Ayrılık sonrası eski sevgilinin evine gitmek

nisam0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
15
1
1
27
Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler

Bence gitme bekle,zor zamanlardan geçiyorsa kafasına dank ettiğinde döner.
Yok eğer gidersen istemediğin bir olay yaşanırsa neden gittim ki diye de pişman olabilirsin
Olay çok taze henüz. 3 gün oldu ayrılalı. Eğer hemen barışırsak bu süreyi hissetmeyiz diye düşünüyorum. Bir yandan da o benim gibi değildir muhtemelen daha derin düşünerek ayrılmak istemiştir diye düşünüyorum. İki ayrı ruh haline büründüm maalesef

Ben de bundan korkuyorum. Döndükten sonra yine aynı mesajı atarsa.. sonuçta maalesef yanında kalamayacağım
Ben gitmenin birşeyi değiştirmeyeceği fikrindeyim. Bu durumda daha çok pişman olacaksın az zamana bırak.

Muhtemelen hayatında biri vardır. Kadınlar kulübünde bu şekilde ayrılıkların sonu böyle oldu. Bence gitmeyin.

Kessinlikle gitmeyin ve hayatiniza devam edin. Simdi ah vicdansizlik felan diye düsüneceksiniz, ama kendim bir zaman depresyon ve panik atak rahatsizliklari gecirdigim icin uyariyorum. Insanlar gercekten hasta ise o zaman zaten iliski yürütecek kapasitede degiller. Sizinde bunu tasimaniza gerek yok, kaldi ki sizde yipranirsiniz.
Ek olarak: Bazi erkekler sözde depresyona girip bahane yaparak ayriliyor. Yani gercekte öyle birsey yok

Muhtemelen hayatında biri vardır. Kadınlar kulübünde bu şekilde ayrılıkların sonu böyle oldu. Bence gitmeyin.
Köyde yaşıyor sosyalleşmedi uzun süredir. Babasını da kaybedeli bir sene olmadı ve zor zamanlar geçiriyorlar. Bana ayrılmadan önce istediğin hayatı yaşayabilirsin yazmıştı. Bunu böyle düşünüyor olması içimi çok yaralıyor

Bence gitme

Biraz gurur lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…