Ayrıldım Pişmanın Geri Dönmek İsiyorum Ne Yapmalıyım

Bırak boşver Ali Ayşe'yi seviyor. Sen yoluna, kendi hayatına bak. Yemin eden erkeklere de inanma.

Nasıl yani şimdi adam onu serbest bıraktığın için her akşam gelip evlenme teklifi mi ediyor

E göz göre göre olmuş her şey. Zaten kadın hisseder bunu bilir bunu söylerim. Başta hazetmemişsin. Bırak yoluna bak, yoksa üzüleceksin

Nasıl yani şimdi adam onu serbest bıraktığın için her akşam gelip evlenme teklifi mi ediyor
İnsanın fikri neyse zikri de odur. Eşim o kadar mutlu ki benimle 1 evladımız var saçma sapan kıskançlık yapan bir esi yok evinde her şey yolunda. Daha ne olsun.

kadınlar bazı şeyleri hisseder sen çok iyi anlıyorum bu kıskançlık değil 6. his mi ne bilmiyorum ama insan hissediyor AYŞEMMM dediği kişiyi tercih etmiş, seni değil gururlu ol ve acını kendi içinde yaşa yan ama tütme.

Aranızdaki arkadaşlık bir evliliğin içine fitne sokuyorsa bunda mesafe koymanız ve o mesafeyi iyi ayarlamanız gerekirdi.
Arkadaşlık aileden önce gelemez ve bir kadın ile erkeğin arkadaşlığı bir ailede dengesel problem yaratıyorsa, karşı taraftakine kıskançlık, eziklik gibi duygular hissettiriyorsa burada bir yanlışlık vardır.
Bu durumda arkadaşınızın eşini değil dengeyi kuramayan arkadaşınızı suçlamanız ve eleştirmeniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…