Ayrılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya gerçekten teşekkür ederim. Siz güzel insanlar iyi ki varsınız
Teşekkür ederim, yapacağım
Ay çocuk daha annesi yönetiyor kararlarını. Sevin bence. Bir de hala peşindesin, yapma etme
O da oyle dedi bakmayın. Ben bu şartlarda birlikte olmayı düşünmüyorum zaten
Stori at derdi muhtemelen. Modern tıp.
Ben genelde dinliyorum. Story önermiyorum ama bilmiyorum tabi
Ama iyi ayrıldık hani

Düz zararsız ve iyi. Ne çıkıyorsa bunlardan çıkıyor zaten. Hiçbir şey yapmayan adam iyi sayılıyor. Nasıl iyi yahu, adam hiçbir şey yapmıyor. Kendi varlık gösteremiyor. Anne terliği yiyor hala. Seni kurtların önüne atıyor. Elini taşın altına koymuyor. Eli uf olur, annesi de kızar çünkü. Bu da kötülük. En çok da kendine.

Bazen ne yaparsan yap olmaz..
Kabullenmek de gerek..
Ayrıca sizden olmayacak madem ; bu çaba neden..
Yenmeyecek as icin erzak harcanmaz.

eski sevgilim dünya tatlısı(!) biriydi. 5 sene hayatıma kimseyi almadıktan sonra “çok güvenilir “ dedikleri için onu hayatıma aldım. İlgileniyor. Önemsiyordu. Sonra bir gün köye gitmesi gerektiğini söyledi. Sonra nişanlandı falan. 50 gün içinde de evlendi. Sonra onun yuzunden enteresan insanlarla muhatap oldum. Gecen kayınpederi ve aynı zamanda dayısı( dayısının kızıyla evlenmiş) bana mesaj attı. O arada baska insanlar,
Kötülükler duydum gördüm. Bu çocuğa da söyledim savasmıyorsun diye. Ama heralde bu dünyalara ait değildir. Yoksa siz çok haklısınız. En basından annene sor(!) o zaman çocuğum. Ayağımın altında dolanma ama annesi üniversitede bir kere yıldırmış bunu işte

Bazen ne yaparsan yap olmaz..
Kabullenmek de gerek..
Ayrıca sizden olmayacak madem ; bu çaba neden..
Yenmeyecek as icin erzak harcanmaz.
Ben bir ilişkinin ardından nasıl davranılır öğrenmek istiyorum aslında. Su an doğru hamle nedir? Bana kalsa ona mesaj atarım ama doğru olan bu değil.
Sizden akıl almak istedim

Tam olarak soru ne ? Bizden olmaz ama barışmak için gizemli mi olayım, görünür mü kalayım mı ?

Barışsanız ne olacak annesiyle sorunlar devam edecek adam olan iki tarafla dengeyi sağlardı üç gün ağlayın bir ömür ağlayacağınıza

Ben bir ilişkinin ardından nasıl davranılır öğrenmek istiyorum aslında. Su an doğru hamle nedir? Bana kalsa ona mesaj atarım ama doğru olan bu değil.
Sizden akıl almak istedim
İlişki bittikten sonra bir şey yapmaya gerek yok bence..
Zaten etkileşim yeteri kadar kuvvetli olsaydı ilişkinin sonu gelmezdi.
Bu satten sonra story vs gibi üstü kapalı olarak mesaj vermeye yönelik yazılır sizi daha güçsüz gösterir.
Defteri kapatacaksiniz,önünüze bakacaksınız.
Bugünün enerjisini eskinizi düşünerek harcamayacaksiniz.

Olurda geri dönersen annesi çok daha kötü olur senin için...

Biten ilişkinin ardından nasıl davranmak doğru bilemedim ama o daha çok karşınızdaki insana,neden ayrıldığınıza,hislerinize bağlı.Kimi kadın için gurur önemlidir,engeller,siler,yoluna devam eder.Kimi kadın aşkı için savaşır,karşıdaki adamı değiştirmeye çalışır,düzeltmeye(!) çalışır.İkinci gruptaki kadına kimsenin değişmeyeceğini hayat kafasına vura vura öğretir.Bir de erkekler hisleri konusunda netler.Seviyorlarsa karşılarındaki kadını bırakmıyorlar.Sevgilim ilgisiz,aramıyor diyenler de bence o erkeğin kendisini sevmediğini kabullenmiyor.Erkek adına bahaneler üretiyorlar.Ülkemizdeki kadınların da aşk algısı bozuk.Aldatılıp,dayak yiyen kadınlar kocamı seviyorum diyor.Ayrılmamak için çocuklarını bahane ediyorlar.Bunlar hiç sağlıklı ilişkiler değil.
Benim nacizane fikrim;eğer olacağı varsa olurdu.Bittikten sonra çok kurcalamamak lazım.Bütün enerjin sömürülüyor.Bir de zorla güzellik olmuyor.Kendini zorla sevdiremiyorsun kimseye.Sizin ittirmenizle giden ilişki bir yerde patlak veriyor,bitiyor.Zaten sizin içinizde bittiyse isterse sayfa sayfa mutluluk paylaşimları yapsın,umurunuzda olmazdı.
Bence ölü taklidi yapmayın.O öldü gibi davranın.

Hele ana kuzusu bir erkekle.3 kişilik ilişki.Tek kaybeden genç kadın burada.

Tam olarak soru ne ? Bizden olmaz ama barışmak için gizemli mi olayım, görünür mü kalayım mı ?
Barısmak için değil. Bir ilişkinin ardından doğrudan unutulmamak adına ne yapılmalı onu denemek istiyorum yalnızca
Barışsanız ne olacak annesiyle sorunlar devam edecek adam olan iki tarafla dengeyi sağlardı üç gün ağlayın bir ömür ağlayacağınıza
Yok zaten o teyzeyle sürmez. Dipnot ilişki devam ederse 3 kişi olacağımız belli
Bu yasadığım ucuncu sevgili annesi terörü. Ve hepsi ayrı sebepten istemedi. 1. Yan memleketimizden olmasına rağmen çarşaflı doktor (!) istedi.
2. Kendi köylerinden kürt istedi
3. Yas farkını bahane etti bla bla

1. Savaştı. 2. Gerçekten savaşamazmıs süreçte öğrendim.
Çok haklısınız aksini söyleyeceğim hiçbir şey yok ama hemen tarihe gömülmek istemiyorum

Anacı olan adamdan uzak duracaksın tecrübeyle sabit vallahi. Anası ne derse onu yapar anası otur dese oturur kalk dese kalkar böyle bir asalaktı. Ay bide bende o salağı sevdim arkasından aşk acısı çektim aman aman uzak dur böyle adamdan hayır gelmez.

Bu dünyanın insanı değilse Mars'a gitsin.

İşte bunu yapmayın kendinize.Tarihe gömülmek istemiyorum derken bu sadece hırs.Siz gömün onu.Hep yanliş kişilerle karşılaşmışsınız belki de.Mesela en başta bir anne kuzusuyla birlikte olmayın.Siz hep aynı tarzda erkekleri bulmuşsunuz.

Sizi kırmak için söylemiyorum ama hep aynı tarz erkekleri seçip farklı sonuç bekliyorsunuz.Bu çok yorucu değil mi?

Sizi kırmak için söylemiyorum ama hep aynı tarz erkekleri seçip farklı sonuç bekliyorsunuz.Bu çok yorucu değil mi?
Aslında hepsi birbirinden farklı adamlar. Yani anlamıyorum inanın neden. Hepsinin anası farklı şeylere takıldı hatta bir ilişkim aşirete takıldı ua

Aslında hepsi birbirinden farklı adamlar. Yani anlamıyorum inanın neden. Hepsinin anası farklı şeylere takıldı hatta bir ilişkim aşirete takıldı ua
Bilemiyorum.Psikolog olan sizsiniz.Hepsi ana kuzusu bu erkeklerin.Bir de işler çok ciddiye binmeden anneleriyle tanişmayın.

Kendinizi,aile yapınızı çok iyi bilirsiniz.Mesela ben açık biriyim.Çarşaflı birini isteyen kişiyle benim alakam olamaz.Biraz da denginiz olmalı.Sizinkiler hep uç noktalar sanki.

Bilemiyorum.Psikolog olan sizsiniz.Hepsi ana kuzusu bu erkeklerin.Bir de işler çok ciddiye binmeden anneleriyle tanişmayın.
Evet maalesef. Bu kuzudan ziyade onunla ugrasamam yıldım, dinlemek istemiyorum derdi. İlk sevgilisinden sonra antidepresan falan kullanmış. Teyzenin umrunda değil.

İlk ilişkimde zorla tanıstırıldım . Ama bir ay sonra nişanımız vardı zaten.
2.de “sevgilim var” demiş. Memleketim tutmamış
3.de de yine çocuk anlatmış. Yaşımdan dolayı takılmış ben tanısmadım yani sevmem de aceleyi
Kendinizi,aile yapınızı çok iyi bilirsiniz.Mesela ben açık biriyim.Çarşaflı birini isteyen kişiyle benim alakam olamaz.Biraz da denginiz olmalı.Sizinkiler hep uç noktalar sanki.
çocuklarla tanısıyorum. Klasik benım gibi tipler. Ama aileler baska bir şey çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…