• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası eski sevgilinin evine gitmek

nisam0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
15
1
1
27
Erkek arkadaşım son zamanlarda depresyona girdi ve hem okulunu hem sağlığını aksatmakla beraber artık seninle de beraber olmak istemiyorum diye bir mesajla ayrıldı. Henüz 3 gün oldu. Pandemiden dolayı 2 aydır görüşememiştik. Beraberken herşey çok güzel giderken araya zaman girince bu kararı almış olabileceğini düşünüyorum. 2 senelik bir ilişkim. Komşu şehirlerdeyiz yanına gitmem 3 saatimi alacak ama neticede ayrıldık. Bir bahaneyle seni son kez görmek istiyorum mesajla ayrılmak içime sinmedi diyerek yanına gitmek istiyorum. Bir yandan da arkadaşlarım o seni terketti böyle bişey yapma diyorlar. Aklım çok karışık. Gidersem ayrı dert gitmezsem de hep içimde kalacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli gerçekten. Herkese şimdiden teşekkürler

Neden?
Değer mi?
Sana değer vermeyen türlü bahaneler yada sebeplerle iki yıllık ilişkisini bir mesajla bitiren adamın değil evine gitmek bulunduğu şehre bile gitmezdim ben olsam

Back