Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Demek ki ben toparlanmışım.
Merkeze kendimi koydum artık.
Ve hala beklemedeyim.
Bitecek bu bekleyişler, inanıyorum. :))
Sonsuza dek yalnız ve aşksız kalacak değilim. :))

Bu bedele, bu sitede ceza diyorlar.

Lokantalarda adisyon, restoranlarda hesap, bakkalarda fiyat, gişelerde de ücret diyorlar, detaylara takılmam...

eyy aşk nerdesin ?kaydirigubbakcemile3

aklıma ilk gelen şeyi yazdımkaydirigubbakcemile2

MUTLULUK...
Birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
'' Saklayalım, zor bulsunlar. Zor buldukları için belki kıymetini bilirler'' diyerek başlamışlar tartışmaya. Sorun büyükmüş. Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü. Kimisi '' Everest'in tepesine saklayalım '' demiş, kimisi '' Atlas Okyanusu'nun dibine'' demiş. Tac Mahal'in kubbesi, Mekke sokakları, İtalyan sofrası, bir hastanenin yeni doğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi, sigara paketi, lale bahçesi...
Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş...
Derken meleklerden biri '' İÇLERİNE SAKLAYALIM '' demiş. '' Kimsenin aklına gelmez içine bakmak''
İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...

-ALINTI-

Mutluluk da bulamamaktan korktuğumuz değerlerden bir tanesi... Oysa öyle yakın ve elimizin altında ki... Yine de aramakla bulunmuyor, içimize döndüğümüzde, uygun şartlarda tadabiliyoruz ancak... Aşk da öyle... Kimbilir belki o da çok yakında keşfetmenizi bekliyordur ya da siz aramadan o sizi bulur, "Hiç de uzakta değilmiş" dedirtir belki size... yerimseniben

Bu endişe her genç kızda vardır... Deneme yanılmalarla yozlaşmayan tazecik ruhunuz o hissi bilmiyor henüz, bu çok doğal... Gerçek aşk ve doğru insan "Acaba?" dedirtmez, hissettiğiniz huzur ve güven "İşte bu!" dedirtir size... Yeter ki kalbinizi temiz tutun ve her şeyin çok güzel olacağına inanın... sengözlerimebaksanab

Çok teşekkür ederim tekrar :kedi: Dediğiniz gibi olur umarım her şey.Bildiğim tek bir şey var.Ne olursa olsun onun beni üzmesine izin vermiyeceğim ruhumu sokakta bulmadım sengözlerimebaksanab .

benim şöyle bi sorunum var beni seveni sevemiyorum. burda anlattığımız o istediğimiz bizi biz olduumuz için seven kişilerden benimde karşıma çıktı ama ben yapamadım onlarla denemedim bile.. hep sevene bi şans verin denir ya ben hiç öle bişi yapmadım. düşünüyorum bana kendimi kraliçeler gibi hissettiren benim her halimi seven çıkardığım her soruna hoşgörüyle yaklaşan ben dönüp gitsem de peşimden gelmekten sıkılmayan insanlar oldu..ama sevmediğim kimseyle yapmam kendimi biliyorum.. sonradan da sevemiyorum ilk görüşte etkileniyorum sonra aşk olabiliyor.. aşık olduğumda da kontrolümü kaybediyorum.. akannehir

ilşkiler bana iyice zor gelmeye başladı.. bi ilşkiyi yürütmek bu kadar zor değildi sanki eskiden. tabi ben bilmiyorum daha 22 yaşındayım büyüklerimizi kastediyorum..

umarım o mutluluk benim çok yakınımdadır ve kısa sürede beni bulur..
çünkü yalnız olmaktan zor yalnız kalmak. .

ben beni sevene şans verdim 4 yıl oldu o peşimde koşan deli divane olan adam gitti ilgisiz aile manyağı sorunlar yumağı ilgisiz adam geldi şahsen aşk yalan bence erkekler için kuş kafese girene kadar.biz kadınlar hep gereğinden çok sevip değer veriyoruz popoları kalkıyor.sonunda olan bize oluyor.4 yıl oldu bitti canım çok acıyor senağlama

bu arada umutlu ol alacağınız olsun..

bi yorumu çok gördünüz bana mafoldumben

sevmeye başlayınca kontrolü kaptırıyoruz işte.. ben biliyoum onları sevsem yine aynı hataları yapardım.. ama anladım artık "ben" dicem bundan sonra "sen" değil ben önemliyim..ne olursa olsun bunu beynimin başköşesinden çıkarmıcam..

bu arada ben beyefendiyi merak ediyordum ya kendisi yurtdışında tatildeymiş.. çıktı ortaya.. tahmin ediyordum aslında ama bana eylülde gideceğini söylemişti.. erken gitmiş.. neyse keyfi yerinde yani..artık benimki de yerindenaniknanik

bu arada umutlu ol alacağınız olsun..

bi yorumu çok gördünüz bana mafoldumben

"İlişkiler ve aşıklar" kendine özel ve her biri farklıdır ama ayrılıkların neredeyse tamamı aynı sebepten yaşanır, tükenmişlik... Ya çok seversiniz karşılığını alamaz yorulursunuz ya da en baştan yeterince sevmemişsinizdir ilişki sırasında bunu fark eder azalır, tükenirsiniz... Başlangıçlar güzel ve heyecanlı, sonlar aynı ve sıkıcıdır.

Yine de konunuza yazdım benzer halleri sevgili hamıs, doğru kararı vermenizi, mutlu olmanızı diliyorum...

ama anladım artık "ben" dicem bundan sonra "sen" değil ben önemliyim..ne olursa olsun bunu beynimin başköşesinden çıkarmıcam..

alkisalkisalkis

Zaten erkekler "önce ben" demeyi bildikleri için, bu özgüven nedeniyle kadınların hayranlığını kazanmıyorlar mı? (Tatiller, arabalar, maçlar, hatunlar...) Aynı tavrı, gerçekten inanarak gösteren kadın rolleri tersine çevirir. Formül bu kadar basit, elbette önce siz... vereliniortak

kesinlikle bunlara aldanıyoruz..bende bunlara sahibim ama onun gibi bunları kartvizitim olarak görmüyorum bunlar benim önüme geçsin istemiyorum..mütevazi biriyimdir.. ama o aksine bunlarla var olunabildiğini düşünüyor bunlara hürmet ediyor..ne bileyim hava atmak onun için daha önemli. bu şekilde insanları etkileme derdinde. buda bana çok sığ geliyor.

teşekkürler umutlu ol

kabullenmesi zor ama bitmiş olduğunu kabullenmekten başka çarem yok senağlama

2 gündür hiçbirşey yapmadı ondada zaten bitmişti

sende mutlu olrsun inşallah ama bu aşk denilen şey berbat bişeymiş insanlara nasıl güvenecem bilmiyorum :gitme:

arkadaşlar beni terkeden insanı anlattığım kadarıyla bilenler biliyodur...artık anlayamıyorum şu sıralar çok mesajlaşmaya başladık.en son bayramda mesaj atı ve bu sefer mesaj canım lı bi mesaj.çok şaşırdım.sonra sürekli laf açmaya çalışıyo.acaba yavaş yavaş mı bişeyler yapmaya çalışıyo..bi fikii olan varmı?

cnm valla bu durum seni yoklama işii
ve yakındır sen asla eski konuları açma , ağzından baklamyı çıkaracak aklinialirimsmile

cnm valla bu durum seni yoklama işii
ve yakındır sen asla eski konuları açma , ağzından baklamyı çıkaracak aklinialirimsmile

umarım öyledir..çünkü hep bişeyler yapmaya çalışıyodu ama bu canım dan sonra anladım..ne yapacağını şaşırdı aslında.ben gayet sadece sorduğu sorulara cevap veriyorum.o terketti o adım atıcak..ama çok şaşırdım on kere tele baktım durudum..banamı attı gerçekten diyee..

cnm aynısı banada olduu
ben sadece sorduğu sorulara cevap verdim kısa kestim işim var dedim
biray kadar öyle arkadaş gibi sürdü sonra güzelim cnm yazmaya başladı en son ima etti özlediğinii

bekle bak yakındır, kesin senin tepkilerine göre cevap veriyor
sen bi kaç cevap da verme, mesajı görmemiş gibi yap, iyice değişiyolar o zaman :lepi:

tamam canım çok sağol:) zaman göstericek..a hepsi mi aynı bunların ne garip yaratıklarr..sırf soru bulmak için ananemi bile sordu:) beklicem ama dediklerini yapıcam canım..

ona ne kadar umursamaz davranabiliriz ki bunun sınırı nedir?yüz çevirmeyin diyorsunuz konuşarak umursamaz olduğumuzu nasıl gösterebiliriz cevap yazarsanız çok sevinirim

evet sana çok katılıyorum ne zamn sen vazgeçersin hayatına yönelik kararlar verirsin damdan düşer gibi bir anda hayatına girerler ki ama çok geç kalmış olduklarını sizin onu reddetmenizle anlarlar

işte bunu çok yapıyor benimki.

evet sana çok katılıyorum ne zamn sen vazgeçersin hayatına yönelik kararlar verirsin damdan düşer gibi bir anda hayatına girerler ki ama çok geç kalmış olduklarını sizin onu reddetmenizle anlarlar

aynen böyle oluyor ya garip bişey nerden haberi oluyor da o zamanı tutturuyorlar anlamam..tam kendine geliosun geri dönüyor ya ben döndüğüne sevinemiyordum biliyorum yine biticeğini ama o anda kabul etmek istiyordum..çok hata yaptımm çokkk.. ama olsun hiç pişman değilim. mükemmeli bulmamız içn bunlar bize gönderilen sınavlar hepsinden bi ders alıcaz.. en sonunda mükemmeli bizim olcak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…