• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası eski sevgilinin evine gitmek

nisam0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
15
1
1
27
Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler

Bu konularda her zaman kendimi rahatlatmak icin ne gerekli ise onu yapmayi seviyorum.Ben icimde kalacak olan herşeyi yüzüne soylemek isterim.Düzelsin düzelmesin fark etmez.2 senelik iliskimi biterken de layıkıyla bitirmek isterim .Git icindekileri dök hali tavrina göre anlarsin nasılsa.Belki üzüntün daha da katlanir belki pismanligi görürsün gözünde sevinirsin birşeyler düzelir falan.Netice de finalde netlik olmus olur .

Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
Sana 3 saat olan yol ona 10 saat değildir boşver seni terk edene gitme

Ben yanina falan gitmezdim. Kendim de agir anksiyete gecirdigim dönemler oldu, o zamanlar nisanlim ben kendimle ugrasirken onunla ilgilenmememe takmistiy hatta bunu sonradan yüzüme vurmustu. Eger gercekten depresyonda oldugu icin ona bir iyilik yapmak istiyorsan ondan uzak dur, onun icin yapabilecegin en iyi iyilik bu olacaktir.

Kaldi ki depresyona girmesi iliskiyi bitirmeye sebep degildir, her insan hayatinda böyle birsey yasayabilir, senden biraz zaman isteyebilirdi, ne biliyim ara verelim diyebilirdi. 2 yillik iliskiyi mesajla bitirmenin ne gibi bir gerekcesi olabilir!? Agir depresyonda bile olsan, karsi tarafa saygindan en azinda telefonda bir "hakkini helal et" cümlesi cikabilir agzindan. O daha kötü hissederim belki diye mesaj yolunu secmis ve senin ne hissedecegini düsünmemis, sen neden onu düsünesin? Hadi düsünüyorsun bu belli, yine de bir adim atmak zorunda misin?
Cok istiyorsan bir msj yaz, birseye ihtiyacin olursa ben burdayim yaz, bu kadar. Belki de sen onunla uzun uzadiya tartismaya girme diye ve iliski sessiz sakin bir sekilde bitsin diye depresyonu öne sürdü bu kadar. Bilemiyorum tabii bunlar hep tahmin...

Olay çok taze henüz. 3 gün oldu ayrılalı. Eğer hemen barışırsak bu süreyi hissetmeyiz diye düşünüyorum. Bir yandan da o benim gibi değildir muhtemelen daha derin düşünerek ayrılmak istemiştir diye düşünüyorum. İki ayrı ruh haline büründüm maalesef

Ne kadar yanlış düşünüyorsunuz bir bilseniz... Adamın ayrılma kararına saygı duymuyorsunuz, rahat vermiyorsunuz. Barışacağınız varsa da barışamazsınız. 31 senedir böyle davranıp da hayrını gören insan görmedim. Ayrılığı kabullenin, başka şeylere odaklanın.

Son düzenleme:
Gitme.Siz guzel niyetle gitseniz bile fukara sümügü gibi yapıştı der. :işsiz:

Depresyonda ise sağlıklı düşünemez. Yüzyüze ya da mesajla "sevgili olmasak da ben ihtiyacın olduğunda buradayım. Zor bir dönemdesin. İnsan böyle bir dönemde hiçbir şey istemez. Anlıyorum. Ama yanında olduğumu bil" falan derdim ben
Bence de böyle yap en azından bilemezsin içinde neler yaşadığını

Depresyonda ise sağlıklı düşünemez. Yüzyüze ya da mesajla "sevgili olmasak da ben ihtiyacın olduğunda buradayım. Zor bir dönemdesin. İnsan böyle bir dönemde hiçbir şey istemez. Anlıyorum. Ama yanında olduğumu bil" falan derdim ben
Bence de böyle yap en azından bilemezsin içinde neler yaşadığınıl

Seninle olmak istemiyorum diyen birinin evine gitmek hangi akla hizmet. Biraz gururunuz olsun.

Arkasını dönüp giden insanlara el sallamayı öğrenelim. Kimse başkasına aşığım diyecek kadar dürüst olamıyor . Ama bizde bir iyi niyetler .. Arkadaşlar gerçekten seven insan hayatında yolunda gitmeyen durumlar olduğunda sevgilisine daha çok sarılmaz mı? Yemişim depresyonunu

Gitme bence depresyonda fln iyi değil diyosun belli olmaz gitmeyin hem o kadar görmek istiyorsa kendi gelsin size..

Sakın gitme ben gitmiş biri olarak söylüyorum. Erkekler kadınlar gibi değil böyle şeylerden hoşlanmıyorlar
Sana katılıyorum. Bir erkek gerçekten bir kadını istemiyorsa bu tür şeylerden hiç hoşlanmıyor ve inanılmaz çirkinleşebiliyor. Bizzat yaşadım, önce peşimden koştu ben tamam dediğimde de istediği şeyleri evlenmeden elde edemeyeceğini anladığı için ailesini bahane ederek yolları ayırdı. Ben durumu anlamadığım için hala iyi niyetle geri aradığımda da çok çirkin bir karşılık gördüm. Bunu bu yaşımda anlıyorum ama on sene önce anlayacak yaşta değildim. O yüzden bir erkek bitti diyorsa bitmiştir altında da muhtemelen çok başka nedenler vardır

Aramaz, sormazsan gerı donecek affet dıye, yanına gider ya da ust uste ararsan ayrılık kararını kafasına cekıc ile carpmıs olacaksın. Bırı ayrılalım deyınce aynen bende sıkılmaya basladım bu ılıskıden dedıgınız an gerı donmesı ıcın gun saymaya baslayın.

Klasık ayrılma bahanesi: sana değil herkese karsı boyleyım, bilmediğin şeyler var, psıkolojık sorunlarım var benım, ailemle bile aram iyi değil.

bu bahane ile terkedilmeyen kadın var mı aramızda? Erkeklerin en klasık yalanı

Back