Olay çok taze henüz. 3 gün oldu ayrılalı. Eğer hemen barışırsak bu süreyi hissetmeyiz diye düşünüyorum. Bir yandan da o benim gibi değildir muhtemelen daha derin düşünerek ayrılmak istemiştir diye düşünüyorum. İki ayrı ruh haline büründüm maalesefBence gitme bekle,zor zamanlardan geçiyorsa kafasına dank ettiğinde döner.
Yok eğer gidersen istemediğin bir olay yaşanırsa neden gittim ki diye de pişman olabilirsin
Ben de bundan korkuyorum. Döndükten sonra yine aynı mesajı atarsa.. sonuçta maalesef yanında kalamayacağımGittiğinde güzel vakit geçirirsin döndükten sonra yine ayrı kararla karşına çıkar.
2 aydır görüşmemiştik. Onu şaşırtmış sevindirmiş olur muyum yoksa daha fazla şoka mı uğratırım kafayı yiyeceğimZor zamanlardan geçiyor ve bu yüzden seninle dahi ilişkisini bitirmişse gitme.
Senin gitmen onu daha da çok sıkabilir.
Ben gitmenin birşeyi değiştirmeyeceği fikrindeyim. Bu durumda daha çok pişman olacaksın az zamana bırak.Ben de bundan korkuyorum. Döndükten sonra yine aynı mesajı atarsa.. sonuçta maalesef yanında kalamayacağım
Muhtemelen hayatında biri vardır. Kadınlar kulübünde bu şekilde ayrılıkların sonu böyle oldu. Bence gitmeyin.Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
Köyde yaşıyorMuhtemelen hayatında biri vardır. Kadınlar kulübünde bu şekilde ayrılıkların sonu böyle oldu. Bence gitmeyin.
Bence gitmeOlay çok taze henüz. 3 gün oldu ayrılalı. Eğer hemen barışırsak bu süreyi hissetmeyiz diye düşünüyorum. Bir yandan da o benim gibi değildir muhtemelen daha derin düşünerek ayrılmak istemiştir diye düşünüyorum. İki ayrı ruh haline büründüm maalesef
Biraz gurur lütfen.Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?