Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

tamam canım teşekkürler

İlişkinizin boyutunu bilmiyorum, öncesinde yaşananlar ve bu noktaya nasıl geldiğinizi en iyi siz bilirsiniz fakat durumunuza duygusal bakıp onun hatalarını "zihninizde törpüleyerek" hatırladığınızdan eminim... :kahve:

İlişkiler bireylere özeldir o nedenle üçüncü bir göz en fazla fikir verebilir ama asla dört dörtlük çareyi sunamaz çünkü her ikinizin de olaylara vereceği tepkileri yine en iyi siz kestirirsiniz. Yine de "genel" konuşmakta sakınca görmüyorum:

Erkek uzun süre ilgisizlik göstermiş, ayrılık sürecinden önce size tavırlarında soğukluk, umursamazlık hissettirmişse emin olun ayrılığınız sizin haberdar olduğunuz tarihten en az birkaç ay önce adamın aklında gerçekleşmiştir. Size bu hal bir gün aniden telefonunuza cevap alamayarak ya da "Artık yeter, biz birlikte olamıyoruz, beklentilerimiz farklı, ailemle uyuşamazsın" vb. "gerekçelerle" bildirilir. Sevgilinizin soğukkanlılığına şaşırır, "Beni deli gibi seviyordu, planlar yaptık birlikte, gerekirse ailesini karşısına alacağını söylüyordu, daha dün aşkım demişti" vb. hezeyanlarıyla onun bir günde nasıl değiştiğine inanamazsınız. Oysa bunlar bir günde olmadı, dediğim gibi o başka bir hatunu gözüne kestirerek ya da beraberliğinizden sıkılarak aylar önce "ayrıldı sizden", sizin kadar duygusal bakmadığı ve ciddiye almadığı için de "aşkım, canım, cicim" sözlerine devam etti, gittiği yere kadar... :1closedeyes:

En nihayetinde ayrılık süreci bu ve benzeri şekillerde yaşandı. Siz dünyada güvenilecek erkek kalmadığına inanarak "Bu da böyle yaptıysa, onca planı, sözü yalansa başka kimseye güvenemem, ben evlenmeyecek ve yalnız öleceğim galiba" şeklinde anlam bulan berbat hislere gömüldünüz. Ama bir gün o da ne? Türlü bahaneler sıralayan adam, "Dönüşü yok" dediği yollara "U dönüşünün" en havalısını yaparak "Aa, hayatta aramaz, çok gururludur" sözlerinizi ezip geçercesine kapınıza geldi. :jeyyar:

O sahneyi gözümüzde canlandırmak hiç de zor değil...

Gidişiyle egonuzu paspas yapan adam şimdi size kalbinin kırmızı halılarını sermiş, gözünüzde büyüttüğü gururunu eze eze kendisine "evet" demenizi bekliyor.

Uyarı: Bu genellikle boşta kalan, kimsenin yüzüne bakmadığı ya da aradığını bulamadığı için "Ne yapalım, son çare" ya da "Bana asla hayır diyemez, benden iyisini mi bulacak!" diye size dönen adamı gözünüzde yüceltmek için sizi kandıran egonuzdur; O gittiğinde yıkılmıştınız ya, size kendinizi iyi hissettirmek için adamı allayıp pulluyor, "Bak senden güzeli, iyisi, harikası yok, peşinde pervane oldu, burnunu sürttün" diyor size... Siz de paşa paşa "kendi anlattığınız masal"a inanarak, sizi hiç umursamadan, ardına bakmadan giden adamı "kafasına saksı düşmüşçesine size aşık olup döndü" sanıyorsunuz. Sizinleyken değerinizi anlamayan adama hangi depodan, hangi istasyondan "aşk" yüklemiş olacaklar da size Mecnun olup dönecek, yapmayın Allah aşkına... şakkıdı

Hele bunların gözünüze soka soka başka kadınlara yanaşan, sözde olsun özde olsun onlara ciddi niyetlerle yaklaşan versiyonları vardır, evlerden ırak... En aşağılık, tehlikeli tür bunlardır. Siz kendinizi kandırmak için ayrılık sürecinde "Beni kıskandırmak için ona gitti" dediğiniz kadının yerinde olabilir, adamın asıl o hatunu kandırmak için "paravan" yaptığı kıskandırma objesi bizzat siz olabilirsiniz. Öyle olmasa bile adamın bir elini yağa bir elini bala bandırmasına ve yine bir hemcinsinizle beraber öyle bir adam için yağlı ballı hallere girmeye ne lüzum vardır. Adam alçak, kadın neden o seviyeye inip kendini alçaltsın ki Allah'ın yeryüzüne indirdiği en değerli mücevherdir kendisi... :kahve:

Aslında söyleyecek çok şey var, ne kadar ayrılık hikayesi varsa o kadar reçete var tekrar birleşme ya da kopma üzerine yazılacak. Lakin en genel hatlarıyla şöyle özetlenebilir: Artık yaşam şartları eskisi kadar zor değil, stres kaynağı daha az, olanaklar daha fazla. Şu hallerde sizi terk eden bir adam varlığınızı gereksiz görmüştür ki sizi hayatından çıkarmıştır. Başka alternatiflere yönelmiş, eksikliğinizden korkmamıştır. "O olmasa da olur, ben işime gücüme bakarım." demiştir. Bunları diyen bir adam yokluğunuzdan öldüğü, nefes alamadığı, hatasını anladığı için dönse bile (terk eden adamların milyonda bir tanesi böyle hisseder, o bile zor kaydirigubbakcemile3 ) siz olmadan yaşamayı tecrübe etmiştir. İlk hararetli tartışmada, biraz canı sıkıldığında sizsiz de yaşayabildiğini hatırlar. Bu da kadına öyle kötü hissettirir ki...

Ya tekrar giderse?
Ya beni eskisi gibi sevmiyorsa?
Ya o arada başkası olduysa hayatında?

Bu korkular kim için yaşanıyor, sizi terk eden bir adam... Yokluğunuzda gözü sağa sola kayan adam... (Aramızda "ayrılsa da benden başkası olmaz hayatında diyecek kadar" Pollyanna olan yoktur herhalde sositososito )

Bütün bu yazdıklarımdan sonra düşünün bakalım... Sizinki bu yazdığım gruplardan birinde mi ya da benzer şeyler yaşadınız mı? Eğer öyleyse eğitim sürecine lüzum var mı? Değer mi enkazdan çıktığınız olay mahaline geri dönüp kalbinizden hançerlendiğiniz yerde bu sefer yaralanmayan uzuvlarınızı da kaybetmeye... :umursamaz:

Hangi erkekler eğitilmeyi hak eder biliyor musunuz? Saflığından, toyluğundan ilişkisini yürütemeyen, şartlara boyun eğmek zorunda kaldığı için sizden kopan ve bunu aslında hiçbir zaman istememiş olan aşk cahili adamlar üzerinde çalışmaya değer ancak. (İyi niyet gösterip size bin türlü hata yapan adamı yüceltmeyin, o da bu nedenle bıraktı beni demeyin eğer öyle değilse, gerçekçi olun...) yerimseniben

Yoksa ilişkilerde kurt olmuş, hayatı yol geçen hanına dönmüş, "havada karada kız kaçırmam" diyen, "reelde beş nette on beş" götürme heveslisi adamlara ders vermeye kalkarsanız hele de sağlam bir hata tecrübeniz yoksa boyunuzun ölçüsünü alır, ders vereyim derken hayatınızın en kötü sınavından geçer hatta sınıfta kalırsınız... :nazar:

Diyorsanız ki "Ben ne olursa olsun deneyeceğim, sonra ya pişman olursam denemediğim için" diye o zaman da evvelki tecrübelerinizi hatırlayın... Kaç kez "Bu kez olur" diye size yaklaşmasını dilediğinizi... Her seferinde daha çok üzüldüğünüzü, ettiğiniz duaları, gözyaşlarınızı... (Bunlar benim tahminlerim, bu kadar kararsız kaldığınıza göre sağlıklı bir ilişkiniz olmamıştır) Siz "sihirli değnek"le dokunulduğu için onu böyle gözü kapalı sevmiyorsunuz, öteden beri aşık olduğunuzu hissettiniz... Fakat o öyle hissetmiyordu ki koptu sizden, ona "sihirli değnek"le dokunulmuş olması lazım size bu kadar acı çektirdikten, terk ettikten ve yokluğunuzda sakınca görmeyişinden sonra ki size saf bir aşkla dönmüş olsun... Aramızda değnekleriyle aşıkları birleştiren peri kızı tanıyan var mı? sengözlerimebaksanab

Doğru kararı vermenizi diliyorum... :enbuyukkk:

evet çok haklısın bütün söylediklerin doğru. . kendi değerimizi biz bilmezsek başkasından bunu beklememiz saçma olur. . haketmiyor hiçbir şeyi. .
daha önce de demiştim aldatıldığımı düşünüyorum diye. . paranoyakça davranışlarım oldu diye.. siz de hak vermişsiniz bunların bi nedeni vardır die.. gerçekten de öleydi. yaşananlardan sonra davranışlarından az çok anlıyorum ne düşündüğünü yaptığını. .

herneyse. .ben hayatıma devam ediyorum zaten bi süredir.. yas falan tutmuyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. .olumunekankayizsmile

cevap verdiğin için teşekkürler cnm...geçekten bu yazıyı okuduktan sonra görüşmemeye karar verdim tamamen çıkartıyorum hayatımdan.çünki seninde söylediğin gibi ona dair hep şüphelerim var ya yine terkederse diye ki zaten o beni bi başkası için terketmişti...:sinifsinif: sanırım en iyisi aynı filmi yeniden izlememek ..

Yoksa ilişkilerde kurt olmuş, hayatı yol geçen hanına dönmüş, "havada karada kız kaçırmam" diyen, "reelde beş nette on beş" götürme heveslisi adamlara ders vermeye kalkarsanız hele de sağlam bir hata tecrübeniz yoksa boyunuzun ölçüsünü alır, ders vereyim derken hayatınızın en kötü sınavından geçer hatta sınıfta kalırsınız... :nazar:[/COLOR] ve bu kısımda aynen ona uyuyo ve zaten her görüşmede daha büyük hayal kırıklığına uğruyorum ewt bu defa kesin kararlıyım görüşmicem kesinlikle bitti yani..o değil eğitilmeyi şöle bi dönüp bakmayı bile hak etmiyo alsanaalsanasmile ay sinirler tepeme çıktı yine birden yaptığı kötü şeyleri ve beni ne kadar üzdüğünü hatırladım.sadece kuru kuruya seviorum deyip kabullenmek de olmuyo işte:umursamaz:

Her şeyde bir hayır vardır... :kahve:

Çoktandır bir kambur gibi sırtınızda taşıdığına inanmasaydınız varlığını, bu yazdıklarımı farklı yorumlar, onu haklı görürdünüz. Ondan kurtulamayacağınıza dair yersiz korkularınız olmuştur vaktiyle, artık ayaklarınızı yere sağlam basıyor. Görmek istediğimiz de bu zaten, olgun, kendine yakıştırmadığı durumlarda yer almayan, aklı başında genç kızlar... vereliniortak

Geçmiş olsun... yerimseniben

ooffff benimkide aradı bugün yine yaaa teli değiştim ben nosu diğer telde kalmış ezberede bilmiyodum açtım birden ilk etapda sesini alamadım.tanıyamadım dedim accayipp bozuldu.:):))illee görüşelim diyo yinee olmıcanı söyledim çok ısrar ediyo yine olmaz dediğim halde yarın arıcanı söyledi kafamı karıştırıyo tam unuttum tamam hayatıma dvm ediyorum derken çıkıyo ortaya bugün yine söyledim ben dedim seni unutuyorum yine çıkıyosun ortaya bu şekilde olmasını istemiyorum dedim bundan sonra hiç unutmıcaksın diyo unutturmıcam kendimi sana diyo napıcam bilemiyorum...işte böyle arasalar bi dert aramasalar bi dert...eyvahedigeldismile

Her şeyde bir hayır vardır... :kahve:

Çoktandır bir kambur gibi sırtınızda taşıdığına inanmasaydınız varlığını, bu yazdıklarımı farklı yorumlar, onu haklı görürdünüz. Ondan kurtulamayacağınıza dair yersiz korkularınız olmuştur vaktiyle, artık ayaklarınızı yere sağlam basıyor. Görmek istediğimiz de bu zaten, olgun, kendine yakıştırmadığı durumlarda yer almayan, aklı başında genç kızlar... vereliniortak

Geçmiş olsun... yerimseniben

gerçekten bu şekilde olduğuna inanıyodum artık yani bu ilişkinin benim için bi yük olduğuna ama görüşmek için o kadar ısrarcıki bi yandan da kafamı karıştırmaya dvm ediyo ben tam bitti artık attım arkama geçti diyorum çıkıyo ortaya içinde olduğum durumu asla kendime yakıştırmıyorum.tepkimi veriyorum her durumda oda farkında ama bi şans daha istiyo kafam karıştı yinee keşke temelli geçmiş olsaydı..bi yanım özlem ve sewgi dolu mafoldumbenbi yanım onu parçalamak istiyoÇok üzgünüm çoook

Birde ben anlatıyımda siz yorumlayın..Yaşım 17 olabilir ama bazen de yaş felan dinlemiyo işte tavsiyelerinize ihtiyacım var..

1 sene boyunca oldu ilişkimiz tekdüze ilişkiler gibi değil hergün deli dolu geçiyodu.Sonra ben tatile girince bu deli dolu günlerin olmadğını farkettim ve sürekli buna sordum neden böylesin diye oda yok öyle bişey aynıyım diyodu.Abarttım bunun dozunu sürekli ayrılıcaksın sevmiyosun felan dedim.Dediğim oldu bunları demen beni senden soğuttu diyip ayrıldı.1,5 ay oldu ayrılalı..Ayrıldığımız ilk an sildim her şeyden faceden felan ama tekrar ekledi..Kabul ettim baktım bana inat bişeyler yazılıp çizliyo ilişkisi var durumu yaptı.. Öylesine yapmış güya.. (2 gün önce arkadaşıma sevgilim var demiş.Adını söyle deyincede bende kalsın diyo sürekli.. )Sildim tekrar. Epey bi süre sessiz kaldım ne bi tepki ne bi yazı tamamen kayboldum ortalıktan.. Sonrada değmez diye eski halime döndüm.Biz face'e resim koymayı karşı cinsten kişileri eklemeyi felan yasaklamıştık birbirimze ama bu kuralı bozdum ekledim resim felan..Konuşmasını istemediğim bi kız vardı bu olayın ardından onunla barıştı.. Hani bi ihtimal dönerse affederim diyodumda bu olaydan sonra kalmadı bende bişey ve artık bende takmıyorum kafaya dediğim an face'e "Hem sever hem sevilirdim bu ayrılık neden olduu." yazmış.. Ben yine karmakarışık oldum.. Siz bide tecrübelerinize dayanarak ne yapmaya çalıştığını söyleyin bana ona göre davranıyım ben.. Yardım lütfen :/

gerçekten bu şekilde olduğuna inanıyodum artık yani bu ilişkinin benim için bi yük olduğuna ama görüşmek için o kadar ısrarcıki bi yandan da kafamı karıştırmaya dvm ediyo ben tam bitti artık attım arkama geçti diyorum çıkıyo ortaya içinde olduğum durumu asla kendime yakıştırmıyorum.tepkimi veriyorum her durumda oda farkında ama bi şans daha istiyo kafam karıştı yinee keşke temelli geçmiş olsaydı..bi yanım özlem ve sewgi dolu mafoldumbenbi yanım onu parçalamak istiyoÇok üzgünüm çoook

Kedinin yumakla oynadığı gibi oynamak istiyor sizinle...

Sizi de biri reddetse, yüzüne bakılmayacak biri bile olsa kıymete biner, "Kör ölür badem gözlü olur." Hepsine değinmiştim bunların, taktikler yaparsanız, araya mesafe koyarsanız ikna edip sizi döndürmek isterler, tekrar sıkılırlar, onlar isteyince oyun tekrar biter demiştim... Aynı filmi tekrar çekmeye lüzum yok demiştim...

Maalesef erkekler kadınlardan daha mantıklı... Sizin şu halinize duygusal açıdan çok zayıf bir adam ya da başka bir kadın düşer... Mantıklı bir kadın ya da herhangi bir adamsa bahsettiğiniz kişinin aynı anda başkalarını idare ettiğini, "Sen kim oluyorsun da beni reddedeceksin, ben istediğim anda seni etki alanıma alırım." dediği alt metni "duyabilir"... Ne diyelim, çekecek çileniz varmış... :nazar:

Umutlu_OL_ .. Yardım edebilir misiniz ? Diğer yazılarınızı okudum çok haklısınız evet.. Sadece bu yaşadığımda değil ileride de yol göstericek şeyler yazmışsınız..

ay ben bilemiyorum şuan yani yerinde olsam aynen kafam karışırdı. sana ne diceğimi bilemiyorum umutlu ol a katılıyorum bütün söylediklerinde çok haklı.. duygusal değil mantıklı düşünmeye çalış. seni ne kadar üzdüğünü de aklndan çıkarma tekrar yaşamak istediğimiz üzüntü değil sonuçta.. hayırlısı neyse o olsun.. içinden çıkamadım şuan. .:uhm:

Birde ben anlatıyımda siz yorumlayın..Yaşım 17 olabilir ama bazen de yaş felan dinlemiyo işte tavsiyelerinize ihtiyacım var..

1 sene boyunca oldu ilişkimiz tekdüze ilişkiler gibi değil hergün deli dolu geçiyodu.Sonra ben tatile girince bu deli dolu günlerin olmadğını farkettim ve sürekli buna sordum neden böylesin diye oda yok öyle bişey aynıyım diyodu.Abarttım bunun dozunu sürekli ayrılıcaksın sevmiyosun felan dedim.Dediğim oldu bunları demen beni senden soğuttu diyip ayrıldı.1,5 ay oldu ayrılalı..Ayrıldığımız ilk an sildim her şeyden faceden felan ama tekrar ekledi..Kabul ettim baktım bana inat bişeyler yazılıp çizliyo ilişkisi var durumu yaptı.. Öylesine yapmış güya.. (2 gün önce arkadaşıma sevgilim var demiş.Adını söyle deyincede bende kalsın diyo sürekli.. )Sildim tekrar. Epey bi süre sessiz kaldım ne bi tepki ne bi yazı tamamen kayboldum ortalıktan.. Sonrada değmez diye eski halime döndüm.Biz face'e resim koymayı karşı cinsten kişileri eklemeyi felan yasaklamıştık birbirimze ama bu kuralı bozdum ekledim resim felan..Konuşmasını istemediğim bi kız vardı bu olayın ardından onunla barıştı.. Hani bi ihtimal dönerse affederim diyodumda bu olaydan sonra kalmadı bende bişey ve artık bende takmıyorum kafaya dediğim an face'e "Hem sever hem sevilirdim bu ayrılık neden olduu." yazmış.. Ben yine karmakarışık oldum.. Siz bide tecrübelerinize dayanarak ne yapmaya çalıştığını söyleyin bana ona göre davranıyım ben.. Yardım lütfen :/

Siz 17 yaşındasınız, erkek arkadaşınız da o civarlarda, erkeklerin geç olgunlaştığını hesaba katarsak bu "ham" hareketler daha makul karşılanabilir... :kahve:

İlişki "düğümlendiğinde"...

Karşı tarafın ne yaptığına anlam veremiyorsanız...

Hem seviyor hem de karşı tarafın tutumu yüzünden bunu belli etmekten çekiniyorsanız...

İlişki yaşadığınız insanın dengesiz tutumlarından sıkıldıysanız...

İlişkinizin hayatınıza ve geleceğinize olumlu etkileri olup olmayacağı konusunda tereddütleriniz varsa...

En önemlisi de ne yapmanız gerektiğine karar veremiyorsanız;

Hiçbir şey yapmayın... :nazar:

Bu belirtiler ilişkinizin sizi tatmin etmediğini ve sizde huzurdan çok sıkıntı yarattığını gösterir. Size sıkıntı veren ve muhatabınızın ilgisizliğinden yara almış ilişkiyi neden siz canlandırmaya uğraşasınız? Karşı taraftan olumlu bir adım, yapıcı bir hareket görmeden hamle yapmaya kalkarsanız zaten yolunda gitmeyen ilişkinizin kaderini kendiniz belirlemiş olur, ileride "Keşke böyle yapmasaydım" demeniz kuvvetle muhtemel olan pişmanlıklar yaşarsınız. "Ama bir şey yapmazsam sevgilimi kaybederim" türünden endişeleriniz varsa da şunu unutmayın, mevcut ilişkinizi tek başınıza bu hale getirmediniz, o zaman onu düzeltmenin üstesinden de tek başına gelemezsiniz çünkü aşk iki kişiliktir, ortada buluşulur, kural basit; bir adım siz, bir adım karşınızdaki, ilk soğuyup ayrılan o olduğuna göre de sizde yakınlaşma hevesi uyandıracak kadar esaslı, ilk adımı atması gereken de erkek arkadaşınız... Herhalde bu adım üç beş tuşluk sıradan bir facebook gönderisi olmayacak, bu kadar kolay mı sizin sevgiliniz olmak? sengözlerimebaksanab

Siz 17 yaşındasınız, erkek arkadaşınız da o civarlarda, erkeklerin geç olgunlaştığını hesaba katarsak bu "ham" hareketler daha makul karşılanabilir... :kahve:

İlişki "düğümlendiğinde"...

Karşı tarafın ne yaptığına anlam veremiyorsanız...

Hem seviyor hem de karşı tarafın tutumu yüzünden bunu belli etmekten çekiniyorsanız...

İlişki yaşadığınız insanın dengesiz tutumlarından sıkıldıysanız...

İlişkinizin hayatınıza ve geleceğinize olumlu etkileri olup olmayacağı konusunda tereddütleriniz varsa...

En önemlisi de ne yapmanız gerektiğine karar veremiyorsanız;

Hiçbir şey yapmayın... :nazar:

Bu belirtiler ilişkinizin sizi tatmin etmediğini ve sizde huzurdan çok sıkıntı yarattığını gösterir. Size sıkıntı veren ve muhatabınızın ilgisizliğinden yara almış ilişkiyi neden siz canlandırmaya uğraşasınız? Karşı taraftan olumlu bir adım, yapıcı bir hareket görmeden hamle yapmaya kalkarsanız zaten yolunda gitmeyen ilişkinizin kaderini kendiniz belirlemiş olur, ileride "Keşke böyle yapmasaydım" demeniz kuvvetle muhtemel olan pişmanlıklar yaşarsınız. "Ama bir şey yapmazsam sevgilimi kaybederim" türünden endişeleriniz varsa da şunu unutmayın, mevcut ilişkinizi tek başınıza bu hale getirmediniz, o zaman onu düzeltmenin üstesinden de tek başına gelemezsiniz çünkü aşk iki kişiliktir, ortada buluşulur, kural basit; bir adım siz, bir adım karşınızdaki, ilk soğuyup ayrılan o olduğuna göre de sizde yakınlaşma hevesi uyandıracak kadar esaslı, ilk adımı atması gereken de erkek arkadaşınız... Herhalde bu adım üç beş tuşluk sıradan bir facebook gönderisi olmayacak, bu kadar kolay mı sizin sevgiliniz olmak? sengözlerimebaksanab

Benim anlamadığım tek şey nasılda buluyo benim toparlandığım zamanlarda gelip tekrar yıkmayı.. :mymeka: Bu vakti benden iyi o biliyo sanki. Haklısınız hiçbir şey yapmıyorum zaten kendi kendime tam olarak bir şey bilmeden hareket edememki.. Dediğiniz gibi hiçbir şey yapmamak en iyisi .. Teşekkür ederiim kaydirigubbakcemile2

umutlu ol özelden de yazdım size lütfen bana da yazın bişeyler çok mutsuzum

Benim anlamadığım tek şey nasılda buluyo benim toparlandığım zamanlarda gelip tekrar yıkmayı.. :mymeka: Bu vakti benden iyi o biliyo sanki. Haklısınız hiçbir şey yapmıyorum zaten kendi kendime tam olarak bir şey bilmeden hareket edememki.. Dediğiniz gibi hiçbir şey yapmamak en iyisi .. Teşekkür ederiim kaydirigubbakcemile2

Kadının toparlanması "Benim varlığım ilişkimden de, erkek arkadaşımın varlığından da önemlidir" dediği anda başlar. Erkeklerin de egosu en değerli varlığıdır, bu nedenle unutulan, boşverilen erkek bunu hemen hisseder... O nedenle siz tam "kendinize gelecekken" varlığını hatırlatıyor size... İşte bu yüzden iş kadında bitiyor, erkeğin gururunu, egosunu kurtarmak üzere yaptığı hareketleri sevgi gösterisi sanmayacak kadar olgun, zeki olacak kadın dediğin... Gerçek aşkla boşta kalan adamın tavrını ayırt etmeyi bilecek... "Aşk"ı beklemeye devam... sengözlerimebaksanab

Kadının toparlanması "Benim varlığım ilişkimden de, erkek arkadaşımın varlığından da önemlidir" dediği anda başlar. Erkeklerin de egosu en değerli varlığıdır, bu nedenle unutulan, boşverilen erkek bunu hemen hisseder... O nedenle siz tam "kendinize gelecekken" varlığını hatırlatıyor size... İşte bu yüzden iş kadında bitiyor, erkeğin gururunu, egosunu kurtarmak üzere yaptığı hareketleri sevgi gösterisi sanmayacak kadar olgun, zeki olacak kadın dediğin... Gerçek aşkla boşta kalan adamın tavrını ayırt etmeyi bilecek... "Aşk"ı beklemeye devam... sengözlerimebaksanab

eyy aşk nerdesin ?kaydirigubbakcemile3

aklıma ilk gelen şeyi yazdımkaydirigubbakcemile2

Tecrübelerinizden belli tabii ki ama siz böyle konuştukça bende o aşkı hiç bulamayacakmış gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 Korkuyorum şimdi daha çok umarım anlayabilirim gerçek aşk mı yoksa değil mi .. bilmiyorumkismile

X