Ayrılık sonrası bunalım

Blokla, sil, ve hayatına odaklan kuzum. Sürekli takipçi sayılarına bakmalar filan çok gereksiz.
Çok bariz bir şekilde oyun oynuyor seninle. Canı sanal seks filan istediği zaman cepte sen varsın, beğendiğinden değil. Lütfen kullandırma kendini.

Çok teşekkür ederim

Tam duygularıyla oynanacak psikolojide sin ve o bunun çok güzel farkinda.sakin böyle bir şey yapma sen daha iyisine ve daha güzeline layıksın. O boşluğunu yanlış insanla doldurma. Kendine zaman ver unutursun. Numaranı değiştir.

Anca 22 yasindaki bir kızı kandırir uzman doktorum diye vallahi güldüm ne işi varmış sizle allah aşkına aklı basinda koca adam napsın gencecik kızı gercekten doktorsada sapık falandır tedaviliktir uzak durun geliyorum dersede gorusmeyin kendiniz icin yapin bunu önünüze bakın allahın sapığı için hedeflerinizden şaşmayın hersey cok aşikar fakat duygu yoginlugundan ve genclikten goremiyorsunuz kendini sanalda tatmin edecek , düşersede reelsde cinsellik yasayacagi kiz ariyor arkadas kendi memleketinden veya yakinindan dusurmustur mazlumun tekini niye ucakla km km yol size gelsin ? Geliyorsada nasil bir yoksunluk icinde bilmiyorum artik

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dinleyeceğim hepsi benim için çok değerli

Yani uzman doktorun ne işi var sosyal medyada hiç görmediği toplasan 5 kere konuştuğu kişiye binip gidecek ? İyi misin sen? Zaten gidiyorsa da aklında bir problem vardır ya da sapıktır. Ya adam doktor değil ki bence öyle. Yaz Google a adamı çıkıyor mu bir yerde o mu cidden? Eğer oysa bu tarz meslekli insanlar gayet sosyal rağbet görür. Taaa sana kaldıysa adam sosyal medyada hiç görmediğine uçak bileti alacak sana sorum nerden buldun elin delisini?

Bir de konu sahibi bir haftadır internet ortamında tanıdığını düşündüğü adam için bir haftadır uyumuyor.
Ben de sizn Haklısınız ben de inanamadım o kadar doktor arkadaşı varken benimle ilgilenmesine ve defalarca sordum sebebini, senin geçmişin temiz olduğu için ve muhafazakar olduğun için dedi hatta ilerde evlendiğimizde eczacılık okursan ben yanındayım sana araba alırız eczane açarız vs vs bir sürü vaatlerde bulundu. Yorumlarınızı okuyunca ne kadar aptal olduğumun farkına vardım iyi ki sormuum teşekkür ederim

geçmişin temiz olduğu için ve muhafazakar olduğun için dedi

Hele şu sözden sonra hiç görüşmeyin her sevdiğimle yatayım ama karım bakire olsun kafası

kendi hergün başka kadınları ekliyor ama temiz kız düşürmeye çalışıyor

Eczacılık mesleğine çok heves etmeyin bence .artık parası olanın yapabileceği meslek .eczane açmak desen yok atanamıyorsun .akademi desen tanıdık olmadan olmaz eee başka bi şey kalmadı .
Özel hastane size 20 bini bile hak görmüyor .boşa üzülmeyin .
Atanabileceğiniz geleceği daha parlak bölüm okuyun

Hele şu sözden sonra hiç görüşmeyin her sevdiğimle yatayım ama karım bakire olsun kafası

kendi hergün başka kadınları ekliyor ama temiz kız düşürmeye çalışıyor
Masum olduğum için bana ilgi gösteriyor beni farklı buluyor sanmıştım ne kadar aptalım

Y
Yani sence ne olabilir bi düşün bakalım. 34 yaşında adam senin gibi toy kızdan faydalanmaya çalışıyor bu kadar saf mısın gerçekten ya
Instegramdan böyle erkekleri engelle dersine odaklan toyluguna veriyorum.

Görmeden neyini sevdin. Seni kullanmak istiyor. Buyuk ihtimalle de evlidir.

Bu arada adam sizi ciddi ilişki diye bağlayıp birliktelik yaşamayı hedefliyor boşa kanmayın böyle şeylere

Gerçek kesit YouTube a sahte aşk yssin o bölümü izleyin heh izleyenler bilir kendini pilot olarak tanıtan iki klavye delikanlısı tipin kixlaro soguslemesini anlatıyor müthiş bir bölümdü :) aynı o durum sizin sonunuz görüşmeye devam ederseniz :)

ya inşallah fake konudur adam bilerek ipt ediyor seni daha çok bağlamak için direkt cinsellik yaşayıp dönmek amacı.Böyle takipçi sayısı artıp her kadına msj ile olta atan bir tip

Çok sevdiğin insanı en azından bir kere görür vakit geçirirsin.
Adam yalancının biri.
Mesleğini de doğru söylediğini düşünmüyorum.
Yaşın küçük.
Aynı zamanda çok tecrübesizsin.
Üniversiteyi oku, o süreçte gözün açılacak insanlarla iletişimi sağlarken dikkat edeceklerini de farkedeksin hem de kimlerle karşılaşacaksın bakalım.

Masum olduğum için bana ilgi gösteriyor beni farklı buluyor sanmıştım ne kadar aptalım
Kolay yem olduğunu düşündü derdi sadece bel altı duygusallık değil yani işini görsün yeter ha sanki doktor olsa yapmayacakmi sen etiketine vurulmussun. Bakkalın çırağı olsa böyle takarmiydin acaba.insan hep en iyisini ister iste

Ooo biz araba alamiyoz. Atması bedava
Maşallah hem seni okutup hem dükkan acacak hemde altına araba yuh yani...yalanında kuyruklusu

bence adam evli bile olabilir değilse bile amacı seni kullanmak kaç bacım bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…