Ayrılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terzi kendi söküğünü dikemez diyorum eğer olmayacağını baştan hisseytiyseniz baştsn burnunuza en ufak Bi kötü koku geldiyse içimizin almadığı bişey olduysa yaşadığım tecrübelerle dayanarak söylüyorum o işte Bi cacık olmuyor hayur da gelmiyor bence hayırlısını isteyin çabalayan sis olduğunuzda en ufak Bi kötü bişey olduğunda siz daha çok ykkılırsınız ilişki için verdiğiniz emek karşınızdakinin verdiği emekten fazlası olmasın hayırlısını isteyin
Kesinlikle haklısınız. Ben sadece ilişkilere dair bir şeyler öğrenmek, onu da bu ilişkide denemek istiyorum

Valla benden kendisi ayrılmıştı. Ben de okey dedim resti çektim hatta tartışma bile oldu, epey ağır konuştum. Beni buna mecbur bıraktı hem de iç dökmesi olmuştu. Ben normal biçimde sosyal medya paylaşımlarıma devam ettim zaten engellemişti beni. Ama bakmak isteyen her türlü bakıyor, bu sebeple profilimi herkese açık yapmıştım. İlk birkaç gün stalklar belki diye düşündüm sonra da kendi hayatıma baktım. Hiç öyle döner mi diye bi düşüncem yoktu, bir hafta geçmeden çat diye mesaj attı. Kısa süre sonra da barışmak istedi zaten. Ama bizim çok ileri seviye sorunlarımız olduğu için olmazdı, tekrar bir arada kalamadık. Yakın zamanda tekrar ayrıldık, şu an hiç umurumda değil. Ben kendi hayatımdan paylaşımlarıma devam ediyorum. Yani biten bişey tekrar başlayacak olsa bile bitmeye mahkum. Sadece egonu tatmin etmek için dönmesi durumunda birazcık uğraştır sonra da reddet gitsin.

Valla benden kendisi ayrılmıştı. Ben de okey dedim resti çektim hatta tartışma bile oldu, epey ağır konuştum. Beni buna mecbur bıraktı hem de iç dökmesi olmuştu. Ben normal biçimde sosyal medya paylaşımlarıma devam ettim zaten engellemişti beni. Ama bakmak isteyen her türlü bakıyor, bu sebeple profilimi herkese açık yapmıştım. İlk birkaç gün stalklar belki diye düşündüm sonra da kendi hayatıma baktım. Hiç öyle döner mi diye bi düşüncem yoktu, bir hafta geçmeden çat diye mesaj attı. Kısa süre sonra da barışmak istedi zaten. Ama bizim çok ileri seviye sorunlarımız olduğu için olmazdı, tekrar bir arada kalamadık. Yakın zamanda tekrar ayrıldık, şu an hiç umurumda değil. Ben kendi hayatımdan paylaşımlarıma devam ediyorum. Yani biten bişey tekrar başlayacak olsa bile bitmeye mahkum. Sadece egonu tatmin etmek için dönmesi durumunda birazcık uğraştır sonra da reddet gitsin.
Çok teşekkür ederim ya ne güzel yazmıssınız ne güzel anlamıssınız beni. İyi insanlar çıksın yolunuza 🌸 ben hissetmesem normal sekilde devam edecekti. Bir önceki hikayem benım açımdan oldukça kötüydü. 3.5 ay geçti. Bununla tanıştım. Şans ver kızım dedim toparlanırsın. Bunun yaptığı da sinirlerimi bozdu açıkçası

Kısa süre devam eden bir ilişki, zor bir sevgili annesi sonucunda ayrıldık. Biliyorum bizden olmaz.
Ben ne yapayım da bu adam bana tekrar olalım desin?

Story mi atayım? Kabuğuma mı çekileyim? Bugune kadar hep kendim gibi davrandım. Yazdım ettim. Artık öğrenmek istiyorum. Nerde ne yapılır bilmek ..

Yani bazı arkadaşlarım hikaye at seni görsün diyor bazıları ortadan yok ol merak etsin. Ne yapmam lazım onu öğrenmek istiyorum aslında
Niye? Başka adam mı kalmadı ille de sorun arıyorsunuz?

Ölü taklidi yap iki hafta falan.
Sonra dışarı çık gez toz paylaşım yap.
Hayat devam ediyor imajı ver.
Asla iletişime geçme.

O adam yazdı mı sana.
Ben demiştim bunu ..

Evet.
Barışmadım, kısa bir süre görüştüm. Sonra yeniden sıfır iletişim. Arada bişeyleri bahane edip yazıyor, dün doğum günümdü mesaj atmış. Teşekkür ettim geçtim.
Demiştim bunu ben sana hatırlıyorum.
Amann boşver yazsın dursun .

Ya herkes ne kadar cool aman bırak boşver bilmem ne .
Öyle kolay olmuyor kendi başına gelince.
Tavsiye vericekseniz verin vermeyecekseniz de yorum yapmayın.
Herkes kendi ilişkisi için neler yapıyor bir başkasına gelince ayy bırak falan.
Geçin bunları ya
Evet evet cidden çok teşekkür ederim ki mesleğimden vurulmaya çalışılıyor her konumda. Ben ilişki terapisti değilim. Kaldı ki bildiğimiz seyleri hayatımıza uygulayamıyoruz her daim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Evet.
Barışmadım, kısa bir süre görüştüm. Sonra yeniden sıfır iletişim. Arada bişeyleri bahane edip yazıyor, dün doğum günümdü mesaj atmış. Teşekkür ettim geçtim.
Umarım bundan sonrası için hepimiz daha düzgün insanlarla yola devam ederiz🌸

Evet evet cidden çok teşekkür ederim ki mesleğimden vurulmaya çalışılıyor her konumda. Ben ilişki terapisti değilim. Kaldı ki bildiğimiz seyleri hayatımıza uygulayamıyoruz her daim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Umarım bundan sonrası için hepimiz daha düzgün insanlarla yola devam ederiz🌸
Hayır yani herkes yık sil engelle kendine gelince de öyle olmuyor işte.
Dön de kendine bak derler adama ya.
Belli ki duygun var bu adama.
Ya dönerse döner dönmezse kendi bilir de böyle yüklenmek insana da yani.
Hayatta korkarak yaşanmaz.
Aşk için yüz kere yıkılıp küllerinden doğan bir insan olarak anlıyorum seni.
Herkes maşallah hiç çekmiyor prenses muamelesi görüyor heralde 🤣
Bir piskolog zaten yıkıcı konuşmaz.

Ayrıldıktan sonra kabuğuna çekilmek ve merak uyandırmak gerekir. Tam aksine sürekli paylaşımlar daha çok karşı tarafı soğutur başlarda daha sonra yavaş adımlarla gözüne en iyi halini sokabilirsiniz

Ay çocuk daha annesi yönetiyor kararlarını. Sevin bence. Bir de hala peşindesin, yapma etme🤦🏼‍♀️

ayrıldıktan sonra zeka yaşınız 15 değilse ilgili kişiyi oradan buradan silersiniz, sevdiğiniz bir şeylerle vakit geçirip, düşünmemeye çalışırsınız sonra da geçer gider işte. bunun dışında kendinizi belli etmek dışında yapılan her şeyin eziklik olduğunu düşünüyorum.

Siz neden birkaç aylık ilişkilerinizi bu kadar takıntı yapıyorsunuz ki? Birkaç ayda nasıl bu kadar duygu oluşturabiliyorsunuz?

Birkaç aylık ilişkide bir adamın anası ile sorun yaşıyorsunuz ve ayrılıkla sonuçlanıyorsa o adamda hayır yoktur. Sizin ilişki daha oturmamışken o anasını neden sokuyor araya? Herif basbaya anacı. Çekerdiniz bundan.

Siz neden birkaç aylık ilişkilerinizi bu kadar takıntı yapıyorsunuz ki? Birkaç ayda nasıl bu kadar duygu oluşturabiliyorsunuz?

Birkaç aylık ilişkide bir adamın anası ile sorun yaşıyorsunuz ve ayrılıkla sonuçlanıyorsa o adamda hayır yoktur. Sizin ilişki daha oturmamışken o anasını neden sokuyor araya? Herif basbaya anacı. Çekerdiniz bundan.
Takıntı değil bu. Ben eski ilişkimde beklenmedik şeyler yaşadım ve üzüldüm . Olaylar budaklandı. Ve geçen hafta eski sevgilimin kayınpederi ve aynı zamanda dayısı olan adam bana yazdı mesela. Olaylar karmasık.

Yeni birlikte olduğum kişiyi içinde askından ölmedik ama düz , iyi , zararsız bi çocuktu. Aramızda 3 yaş fark vardı ve ben ondan büyüktüm. Annesi daha önceki ilişkisinden ayırmıs ve en başından beri bundan çekiniyordu. Zaten bu sebeple ben bile bilmeden annesine söz etmiş. Asla kötüydü demiyorum. Takıntı da yapmıyorum ama bir insanın ilişkisi bittikten sonra nasıl davranmalı öğrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X