• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası bunalım

Cinselliğe doğru kayan konulara cevap vermemek ve geri kafalı davranmak
Yabancı derken tanımadığım birimi demek istedin yoksa başka ülkedenmi
Bu saçma soruyu niye sordun bacım dersen benim bir sunum vs. sayfam var yabancı bir dr dm atmış fincan soruyor ama türkçe yazmış sonra yürümeye çalıştı

Yabancı dediğim tanımadığım biri, yani farklı ülkeden değil içiniz rahat olsun 🙏

daha ilk günden sana benzeyen çocuklarımız olsun dedi

Amacı seni kendine bağlamak ve başarmış da yoksa bi erkek adriana limaya benzeyen bir kadına bile ilk görüntülü konuşmasın da sana benzeyen çocuklarımız olsun demez :)

Amacı seni kendine bağlamak ve başarmış da yoksa bi erkek adriana limaya benzeyen bir kadına bile ilk görüntülü konuşmasın da sana benzeyen çocuklarımız olsun demez :)
Evet inanmak da benim deneyimsizliğim, keşke o konuşmalar esnasında bu hesaba girmek aklıma gelip danışsaydım

Evet inanmak da benim deneyimsizliğim, keşke o konuşmalar esnasında bu hesaba girmek aklıma gelip danışsaydım

Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir 😉 Bundan sonra bişi olunca buraya yaz bazen değişik üyeler de çıkıyor ama genelde baya cingöz tavsiyeler veriliyor insanın gözü açılıyor 😉

Back