Ya gerçekten teşekkür ederim. Siz güzel insanlar iyi ki varsınızHayır yani herkes yık sil engelle kendine gelince de öyle olmuyor işte.
Dön de kendine bak derler adama ya.
Belli ki duygun var bu adama.
Ya dönerse döner dönmezse kendi bilir de böyle yüklenmek insana da yani.
Hayatta korkarak yaşanmaz.
Aşk için yüz kere yıkılıp küllerinden doğan bir insan olarak anlıyorum seni.
Herkes maşallah hiç çekmiyor prenses muamelesi görüyor heralde
Bir piskolog zaten yıkıcı konuşmaz.
Teşekkür ederim, yapacağımAyrıldıktan sonra kabuğuna çekilmek ve merak uyandırmak gerekir. Tam aksine sürekli paylaşımlar daha çok karşı tarafı soğutur başlarda daha sonra yavaş adımlarla gözüne en iyi halini sokabilirsiniz
O da oyle dedi bakmayın. Ben bu şartlarda birlikte olmayı düşünmüyorum zatenAy çocuk daha annesi yönetiyor kararlarını. Sevin bence. Bir de hala peşindesin, yapma etme
Ben genelde dinliyorum. Story önermiyorum ama bilmiyorum tabiStori at derdi muhtemelen. Modern tıp.
Ama iyi ayrıldık haniayrıldıktan sonra zeka yaşınız 15 değilse ilgili kişiyi oradan buradan silersiniz, sevdiğiniz bir şeylerle vakit geçirip, düşünmemeye çalışırsınız sonra da geçer gider işte. bunun dışında kendinizi belli etmek dışında yapılan her şeyin eziklik olduğunu düşünüyoru
Düz zararsız ve iyi. Ne çıkıyorsa bunlardan çıkıyor zaten. Hiçbir şey yapmayan adam iyi sayılıyor. Nasıl iyi yahu, adam hiçbir şey yapmıyor. Kendi varlık gösteremiyor. Anne terliği yiyor hala. Seni kurtların önüne atıyor. Elini taşın altına koymuyor. Eli uf olur, annesi de kızar çünkü. Bu da kötülük. En çok da kendine.Takıntı değil bu. Ben eski ilişkimde beklenmedik şeyler yaşadım ve üzüldüm . Olaylar budaklandı. Ve geçen hafta eski sevgilimin kayınpederi ve aynı zamanda dayısı olan adam bana yazdı mesela. Olaylar karmasık.
Yeni birlikte olduğum kişiyi içinde askından ölmedik ama düz , iyi , zararsız bi çocuktu. Aramızda 3 yaş fark vardı ve ben ondan büyüktüm. Annesi daha önceki ilişkisinden ayırmıs ve en başından beri bundan çekiniyordu. Zaten bu sebeple ben bile bilmeden annesine söz etmiş. Asla kötüydü demiyorum. Takıntı da yapmıyorum ama bir insanın ilişkisi bittikten sonra nasıl davranmalı öğrenmek istiyorum
eski sevgilim dünya tatlısı(!) biriydi. 5 sene hayatıma kimseyi almadıktan sonra “çok güvenilir “ dedikleri için onu hayatıma aldım. İlgileniyor. Önemsiyordu. Sonra bir gün köye gitmesi gerektiğini söyledi. Sonra nişanlandı falan. 50 gün içinde de evlendi. Sonra onun yuzunden enteresan insanlarla muhatap oldum. Gecen kayınpederi ve aynı zamanda dayısı( dayısının kızıyla evlenmiş) bana mesaj attı. O arada baska insanlar,Düz zararsız ve iyi. Ne çıkıyorsa bunlardan çıkıyor zaten. Hiçbir şey yapmayan adam iyi sayılıyor. Nasıl iyi yahu, adam hiçbir şey yapmıyor. Kendi varlık gösteremiyor. Anne terliği yiyor hala. Seni kurtların önüne atıyor. Elini taşın altına koymuyor. Eli uf olur, annesi de kızar çünkü. Bu da kötülük. En çok da kendine.
Ben bir ilişkinin ardından nasıl davranılır öğrenmek istiyorum aslında. Su an doğru hamle nedir? Bana kalsa ona mesaj atarım ama doğru olan bu değil.Bazen ne yaparsan yap olmaz..
Kabullenmek de gerek..
Ayrıca sizden olmayacak madem ; bu çaba neden..
Yenmeyecek as icin erzak harcanmaz.
Tam olarak soru ne ? Bizden olmaz ama barışmak için gizemli mi olayım, görünür mü kalayım mı ?Kısa süre devam eden bir ilişki, zor bir sevgili annesi sonucunda ayrıldık. Biliyorum bizden olmaz.
Ben ne yapayım da bu adam bana tekrar olalım desin?
Story mi atayım? Kabuğuma mı çekileyim? Bugune kadar hep kendim gibi davrandım. Yazdım ettim. Artık öğrenmek istiyorum. Nerde ne yapılır bilmek ..
Yani bazı arkadaşlarım hikaye at seni görsün diyor bazıları ortadan yok ol merak etsin. Ne yapmam lazım onu öğrenmek istiyorum aslında
İlişki bittikten sonra bir şey yapmaya gerek yok bence..Ben bir ilişkinin ardından nasıl davranılır öğrenmek istiyorum aslında. Su an doğru hamle nedir? Bana kalsa ona mesaj atarım ama doğru olan bu değil.
Sizden akıl almak istedim
Olurda geri dönersen annesi çok daha kötü olur senin için...Kısa süre devam eden bir ilişki, zor bir sevgili annesi sonucunda ayrıldık. Biliyorum bizden olmaz.
Ben ne yapayım da bu adam bana tekrar olalım desin?
Story mi atayım? Kabuğuma mı çekileyim? Bugune kadar hep kendim gibi davrandım. Yazdım ettim. Artık öğrenmek istiyorum. Nerde ne yapılır bilmek ..
Yani bazı arkadaşlarım hikaye at seni görsün diyor bazıları ortadan yok ol merak etsin. Ne yapmam lazım onu öğrenmek istiyorum aslında
Barısmak için değil. Bir ilişkinin ardından doğrudan unutulmamak adına ne yapılmalı onu denemek istiyorum yalnızcaTam olarak soru ne ? Bizden olmaz ama barışmak için gizemli mi olayım, görünür mü kalayım mı ?
Yok zaten o teyzeyle sürmez. Dipnot ilişki devam ederse 3 kişi olacağımız belliBarışsanız ne olacak annesiyle sorunlar devam edecek adam olan iki tarafla dengeyi sağlardı üç gün ağlayın bir ömür ağlayacağınıza
Bu yasadığım ucuncu sevgili annesi terörü. Ve hepsi ayrı sebepten istemedi. 1. Yan memleketimizden olmasına rağmen çarşaflı doktor (!) istedi.Biten ilişkinin ardından nasıl davranmak doğru bilemedim ama o daha çok karşınızdaki insana,neden ayrıldığınıza,hislerinize bağlı.Kimi kadın için gurur önemlidir,engeller,siler,yoluna devam eder.Kimi kadın aşkı için savaşır,karşıdaki adamı değiştirmeye çalışır,düzeltmeye(!) çalışır.İkinci gruptaki kadına kimsenin değişmeyeceğini hayat kafasına vura vura öğretir.Bir de erkekler hisleri konusunda netler.Seviyorlarsa karşılarındaki kadını bırakmıyorlar.Sevgilim ilgisiz,aramıyor diyenler de bence o erkeğin kendisini sevmediğini kabullenmiyor.Erkek adına bahaneler üretiyorlar.Ülkemizdeki kadınların da aşk algısı bozuk.Aldatılıp,dayak yiyen kadınlar kocamı seviyorum diyor.Ayrılmamak için çocuklarını bahane ediyorlar.Bunlar hiç sağlıklı ilişkiler değil.
Benim nacizane fikrim;eğer olacağı varsa olurdu.Bittikten sonra çok kurcalamamak lazım.Bütün enerjin sömürülüyor.Bir de zorla güzellik olmuyor.Kendini zorla sevdiremiyorsun kimseye.Sizin ittirmenizle giden ilişki bir yerde patlak veriyor,bitiyor.Zaten sizin içinizde bittiyse isterse sayfa sayfa mutluluk paylaşimları yapsın,umurunuzda olmazdı.
Bence ölü taklidi yapmayın.O öldü gibi davranın.
Bu dünyanın insanı değilse Mars'a gitsin.eski sevgilim dünya tatlısı(!) biriydi. 5 sene hayatıma kimseyi almadıktan sonra “çok güvenilir “ dedikleri için onu hayatıma aldım. İlgileniyor. Önemsiyordu. Sonra bir gün köye gitmesi gerektiğini söyledi. Sonra nişanlandı falan. 50 gün içinde de evlendi. Sonra onun yuzunden enteresan insanlarla muhatap oldum. Gecen kayınpederi ve aynı zamanda dayısı( dayısının kızıyla evlenmiş) bana mesaj attı. O arada baska insanlar,
Kötülükler duydum gördüm. Bu çocuğa da söyledim savasmıyorsun diye. Ama heralde bu dünyalara ait değildir. Yoksa siz çok haklısınız. En basından annene sor(!) o zaman çocuğum. Ayağımın altında dolanma ama annesi üniversitede bir kere yıldırmış bunu işte
İşte bunu yapmayın kendinize.Tarihe gömülmek istemiyorum derken bu sadece hırs.Siz gömün onu.Hep yanliş kişilerle karşılaşmışsınız belki de.Mesela en başta bir anne kuzusuyla birlikte olmayın.Siz hep aynı tarzda erkekleri bulmuşsunuz.Barısmak için değil. Bir ilişkinin ardından doğrudan unutulmamak adına ne yapılmalı onu denemek istiyorum yalnızca
Yok zaten o teyzeyle sürmez. Dipnot ilişki devam ederse 3 kişi olacağımız belli
Bu yasadığım ucuncu sevgili annesi terörü. Ve hepsi ayrı sebepten istemedi. 1. Yan memleketimizden olmasına rağmen çarşaflı doktor (!) istedi.
2. Kendi köylerinden kürt istedi
3. Yas farkını bahane etti bla bla
1. Savaştı. 2. Gerçekten savaşamazmıs süreçte öğrendim.
Çok haklısınız aksini söyleyeceğim hiçbir şey yok ama hemen tarihe gömülmek istemiyorum
Aslında hepsi birbirinden farklı adamlar. Yani anlamıyorum inanın neden. Hepsinin anası farklı şeylere takıldı hatta bir ilişkim aşirete takıldı uaSizi kırmak için söylemiyorum ama hep aynı tarz erkekleri seçip farklı sonuç bekliyorsunuz.Bu çok yorucu değil mi?
Bilemiyorum.Psikolog olan sizsiniz.Hepsi ana kuzusu bu erkeklerin.Bir de işler çok ciddiye binmeden anneleriyle tanişmayın.Aslında hepsi birbirinden farklı adamlar. Yani anlamıyorum inanın neden. Hepsinin anası farklı şeylere takıldı hatta bir ilişkim aşirete takıldı ua
Evet maalesef. Bu kuzudan ziyade onunla ugrasamam yıldım, dinlemek istemiyorum derdi. İlk sevgilisinden sonra antidepresan falan kullanmış. Teyzenin umrunda değil.Bilemiyorum.Psikolog olan sizsiniz.Hepsi ana kuzusu bu erkeklerin.Bir de işler çok ciddiye binmeden anneleriyle tanişmayın.
çocuklarla tanısıyorum. Klasik benım gibi tipler. Ama aileler baska bir şey çıkıyorKendinizi,aile yapınızı çok iyi bilirsiniz.Mesela ben açık biriyim.Çarşaflı birini isteyen kişiyle benim alakam olamaz.Biraz da denginiz olmalı.Sizinkiler hep uç noktalar sanki.