Ayrilik sonrası tiksinme

camsilecek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
653
-19
13
Yoğun ayrılık acısı çektiğim bir süreç vardi hatta geçen günlere kadar. Ancak son günlerde bana yazdığı kötü mesajları okuyorum hem kendimi küçük düşürdüğüm ve ozsaygimi kaybettiğim için kendimden tiksindim. Hem de gecen gün onunla karşılaştım ve açıkçası midem bulandı geçen hafta aşk acısı çekerken bu öfke ve mide bulantısına anlam veremiyorum bu normal mi ? Kendime çok kızdım bu sözlere rağmen peşinden gittiğim için ve kendimden de soğudum. 29 yasindayim artik gerçekten sevdiğim sevildiğim doğru bir insan olsun istiyorum. Çok yoruldum , ne zaman hayatım düzene girecek ve kalbim kırılmayacak artik

Yoğun ayrılık acısı çektiğim bir süreç vardi hatta geçen günlere kadar. Ancak son günlerde bana yazdığı kötü mesajları okuyorum hem kendimi küçük düşürdüğüm ve ozsaygimi kaybettiğim için kendimden tiksindim. Hem de gecen gün onunla karşılaştım ve açıkçası midem bulandı geçen hafta aşk acısı çekerken bu öfke ve mide bulantısına anlam veremiyorum bu normal mi ? Kendime çok kızdım bu sözlere rağmen peşinden gittiğim için ve kendimden de soğudum. 29 yasindayim artik gerçekten sevdiğim sevildiğim doğru bir insan olsun istiyorum. Çok yoruldum , ne zaman hayatım düzene girecek ve kalbim kırılmayacak artik
Çok normal bir tepki vermiş mideniz. Geçecek merak etmeyin. Bi süre kimseyle konuşmayın flört anlamında. Sonra zaten aşk kapınızı çalar bir şekilde. Ex ten next olmaz. Bu söz bence atasözü olarak literatüre geçmeli artık :KK70:

Çok normal bir tepki vermiş mideniz. Geçecek merak etmeyin. Bi süre kimseyle konuşmayın flört anlamında. Sonra zaten aşk kapınızı çalar bir şekilde. Ex ten next olmaz. Bu söz bence atasözü olarak literatüre geçmeli artık :KK70:
Öyle bana seni istemiyorum rahatsız etme demiş ben yine de ısrar etmişim midem bulandı kendimden onu görünce de midem bulandı ama geçen hafta özlüyordum. Kötü mesajları düzenli okuyunca soğumaya başladım sanırım. O kadar güzeldi ki her şey mahfetti her şeyi. Bu bir başlangıç mı peki soğuma hissi unutmanın adımı mi

Tebrikler level atlamışsınız

Özsaygı tekrar elde edilir önemli olan farkına varmak ya hala peşinden koşsaydınız

Tebrikler level atlamışsınız

Özsaygı tekrar elde edilir önemli olan farkına varmak ya hala peşinden koşsaydınız
İki ay geçti. Daha peşinden koşmam zaten engelledi sonra ben bıraktım yazmayı o arada düşünme fırsatı oldu 15 gün boyunca iletişim olmayınca farkına varıyor insan hep iyi şeyleri düşünüyordum son zamanlarda kötüleri düşündüm kalbime bir sancı girdi. Bana bunu nasıl yapar diye tiksinme öfke kendime kızma umarım nefretim baki olur sonra tamamen hissizlesmeye gecer ve hayatıma gerçekten beni seven biri girer

O kadar güzeldi ki her şey mahfetti her şeyi.

yoo, o kadar güzel değilmiş her şey.

• şiddet girişimi olmuş
  • yiyicilik yapmış (ps4 olayı, utanmadan ps5 pro istemiş senden, sen bozulunca da şakaya vurmuş)
  • doğum günü yemeğinde lokmanı saymış
  • otellerin vs her şeyin parasını sana ödetmiş

pinti herif... neyse devam

• sana karşı "altına yattın" gibi iğrenç bir deyim kullanmış
  • cinsel hayatınızla ilgili s... eylemini kullanmış
  • başka başka argo söz ve küfürler kullanmış
  • her fırsatta seni bel altı vurmuş
  • 50 kez bana bi daha yazma demiş
  • her yerden engellemiş

ellerim yoruldu yeter. bu mu iyi ilişki :KK70: herkesi ilişkinin iyi olduğuna inandırmak ve "o sana bir gün dönecek devlerinn aşkı büyük oluuuur" dedirtmek için anlatmadığın daha neler vardır kimbilir

benim anlamadığım kadınlar neden yalnızken hayatlarını kötü sanıyor? insan önce kendine yetmeli. kendiyle mutlu olmalı. illa ki çift olunca hayat güzel olmuyor. hayat kendinleyken de güzel. hayatı ilişki odaklı yaşarsanız hep karşı tarafa ödün verirsiniz. olmaz öyle ya. karşı taraf olmadan mutlu olunmuyor mu?

yoo, o kadar güzel değilmiş her şey.

• şiddet girişimi olmuş
  • yiyicilik yapmış (ps4 olayı, utanmadan ps5 pro istemiş senden, sen bozulunca da şakaya vurmuş)
  • doğum günü yemeğinde lokmanı saymış
  • otellerin vs her şeyin parasını sana ödetmiş

pinti herif... neyse devam

• sana karşı "altına yattın" gibi iğrenç bir deyim kullanmış
  • cinsel hayatınızla ilgili s... eylemini kullanmış
  • başka başka argo söz ve küfürler kullanmış
  • her fırsatta seni bel altı vurmuş
  • 50 kez bana bi daha yazma demiş
  • her yerden engellemiş

ellerim yoruldu yeter. bu mu iyi ilişki :KK70: herkesi ilişkinin iyi olduğuna inandırmak ve "o sana bir gün dönecek devlerinn aşkı büyük oluuuur" dedirtmek için anlatmadığın daha neler vardır kimbilir
Doğum günü yemeğinde lokmani saymış oteli sana ödetmis vs bunlar nerden çıktı

benim anlamadığım kadınlar neden yalnızken hayatlarını kötü sanıyor? insan önce kendine yetmeli. kendiyle mutlu olmalı. illa ki çift olunca hayat güzel olmuyor. hayat kendinleyken de güzel. hayatı ilişki odaklı yaşarsanız hep karşı tarafa ödün verirsiniz. olmaz öyle ya. karşı taraf olmadan mutlu olunmuyor mu?
Sanırım gerçekten korkmadan sevmek sevilmek istiyorum güvenip sonra boşa çıksın istemiyorum. Kalp yoruluyor bu duygularla. Artık onu eskisi kadar sevemem mesela midem bulandı görünce oysa kelebekler uçuşurdu. Yeniden birini sevebilir miyim güvenebilir miyim emin değilim

İki ay geçti. Daha peşinden koşmam zaten engelledi sonra ben bıraktım yazmayı o arada düşünme fırsatı oldu 15 gün boyunca iletişim olmayınca farkına varıyor insan hep iyi şeyleri düşünüyordum son zamanlarda kötüleri düşündüm kalbime bir sancı girdi. Bana bunu nasıl yapar diye tiksinme öfke kendime kızma umarım nefretim baki olur sonra tamamen hissizlesmeye gecer ve hayatıma gerçekten beni seven biri girer
Camsilecek, sen misin?

İlk konunuz 1 ay once belki orada 27 yaşındayım diyosunuz burda 29 nasil oluyor bende yaşa takıldım ha 🤭

O kadar doğru ki.. Bekarken bir dönem hayatimin en mutlu donemindeydim sanırım. İşe gidip geliyordum. Haftasonu izin günümde çıkıp kendime biseyler aliyodum. Kendimle sinemaya gidip kendimle yemek yiyodum😃😃 inanılmaz keyifli hissediyordum tek başıma. Ve o dönem eşimle tanistim. Hep şunu düşünürüm. Kendimle en barışık ve en kendime yetebildigim dönemde eşimle tanıştığım için ilişkim ilerledi. Mutsuz depresif vs olmuş olsaydim o ilişki asla evliliğe gitmezdi. Bir yerde dinlemiştim, iki mutlu insan bir araya geldiğinde mutlu bir ilişki çıkar. Biri mutlu biri mutsuzsa bu karşı tarafı korkutur ve kaçırır gibi. Daha güzel aciklamisti da şuan aklımda kalan şekliyle yazdım. Gerçekten dogru.

Öyle bana seni istemiyorum rahatsız etme demiş ben yine de ısrar etmişim midem bulandı kendimden onu görünce de midem bulandı ama geçen hafta özlüyordum. Kötü mesajları düzenli okuyunca soğumaya başladım sanırım. O kadar güzeldi ki her şey mahfetti her şeyi. Bu bir başlangıç mı peki soğuma hissi unutmanın adımı mi
Önce soğuma nefret etme. Sonra özleme. Orası biraz sancılı olabilir ama dayanırsanız sonrası çok güzel. Unutma ve gülme evresi. Ne kadar aptal şeylere kafayı takmışım diye gülüyorsunuz kendinize.

2 hesabı var. meleksima12 ve camsilecek. bütün alıntılarda meleksima12 olarak görünüyor yazdıkları. görsel ekliyorum
Screenshot 2025-03-10 at 14.45.54.webp
Screenshot 2025-03-10 at 14.46.26.webp

Peki hesabı nasıl kapanmıyor? Camsilecek hesabı tek ayak cezasında idi, o yüzden koştur koştur meleksima12 hesabına geri döndü camsilecekten yazamıyor diye. Şimdi görüyoruz ki tüm meleksima12 girdileri camsilecek hesabına aktarılmış tek bir hesapta tüm girdiler toplammış ve meleksima12 hesabı silinmiş. bu yasak değil mi? O zaman biz de her ceza aldığımızda yeni hesap girdilerini ona aktara aktara yazmaya devam edelim? Modlar buna nasıl izin veriyor? Üyeye ceza vermenin anlamı ne o zaman? Herkes ceza aldıkça yeni hesap açsın o zaman

Back
X