Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrılık sonrası eski sevgilinin evine gitmek
- Konu Sahibi nisam0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #eskisevgili aşkacısı ayrılamamak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.631
- 548
- 27 Aralık 2015
- 275
- 453
- 103
Ben bunu 2 yıllık ilişkim bittiğinde yapmıştım yıllar önce. Hem içime sinmemişti hem de yüz yüze konuşursak düzelir gibi gelmişti. O da bana psikolojim bozuk falan demişti bu arada. Yanına gittim, konuştuk, tekrar ilişkiye başlama kararı aldık. Evime döndüm bir hafta sonra yine ayrıldı. Karşı taraf ne sebepten olursa olsun bitirince bitiyor bence. Şimdiki aklım olsa gitmezdim konuşmak için bile.
kesinlikle gitme ya da git diyemez kimse. bu işin doğrusu yok ki. içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. sadece siz bilebilirsiniz bunu. kendi iç sesinizi dinleyin.Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
Boşver gitme son defa görüşmek konuşmak da bir işe yaramaz belki kafasında biri vardır iki yıllık ilişkiyi 2 ay gorusemediniz diye bitirdiyse altında muhakkak bir b*k vardır kesin o 2 ay içinde ne haltlar yemiştir de aklı karışmıştır deggmez böyle insanlara sonra puan olur döner sana ama iş işten geçer ins başka bir kız yoktur diyorum aradaki zaman yuzunden senden soguysa bilemem eğer öyleyse aklı basins gelir tekrar sana döner biraz saçmaladım ama keyfin bilir canım karar senin gerçeklerle yüzleş gitsen de sorun gitmesen de dert olur içineOlay çok taze henüz. 3 gün oldu ayrılalı. Eğer hemen barışırsak bu süreyi hissetmeyiz diye düşünüyorum. Bir yandan da o benim gibi değildir muhtemelen daha derin düşünerek ayrılmak istemiştir diye düşünüyorum. İki ayrı ruh haline büründüm maalesef
- 24 Ağustos 2020
- 2.987
- 7.502
- 108
Git kesinlikle içinde kalmasın hiç birşey ne kaybedersin ?Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.674
- 398
Yani yaşınız kaç bilmiyorum ama oturun oturduğunuz yerde . Ne alaka canım ? Annelik damarım tuttuErkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
Bence gitmeErkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- 12 Haziran 2020
- 2.083
- 7.215
- 108
- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.376
- 723
- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
Sen nasil onun iyiligini dusunuyorsan o da dusunebilirdi canim. Depresyonda ise sana durumu aciklayip eger ilgilenemezse uzulmemeni rahatsizligindan oldugunu soylerdi. ayrilmazdi. hadi samimi, durumu kotu ve ayrildi, sen de gitmekle yanlis yaparsin sana kotuyum gel dememis. bu sefer der ki ben ayrilsam bu kiz rahat birakmayacak.. her turlu gumlersin gitmenin elle tutulur bi yani yok.
sen bi erkegi terketsen kapina gelse korkarsin. ayni sey.
sen bi erkegi terketsen kapina gelse korkarsin. ayni sey.
- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 43
- 35
Sizi gördüğünde sevinecek kişi sizi niye terk etsin. Gitmeyin. Serbest bırakın. Dönerse de hemen kabul etmeyın. kırıldıgınızı, guvenınızı sarstıgını söyleyin. Bırakın gitmeyı eger o size dönerse bile hemen barısmayın derim.2 aydır görüşmemiştik. Onu şaşırtmış sevindirmiş olur muyum yoksa daha fazla şoka mı uğratırım kafayı yiyeceğim
- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 43
- 35
U
Umrumda değilsin demiş kısaca. Üzmek için demiyorum ama anlayın yanı.Köyde yaşıyor sosyalleşmedi uzun süredir. Babasını da kaybedeli bir sene olmadı ve zor zamanlar geçiriyorlar. Bana ayrılmadan önce istediğin hayatı yaşayabilirsin yazmıştı. Bunu böyle düşünüyor olması içimi çok yaralıyor
- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- 73
- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 158
- 39
Ben olsam giderdim...aklımda kalacağına en azından "her şeyi denememe rağmen olmadı "diyebilmek için...Olay çok taze henüz. 3 gün oldu ayrılalı. Eğer hemen barışırsak bu süreyi hissetmeyiz diye düşünüyorum. Bir yandan da o benim gibi değildir muhtemelen daha derin düşünerek ayrılmak istemiştir diye düşünüyorum. İki ayrı ruh haline büründüm maalesef
- 8 Ağustos 2017
- 592
- 1.365
- 113