Ayrılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayet direkt ulaşıyor mı bilmiyorum o konuyu o yüzden yazdım da siz neden hesap sorar gibi yorum yaptınız şu an? Konu açık. Açık olan konuya yazmak yasak da benim mi haberim yok?
Gereksiz yere konu hortlatmak yasak olmasa da hoş değil. Üzerinden aylar yıllar geçmiş çözülmüş konular ilk sıralara taşınınca şu an derdi olan cevap bekleyen insanların konuları gerilere düşüyor, görülmüyor, cevap almıyor.

Şikayet daha kesin çözüm. Şikayet edilen mesaja mutlaka bakılır, etiketlemelere her zaman bakılmaz.

Gereksiz yere konu hortlatmak yasak olmasa da hoş değil. Üzerinden aylar yıllar geçmiş çözülmüş konular ilk sıralara taşınınca şu an derdi olan cevap bekleyen insanların konuları gerilere düşüyor, görülmüyor, cevap almıyor.

Şikayet daha kesin çözüm. Şikayet edilen mesaja mutlaka bakılır, etiketlemelere her zaman bakılmaz.
Yahu size ne? en basit cevap aslında çok kaba duruyor bu şekilde yazınca da. :)
Günde binlerce konu hortlamıyor ki sitede diğer mesajlar altta kalsın. Yapmayın yani :)

Son paragrafı dersiniz yeterli olur, bilgilenmiş olurum ama naptığımı da sorgulamazsınız ya da şu yazdığınızı direkt olarak yazarsınız nahifliğinizden ötürü yine anlayış gösteririm. Hesap sorar gibi konuya dalmak güzel değil, haddinizi de değil, sinir bozucu. Bilginiz olsun sizin de hoş değil, ona göre yorumunuzu yaparken cümleniz nereye kayıyor dikkat edersiniz umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X