilişkimiz bitti ama arkadaş mı kalalım. iki medeni insan mıyız biz. arkadaş kalalım ki sen başka birini bulamadığında ya da benden gizli edindiğin sevgilin tekmeyi vurduğunda hızla yanıma ışınlan değil mi? iki tatlı söz, bir buruk bakış ben zaten affetmeye hazırım.
3- arayıp sormayacaksınız.
kaçan kovalanır, kovalanan kaçar. peşinizden koşan bir polis değilse; mutlu olacağınızı biliyorsunuz zaten değil mi? gururunuzu ayaklar altına almaktansa birazcık sabredin ve egonuzu tavan yaptırın.
4- mesajlara, çağrılara geç cevap verme
vazgeçtim, cevap da vermeyin. hele aradıysa tekrar aramasını bekleyin. mesaj attıysa zaten konuşmaya yüzü yok demektir. biraz daha sürtülsün burnu arar o sizi merak etmeyin.
5- ortak arkadaşlara dikkat
facebookta, msnde, twitterda yazdıklarınıza dikkat edin. senin ayşegül iletisine "gamsız vicdansız ben sensiz ne yaparım şimdi." yazmış oğlum, kız seni unutamamış, unutamadığı gibi de kıraloşmış vb. şeyleri eski sevgilinize iletebilecek arkadaşlarınız olup olmadığını gözden geçirin.
6- ve en önemlisi :
ne istediğinizi bilin. istediğiniz doğru kişi o mu? yoksa siz aşka mı aşıksınız? belki de birazcık kafa dinlemenin zamanı gelmiştir ha. ya da yeni aşklara yelken açmanın. karar sizin.
sanki neden aşık olup ta aşk acısı çekeriz biz :1no2:
Tüylerim diken diken oldu desem :1rolleyes: Hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin inş.
atmıcam canımm zaten yazsam elim titrer eminim yani.. öle anlarda içimde iki ses kavga ediyor.. birisi seviosun ara diyor diğeri saçmalama ani karar verme diyor..
bide yaşadığım bi olayı anlatıcam size.. bundan bi hafta yada on gün kadar önce ben dualarımı ediyordum yine geri dönmesi için.. gece geç yatıorum ve insan çok düşüncelerre dalıyor.. bunu düşünmeye başladım ve ağlamaya başladım bi anda.. ağladığım zamanda sabaha kadar ağlarım yani ne oursa olsun duramıyorum bi açıldığımda.. bu şekilde saat gece 3de falan ablam uyandı ben yatağın içinde oturuyorum bu düşüncelerle ağlıyorum bi yandan kendim için kendimi değersiz duruma düşürdüm diye..ablam geldi rüyasında beni görmüşş ben elimi yüzüme götürüp allahım sana şükürler olsun demişim. oda bana ne oldu barıştınız mı demiş bende evet mesaj attım o da cevapladı demişim. mutluymuşum falan.. o anda ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.. çok dua ettim o gece de artık gücüm bitmişti bi anda böle bişi yaşadık.. rüyayı gören ben olsam bilinçaltımın bana oyunları dicem ama ablam görmüş.. bilmiyorum işte. . o an sanki dualarım kabul oldu bu da işareti die düşündüm sanki allahım bana bunu müjdeledi die düşündüm..
hayırlısı olsun herşeyin.. bu olayın çok ilginç olduğunu düşündüğüm için anlatmak istedim.. allahım dualarımı kabul ederse herşey güzel olursa ne ala.. ama hayallerle de yaşamıyorum çok şükür..:hulya: